Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι είναι αδιανόητο για έναν ποδοσφαιριστή να διαψεύσει τις προσδοκίες του κόσμου αν αυτές είναι αρνητικές,αντίθετα του είναι πολύ εύκολο αν αυτές είναι θετικές.

Ναι ειδικά ο Λεονάρντο σε κάθε παιχνίδι μας το θυμίζει συνέχεια

Νίκο δουλευόμαστε;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φαντάζομαι είναι αδιανόητο για έναν ποδοσφαιριστή να διαψεύσει τις προσδοκίες του κόσμου αν αυτές είναι αρνητικές,αντίθετα του είναι πολύ εύκολο αν αυτές είναι θετικές.

Ναι ειδικά ο Λεονάρντο σε κάθε παιχνίδι μας το θυμίζει συνέχεια

Νίκο δουλευόμαστε;

Τον είδες να παίζει δηλαδή εσύ τον Λεονάρντο;

ΕΛΕΟΣ γμ τα καντίλα μου!ΕΛΕΟΣ

Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλο.Η ΑΕΚ φέτος παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.Εμένα αυτό μου αρκεί.Μακάρι να βρεθεί κάποια λύση στα διοικητικά,να ενισχυθεί λίγο και η άμυνα να είμαστε πιο ομάδα.

Ε ναι ρε elven άμα από την πρώτη του κακή πάσα ο κόσμος βρίζει λογικό και ο άλλος να μην ασχοληθεί περισσότερο.Αν τον στηρίξει ο κόσμος γίνεται καλύτερος.Πως στηρίζαμε παλιότερα άλλους και άλλους δηλαδή και γίναν αυτό που μπορούσαν να γίνουν;

Πες μας δηλαδή ότι δεν έχεις ρίξει χριστοπαναγία σε Τσιάρτα και Ζήκο να τρελαθούμε!Αν ερχόταν σήμερα στην ΑΕΚ ο Τσιάρτας και ο Ζήκος στα 20 τους όπως είχαν έρθει κάποτε θα πάτωναν τελείως.Και ξέρεις και το γιατί.

Η ομάδα χάνει τη δυναμική της.Και δυναμική=γήπεδο(που ούτως ή άλλως δεν έχουμε),κόσμος,διοίκηση,και μετά από όλα αυτά παίχτες.

Δημοσ.

Τον Γεωργέα τον στηρίζανε όλοι,μια χαρά άμπαλος έμεινε(ψυχάρα ο τύπος όμως).

Εμένα αυτές οι δικαιολογίες δεν μ αρέσουν,να καταργήσουμε και τα εκτός έδρας αν ενοχλούνται τα παιδιά και δεν μπορούν να παίξουν,κι εκεί καντήλι πέφτει.

Μήπως να είναι στην κερκίδα μόνο οι μανάδες τους;Να φωνάζουν τι παιχταράς είσαι εσύ,ο πιο όμορφος,φόρα κασκόλ κάνει κρύο κτλ κτλ μπας και παίξουν;

Άσε ρε νίκο τώρα που φταίει ο κόσμος επειδή ο Μάι κάνει μόνο για παρτενέρ του Χαλκ Χόγκαν και όχι για μπάλα

Δημοσ.

Άλλο λέω αλλά τέλος πάντων.

Όχι πρέπει να τους ρίχνουμε χριστοπαναγίες και όταν δεν παίζουν...ή μάλλον καλύτερα πριν καν έρθουν στην ομάδα.

Μπάλα είναι.Και η τύχη και η δυναμική μετράει καμία φορά..

Δες το παιχνίδι Παναθηναικός-Πανιώνιος πως έπαιζε μονότερμα σήμερα ο Πανιώνιος τον ΠΑΟ με 10 παίχτες και ποιός κέρδισε.Ε σε εμάς αν κερδίζαμε έτσι θα έπεφτε το κράξιμο της αρκούδας.Μικρή ομάδα..κτλ κτλ...Και αντί να ανέβει λίγο το ηθικό της ομάδας θα έπεφτε κιόλας.Θέλει και στήριξη η ομάδα εκτός από κράξιμο.Μόνιμο.

