Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την μπάλα με τα σπυριά δεν ασχολούμαι :P (αν και εκεί μπορεί να πηγαίνουμε καλύτερα)

Προφανώς και κάνω πλάκα στο πόστ μου φίλε μου. Όπως σου είπα και στο θράντ της

ομάδας σου μου αρέσει ο χαβαλές.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι στεναχωριέστε ρε παιδιά .......Ερχετε ο κοζώνης ......Η δεν έρχετε και αυτός ???Γιατί αμα δεν έρθει και αυτός ( έαν ήταν ποτε να έρθει ) θα δουμέ και πιο κάτω...... και 1500 διαρκείας θα έιναι επιτυχία,,,,,, Γιατι καλό λες είναι ναα αγαπάς την ομάδα ..... φτανεί αυτοί που είναι πάνω να δείχνουν ότι την αγαπάνε και αυτοί....... και κυρίως να ξέρουν να την λειτουργουν πραμα που τα τελευταια 2 χρονια δεν φαινέτε ( οχι πως πριν οπως αποδειχτηκε την αγαπουσε και ο ντεμακος ο εξαφανισμένος .......)

Επίσης κάποτε έρχετε το τέλος για όλους ......... Οπως ο Ρεχαγκελ έχει πάθει αλτσχαιμερ έτσι κάποτε και ο μυθος του καλύτερου προπονητη τελειωνει ......

Δυστηχώς ο Ντουσαν ( αν και σε εξαιρετικα δυσκολές καταστάσεις με 0 παίχτες και στηριξή ) φαινέτε πως καλό ειναι να πηγαίνει προς εθνική μερια για τα τελευταια συντάξιμα ......

Δημοσ.

Προφανώς και κάνω πλάκα στο πόστ μου φίλε μου. Όπως σου είπα και στο θράντ της

ομάδας σου μου αρέσει ο χαβαλές.

Κι εγώ πλάκα σου κάνω εννοείται :P

Ούτως ή άλλως το επόμενο θύμα είναι ο ΠΑΟ, οπότε θα πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. :lol:

PS Αν πας και διαβάσεις πιο πίσω θα διαπιστώσεις ότι ήσουν ο πρώτος που έκανα καζούρα.

Δημοσ.
Κι εγώ πλάκα σου κάνω εννοείται :P

Ούτως ή άλλως το επόμενο θύμα είναι ο ΠΑΟ, οπότε θα πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. :lol:

PS Αν πας και διαβάσεις πιο πίσω θα διαπιστώσεις ότι ήσουν ο πρώτος που έκανα καζούρα.

Δεν ήμουν εδώ ρε γαμώτο.... είχα Θερμοδυναμική... ούτε τον αγώνα είδα.

Δημοσ.
Αν είχαμε τους παίχτες που έχει ο ΠΑΟ κι έφερνε αυτά τα αποτελέσματα θα λεγα να φύγει,αλλά με αυτούς ούτε ο Μουρίνιο δεν βγαίνει καν 4ος.

Ατυχής η σύγκριση με τον Παναθηναικό,για να θυμηθώ τα επίπεδα πάλι :P ,τουλάχιστον 9 επίπεδα πάνω το κέντρο του και άλλα 9 επίπεδα πάνω (φέτος που ο Μπλάνκος είναι χώμα) η επίθεση

Ας φύγει να πάει στον ΠΑΟ,βάζω στοίχημα ότι πάλι θα αρχίσουν τα προπονηταράς κτλ γιατί με τέτοιους παίχτες ο Μπάγεβιτς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη έφτιαχνε ομαδάρα.

