nikos21aek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ε εντάξει θα βαφτίσουμε και παίχτη τον Ζήκο τώρα.Σημαία,προσωπικότητα ναι αλλά από την μπάλα απείχε πάρα πολύ.Δούλεψε πάνω στα προσόντα του πολύ και έφτασε εκεί που έφτασε.Κλασικό παράδειγμα άμπαλου που κάνει καριέρα.Χαφ με μηδέν γκόλ δεν πα να είναι αμυντικό χαφ,δεν πα να είναι χαφ τερματοφύλακας,0 γκόλ σημαίνει 0 γκόλ.Δεν ήξερε να σουτάρει,δεν ήξερε να φτιάχνει παιχνίδι,δεν τη μύριζε την μπάλα καθόλου.Πως να το κάνουμε δηλαδή; Δύο πέναλτι βάρεσε στο τελευταίο παιχνίδι μπας και σκοράρει και τα δύο έξω τα έριξε! Άσε μας ρε φίλε που υπάρχει ΑΕΚτζής που δεν έχει ρίξει χριστοπαναγία στον Ζήκο.Απλά έχουμε την τάση να μεγαλοποιούμε το παρελθόν και να μικραίνουμε το παρόν.
minarokeftes Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τελικός Champions League μόνο αυτό θα σου πώ εγώ!!! Και βγάλε τα κίτρινα γυαλιά σαν τους γαύρους έχεις καταντήσει!!!
alexdelpiero Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τελικός Champions League μόνο αυτό θα σου πώ εγώ!!! Και βγάλε τα κίτρινα γυαλιά σαν τους γαύρους έχεις καταντήσει!!! Κ ο τζιολης εχει παιξει τελικο κυπελλου ουεφα μην μιλησουμε για το γιουρο της εθνικης που τοτε θα κανουμε θεο τον χαριστεα.ο ζηκος ενταξη ηξερε να τοποθετηται κ να αμυνεται αλλα απο μπαλα λιγα πραγματα.
alexis333 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τελικός Champions League μόνο αυτό θα σου πώ εγώ!!! Και βγάλε τα κίτρινα γυαλιά σαν τους γαύρους έχεις καταντήσει!!! Λιγα για τους Γαυρους παρακαλω. Νικο αν θες αμυντικο χαφ που να ειναι καλος στα αμυντικα καθηκοντα και να ειναι και γρηγορος και να βαζει και γκολ και γενικα να κανει τα παντα ειπαμε παρε Εσιεν
nikos21aek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εννοείται ότι δεν μίλησα εγώ για τέτοιο παίχτη.Έχω πλήρη συνείδηση του επιπέδου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Μια χαρά μου φτάνει και μου περισσεύει και ο Μάκος εμένα.Καλύτερη αντιμετώπιση από την διαιτησία θέλω εγώ.Αν ήμασταν -1 από Παναθηναικό και ισσόβαθμοι με Ολυμπιακό τώρα και περιμέναμε και το μεταξύ σας ούτε γάτα ούτε ζημιά.Αλλά φρόντισαν κάποιοι να μας διαλύσουν και να δώσουν και πατήματα στους επικριτές.
tasoskont Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Κ ο τζιολης εχει παιξει τελικο κυπελλου ουεφα μην μιλησουμε για το γιουρο της εθνικης που τοτε θα κανουμε θεο τον χαριστεα.ο ζηκος ενταξη ηξερε να τοποθετηται κ να αμυνεται αλλα απο μπαλα λιγα πραγματα. οταν συγκρινεις το ουεφα με το Champions League ειναι σαν να συγκρινεις την π....α με την βουρτσα.αλλο να εισαι στην 18 αδα ομαδα που πηγε τελικο και αλλο να εχεις παρει την φανελα σπιτι σου σε μεσαια ομαδα που πηγε τελικο Champions League.μια χαρα παιχτης ηταν ο ζηκος καλυτερο τωρα δεν εχεις.
alexdelpiero Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Σου βαλα κ το γιουρο ακριβως για να μην βγει κανεις να πει τελικο ουεφα.ωραια θα στο πω κ αλλιως.κ ο παολο φερειρα ηταν κ ειναι σε ομαδα που πρωταγωνιστει συνεχεια στο τσ λ για να μην σου πω κ για τζιμυ τραορε.
