Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεναλτι απο πατημα μπαλας, πρωτη φορα βλεπω ειναι η αληθεια.. :P Αν και περισσοτερο λαθος μου φανηκε (παρα επιτηδες) που το εδωσε..

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επιχειρηματα??? εγω τουλαχιστον το λεω οτι για μικρη ομαδα με παιζουνε καλα, δεν κρυβομαι πισω απο την δικαιολογια της διαιτησιας...

Δημοσ.
Πεναλτι απο πατημα μπαλας, πρωτη φορα βλεπω ειναι η αληθεια.. :P Αν και περισσοτερο λαθος μου φανηκε (παρα επιτηδες) που το εδωσε..

ενταξει και εχω δεν εχω ξαναδει πεναλντι επειδη φυσαγε πολυ στο λιμανι και καποιοι επεφταν ετσι:-D:-D αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο ειναι οτι οντως μοιαζει με λαθος και δεν εγινε εσκεμενα

Δημοσ.

kαλά ρε Εργοτέλη δεν ητάν πέναλτυ όλοι το λέμε ...... Ασε να ασχοληθούμε λιγο με τα κολόπαιδα ... Για μένα κακώς το εδώσε θα είχε μεγαλύτερο χαβαλέ το ξύλο........

Δημοσ.
ενταξει και εχω δεν εχω ξαναδει πεναλντι επειδη φυσαγε πολυ στο λιμανι και καποιοι επεφταν ετσι:-D:-D αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο ειναι οτι οντως μοιαζει με λαθος και δεν εγινε εσκεμενα

Μπα.. Υπερβολικο σε βρισκω.. ;) Απλα αν δινοταν αυτο στον Ολυμπιακο θα ειχε γινει ηδη τριτος παγκοσμιος, ενω τωρα δεν πειραζει το περναμε στο ντουκου..

Δημοσ.

Ιγκό, ντεν παει προπόνηση, αν ντεν φυγει ντωντεκα παικτες. κουαξ κουαξ.....

Άρχισαν οι κολοτούμπες απο την φλορίτζιναλ!!!

Συνέντευξη ΧΧ

Πιστεύεις ότι στην παρούσα φάση είναι λύση η απομάκρυνση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πάγκο της ΑΕΚ;

Για μένα ο βάτραχος δεν έπρεπε καν να έχει έρθει πίσω στην ΑΕΚ -αλλά, εν πάσει περιπτώσει, από τη στιγμή που δεν κάνουμε κουμάντο εμείς αλλά οι διοικήσεις, σας παραπέμπω στις δηλώσεις των κυρίων Κούλη και Κανελλόπουλου που τον έφεραν πίσω. Παροπλίστηκαν και αφοπλίστηκαν από αυτή την ίδια τους την επιλογή. Νομίζω ότι τη δική τους γνώμη θα έπρεπε να ζητήσετε για την παρουσία αυτού του ανθρώπου στον πάγκο της ΑΕΚ.

Δημοσ.
Μπα.. Υπερβολικο σε βρισκω.. ;) Απλα αν δινοταν αυτο στον Ολυμπιακο θα ειχε γινει ηδη τριτος παγκοσμιος, ενω τωρα δεν πειραζει το περναμε στο ντουκου..

Μπα μην το λες, έχουν δοθεί και σε μας κάτι πέναλτι, που έκαναν και τους τυφλούς να βρουν το φως τους.

1 μετρο εξω απο την περιοχή, κατι αλλαγές πορείας του ανέμου που έκαναν τους παίκτες μας να πέφτουν.

Έχουμε δώσει δικαιώματα...

Δημοσ.

Σε ολους τους μεγαλους εχουν δοθει απιθανα.. Τελος παντων, δεν εχει θεση τετοια συζητηση εδω, σιγουρα εχουν σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουν οι φιλαθλοι της ΑΕΚ την δεδομενη στιγμη..

Δημοσ.

Εντάξει ωραίο παιχνιδάκι σήμερα.Εξωπραγματικός ο Λεάλ.Τραγική η άμυνα της ΑΕΚ.

Δίκαιο είναι το αποτέλεσμα και ας έπρεπε να μην δώσει το πέναλτι στην ΑΕΚ.Αφού η ΑΕΚ δεν μπόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο να κρατήσει το σκόρ κάτι που κανονικά έπρεπε να το κάνει μόνο με τη φανέλα,και αφού ο Εργοτέλης κατάφερε να το γυρίσει νομίζω ότι θα έπρεπε να κερδίσει ο Εργοτέλης.Αλλά σαν εικόνα,το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Δεν πάει έτσι μπροστά το ποδόσφαιρο δυστυχώς.Στη μια φάση πρώτη φάση που οι διαιτητές έπρεπε να μην μας ευνοήσουν,τα κατάφεραν και κάναν το αντίθετο.

Αναμενόμενο ήταν να ευνοηθούμε σε άκυρο σημείο κάποια στιγμή.Τι να παίρναμε 0 βαθμούς,τι που πήραμε 1 και καλά μας ευνόησε...

