Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μακαρι να πανε ολα και να εχει λεφτα και ο τυπος

Έδωσε την εγγυητική 29 μύρια. Και καθόλου άλλα να μην βάλει μια χαρά είναι αυτή την στιγμή και η ΑΕΚ θα πάρει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάσα!!!

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=28/11/2009&cid=9 αυτες τις μαλακιες γραφουνε φετος και μετα τρεχουμε να κρυφτουμε και να δινουμε εξηγησεις

Εγώ πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ θα ξεσπάσει ΑΓΡΙΑ όμως, γιατί έχουμε ρίξει κάτι 3άρες και πιστεύω οτι το όλο κλίμα είναι πολύ έφορο για να το κάνει τσόντα το ματς. Μακάρι να μην γίνει, αλλα έχω αυτή την διαίσθηση. Θυμάμαι πέρσι που πήγαινα γήπεδο με ΠΑΟΚ ούτε καν μου περνούσε απο το μυαλό οτι υπάρχει περίπτωση να χάσουμε....

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ θα ξεσπάσει ΑΓΡΙΑ όμως, γιατί έχουμε ρίξει κάτι 3άρες και πιστεύω οτι το όλο κλίμα είναι πολύ έφορο για να το κάνει τσόντα το ματς. Μακάρι να μην γίνει, αλλα έχω αυτή την διαίσθηση. Θυμάμαι πέρσι που πήγαινα γήπεδο με ΠΑΟΚ ούτε καν μου περνούσε απο το μυαλό οτι υπάρχει περίπτωση να χάσουμε....

Εγω θα παω τσαμπα το πηρα το διαρκειας μονο με γαυρο και Μπενφικα εχω παει.Ας παιξει τουλαχιστον μπαλα ο Μπαοκ,εχουμε να δουμε μπαλα καιρο εχουμε ξεχασει πως ειναι να αλλαζει πλευρα το φουλ μπακ και να πετυχαινει το αλλο φουλ μπακ και οχι κανα παιδακι που μαζευει τις μπαλες

Δημοσ.

χα... καλό ήταν τελικά... μπάλα δεν έπαιξε κανένας αλλά νικήσαμε...

φαντάζεστε το διπλό καραμπινάτο offside του 6ου λεπτού να έμπαινε και να χάναμε τι θα γινόταν?

Δημοσ.
χα... καλό ήταν τελικά... μπάλα δεν έπαιξε κανένας αλλά νικήσαμε...

Πλακα κανεις? Τελικα πηγα γηπεδο μια χαρα μπαλα ειδα σε σχεση με αλλα παιχνιδια στο πρωτο ειδα ΜΠΑΟΚ και στο δευτερο ΑΕΚ.Καλα οτι βρηκαμε για ενα ακομα παιχνιδι δοκαρι δεν ηταν κατι που δεν περιμενα.Και για αλλη μια φορα ο ΣΚΟΚΚΟ μας πηρε απο το χερι και πηγε στην νικη.Στο πρωτο ημιχρονο ο Μαντουκα ηταν οτι ναναι στο δευτερο ανεβηκε το ιδιο και για τον Μακο μου αρεσε ο Μακος στο δευτερο αν μπορει να παιζει ετσι ολο το 90 λεπτο με διπλα του εναν κοφτη καλο θα ηταν ταμαμ.

Θα προτιμουσα Τζιμπουρ στην θεση του Μπλανκο σε μια φαση βγαινει με 2 παιχτες και τον χαλκια ο ενας ηταν στην γωνια,αρα αμα περναγε τον αλλο εβγαινε τετατετ αλλα επειδη δεν εχει ντριπλα προτιμησε να παει πλαγια και να κανει σεντρα στον Χαλκια(αφου αφτος επρεπε να ναι εκει) πιστευω ο Τζιμπουρ θα εμπαινε για τους περασει.

Δημοσ.

