alexis333 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 [ame] [/ame] Αφου το λεει και το τραγουδι...
polakis21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ωραία τα λέτε αλλά οι 4 σφαγές της ΑΕΚ (με ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,Ξάνθη,Άρη) που την έφεραν στο -11 σας λένε κάτι? Γιατί εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά ποιότητας μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...Μην μας παραμυθιάζετε ότι η ΑΕΚ είναι και καλά χειρότερη! Μας έχουν κλέψει τουλάχιστον 8 βαθμούς και όλοι το παίζετε ανήξεροι! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει! Εδώ η ΑΕΚ κέρδισε την Μπενφίκα, μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης (που έριξε και 5 στην Έβερτον) και χάνουμε από Ξάνθη γιατί έτσι θέλει κάποιος κύριος Κάκκος! Δεν ντρέπονται λέω εγώ! Τόσα χρόνια οι ίδιες σφαγές? Για να πάρεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα, πρέπει να ρίξεις έναν ποσό ίσο με αυτό του Σαουδάραβα σεϊχη της Μαν.Σίτυ! Αλλιώς δεν γίνεται αν δεν είσαι ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ? Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα? Τί το παλεύετε? Είμαι ΑΕΚ και πλέον η κλεψιά έχει γίνει συνήθεια και λατρεία. Σαν το xfactor ένα πράγμα...Ξεφτίλες
nikos21aek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μπα και του Σαουδάραβα Σείχη να ρίξεις ένα @ θα πάρεις.Πόσα είχε χρεώσει την ΑΕΚ σε παίχτες ο αγαπούλας; @alexis333 τώρα αυτό το τραγούδι τι το έβαλες;Είναι προς τιμήν του Ολυμπιακού ότι έχει γράψει τραγούδι για αυτόν και ο μέγιστος ραψωδός Νίβο; :lol: Άκου και λίγο Παντέλο ποιότητα..
tasoskont Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εδω και 6 χρονια ειμαστε Τσιρκο 4 προεδρους,5 προπονητες και καμια 100ρια παικτες.Επισης επειδη 16 χρονια χωρις πρωταθλημα ειναι πολλα σκεφτομαι να γινω ολυμπιακος. αν η αεκ ειναι τσιρκο τοτε ο ολυμπιακος ειναι περιοδευον θιασος σε ολη την ευρωπη,νομιζεις ο ολυμπιακος εχει αλλαξει λιγοτερους προπονητες και εχει φερει λιγοτερα παλτα απο την αεκ τα τελευταια χρονια???απλα η διαφορα ειναι οτι ολυμπιακος εκτος απο τα παλτα τους προπονητες και τους καλους παιχτες αγοραζε και τα πρωταθληματα.εγω λεω να γινεις μιλαν να εχεις και 5-6 ευρωπαικα να μην στην λεει κανεις θα εχεις και τον ροναλντινιο για σκεψου το θα την λες σε ολους μετα ε ε ε????
eliask Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ακόμη δεν τον είδαμε Μπόμπ σφουγγαράκη τον βαφτίσαμε.Γιατί είμαι σίγουρος πως και η Αθηνά Ονάση να πάρει την ΑΕΚ εμείς θα κράζουμε από πριν;Ρε ξεκολλάτε λίγο.Που ξέρετε τι επενδύσεις θα κάνει ο άνθρωπος;Μαγαζί γωνία είναι η ΑΕΚ. Καθίστε να τον δούμε τον άνθρωπο πρώτα. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Παίρνουμε παίχτη.