Δημοσ.
Όχι θα μας φέρνουν τον Κατέλη για βασικό σέντερ-μπακ και θα λέμε πω πω τι παιχταρά μας έφεραν

Ναι μας κακόπεφτε ο Ζόνας.Μεγάλο ταγάρι και αυτός ε;

Όποιον και να φέρουν ταγάρι τους ανεβάζουν μερικοί,ταγάρι τους κατεβάζουν.

Σου φέραν εσένα τον Κατέλη.

Με Αβραάμ παίζει ο ένας.Με Βύντρα ο άλλος.Θες να συνεχίσουμε δηλαδή την κουβέντα;;;;

Που αν και πάντα θα στηρίζω τους Έλληνες παίχτες,αυτοί οι δύο δεν κάνουν ούτε για Β εθνική.

Δημοσ.

Δεν τον είδα καν.

Απο την άλλη τον Άρτσε τον είδα,δεν είναι Κατέλης αλλά Βας-Βας άνετα.

Το Μαιστόροβιτς τον βλέπω απο πέρυσι;

Φανταστικό παίχτης,NOT

Τον Καφέ απο όυτε εγώ θυμάμαι

Φανταστικός παίχτης,ΝΟΤ

Τον Μαντούκα απο .....πάλι δεν θυμάμαι

Φανταστικός παίχτης,ΝΟΤ

Άντε τώρα πιάσε απο ένα καλο παιχνίδι που έκαναν στα 30 χρόνια καριέρας τους να μου τους βγάλεις παιχταράδες.

Ο Ζόνας είναι καλύτερος του Ντιόγο ή στα ίδια;

χο χο χο

Έκανες edit ε;Αχα

Ο Αβραάμ έχει δίπλα τον Μέλμπεργκ,ο Βύντρα είναι δεξί μπακ κι έχει και Σειταρίδη

Συν του ότι(ψψψψψψ) στην 11αδα έχουν 3-4 ταγάρια και 7 παίχτες,αντίθετα η ΑΕΚ έχει 3-4 παίχτες και άλλους 7 που μόνο η ταυτότητα λέει ότι είναι ποδσφαιριστές

Άσε να μαντέψω,έχουμε καλύτερους.

Ε ναι,και Άρτσε και Μάι τον Αβραάμ τον έχουν,Άμπαλοι-Άμπαλοι Γιουναιτεντ 0-0

Δημοσ.

Ε εντάξει στα πρώτα δεν νομίζω να μην συμφωνούμε.Αλλά δεν θα κάτσω να βρίζω ότι κινείται και δεν κινείται στην ομάδα.Αφού αυτούς έχουμε τέλος.Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι ο Άρτσε που δεν έπιασε;Τι να κάνουμε δηλαδή;Να τους πάρει όλους η μπάλα;

Τώρα για τον Ζόνας...Εντάξει δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε.Αυτό και μόνο που λες δείχνει πόσο μίζεροι έχουμε γίνει..

Γκρέμιο.1ος σκόρερ.Α' Εθνική Βραζιλίας.Θες και άλλα;Μπες και δες κανένα γκόλ του να χαζέψεις..Αλλά ούτε αυτός μας έκανε.Εμείς είμαστε για Μπενζεμά και πάνω.

Δημοσ.

Αν είναι να μας λέει το Youtube Ποιος είναι καλός και ποιος όχι καήκαμε.

Δεν τον ξέρω τον τύπο για να κρίνω,ούτε τον Άρτσε τον ήξερα αλλά μερικοί φαίνονται απο τη φάτσα

Δημοσ.

Ε τώρα τι να σχολιάσω σε αυτό που λες;Σοβαρά όμως.Ποιό youtube ρε elven;

Πρώτος σκόρερ στη Βραζιλία είναι.Μαζί με τον Αντριάνο.Τον γνωστό.Και παίζει βασικός στην Γκρέμιο.Την γνωστή.Τι φάτσα μου λες τώρα;

Εγώ τη μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι η εξής.Η ομάδα την πρώτη χρονιά του Ντέμη είχε ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΤΑΓΑΡΙΑ!Ο κόσμος όμως στήριζε.Και οι νίκες ερχόταν μα με κακό ποδόσφαιρό,μα στο 90,μα μα μα.