Για την ΑΕΚ τώρα,ας τους σουτάρει όλους,όταν λέμε όλους όλους και ας παίξει με την β ομάδα,σιγά μην τα πάνε χειρότερα

Συγνώμη, αλλά ο καλός προπονητής φαίνεται μόνο οταν έχει παιχταράδες στην ομάδα; Δηλαδή με τη μπάλα που παίζει η ΑΕΚ, πέρα από το επίπεδο των παιχτών, δίνει την εικόνα δουλεμένης ομάδας; υπάρχει σύστημα στην επίθεση; Κσι επαναλαμβάνω αυτό που είχα ρωτήσει με αφορμή τον Εργοτέλη - έχει παίξει εδώ και 1 χρόνο η ΑΕΚ τη μπάλα που έπαιξε ο Εργοτέλης με τον γαύρο; Εκτός αν θεωρείς ότι η ΑΕΚ έχει χειρότερο υλικό.

Και για να καταλάβω, χρειάζεσαι σαν ΑΕΚ καλύτερους παίχτες για να αποκλείσεις τον Θρασύβουλο; Και ξαφνικά ο 2 χρόνια σερι πρωτος σκορερ έγινε κριάρι, ο παιχταράς ο Σκόκο άχρηστος - εμείς τους λέγαμε έτσι, τι απο τα δυο ισχύει, έχετε αποφασίσει;

Και ενα τελευταιο, με τον μπαγεβιτς, που βγαζει νέους παιχτες και μαθαινει και στα δεντρα μπαλα που έγραψε και κάποιος πριν, τι πρόοδο έχουμε δει μέσα σε αυτό το χρόνο που είναι στην ομάδα από τον Παυλή, τον Ταχτσίδη, τον γκεντζογλου; Σε πόσα παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν παίξει; Αλλά εκεί, ο ντουσαν ο δάσκαλος. Και για να γενικευσω την ερώτηση, ποιός ήταν ο τελευταίος νέος παίκτης που έβγαλε ο Μπάγεβιτς και πότε ήταν αυτο;

Anyway, το βασικό πρόβλημα της ομάδας δεν είναι ούτε ο Μπαγεβιτς ουττε οι παίχτες, είναι το ότι πλέον η ηττοπάθεια και η μιζέρια είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτης της ομάδας, και για να αλλάξει αυτό χρειάζεται να έρθουν στην ομάδα παίχτες με νοοτροπία πρωταθλητη, όπως παλιότερα ο Ριμπο. Αντι να παίρνουμε κάθε χρονο 10 μέτριους παίχτες, να παίρνουμε 2 σοβαρούς, έτσι κι αλλιώς χειρότρεα δε μπορουμε να πάμε.

Δημοσ.
Συγνώμη, αλλά ο καλός προπονητής φαίνεται μόνο οταν έχει παιχταράδες στην ομάδα; Δηλαδή με τη μπάλα που παίζει η ΑΕΚ, πέρα από το επίπεδο των παιχτών, δίνει την εικόνα δουλεμένης ομάδας; υπάρχει σύστημα στην επίθεση; Κσι επαναλαμβάνω αυτό που είχα ρωτήσει με αφορμή τον Εργοτέλη - έχει παίξει εδώ και 1 χρόνο η ΑΕΚ τη μπάλα που έπαιξε ο Εργοτέλης με τον γαύρο; Εκτός αν θεωρείς ότι η ΑΕΚ έχει χειρότερο υλικό.

Και για να καταλάβω, χρειάζεσαι σαν ΑΕΚ καλύτερους παίχτες για να αποκλείσεις τον Θρασύβουλο; Και ξαφνικά ο 2 χρόνια σερι πρωτος σκορερ έγινε κριάρι, ο παιχταράς ο Σκόκο άχρηστος - εμείς τους λέγαμε έτσι, τι απο τα δυο ισχύει, έχετε αποφασίσει;

Και ενα τελευταιο, με τον μπαγεβιτς, που βγαζει νέους παιχτες και μαθαινει και στα δεντρα μπαλα που έγραψε και κάποιος πριν, τι πρόοδο έχουμε δει μέσα σε αυτό το χρόνο που είναι στην ομάδα από τον Παυλή, τον Ταχτσίδη, τον γκεντζογλου; Σε πόσα παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν παίξει; Αλλά εκεί, ο ντουσαν ο δάσκαλος. Και για να γενικευσω την ερώτηση, ποιός ήταν ο τελευταίος νέος παίκτης που έβγαλε ο Μπάγεβιτς και πότε ήταν αυτο;

