liopyr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Αν η ομάδα δεν είχε δύο πρόσωπα, και έπαιζε σε όλους τους αγώνες όπως με την Μπενφίκα, όπως στο β' ημίχρονο του Αρη, όπως με τον Ολυμπιακό, και όχι όπως σήμερα, θα απείχε έστω και με τις σφαγές το πολύ 3 βαθμούς από την κορυφή, θα είχε κερδίσει την Μπάτε, και θα είχε περάσει και στο κύπελλο. Πλέον δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, κάποιοι από μέσα κάνουν την δουλειά. Ο Μπάγιεβιτς έχει μερίδιο ευθύνης, μόνο και μόνο επειδή δεν τους πήδηξε από την αρχή. Σε τέτοιες στιγμές, αυτές οι δηλώσεις δυστυχώς ακούγονται σαν απλές δικαιολογίες. Άμα η μπάλα δεν χτύπαγε στο δοκάρι δύο φορές και τσούλαγε στα δίχτυα θα την έβγαζαν ζάχαρη οι πέντε λεγάμενοι, ναι ή ου; (λέω εγώ τώρα)...
elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ποιοι είναι οι 5 ξέρει κανείς; Πείτε μου ότι είναι κι ο Καφές,ναι ναι πείτε τα ευχάριστα
user12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ποιοι είναι οι 5 ξέρει κανείς; Πείτε μου ότι είναι κι ο Καφές,ναι ναι πείτε τα ευχάριστα Μπα τον καφε τον εχει παρει σε οποια ομαδα εχει παει κατι σαν τον Αμπονσα αν θυμασαι ειναι απο τα πουλεν του:lol: Και εγω προσπαθω να βρω πεντε (βασικα 8 βαλε και Τζιμπουρ και Εντινιο).Απο την σημερινη ενδεκαδα μονο ταχτιδη σκοκκο μπλανκο μαστορα ολοι οι υπολοιποι δικες του μεταγραφες ηταν.
tasoskont Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ρε μην φερνετε την καταστροφη και η ρεαλ με τοσους παιχταραδες εφαγε 4 απο ομαδα γ εθνικης αυτα συμβαινουν.ο μπαγεβιτς δεν πρεπει να φυγει με την καμια ομως ακομα και με αυτους τους παιχτες η αεκ εχει παιξει ωραια μπαλα κατα καιρους(με μπενφικα με ολυμπιακο με β ημιχρονο αρη) μπαλα που οι αλλοι 2 δεν εχουν παιξει.το θεμα ειναι ψυχολογικο θελουμε 2-3 θετικα σερι μπας και ξεμπουκωσουμε και θα ανεβει η ψυχολογια ειμαστε και γκαντεμηδες μεσα σε ολα αυτα.μην τρελαινεστε ρε ελληναρες ps:τωρα ειδα οτι ειχαμ εκαι 2 δοκαρια και ο αλλος περασε την μπαλα μεσα απο την μυτη της βελονας για να βαλει το γκολ, τι να λεμε τωρα
user12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ρε μην φερνετε την καταστροφη και η ρεαλ με τοσους παιχταραδες εφαγε 4 απο ομαδα γ εθνικης αυτα συμβαινουν.ο μπαγεβιτς δεν πρεπει να φυγει με την καμια ομως ακομα και με αυτους τους παιχτες η αεκ εχει παιξει ωραια μπαλα κατα καιρους(με μπενφικα με ολυμπιακο με β ημιχρονο αρη) μπαλα που οι αλλοι 2 δεν εχουν παιξει.το θεμα ειναι ψυχολογικο θελουμε 2-3 θετικα σερι μπας και ξεμπουκωσουμε και θα ανεβει η ψυχολογια ειμαστε και γκαντεμηδες μεσα σε ολα αυτα.μην τρελαινεστε ρε ελληναρες Στην Ρεαλ διωξαν τον Καπελο επειδη τους πηρε το πρωταθλημα και δεν εβαζε 4αρες.Η Ρεαλ ειναι 2η στο πρωταθλημα οχι 10η και γενικα με μπερδευουμε την βουρτσα με ......... http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=111871 Καλα ο αλλος για να παρει την ΑΕΚ θελει δανειο ρε δεν παμε καλα.Εγω λεω να βγαλουμε πωλητηριο σε ολους να ανεβασουμε την δευτερη ομαδα μπας και γλυτωσουμε τον υποβιβασμο.Γιατι ο Αμερικανος ειναι ταπι και ψυχραιμος
