elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Τι να αφαιρέσω από τον Ατρόμητο;Ούτε εκείνο το είδες;ε; Είχαμε πέναλτι στο 2ο λεπτό.Πεντακάθαρο.Όπως και το πέναλτι του Ατρόμητου.Και γενικά δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω προσθαφαιρέσεις με φάσεις που ο διαιτητής δικαιολογείται..Και στο οφσάιντ του Άρη πεντακάθαρο ήταν αλλά ήθελες το ριπλέι για να το σιγουρέψεις. Μια χαρά το είδα,είδα ότι δεν δόθηκε πέναλντι στον Ατρόμητο και επίσης είδα ότι ο Ατρόμητος δεν άξιζε να χάσει.Για το πέναλντι της ΑΕΚ στο 2 δεν το θυμάμαι really. Όσο για τον Άρη δεν πήρε πέναλντι απο το χέρι του Ενσαλίβα και ο Καράμπελας έπρεπε να κιτρινιστεί 2 μέρες πριν τον αγώνα,έγιναν αυτά; Δεν προσπαθώ να βγάλω ότι η ΑΕΚ έχει ευνοηθεί,αυτό που θέλω να πω είναι ότι με what if δεν κάνεις δουλειά. Τι είναι αυτά πού λέει ο Μπάγεβιτς.. φεύγω εάν κ.λ.π ?Είστε σίγουροι ότι ο Θεός Μπάγεβιτς είναι αθώος γιά όλη αυτή την ιστορία που περνάει η ΑΕΚ? Τι είναΙ τούτο ρε παιδιά να φταίνε πάντα όλοι οι υπόλοιποι αλλά ο πρίγκιπας να μην έχει ποτέ ευθύνες?Δεν τολμάει κανείς να μιλήσει γιά απομάκρυνση τού ανδρός?Γιατί? Μήπως με άλλον προπονητή θα πάει χειρότερα η ομάδα?Πιό κάτω?Δεν γίνεται! Να σας πω εγώ γιατί δεν μιλάει κανείς.Γιατί ο Μπάγεβιτς δουλεύει τσάμπα στην αγαπημένη του ομάδα. Εγώ ξέρω ότι όταν μιά ομάδα πάει άσχημα φεύγει πρώτασ ο προπονητής και μετά οι παίχτες.Εδώ ο προπονητής βάζει όρους γιά να μην φύγει λες και δεν τις έχει τις ευθύνες του και μάλιστα τις μεγαλύτερς αφού αυτός επέλεξε τούς παίχτες. Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που έρχονται ως σωτήρες στην ομάδα που ο κόσμος τούς συμπεριφέρεται περίπου με θρησκευτική ευλάβεια.Αν δηλαδή γιά παράδειγμα μετά από λίγο αρχίσει η κατρακύλα γιά τον Παναθηναϊκό και να φέρουν γιά σωτήρα κανένα Ζάετς πάλι να κάνει τα θαύματά του! Ο Μπάγεβιτς διάλεξε παίχτες σύμφωνα με τα λεφτά που του έδωσε η διοίκηση. Επαναλαμβάνω,όταν πάει ο προπονητής και λέει θέλω 5 παίχτες και του λέει η διοίκηση ΟΚ πάρε 10 ευρώ και φέρε όποιον θες,ε ποιον θες να φέρει;Τον Ρονάλντο; Επίσης όταν 3 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι σου λέει ο παίχτης σου πάω Λίβερπουλ και εσύ πρέπει να αναπροσαρμόσεις τα πλάνα σου,ποιος φταίει; Φυσικά και φταίει η αδύναμη διοίκηση,βρήκε και τα κανε ο Κυργιάκος. Το μόνο που μένει τώρα είναι κατα τη διάρκεια του αγώνα να πάρει τηλ. ο μάνατζερ του Σάχα και να του πει,έλα ρε σε έκλεισα στη Γιουβέντους και αυτός να σηκωθεί να φύγει πριν τελειώσει ο αγώνας,ε στην ΑΕΚ και αυτό πιθανό είναι,σκορποχώρι. Το πε κι ο μινάρας ,το σφάλμα του Μπάγεβιτς ήταν οι δηλώσεις πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