Anyway, το βασικό πρόβλημα της ομάδας δεν είναι ούτε ο Μπαγεβιτς ουττε οι παίχτες, είναι το ότι πλέον η ηττοπάθεια και η μιζέρια είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτης της ομάδας, και για να αλλάξει αυτό χρειάζεται να έρθουν στην ομάδα παίχτες με νοοτροπία πρωταθλητη, όπως παλιότερα ο Ριμπο. Αντι να παίρνουμε κάθε χρονο 10 μέτριους παίχτες, να παίρνουμε 2 σοβαρούς, έτσι κι αλλιώς χειρότρεα δε μπορουμε να πάμε.

Επειδή ήμουν απο τους πρώτους που έκραζα την ομάδα πριν καν αρχίσει μάλλον δεν πρόσεξες καλά τις ερωτήσεις σου. :P

Είμαι ο μηδενιστής που τα βλέπει όλα μαύρα

Αλλά για να απαντήσω:

1)Παίχτες που έχει η ΑΕΚ δεν κάνουν ΟΥΤΕ καν για τον Εργοτέλη ή μάλλον κάνουν,είναι ισάξιοι.

2)Δεν χρειάζεται παιχταράδες για να παίξει μπαλάρα ο Μπάγεβιτς αλλά με άχρηστους δεν μπορείς να κάνεις ομάδα,έχει παιχτάκια της σειράς που είναι για ομάδα που απλά έχει σαν στόχο να μην πέσει,τους πλασάραν αλλιώς και μερικοί ψάρωναν,ας τα λουστούν τώρα,και με τέτοιους παίχτες που είπαμε είναι για ομάδα που προσπαθεί να σωθεί,έχει αξιοπρεπή παρουσία πχ κέρδισε τον Πανθρακικό και πήρε Χ απο τον ΠΑΣ εκτός έδρας :P,μερικοί τα περιμέναμε και για αυτό αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Αλλά νταξ,μόλις πάει ο ΠΑΟ στο +37 και ο ΟΣΦΠ στο +75 οι παιχταράδες θα πάιξουν μπάλα(χωρίς άγχος,χωρίς πίεση,δεν έχουν τπτ να χάσουν,όσο ξεφτυλίστηκαν ξεφτυλίστηκαν) και θα ξαναπεταχτούν μερικοί να λένε να αν δεν υπήρχε γκρίνια δες τι μπαλάρα θα παίζανε,λες και η αντοχή στην πίεση δεν είναι προσόν ποδοσφαιριστή.

3)Ο Μπλάνκο μια ζωή άμπαλος ήταν,με την έννοια ότι δεν έχει τεχνική ΑΛΛΑ τα 2 πρώτα χρόνια ήταν ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ (για τη θέση του κλασικού σέντερ-φορ) με την έννοια ότι την έβαζε στα δίχτυα με όποιο τρόπο του ερχόταν,αυτό φέτος δεν το έχει.

4)Ο Σκόκο ξέρει μπάλα,δείχνει να χει φοβερή τεχνική αλλά παίζει μια φορά τα 7 χρόνια για 15 λεπτά και αυτό αν έχει καλό καιρό,για το ποιοι τον έλεγαν τρελή παιχτούρα ψάξε στα προηγούμενα ποστς,εγώ δεν ήμουν ένας απο αυτούς πάντως.

Το βασικό πρόβλημα της ομάδας δεν είναι οι παίχτες με την έννοια εδν φταίνε,τόσο ξέρουν τόσο παίζουν.

Και η γιαγιά μου ΑΕΚαρα λέει είναι,αν την βάλει δεξί μπακ θα φταίει που δεν μπορεί να παίξει;

Το πρόβλημα της ομάδας είναι η διοίκηση,κρίμα στον κόσμο που πήρε διαρκείας,την αγάπη προς την ομάδα δεν την δείχνεις μόνο με διαρκείας,τη δείχνεις και με την αντίδραση,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έπρεπε να πάρει διαρκείας φέτος μετά τις κινήσεις τις διοίκησης.