Είναι πάνω από 30 πολύ γνωστός->ήρθε να κολλήσει ένσημα,είναι πιτσιρικάς ταλαντούχος->δεν κάνει είναι μικρός,έρχεται από λατινική αμερική και έχει πάρει κόπα λιμπερταδόρες την προηγούμενη χρονια->Δεν έπαιζε στην Μπόκα δεν τον ξέρει κανείς,είναι από Ολυμπιακό->Ότι πετάει ο Ολυμπιακός,είναι από άλλη Ελληνική ομάδα->δεν κάνει είναι από μικρή ομάδα ούτε καν ο Ολυμπιακός δεν τον ήθελε γιατί αν τον ήθελε θα τον είχε πάρει. Τώρα τα κάνουμε και με τους προέδρους;Ας έρθει όποιος είναι να έρθει μπας και αλλάξει τίποτα.Και άμα δεν είναι καλός ας έρθει ο επόμενος.Το καταλαβαίνετε ότι οι άνθρωποι που είναι/ήταν τώρα έχουν εδώ και καιρό σταματήσει να επενδύουν;Και λεφτά να μην έχει(που το αποκλείω) αποκλείεται με το που έρθει να μην επενδύσει κάποιο σεβαστό ποσό.Ξέρετε τι φράγκα θα βγάλει αν φτιάξει γήπεδο στην ΑΕΚ και εκμεταλλεύεται τα εμπορικά και τις ιστορίες;Και εγώ αν είχα λεφτά με τα 1000 θα ήθελα να επενδύσω σε μια ομάδα που ο κόσμος της διψάει τόσο πολύ και θα πουλάω τα πάντα σαν φρατζόλια ζεστό ψωμί αν τους δώσω λίγη χαρά. Νισάφι πια αυτή η άρνηση στα πάντα.Γκρίνια,γκρίνια,γκρίνια και στο τέλος εμείς είμαστε οι μόνοι που δεν φταίνε.Την πρώτες χρονιές του Ντέμη που δεν υπήρχε γκρίνια χτυπούσαμε πρωτάθλημα με Μπούρμπους,Κρασσάδες,Γιάννη Σοάρες και δεν συμμαζεύεται.Άντε βγάλτε λίγο τα κεφάλια σας από τη γη και δείτε τι φταίει. Γιατί η ομάδα η φετινή και μπάλα παίζει και καλούς παίχτες έχει και αν δεν έτρωγε τις σφαγές θα ήταν όχι μόνο μέσα στο πρωτάθλημα αλλά και σε πάρα πολύ καλό σημείο λόγω του δύσκολου προγράμματος. Η ομάδα έχει χάσει τη δυναμική της και τη δυναμική την δίνει ο κόσμος στους παίχτες,στους διαιτητές,σε όλους. Θέλουμε αφεντικό εννοείται,θέλουμε γήπεδο εννοείται.Αυτά τα δύο μας πάνε πίσω.Αλλα και ο κόσμος της ΑΕΚ πλέον φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη. Ρε Νικο ημαρτον ρε συ .... Τον Κοζόνη τον ξερεις ? Τον Αλεχαντρο Σκλαβενιτη τον ηξέρες ? Τους Κυπριους μεγαλοεπενδυτές τους ήξερες ?> Ξερεις ποσοι έχουν ακουστει για την ΑΕΚ και πόσοι από αυτους που έχουν έρθει έχουν κάνει κάτι σοβαρό?...... Εχουν έρθει πολλοι, εχουν αρπάξει πολλά , εχουν προσφέρει ελάχιστα ........... Μακάρι να είναι ο super επενδυτης που αγαπάει την ομάδα και κάνει όλα αυτα που ονειρευομάστε αλλά μεχρι να δουμέ δεν λεώ τιποτα μόνο πλακα κανώ με το αγνωστο......... ( και τα περι έχει το Σικαγο στα ποδια του η μιση αμερική είναι δικια του , etc etc είναι σαν το καλοκαίρι που θα ερχόντουσαν οι κυπριοι και αρχισανε να γραφουνε ότι θα πάρουμε ριλκελμε κτλ κτλ...... ) Οποιος έρθει πρέπει πρωτα να φτιάξει προπονητικο, να βάλει τα θεμέλια για ένα γηπέδο ( οπου και να είναι αυτό , μακάρι Ν.Φιλαδέλφεια αλλά ΄και αλλου να είναι φτάνει να είναι ΑΕΚ ΓΗΠΈΔΟ ) και να δεί πώς θα πάρουμε στην ομάδα κάποιους παίχτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο...... ( αρα να ξοδέψει χρημα ) Ναι έτσι η ΑΕΚ θα έιναι μαγαζί γωνία με 25 30 χιλιάδες διαρκείας με πορεία στην ευρώπη ( αρα και έσοδα ) και καποια στιγμή και κανα τίτλο.......