tasoskont Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Στην Ρεαλ διωξαν τον Καπελο επειδη τους πηρε το πρωταθλημα και δεν εβαζε 4αρες.Η Ρεαλ ειναι 2η στο πρωταθλημα οχι 10η και γενικα με μπερδευουμε την βουρτσα με ......... http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=111871 Καλα ο αλλος για να παρει την ΑΕΚ θελει δανειο ρε δεν παμε καλα.Εγω λεω να βγαλουμε πωλητηριο σε ολους να ανεβασουμε την δευτερη ομαδα μπας και γλυτωσουμε τον υποβιβασμο.Γιατι ο Αμερικανος ειναι ταπι και ψυχραιμος και σενα αμα δεν σε ειχανε σφαξει στο πρωταθλημα και ησουν και λιγο τυχερος 3 θα ησουνα τωρα,και ακριβως επειδη η ρεαλ ειναι 2η στο πρωταθλημα δεν δικαιολογειται να χανει με 4 απο ομαδα γ εθνικης οχι εσυ που δεν σε παει η μπαλα καθολου τον τελευταιο καιρο
geovard Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Τι είναι αυτά πού λέει ο Μπάγεβιτς.. φεύγω εάν κ.λ.π ? Είστε σίγουροι ότι ο Θεός Μπάγεβιτς είναι αθώος γιά όλη αυτή την ιστορία που περνάει η ΑΕΚ? Τι είναΙ τούτο ρε παιδιά να φταίνε πάντα όλοι οι υπόλοιποι αλλά ο πρίγκιπας να μην έχει ποτέ ευθύνες?Δεν τολμάει κανείς να μιλήσει γιά απομάκρυνση τού ανδρός?Γιατί? Μήπως με άλλον προπονητή θα πάει χειρότερα η ομάδα?Πιό κάτω?Δεν γίνεται! Να σας πω εγώ γιατί δεν μιλάει κανείς.Γιατί ο Μπάγεβιτς δουλεύει τσάμπα στην αγαπημένη του ομάδα. Εγώ ξέρω ότι όταν μιά ομάδα πάει άσχημα φεύγει πρώτασ ο προπονητής και μετά οι παίχτες.Εδώ ο προπονητής βάζει όρους γιά να μην φύγει λες και δεν τις έχει τις ευθύνες του και μάλιστα τις μεγαλύτερς αφού αυτός επέλεξε τούς παίχτες. Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που έρχονται ως σωτήρες στην ομάδα που ο κόσμος τούς συμπεριφέρεται περίπου με θρησκευτική ευλάβεια.Αν δηλαδή γιά παράδειγμα μετά από λίγο αρχίσει η κατρακύλα γιά τον Παναθηναϊκό και να φέρουν γιά σωτήρα κανένα Ζάετς πάλι να κάνει τα θαύματά του!
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Κανεις δεν ειναι αθωος, ολοι πρεπει να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί! Αν ο Μπαγεβιτς έβλεπε την περίφημη πεντάδα να του σκάβει τον λάκκο, θα έπρεπε απο την αρχή να την είχε αποκόψει απο την υπόλοιπη ομάδα. Ετσι ώστε η ΑΕΚ να μην φτάσει εδώ που έφτασε, τόσο σύντομα.
nikos21aek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Πως θα γινόταν αυτό; Πάντως στους βαθμούς αφαίρεσε 2 απο το ματς με τον Ατρόμητο,μη προσθέτεις μόνο Τι να αφαιρέσω από τον Ατρόμητο; Ούτε εκείνο το είδες;ε; Είχαμε πέναλτι στο 2ο λεπτό.Πεντακάθαρο.Όπως και το πέναλτι του Ατρόμητου.Και γενικά δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω προσθαφαιρέσεις με φάσεις που ο διαιτητής δικαιολογείται..Και στο οφσάιντ του Άρη πεντακάθαρο ήταν αλλά ήθελες το ριπλέι για να το σιγουρέψεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:02 ---------- Ποιοι είναι οι 5 ξέρει κανείς; Λογικά Άρτσε,Μαιστόροβιτς,Ενσαλίβα,Σκόκο.Πάνω στη βιασύνη του το είπε θέλοντας να τονίσει ότι θα φύγουν πολλοί.Δεν νομίζω να μετρούσε παίχτες.
eliask Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ο σκόκο ειναι σίγουρο... βαζω το σπίτι μου ! ¨-)) Ο Μαιστοροβιτς πιστευω πως είναι απο τους χειρότερους που εχουν περασει από την ΑΕΚ ........ Artse δεν νομίζω πως αναφερόταν σε αυτον ο ντουσαν αλλά σιγουρα θα πάρει το πουλο αφου δεν μπορει και αυτό το παιδι. Απο τους αλλους της ενδεκάδας οι περισσότεροι ήταν δικά του παιδια...... Τωρα να φαει το Μακο ή τον Λεοναρτο δυσκολο....... Κανα μαντουκα - λαγο- ενσαλιβα - χουαφραν - καλο θα ειναι να φευγουν σιγα σιγα ..... μαζι με Μαιστοροβιτς - αρσε ..... Δεν θα με χαλαγε καθολου και ας ανέβαζαν στην πρωτη ομάδα κανα πιτσιρικα . Επίσης ας κάτσουν και λίγο παγκο Μπλανκο - Σαχα .... 2-3 - 4 αγωνιστικές να στρώσουν λίγο δεν πειραζει να ηρεμήσουν και λιγο τα παιδιά ,,,,,,, Να υπογράψουν και οσοι είναι νέο συμβολαιο πιο λογικο............