Φέτος η ομάδα ούτε για πλάκα συγκρίνεται με τα ταγάρια τότε,παίζει όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.Δηλαδή μπορεί να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο αν φτιάξει λίγο ψυχολογία και χαρακτήρα ώστε να έχει και διάρκεια η απόδοση μέσα στον αγώνα.Ο κόσμος δεν είναι δίπλα στην ομάδα και η νίκες δεν έρχονται ούτε με χειροβομβίδες.

Δημοσ.

Φοβερό το πρωτάθλημα Βραζιλίας,έχει και τρελές άμυνες νομίζω,γντουπ.

Για πες τα ταγάρια της πρώτης χρονιάς να τα συγκρίνουμε με τα τωρινά να γελάσουμε

Δημοσ.
Φοβερό το πρωτάθλημα Βραζιλίας,έχει και τρελές άμυνες νομίζω,γντουπ.

Για πες τα ταγάρια της πρώτης χρονιάς να τα συγκρίνουμε με τα τωρινά να γελάσουμε

Μπούρμπος.

Σοάρες.

Κρασσάς.

Μάλμπασα.

Σωτήρης Κωνσταντινίδης.

Χιώτης.

Κόντης.

Κυριακίδης.

Πλιάτσικας.

Αμπονσά.

Μόρας.

Τζιορτζιόπουλος.

Πέτκοφ.

Ρούσεφ

Και wait for it...πιό ποιοτικός παίχτης της ομάδας...wait for it σου λέω...Julioooo Cezar και Ίβιτς.Βλάνταν.!!!(Δεν ήταν κακοί παίχτες αλλά εντάξει όταν είναι οι πιο δημιουργικοί σου παίχτες καταλαβαίνεις..)

Κατσουράνης,Άλβες,Ασουνσάο,Λυμπερόπουλος respect

Κάτσε σύγκρινε και γέλα όντως.

Δημοσ.

Σύγκρινε και γέλα όντως:

Μπρούνο Άλβες

Ασουνσάο

Κατσουράνης

Λύμπε

Νίκο παραδέξου το,δεν σου βγαίνει ε;

Οι 4 αυτοί παίζει και να κέρδιζαν τη σημερινή 11αδα

Δημοσ.
Σύγκρινε και γέλα όντως:

Μπρούνο Άλβες

Ασουνσάο

Κατσουράνης

Λύμπε

Νίκο παραδέξου το,δεν σου βγαίνει ε;

Οι 4 αυτοί παίζει και να κέρδιζαν τη σημερινή 11αδα

Τι δεν μου βγαίνει ρε.Πας καλά;Είπαμε παιχταράδες και οι 4 αλλά ο Λύμπε πιο αργός από τον θάνατο.Τι συγκρίνεις με εκείνη την ομάδα.ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.Μην μας τρελάνεις κιόλας.

Σύγκρινε εσύ που γελάς...Τι να λέμε τώρα;Και ο Ασουνσάο,Άλβες πιτσιρίκια ήταν,βλέπανε τον κόσμο που γέμιζε το γήπεδο και κά..λωναν..Ας ερχόταν φέτος και θα σου έλεγα..

Όπα ξέχασα τον ΝΙΚΟΛΑ!Που έπαιζε βασικός!Άσε μας ρε elven τώρα.Σοβαρά.

Και ο τελευταίος ξεφτύλας από όλους αυτούς έβλεπε το γεμάτο γήπεδο και έδινε ότι είχε και δεν είχε.Έχεις ακούσει που λένε ότι σε μερικά παιχνίδια το γκόλ το βάζει ο κόσμος;Ε τότε ήταν πρώτος σκόρερ ο κόσμος και κερδίζαμε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:04 ----------

Θες να σου πω και καμία ομάδα του Παναθηναικού με τον κόσμο να μην στηρίζει που έτρωγε την μια σφαλιάρα μετά την άλλη;

Έτσι πάνε αυτά.Η γκρίνια φέρνει τα άσχημα αποτελέσματα.Πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...