Μαύρο,στα επόμενα ας παίξουν μόνοι τους

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να φύγει ο Μπάγεβιτς.Αφού κατάφερε με αυτή την ομάδα να αποκλειστεί από τον Θρασύβουλο τον πούλο αρμ.

Μια χαρά παίχτες έχει,επιλογές του είναι,επιλογή του ήταν να έχει ρόστερ 40 ατόμων,υπεύθυνος είναι για την πειθαρχεία των παιχτών,υπεύθυνος είναι που έδιωξε τον Τζεμπούρ με άδεια παίχτη,υπεύθυνος θα είναι και τώρα άμα διώξει τον Σκόκο και τους άλλους 4.

Τώρα αυτά τα περι οι παίχτες δεν κάνουν ούτε για Εργοτέλη τα περνάω στο Ντύκου γιατί Εργοτέλη να κερδίζει Μπενφίκα δεν θυμάμαι.

Και θα το ξαναπώ μέχρι να μαλιάσει η γλώσσα μου.Όπου υπάρχει γκρίνια έρχονται και οι συμφορές.Δεν γίνεται μια ΑΕΚ με τόση γκρίνια να ορθοποδήσει.Οι μισοί δεν θέλουν τον Μπάγεβιτς,οι μισοί θέλουν τον Ντέμη,οι μισοί παρακαλάνε από την αρχή της χρονιάς να πάμε κατά διαόλου,οι άλλοι μισοί υποστηρίζουν τη διοίκηση,οι άλλοι μισοι το αντίθετο,ένας κράζει όλους τους παίχτες :P

Δεν γίνεται έτσι χωριό.Καθίστε δείτε τα παραδείγματα του ΠΑΟ,όταν έδιωξε όλους τους παίχτες μετά τη ριζούπολη,καθίστε δείτε τα παραδείγματα του ΠΑΟ που με τόσα χρόνια γκρίνια,τόσα χρόνια dream team και βγαίνει 3ος.Καθίστε σκεφτείτε και λίγο αν θα υποστηρίξετε την ομάδα.

Δυστυχώς ο Μπάγεβιτς δεν θα προλάβει ούτε τον νέο ιδιοκτήτη,ούτε τον Αι Βασίλη.

3)Ο Μπλάνκο μια ζωή άμπαλος ήταν,με την έννοια ότι δεν έχει τεχνική ΑΛΛΑ τα 2 πρώτα χρόνια ήταν ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ (για τη θέση του κλασικού σέντερ-φορ) με την έννοια ότι την έβαζε στα δίχτυα με όποιο τρόπο του ερχόταν,αυτό φέτος δεν το έχει.

Και ο Ντέμης άμπαλος ήταν.Ούτε ένα πρωτάθλημα δεν μας πήρε.:-(

Τώρα που το ξεστόμισες αυτό επιτέλους κάτσε δες πόσα θα πετάει ο Μπλάνκο σε κάθε παιχνίδι.Να δεις τι γκαντεμόσκυλο είσαι..:P

Δημοσ.

Καλύτερα να φύγει ο Σκόκο και οι άλλοι 4 πάρα ο Μπάγεβιτς,όχι θα κρατήσουμε την ντίβα που παίζει καθε Καθαρά Δευτέρα.

Νίκο κατάλαβες τι εννοώ με τον Μπλάνκο,λίγο μπάλα να βλέπεις(βλέπεις αλλά είσαι κολλημένος :P) το διακρίνεις αμέσως.

Ο Μπλάνκο με την μπάλα ούτε 3 μέτρα δεν μπορεί να κάνει χωρίς να μπερδευτεί,τεχνική 0 αλλά είναι στυλ Ιντζάγκι,απλά την βάζει στο πλεκτό.

Καλά για τους παιχταράδες με δικαιώνουν τα αποτελέσματα χο χο χο

Δημοσ.
Ήρθε η ώρα να φύγει ο Μπάγεβιτς.Αφού κατάφερε με αυτή την ομάδα να αποκλειστεί από τον Θρασύβουλο τον πούλο αρμ.