tasoskont Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Τι είναι αυτά πού λέει ο Μπάγεβιτς.. φεύγω εάν κ.λ.π ?Είστε σίγουροι ότι ο Θεός Μπάγεβιτς είναι αθώος γιά όλη αυτή την ιστορία που περνάει η ΑΕΚ? Τι είναΙ τούτο ρε παιδιά να φταίνε πάντα όλοι οι υπόλοιποι αλλά ο πρίγκιπας να μην έχει ποτέ ευθύνες?Δεν τολμάει κανείς να μιλήσει γιά απομάκρυνση τού ανδρός?Γιατί? Μήπως με άλλον προπονητή θα πάει χειρότερα η ομάδα?Πιό κάτω?Δεν γίνεται! Να σας πω εγώ γιατί δεν μιλάει κανείς.Γιατί ο Μπάγεβιτς δουλεύει τσάμπα στην αγαπημένη του ομάδα. Εγώ ξέρω ότι όταν μιά ομάδα πάει άσχημα φεύγει πρώτασ ο προπονητής και μετά οι παίχτες.Εδώ ο προπονητής βάζει όρους γιά να μην φύγει λες και δεν τις έχει τις ευθύνες του και μάλιστα τις μεγαλύτερς αφού αυτός επέλεξε τούς παίχτες. Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που έρχονται ως σωτήρες στην ομάδα που ο κόσμος τούς συμπεριφέρεται περίπου με θρησκευτική ευλάβεια.Αν δηλαδή γιά παράδειγμα μετά από λίγο αρχίσει η κατρακύλα γιά τον Παναθηναϊκό και να φέρουν γιά σωτήρα κανένα Ζάετς πάλι να κάνει τα θαύματά του! οχι με αλλον προπονητη δεν θα παει χειροτερα αλλα σιγουρα δεν θα παει και καλυτερα ,και εγω σου λεω φευγει ο μπαγεβιτς ποιος θα ερθει της προκοπης σε αυτη την ομαδα και να τους κανει να παιζουν και μπαλα κατα περιοδους???ο κωστενογλου ο νοπλιας ποιος???
alexdelpiero Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Oποιος πειραξει το σκοκο θα εχει κανει πολυ μεγαλο εγκλημα....Μιλαμε για πολυ μεγαλο παικτη που μπορει να παιξει σε καλη ευρωπαικη ομαδα κ δεν μπορει στην ελλαδα?Τωρα κυριε μπαγεβιτς αν δεν τον αξιοποιεις εσυ σωστα τη σου φταει αυτος.Συμφωνω στα ονοματα που λεει ο απο απανω εκτος απο τον Λαγο ενω σ αυτους που θα πρεπει οπωσδηποτε να φυγουν ειναι και οι Καφες-μακος.Εμ το αλλο...εβαλε λεει ο δημητρηαδης στα αποδυτηρια 5 οπαδους για να συζητησουν με τους παικτες...που αλλου γινωνται αυτα...
IOSTEFO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Oποιος πειραξει το σκοκο θα εχει κανει πολυ μεγαλο εγκλημα....Μιλαμε για πολυ μεγαλο παικτη που μπορει να παιξει σε καλη ευρωπαικη ομαδα κ δεν μπορει στην ελλαδα?Τωρα κυριε μπαγεβιτς αν δεν τον αξιοποιεις εσυ σωστα τη σου φταει αυτος.Συμφωνω στα ονοματα που λεει ο απο απανω εκτος απο τον Λαγο ενω σ αυτους που θα πρεπει οπωσδηποτε να φυγουν ειναι και οι Καφες-μακος. Και γιατί δεν μας το απόδειξε χθες ο μεγάλος σκοκο? ανέκδοτα λες?
alexdelpiero Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 K ο μπενζεμα δεν απεδειξε προχθες στο κυπελλο οτι μπορει να ηγηθει της επιθεσης της στο ...Με βαση το σκεπτικο σου παντα..Δηλ το Σκοκο περιμενεται απο ενα ματς για να το κρινεται?...με τον ολυμπιακο πχ στο κυπελλο περυσι δεν στο απεδειξε?...
IOSTEFO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ο Μεγάλος παίκτης έχει διάρκεια και όχι να παίζει στο ένα και στα δέκα να σφυρά, και μετά μην συγκρινεις το Ελληνικό ποδόσφαιρο με το ξένο η μέρα με τη νύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.