nikos21aek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 E με το what if δεν κάνεις δουλειά..Απλά με το WHAAAAAAAAT? που αναφωνήσαμε όλοι σε μερικά παιχνίδια από αυτά που βλέπαμε από τους διαιτητές μπορείς να αποτελειώσεις μια ομάδα που το μόνο που θέλει για να γίνει αυτό είναι λίγη γκρίνια παραπάνω.Εννοείται διοίκηση 0.Από εκεί και πέρα για τον Κυριάκο πιστεύω ότι μεγαλύτερα ήταν τα παράπλευρα κέρδη της απομάκρυσής του.Το μόνο κακό για εμένα ήταν η έξοδος άλλου ενός ποιοτικού Έλληνα παίχτη από την 11άδα.Που δίνει στην ομάδα προσωπικότητα και παρακινεί και τους υπόλοιπους.Σαν μονάδα δεν νομίζω να λείπει.Και πέρυσι που τον είχαμε ήταν απών παρών στο γήπεδο.Σε 4 ντέρμπι δεν έπαιξε και δεν χάσαμε. Από εκεί και πέρα ο Μπάγεβιτς δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία.Στον μόνο που μπορεί και με τα δίκια του να την πει ο Μπάγεβιτς είναι στον κόσμο της ομάδας.Δεν επιτρέπεται η ΑΕΚ να παίζει με 10000 κόσμο και με 30000 στα ντέρμπι.Χάνει και την λίγη δυναμική που μπορεί να δώσει το ΟΑΚΑ.
alexdelpiero Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ο Μεγάλος παίκτης έχει διάρκεια και όχι να παίζει στο ένα και στα δέκα να σφυρά, και μετά μην συγκρινεις το Ελληνικό ποδόσφαιρο με το ξένο η μέρα με τη νύχτα. Ελα ρε εχει μεγαλη διαφορα το ελληνικο ποδοσφαιρο απο το ισπανικο???..μεγαλη ανακαλυψη.ενα παραδειγμα σου φερα για να σου πω, πως ενας παικτης οσο μεγαλος κ να ειναι εχει κ ασχημες βραδυες.δεν ειναι ρομποτ...με την λογικη τη δικη σου στο ξαναλεω κ ο μπενζεμα ειναι λιγος επειδη που ηταν να αποδειξει την αξια του προχθες.
elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ενας παικτης οσο μεγαλος κ να ειναι εχει κ ασχημες βραδυες Ο Σκόκο έχει μία καλή βραδιά ανα τρίμηνο Νίκο,και πολλοί είναι οι 10.000
IOSTEFO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 μόνο που η διάρκεια στις άσχημες βραδιές του σκοκου είναι μεγάλες.
nikos21aek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ο Σκόκο έχει μία καλή βραδιά ανα τρίμηνο Νίκο,και πολλοί είναι οι 10.000 Άμα είναι πολλοί ας πάμε στη Ριζούπολη που δεν θα χάνουμε τουλάχιστον.Μετά θα αρχίσετε τις γκρίνιες περί μικραίνουν την ομάδα και τέτοια.Για τον κόσμο που πάει γήπεδο φτάνει η Ριζούπολή και για την ομάδα είναι 10000 φορές καλύτερη από το ΟΑΚΑ.Ακού πολλοί οι 10000;Γίναμε ΠΑΟ και δεν το κατάλαβα; Για τους παίχτες δεν μπαίνω στη διαδικασία να ξανασυζητήσω.Άν βγάλουμε και τον Σκόκο άχρηστο ε μετά καταλαβαίνουμε λίγο παραπάνω ότι έχουμε και εμείς μερίδιο σημαντικό.
elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Mια χαρά είναι η Ριζούπολη,τα Λιόσια δεν είναι Hγετικές στιγμές με γήπεδο στα Λιόσια,ωραία χρόνια. Για τον Σκόκο είπαμε μαν,δεν με νοιάζει που φαίνεται ότι ξέρει μπάλα,ούτε με νοιάζει ότι όταν πιάνει παιχνίδι μαμεί,με νοιάζει ότι κάνει ένα καλό παιχνίδι το τρίμηνο,πες μου ότι το αρνείσαι και αυτό,δεν πα να ναι ο Πελέ,αν δεν παίζει τι να τον κάνει;
nikos21aek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μπά εγώ ήμουν θετικός στην ανταλλαγή Σκόκο με Μάντζιο+Τζιόλη+1 εκατομμύριο που ακουγόταν. Αλλά ένα παιχνίδι στο τρίμηνο δεν κάνει.Και το ότι είναι εξαφανισμένος σε αρκετά παιχνίδια είναι θέμα προπονητή.Δεν είναι θέμα του παίχτη.Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για το αν ένας παίχτης διαλέγει παιχνίδια.Αν για παράδειγμα τον αφήσει εκτός αποστολής σε ένα παιχνίδι ουέφα του παιρνάει το μήνυμα.Όπως πολύ μα πολύ τραβηγμένα έκανε στην περίπτωση Τζεμπούρ που για όλα μπορούμε να τον κατηγορήσουμε εκτός από αδιαφορία.Ο μόνος μαζί με τον Μπλάνκο ήταν που σε όλα τα παιχνίδια έσφιγγε δόντια και έπαιζε όσο ξύλο χρειαζόταν όσο ήταν μέσα στο γήπεδο.
elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 μόνος μαζί με τον Μπλάνκο ήταν που σε όλα τα παιχνίδια έσφιγγε δόντια και έπαιζε όσο ξύλο χρειαζόταν όσο ήταν μέσα στο γήπεδο. Βασικά το πρόβλημα ήταν ότι δεν σταμάταγε να παίζει ξύλο ούτε έξω απο το γήπεδο
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το πρόβλημα του Σκοκο ειναι πως δεν ξέρει ποτε βρίσκεται στο γήπεδο και πότε οχι! Οταν είσαι στο γήπεδο παίζεις μπάλα + ξύλο. Οταν εισαι στα μπουζούκια ρίχνεις ζεϊμπεκιές και οχι το αντίστροφο.
user12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το πρόβλημα του Σκοκο ειναι πως δεν ξέρει ποτε βρίσκεται στο γήπεδο και πότε οχι! Οταν είσαι στο γήπεδο παίζεις μπάλα + ξύλο. Οταν εισαι στα μπουζούκια ρίχνεις ζεϊμπεκιές και οχι το αντίστροφο. Καλα αμα ο Σκοκο ριχνει ζεμπεκιες ο Μαστορας τι κανει? :lol: Οτι ειναι βεντετα ειναι οπως και ο Τζιμπουρ αλλα εκει φαινεται η δοιηκηση και ο προπονητης.Για αυτο αλλωστε πηρε μετριους παιχτες χωρις πρωσοπικοτητα γιατι δεν μπορουσε να τους επιβληθει (και τα λεφτα δεν ειχε και τον χρονο γιατι τελευταια στιγμη εφυγε ο Κυριακος και βρεθηκαν καποια λεφτα). Για μενα θα πρεπει να εχεις 17 παιχτες καλους και οι υπολοιποι απο ακαδημιες.Εμεις εχουμε 28 μετριους παιχτες και τον Σκοκο Τζιμπουρ.
elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Για να ξαναγράψω σε αυτό το Thread θα πρέπει να φύγουν 5
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Αποζημίωση δίνεις? Η έξοδος απο που είναι? :-D
tasoskont Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Για να ξαναγράψω σε αυτό το Thread θα πρέπει να φύγουν 5 ο ενας ειναι ο νικος21?????? :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.