tasoskont Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Οποιος έρθει πρέπει πρωτα να φτιάξει προπονητικο, να βάλει τα θεμέλια για ένα γηπέδο ( οπου και να είναι αυτό , μακάρι Ν.Φιλαδέλφεια αλλά ΄και αλλου να είναι φτάνει να είναι ΑΕΚ ΓΗΠΈΔΟ ) και να δεί πώς θα πάρουμε στην ομάδα κάποιους παίχτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο...... ( αρα να ξοδέψει χρημα ) μα καπου διαβασα οτι δηλωσε πως ειναι διατεθιμενος να πληρωσει τα 30 εκατομυρια χρεη ,οσο για το γηπεδο που θελει να χτισει χλωμο τον κοβω εδω δεν μπορει ο βαζελος τοσο καιρο
nikos21aek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ναι ρε Ηλία δεν τον ξέρω.Αυτό λέω και εγώ.Επειδή δεν τον ξέρω δεν χρειάζεται να τον βαφτίσω κιόλας.Κάτσε με το καλό να έρθει ο άνθρωπος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ---------- loooooooooooooοoooooooooooool :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:27 ---------- O Kοζώνης καζίνα στο Σικάγο δεν έχει; Έχει κανένας κανένα καλό άρθρο με τα περιουσιακά του;
alexis333 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μπα και του Σαουδάραβα Σείχη να ρίξεις ένα @ θα πάρεις.Πόσα είχε χρεώσει την ΑΕΚ σε παίχτες ο αγαπούλας; @alexis333 τώρα αυτό το τραγούδι τι το έβαλες;Είναι προς τιμήν του Ολυμπιακού ότι έχει γράψει τραγούδι για αυτόν και ο μέγιστος ραψωδός Νίβο; :lol: Άκου και λίγο Παντέλο ποιότητα.. Xαχαχα !!! Οντως, μεγιστος ραψωδος δε λες τπτ... :lol:
eliask Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 το γηπέδο εξαρτάται από τους εμπορικούς χώρους . Το γηπέδο της ΑΕΚ βαση αυτά που ακουγόνται και λέγονται δεν μπορει να φτιάξει πάνω απο 25 -30 χιλιαδες κόσμο αλλά το κυριοτέρο δεν μπορουν να φτιαχτουν εμπορικοί χώροι που θα αποδίσουν έσοδα και έτσι ό καθένας θα μπορεί να πάρει δάνειο για να τα χτίσει. Από εκει και πέρα ό οποιος έρθει είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τα χρεη ....... Λογική μελισαννιδη πληρώστε τα εσείς και μετα έρχομαι εγώ να κάνω τον μάγκα δεν υπάρχει ...... Νικό ασε να τον βαφτισουμε τωρα που δεν τον ξέρουμε μετα μπορεί να λέμε χειροτερα !!!!! Κατσε γιατι τα ιδια λέγανε και το καλοκαίρι με τους κυπριους και στο τελος τρεχαμε .......
elven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Λογική μελισαννιδη πληρώστε τα εσείς και μετα έρχομαι εγώ να κάνω τον μάγκα δεν υπάρχει ...... Δεν είμαι με τον Μελισσανίδη αλλά η λογική Ντέμη δεν υπάρχει. Βάλε 80 εκ. ευρώ για να πάρεις το 35% κι εμείς δεν θα βάλουμε τίποτα γιατί είμαστε μάγκες και όποιου δεν του αρέσει να αλλάξει ομάδα.
user12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ελα μωρε τι συζηταμε εδιωξαν το Τζιμπουρ, τον καστιγιο τον εδιωξε ο κοκαλης ή τον ιβιτς? Του δωσαν το ελευθερο και κανει οτι θελει ο φεργκισον εριξε παπουτσι στον Μπεκαμ αλλα στο επομενο ματς τον εβαλε.Λειπει το κεφαλι απο την ομαδα και αμα ειναι να την παρει καποιος που θα ειναι στην Αμερικη δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα αμα ο προεδρος δεν ειναι και μεγαλομετοχος δεν τον παιρνουν στα σοβαρα οι παιχτες
eliask Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν είμαι με τον Μελισσανίδη αλλά η λογική Ντέμη δεν υπάρχει. Βάλε 80 εκ. ευρώ για να πάρεις το 35% κι εμείς δεν θα βάλουμε τίποτα γιατί είμαστε μάγκες και όποιου δεν του αρέσει να αλλάξει ομάδα. Καλά αυτό δεν το συζητάω καθόλου... η υπέρτατη ξεφτιλα ήταν αυτη αλλά από πίσω κρύβονται πολλά ..... και κυριως Τιγρης με Νικολαιδη Κανελλόπουλο Νοτιά Μπαγιεβιτς Μανωλά κτλ κτλ θα έκαναν τις Μαπες τζιμπουρ- σκοκο να εμιαζαν με Μικυ μαους για προσχολική ηλικία ........
minarokeftes Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 [ame] [/ame] Γιατι έτσι μου γουστάρει!!!!!! (μετρήστε πόσες φορές λέει για τον Ντέμαρο ρεεεεεεεεε!!!)
alexis333 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γιατι έτσι μου γουστάρει!!!!!! (μετρήστε πόσες φορές λέει για τον Ντέμαρο ρεεεεεεεεε!!!) Ναι, εσεις και η Λιβερπουλ ... You ' ll never walk alone ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.