Μια χαρά παίχτες έχει,επιλογές του είναι,επιλογή του ήταν να έχει ρόστερ 40 ατόμων,υπεύθυνος είναι για την πειθαρχεία των παιχτών,υπεύθυνος είναι που έδιωξε τον Τζεμπούρ με άδεια παίχτη,υπεύθυνος θα είναι και τώρα άμα διώξει τον Σκόκο και τους άλλους 4.

Τώρα αυτά τα περι οι παίχτες δεν κάνουν ούτε για Εργοτέλη τα περνάω στο Ντύκου γιατί Εργοτέλη να κερδίζει Μπενφίκα δεν θυμάμαι.

Και θα το ξαναπώ μέχρι να μαλιάσει η γλώσσα μου.Όπου υπάρχει γκρίνια έρχονται και οι συμφορές.Δεν γίνεται μια ΑΕΚ με τόση γκρίνια να ορθοποδήσει.Οι μισοί δεν θέλουν τον Μπάγεβιτς,οι μισοί θέλουν τον Ντέμη,οι μισοί παρακαλάνε από την αρχή της χρονιάς να πάμε κατά διαόλου,οι άλλοι μισοί υποστηρίζουν τη διοίκηση,οι άλλοι μισοι το αντίθετο,ένας κράζει όλους τους παίχτες :P

Δεν γίνεται έτσι χωριό.Καθίστε δείτε τα παραδείγματα του ΠΑΟ,όταν έδιωξε όλους τους παίχτες μετά τη ριζούπολη,καθίστε δείτε τα παραδείγματα του ΠΑΟ που με τόσα χρόνια γκρίνια,τόσα χρόνια dream team και βγαίνει 3ος.Καθίστε σκεφτείτε και λίγο αν θα υποστηρίξετε την ομάδα.

Δυστυχώς ο Μπάγεβιτς δεν θα προλάβει ούτε τον νέο ιδιοκτήτη,ούτε τον Αι Βασίλη.

Και ο Ντέμης άμπαλος ήταν.Ούτε ένα πρωτάθλημα δεν μας πήρε.:-(

Τώρα που το ξεστόμισες αυτό επιτέλους κάτσε δες πόσα θα πετάει ο Μπλάνκο σε κάθε παιχνίδι.Να δεις τι γκαντεμόσκυλο είσαι..:P

Εσύ είσαι άμπαλος....άμα λές οτι και ο Ντέμης που όταν παίζαμε με γαύρο έτρεμε ο κώλος τους τον Ντέμη είναι άμπαλος άστο. Μάκος η καλύτερη παιχτούρα

Δημοσ.

Τι πινετε ρε να φυγει ο Σκοκκο και πιο να μεινει δηλαδη οχι πες μου ο Μαστρορας που μετα απο ηρωικη προσπαθεια του σαχα δεν μπηκε αυτογκολ ή ο Λεοναρντο που και χαρτινο ομοιομα του να εβαζες τοσες φορες δεν θα επεφτε.Πουλαγανε την μπαλα και ηταν για τα μπαζα.Ο Σκοκκο εδινε πασες και οι αλλοι τις πουλαγανε καλυτερα που εκανε ατομιστιες αν δεν μπορουν οι αλλοι να παιξουν ας το προσπαθησεις μονο σου.

Δημοσ.
Ο Μπλάνκο με την μπάλα ούτε 3 μέτρα δεν μπορεί να κάνει χωρίς να μπερδευτεί,τεχνική 0 αλλά είναι στυλ Ιντζάγκι,απλά την βάζει στο πλεκτό.

Αυτή η πρόταση είναι τελείως λάθος όμως.

Ο Ιντζάγκι απλά βάζει την μπάλα μέσα;

Αν είναι για τον Μπλάνκο μια φορά ιεροσυλία για τον Ιντζάγκι είναι 10!

Άκου απλά βάζει την μπάλα μέσα;Δηλαδή τι άλλο θέλεις να κάνει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...