Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θεμα Tζιμπουρ αστο...:P

Εγω τετοιο παιχτη με τετοια μυαλα δε θα δεχομουν στην ομαδα μου αν ημουν προπονητης με τπτ...:-D

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ γουστάρω τον Γεωργαμλή στον πάγκο!!! Είναι πιο κυριλέ... Να φύγει το βατράχι (το έλεγα και θα το λέω απο την πρώτη στιγμή που ήρθε...)

Δημοσ.

τώρα σοβαρά, ο βάτραχος έγινε άσχετος μαλάκας τυφλός επειδή άφησε τον ταμ μέσα 65 λεπτά; Υποθέτω το ίδιο μαλάκας έγινε όταν αντί του σκόκο έβγαλε τον μαντούκα;

Όταν φύγει ο βάτραχος, θέλει κανένας από εδώ μέσα να πάει προπονητής στην αεκάρα; Με αυτήν την διοίκηση όμως.

Δημοσ.

Ρε φίλε χθές ο Ταμ Ταμ,και όχι μόνο χθές,Ήταν η μοναδική απειλή για την ΑΕΚ.

Σερνόνταν και ήταν εκτός θέσης όση ώρα έπαιζε.

Έβλεπε τον αντίπαλο από τα 10 μέτρα μακριά,σκεφτόταν κανα 2λεπτο να πάει να μαρκάρει,ξεκινούσε και στα μισά το μετάνιωνε και γυρνούσε πίσω.Αν το έφερνε έτσι η φάση και βρισκόταν κοντά στην αντίπαλη περιοχή έμενε εκεί.Ακόμη και όταν οι άλλοι βγάζαν αντεπίθεση.Ή έπεφτε.Και σηκωνόνταν μετά από ένα 5άλεπτο.

Αν τύχαινε να ακουμπήσει μπάλα την έδινε στους άλλους.Και δεν πήγαινε ούτε κατά το μέρος τους να μαρκάρει τουλάχιστον.Καθόταν εκεί και περπατούσε στα χαμένα.Περπατούσε πιο αργά και από τον Καφέ.

Από το 1ο λεπτό εώς το 67 που βγήκε.

Δεν χρειάζονται γνώσεις προπονητικής για να το έβλεπες αυτό το πράγμα χθες.Και ο Μπάγεβιτς το βλέπει,και χθες το έβλεπε αλλά δεν ήθελε να κάνει την αλλαγή πιο νωρίς(στο 10' ας πούμε) και γιαυτό δεν κερδίσαμε το ματς.Σήκωσε τον Ταχτσίδη στο 25' αλλά δεν το τόλμησε δυστυχώς.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβεις ότι σε ένα παιχνίδι που παίζεις με 0 βασικούς αμυντικούς αν υπάρχει μια τρύπα του Όζοντος στο κέντρο θα εκτεθεί η άμυνα πιο πολύ από ότι πρέπει.Έβγαζε μάτια από το πρώτο λεπτό μέχρι να βγει.

Αλλά ναι.Αν έχεις κανένα κονέ να μου υπογράψουν ένα συμβόλαιο και με αυτή την διοίκηση 700.000 το χρόνο για εμένα και 3 άτομα που θα διαλέξω εγώ..Τον Καφέ,τον Liopyr,και τον elven θα πάρω δεν έχω πρόβλημα να πάω και προπονητής.Χειρότερα αποτελέσματα δεν θα φέρω.For sure.:-D

Πρώτες κινήσεις που θα κάνω είναι οι εξής.

Ταχτσίδης.Γκέλτσογλου,Γιάχιτς,Μάκος,Καράμπελας την φανέλα στο σπίτι τους.

Καφές,Μαιστόροβιτς,Άρτσε,Ενσαλίβα,Χουανφράν εισιτήρια αστικού να πάνε σπίτι τους,μόνιμα εκτός από τον Καφέ που θα τον πάρω στο τεχνικό τιμ που σου είπα.:-D

Σιγά μην τους πληρώσω και ταξί.:-D

Και με τα λεφτά από αυτά τα παχυλά τους συμβόλαια(Καφές 700,Μαιστόροβιτς 800,Χουανφράν 700...) και ότι ψιλό πάρω από την πώληση.Που δεν θα είναι ψιλό,φέρνω ένα @@άτο επιτελικό χαφ.Να παίξει μπροστά από τους Ταχτσίδη,Μάκο που να παίρνει την μπάλα στα πόδια του όταν το απαιτούν οι περιστάσεις και να καθαρίζει τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Ρε μλκ προπονητή τερματοφυλάκων θα σε βάλω.:P

Ακόμη δεν τον πρόσλαβα παράπονα άρχισε.. :-D

700000/4 δίκαιη μοιρασιά.Με στόχο να μην βγούμε 7οι..Εκκλησία κλέβουμε!:lol:

Δημοσ.
700000/4 δίκαιη μοιρασιά.Με στόχο να μην βγούμε 7οι..Εκκλησία κλέβουμε!:lol:

Όχι δεν είναι δίκαιο.

Τον Καφέ τι να τον κάνουμε;Κι ο Liopyr έχει λεφτά,άρα 700,000/2.

Μη σου πω ότι τώρα που το σκέφτομαι ούτε εσύ χρειάζεσαι,άρα 700,000/1 :P

Δημοσ.
Χέστηκα για το μέλλον, έχω πραγματικά ανατριχιάσει τώρα..... και έχω αηδιάσει για το πώς έχουμε καταντήσει...

+1000000000

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...