Επίσης και ο Σάχα ήταν καλός ειδικά μετά την διπλή απόκρουση στις ευκαιρίες του Μουσλίμοβιτς ανέβηκε αρκετά και θύμισε τον περσινό Σάχα.... Είδα πρώτη φορά φέτος να βγαίνει και να καθαρίζει ψιλές μπαλιές!!!

Δημοσ.

Κατι παρομοιο και πολυ ωραιο που ακουσα ηταν για το Γιοβανοβιτς.

Μολις λεει βγηκε και δηλωσε πως θελει να ερθει στον Ολυμπιακο αμεσως τραυματιστηκε κι αυτος οπως οι περισσοτεροι παιχτες μας...

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Επίσης και ο Σάχα ήταν καλός ειδικά μετά την διπλή απόκρουση στις ευκαιρίες του Μουσλίμοβιτς ανέβηκε αρκετά και θύμισε τον περσινό Σάχα.!

καλα σε αυτο συνελαβε και αμπαλοσυνη του μουσλιμοβοτς ειδες τι πλασε εκανε???

σημασια εχει πως πηραμε νικη ψυχολογιας και για αλλη μιαφορα ο σκοκο εκλεισε στοματα και εδειξε πως ειναι πολυτελεια που τον εχει η αεκ.

Δημοσ.

Δεν ειναι δυνατον 2 χρονια που ηταν παλτο δεν εκανε κανεις μια προταση τωρα που εχει δεσει τωρα τον θυμηθηκαν

http://www.aek365.gr/article.php?id=35617

μην ξεχνιομαστε ακομα ειναι επιρρεπεις στο λαθος μπορει ολο το παιχνιδι να λες τι σκατα ο Νεστα ειναι στην αμυνα και το επομενο λεπτο τσουπ παταει την μπαλα χανει την ισοροπια του και την περνει ο επιθετικος ,κανει ασσιστ στον αντιπαλο παιχτη ή αναποδη κεφαλια στο Σαχα με σκοπο να χρηστει σκορερ :lol::lol:

Δημοσ.

«Δεν κατεβαίνουμε»!

Πανικός στην ΑΕΚ δύο 24ωρα πριν το ματς με την Έβερτον, καθώς οι παίκτες φέρονται να σκέφτηκαν αρχικά να μην παίξουν λόγω των οφειλών της ΠΑΕ.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ περίμεναν ότι θα έπαιρναν τη Δευτέρα κάποια από τα λεφτά που τους χρωστάει εδώ και μήνες η ΠΑΕ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Κι επειδή είναι στα όρια τους, αποφάσισαν να μιλήσουν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ορισμένοι φέρεται ότι έθεσαν ακόμη και θέμα συμμετοχής στο ματς με την Έβερτον.

Ο τεχνικός της Ένωσης αναγνώρισε στους παίκτες ότι έχουν απόλυτο δίκιο να αντιδρούν και να ζητάνε τα λεφτά τους, αποφασίστηκε φυσικά ότι άπαντες θα αγωνιστούν κανονικά στο ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης και θα συζητήσουν ξανά για αυτό το θέμα την Πέμπτη, ώστε να δουν πώς μπορούν να αντιδράσουν. Αν, πάντως, δεν υπάρξουν πληρωμές, έστω ενός μέρους των οφειλών, μέχρι και την Παρασκευή, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τα πράγματα να ξεφύγουν για τα καλά.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και επιταγές που έχει δώσει η ΠΑΕ προς άλλους και ο Νίκος Θανόπουλος -που στη συνέντευξη Τύπου έλεγε ότι δεν υπάρχουν χρωστούμενα προς τους παίκτες- τρέμει το ενδεχόμενο να σφραγιστούν κάποιες από αυτές τις επιταγές...

Λογικό, βέβαια, να γίνονται όλα αυτά, όταν οι μέτοχοι έχουν παρατήσει στο έλεος του Θεού την ομάδα στην οποία είναι αφεντικά, ενώ και η συμφωνία για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος καθυστερεί συνεχώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...