alexis333 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εγω 1 παραδειγμα θα πω που τα λεει ολα : Mπισκαν : Τελικος Τσαμπιονς Λιγκ 2005 Αν και δεν επαιξε στον τελικο απο οσο θυμαμαι αλλα ηταν στον παγκο. Ηρθε στον Παο και δεν αγγιξε μπαλα
nikos21aek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Γιατί ο ΠΑΟ τότε είχε τις ίδιες ασθένειες στην κερκίδα που έχει η ΑΕΚ τώρα.
alexis333 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Γιατί ο ΠΑΟ τότε είχε τις ίδιες ασθένειες στην κερκίδα που έχει η ΑΕΚ τώρα. Δε το καταλαβα αυτο. Τι εννοεις ?
elven Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δε το καταλαβα αυτο. Τι εννοεις ? Για τον Νίκο για το ότι η ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει πάσα και παίζει την ίδια μπάλα με το Σχηματάρι φταίει η γκρίνια της κερκίδας,η διαιτησία,,ο αγωνιστικός χώρος,το προπονητικό στους θρακομακεδόνες,το σημαιάκι του κόρνερ,τα χαλασμένα ποπ κορν που πουλάνε στο γήπεδο,το μαλλί της γριάς που είναι άσπρο και όχι ροζ,τα δρομολόγια του ηλεκτρικού,η απεργία των λιμενεργατών αλλά σε καμία περίπτωση δεν φταίει ο Μάκος,ο Άρτσε,ο Καφές και λοιποί Αν ήμασταν -1 από Παναθηναικό και ισσόβαθμοι με Ολυμπιακό τώρα και περιμέναμε και το μεταξύ σας ούτε γάτα ούτε ζημιά.Αλλά φρόντισαν κάποιοι να μας διαλύσουν και να δώσουν και πατήματα στους επικριτές. Και συνεχίζεις να λες τα ίδια,λοιπόν και σόρρυ απο τους Ολυμπιακούς αλλά έχετε περισσότερους κολλημένους ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ,και στο +7 να ήταν με τόσο ΑΘΛΙΟ ποδόσφαιρο πάλι γκρίνια θα υπήρχε,το βρήκαμε τώρα,διαιτησία και άλλα φταίνε,το ρεκόρ είναι 3 συννεχόμενες πάσες αλλά φταίει η διαιτησία,η ομάδα είναι για τα τάρταρα,λες και τον Ατρόμητο που κέρδισε έπαιξε υπερμπάλα,καλύτερος ήταν ο Ατρόμητος και τον αδίκησε και η διαιτησία με το πέναλντι που δεν του έδωσε,αλλά ξέχασα εδώ μας αδικεί η διαιτησία με το μεγαθήριο τον Πανθρακικό,μας πίεζε λες και ήταν η Ρεάλ μέσα στο ΟΑΚΑ αλλά είπαμε ηι διαιτησία έφταιγε,θέλουμε και 50-50 για να μην μας πατήσει ο Πάνθραξ,μάιστα
tasoskont Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 αλλά ξέχασα εδώ μας αδικεί η διαιτησία με το μεγαθήριο τον Πανθρακικό,μας πίεζε λες και ήταν η Ρεάλ μέσα στο ΟΑΚΑ αλλά είπαμε ηι διαιτησία έφταιγε,θέλουμε και 50-50 για να μην μας πατήσει ο Πάνθραξ,μάιστα υπαρχει και ο παραγοντας ψυχολογια ξερεις σε καθε ομαδα οταν εχεις παθει ολα αυτα που εχεις παθει και εχεις χασει τοσους βαθμους τσαμπα ε παρχει και το αγχος μετα οταν σε καιει να παρεις τους 3 βαθμους.και στην τελικη δεν καταλαβα ρε παιδια η αντιπαλη ομαδα δεν παιζει???χανει και λογικο ειναι να πιεσει αν ειναι ετσι αν παιρνουμε τους βαθμους στα χαρτια επειδη ειναι ο πανθρακικος και απαγορευεται να πιεζει.η ρεαλ δηλαδη με αντιστοιχες ομαδες νομιζεται δεν την πιεζουν??δεν κανει καθυστερησεις στα τελευταια λεπτα??
minarokeftes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εγώ συνεχίζω να το λέω απο την αρχή ο Ντούσαν με τα καμόματά του φταίει!!!
tasoskont Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ντροπη τους ρε πουστη μου πολυ νοχελικα μπηκαν μεσα παρτο τωρα
minarokeftes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ντροπη τους ρε πουστη μου πολυ νοχελικα μπηκαν μεσα παρτο τωρα Ο αγωνιστικός χώρος είναι χάλια όμως!!!! Δικαιολογούνται τα παλικάρια μας!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.