Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν λέω και εγώ έχω πολλές αμφιβολίες... Απλά πιστεύω οτι είμαστε αρκετα επιφυλακτικοί γιατί όπως λέει μια παροιμία, όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι??? κάπως έτσι είναι τέσπα...

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά σοβαρά τώρα.Το τι είναι αυτός ούτε ξέρω ούτε πρόκειται να μάθω αν δεν τον δω.Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είναι μαγαζί γωνία.Όσοι δεν το καταλαβαίνουν τι να πω...Οποιοδήποτε σοβαρός επιχειρηματίας με λεφτά που δραστηριοποιείται στο τμήμα των κατασκευών,εμπορικών και τέτοια και έχει και πολιτικές βλέψεις θα έκανε πί..:X για να πάρει την ΑΕΚ.Τα 30(που είναι και διακανονισμένα) και αν είναι τόσα,εγώ δεν πιστεύω να είναι τόσα,είναι χαρτζιλίκι...Μικρότερη μίζα για να πάρει τέτοια μπίζνα ούτε στο όνειρό του.

Δημοσ.

Αυτή τη φορά έγγραψε κάποιος ΣΩΣΤΑ για τα χρέη. ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ!!! Είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να πληρωθούν άμεσα και τα 30. Επίσης για αυτά τα χρέη έχουν κανονίσει απο κάποια ΣΤΑΝΤΑΡ έσοδα να δίνονται σε αυτές τις υποχρεώσεις. Γι'αυτό τον λόγο έβγαιναν και έλεγαν οτι δεν χρωστάει η ΑΕΚ, απο τα δικά της έσοδα θα μπορούσαν να πληρωθούν όλα (κάποια στιγμή) τα χρέη που επείγουν είναι τα λεφτά για το μπάτζετ? που έκαναν πολλές υπερβάσεις κάθε χρονιά και έβγαιναν εκτός προϋπολογισμού. Στην ουσία αυτά τα 9 εκατομμύρια που εκκρεμούν απο την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι...

Δημοσ.
Αυτή τη φορά έγγραψε κάποιος ΣΩΣΤΑ για τα χρέη. ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ!!! Είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να πληρωθούν άμεσα και τα 30. Επίσης για αυτά τα χρέη έχουν κανονίσει απο κάποια ΣΤΑΝΤΑΡ έσοδα να δίνονται σε αυτές τις υποχρεώσεις. Γι'αυτό τον λόγο έβγαιναν και έλεγαν οτι δεν χρωστάει η ΑΕΚ, απο τα δικά της έσοδα θα μπορούσαν να πληρωθούν όλα (κάποια στιγμή) τα χρέη που επείγουν είναι τα λεφτά για το μπάτζετ? που έκαναν πολλές υπερβάσεις κάθε χρονιά και έβγαιναν εκτός προϋπολογισμού. Στην ουσία αυτά τα 9 εκατομμύρια που εκκρεμούν απο την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι...

Άσε τα χρέη. Μαστίχα Φυλής και Μαστέλο "Θρασύβουλος" έχεις φάει? Κερνάει απόψε ο Καραμανλίκης στην ταβέρνα "Ο Θρασύβουλας". :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Να φύγει ο Ντούσκο ? Αυτος κάνει και τα δέντρα να παίζουν μπάλα. Μάλλον οι σαρδέλες πρέπει να φύγουν ;)

Δημοσ.
Νομίζω ήρθε η ώρα για παραιτήσεις.

Αλλά πάλι κάποιοι τα λέγαμε απο την αρχή της χρονιάς,ε Νίκο; :P

Συμφωνω αλλα μην μου τα ριξεις και στον Μπαγεβιτς που δεν κερδισαν τον θρασυβουλο ή αμα ερθει αλλος θα πεταει η ομαδα ελπιζω με την αλλαγη να αλλαξουν ψυχολογια και να φερουν πισω τον Τζιμπουρ γιατι ο Σκοκκο ειναι μονος

Δημοσ.

Παρεξηγήσατε κι οι δύο.

ΔΕΝ τα ρίχνω στον Μπάγεβιτς αλλά αν έχει αξιοπρέπεια πρέπει να φύγει.

Απλά η ομάδα θέλει ένα σοκ και επιτέλους να βγει και να πει αφού η διοίκηση έκανε την ομάδα σαν τα μούτρα της ας κάτσει να την προπονήσει κιολας.

Ξεφτυλίζεται σαν προπονητής χωρίς να φταίει.

Στο μόνο που φταίει είναι οι δηλώσεις που έκανε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα,αποκλείεται να πίστευε αυτά που έλεγε

LOL στον ΣΚΑΙ λέει ο Μπάγεβιτς είπε "Αν μείνω θα φύγουν 5(5 απο αυτούς που έπαιζαν δεν θα ξαναπαίξουν) :lol:

Γιατί δεν λέει καλύτερα "Αν μείνω θα μείνουν 3",αφού τόσοι αξίζουν να μείνουν

Για μια ακόμη φορά ή μένει ή φεύγει

Δημοσ.

πιο σοκ στους άχρηστους,δεν αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν,εδώ και τώρα μύωση αποδοχών.Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο ΣΟΚ.

Δημοσ.

Έτσι, έτσι, ο πολυνίκης προπονητής δεν φταίει ποτέ. Μόνο 1 χρόνο είναι στην ομάδα, μόνο ενα καλοκαίρι είχε να κάνει μεταγραφές και να διώξει τους άχρηστους (όπως αυτός τους παρουσιάζει παίχτες) και βέβαια η ομάδα (που φαίνεται φοβερά δουλεμένη, με αυτοματισμούς και σύστημα στην ανάπτυξη) πέταγε όλη τη χρονια και μόνο σήμερα τα κωλοπαιδα δεν παίξανε.

Αναρωτιέμαι αν έφερνε ο Τεν Κατε τα ίδια αποτελέσματα τι θα γράφατε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...