Η ομάδα δεν έχει την ψυχολογία που πρέπει.Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε πόσο φοβισμένη ήταν μην τυχόν και στραβώσει το παιχνίδι,κάτι που έγινε.Λείπει η προσωπικότητα του νικητή που πλέον δεν την δίνει ούτε ο Μπάγεβιτς.

Δημοσ.

Οχι ρε γιατι να μην ασχοληθουμε με το πεναλτυ, λες και εχουμε να ασχοληθουμε με τους παιχτες ο Μαστορας δεν κανει,ο Μπλανκο εχασε την επαφη του με τα δυχτια δεν ειχε αλλο προσον,ο Νεμεθ δεν ηταν πουθενα, ο Καραμπελας,Μαντουκα επαιξαν και ο Ενσαλιβα(οχι οτι παιξαν μπαλαρα αλλα επαιξαν αυτα που ηξεραν).

p.s Τελικα εκανε αλλαγες ο Ντουσαν γιατι μεχρι το 2-1 δεν ειχε κανει εγω θα ειχα βγαλει Μαστορα Μπλανκο Νεμεθ απο το πρωτο και για να μην πειτε ποιον θα εβαζα Παυλη Μανολα και τον Χερσι να τρεχει δεξια και αριστερα για ξεκαρφωμα

Δημοσ.

Ντέρμπι!Αν και αναμενόμενο,ισάξιες οι ομάδες

Τελικά έχει βελτιωθεί το επίπεδο των ομάδων της SL,σχεδόν όλες οι ομάδες που διεκδικούν μια θέση στο ΟΥΕΦΑ είναι ισοδύναμες (Εργοτέλης,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Άρης,ΑΕΚ,ΑΕΚ είπα; )

χο χο χο

Δημοσ.

Έτσι χαρείτε..

Μην γκρινιάζετε τουλάχιστον.Αφού άλλο που δεν θέλατε.Ότι και να γίνει στην ΑΕΚ τα ίδια θα λέτε.Όποιος παίχτης και να έρθει,όποιος προπονητής,όποιος πρόεδρος.

Το ότι ο Έργοτέλης έριξε 5 στον Ολυμπιακό φέτος δλδ είναι μια πολύ καλή ομάδα κανένα νόημα δεν έχει,το ότι στην ΑΕΚ φέτος έχουν γίνει πράγματα που μόνο ο Θεός μπορεί να εξηγήσει(και δεν μιλάω για διαιτησία) έτσι ώστε η ΑΕΚ στο τέλος να μην κερδίσει,και το ότι οι υπόλοιποι μα στο 85,μα στο 90 κεδρίζουν και την βγάζουν καθαρή σαφώς και δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Και ρωτώ όποιον αντικειμενικό Ολυμπιακό θέλει να απαντήσει.Θα μπορούσε να είχε πάρει το Χ ο Εργοτέλης μέσα στο Καραισκάκη αν δεν ήταν άτυχος;

Δημοσ.

NTEMH ΘΕΕ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!!!!

Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

Άμα γίνεται να φέρουμε άλλους 4 Λεονάρντο,6 Άρτσε,3 Μαιστόροβιτς και άλλους 3 Μάκους θα χαιρόμασταν περισσότερο.

Δεν θα ταν ανάγκη να βλέπαμε και bloopers στο internet,θα ταν live κάθε Σ/Κ

Παιχταράδες βγήκαν ε; χο χο χο

Δημοσ.
Άμα γίνεται να φέρουμε άλλους 4 Λεονάρντο,6 Άρτσε,3 Μαιστόροβιτς και άλλους 3 Μάκους θα χαιρόμασταν περισσότερο.

Δεν θα ταν ανάγκη να βλέπαμε και bloopers στο internet,θα τα live κάθε Σ/Κ

Παιχταράδες βγήκαν ε; χο χο χο

Μα ρε φίλε ΟΠΟΙΟΣ γ.μένος και να έρθει,ΠΡΙΝ ΚΑΝ έρθει θα έχει βαφτιστεί άχρηστος.ΠΩΣ σκ@τα να μην στραβώσουν όλα;

Έδω λέγαν να πάρουν τον Ζόνας και ακόμη και αυτόν ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ!Είδατε εκεί ένα blooper,αυτό ήταν που πάμε με τέτοια παιχτάκια.Κάθε Κυριακή από 2 παστέλια ο άλλος έβλεπες τα γκόλ και χάζευες,τέλος άχρηστος.Έκανε ένα blooper.Μας έχει γα..ήσει αυτή η μιζέρια.Έλεος πια.Το ότι η ΑΕΚ παίζει με 10000 κόσμο να συνειδητοποιήσουν μερικοί σε ποια ομάδα παίζουν δεν φταίει.Οι παίχτες φταίνε.

Εντάξει ο Άρτσε μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι μπορεί.Από τον Τσιρίλο τον υπερπαίχτη πάντως καλύτερος είναι.

Ο Μάκος και ο Λεονάρντο δεν βγήκαν τίποτε.Ήταν και είναι παιχταράδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...