Str Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ενα χρονο πριν, και εγω πιστευα ακραδαντα οτι το υλικο ειναι υπερβολικα καλο... μεσα σε 3 μηνες (εχω και εγω κατι τραγικα post ενα χρονο πριν να προσκυναω την ομαδα) ειδα οτι δεν ανταλαζαν ουτε ματιες... οχι πασες... αντε να περιμενουμε να δουμε την περσυνη ΑΕΚ 1 χρονο μετα, μετα απο προετοιμασια του Ντουσαν να δω τι θα καταλαβουμε ελπιζω να κανει τα μαγικα του
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ο Μαιστόροβιτς είναι για κλοτσιές Δεν τα πήγε καλά φέτος αυτός;! Εγώ όποτε τον έβλεπα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ, ήταν εξαιρετικός. Μπορεί και να έτυχε βέβαια, αλλά μου κάνει εντύπωση. Μου έδωσε την αίσθηση πολύ ποιοτικού παίχτη.
elven Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν τα πήγε καλά φέτος αυτός;! Εγώ όποτε τον έβλεπα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ, ήταν εξαιρετικός. Μπορεί και να έτυχε βέβαια, αλλά μου κάνει εντύπωση. Μου έδωσε την αίσθηση πολύ ποιοτικού παίχτη. Καλά τα πήγε,έρχινε και κάτι ζεμπεκιές που και που κι έφτιαχνε κλίμα στην ομάδα. -------------- Έλεος με τον Ρίκκα,για την Καρδίτσα καλός είναι,ο Τσιπούρ μάλλον την κάνει,ευτυχώς
tasoskont Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ένα θα πώ και πάρτε με στο ψιλό.Αν η ΑΕΚ καταφέρει να κρατήσει όσους έχει και να πάρει Λεονάρντο και δυό Ελληνάκια μπάκ τύπου Μανιάτη και προπονηθεί από την αρχή από τον Ντούσκο θα χαζέψουμε του χρόνου από αυτά που θα δούμε.Καλά και αν γίνει κανένα μαγικό και επιστρέψει ο Κατσουράνης δεν το συζητώ.. Ο Τζιμπούρ του χρόνου θα είναι σε άλλο επίπεδο ΣΤΑΝΤΑΡ..Αυτή η μετριότητα η φετινή δεν θα υπάρχει γιατί και η περίοδος προσαρμογής θα έχει περάσει και θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί..τον πήραμε τραυματία και τον βάλαμε άρον άρον κουτσό να παίξει φέτος.Όσοι είδαν τον Ρίκκα πρίν τραυματιστεί θα συμφωνήσουν ότι έχουμε έναν πολύ αξιόπιστο παίχτη στα χάφ από του χρόνου,Ο Μαιστόροβιτς είναι για κλοτσιές άλλα και να μην μπορέσουμε να πάρουμε αμυντικό της προκοπής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο βάτραχος να μην μάθει στους παίχτες που θα έχει να αμύνονται 10. ο τσιμπουρ εμενα και φετος μαρεσει παρα πολυ καθε φορα που παιζει δειχνει ποσο μεγαλος παιχτης ειναι(και λιγο ατομιστης)οσο για το μαιστοροβιτς μην ακουω παλαβομαρες μπορει ν α εκανε 2 ζεμπεκιες στην αρχη ε και?σε ολα τα κρισιμα ματς ηταν παρα πολυ καλος.ζεμπεκιες εχει κανει και ο καναβαρο και αυτος αχρηστος ειναι?
minarokeftes Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Άποψή μου είναι οτι αφού θέλουν να έχουν μειωμένο μπάτζετ... Να διώξουν μερικούς άμπαλους και να κρατήσει Σαχα-Κυργιακο-Σκοκο-Μπλάνκο-Τζιμπούρ και στις άλλες θέσεις να βάλει τα πιτσιρίκια!!!! Γκέτζογλου-Χετεμάι-Παυλής-Μπέρνς-Κουτρουμάνο-Πλιάτσικα-Ταχτσίδη. Και ας μην πάμε καλά! Ας έχουμε μια μέτρια πορεία που όπως και να έχει θα έχουμε, αλλα αν απο την αρχή πούν δεν πάμε για πολλά θα είναι διαφορετικό απο το να πάρουν άλλους 3-4 άμπαλους!!! Προωθώντας τα πιτσιρίκια κάποιο απο αυτά θα κάνει την διαφορά και θα μπορέσει να πάρει μεταγγραφή... Βλέπετε Παπασταθόπουλο. Και έτσι η ομάδα με χαμηλό μπάτζετ, αφού οι μισθοί των μικρών είναι πολύ μικροί, μπορεί να βγάλει κάποια χρήματα και την επόμενη χρονιά να πάει για κάτι καλύτερο... Εγώ πιστεύω πως έχουμε αρκετά καλούς πιτσιρικάδες που πάνω απο όλα έχουν όρεξη για μπάλα!!! Υ.Γ. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη ώς φίλαθλος της ΑΕΚ και αντι-οριτζιναλίστας.
alkapel Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μακάρι να πάρουμε Ρεκόμπα! Ο τύπος ξέρει μπάλα και έχει προσωπικότητα! Μπορεί να πάρει πολλά παιχνίδια μόνος του. Αν πάρουμε και Λεονάρντο θα είμαστε υπερπλήρεις απ'τη μέση και μπροστά. Μόνο ένα καλό δεξί μπακ θα λείπει, και μετά η ομάδα θα είναι κομπλέ για μένα!
nikos21aek Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μακάρι να πάρουμε Ρεκόμπα! Ο τύπος ξέρει μπάλα και έχει προσωπικότητα! Μπορεί να πάρει πολλά παιχνίδια μόνος του. Αν πάρουμε και Λεονάρντο θα είμαστε υπερπλήρεις απ'τη μέση και μπροστά. Μόνο ένα καλό δεξί μπακ θα λείπει, και μετά η ομάδα θα είναι κομπλέ για μένα! Κοίτα ο Σκόκο στον πάγκο δεν κάθεται και δεν μαρκάρει,ο Λεονάρντο το ίδιο,ο Ρεκόμπα το ίδιο..και οι τρείς μαζί θα είναι καταστροφή.Στα χάφ παρόλο που ο Ρίκκα μου αρέσει πάρα πολύ,δεν μπορεί ακόμη να κρατήσει την μεσαία γραμμή μόνος του.Από Ρεκόμπα και Λεονάρντο εγώ προτιμώ το μικρό...πού και μπάλα ξέρει,και πόδια έχει και φιλοδοξία.Ο Ρεκόμπα ναι θα σου πάρει με μια μπαλιά δύο παιχνίδια ό Λεονάρντο θα σου πάρει περισσότερα..Εβαλε ποσα γκόλ φέτος με τον Λεβαδειακο!!! Το ιδανικό για εμένα φέτος είναι Λεονάρντο+ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ για να έρθει πίσω ο Κατσουράνης και από εκεί κ πέρα δυό μπάκ ΕΛΛΗΝΕΣ όπως ο Μανιάτης και δυό τρείς φθηνούς ξένους για αλλαγές.
liopyr Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Και μετά να ξυπνήσουμε. (ή να περιμένουμε λίγο να πάρουμε μπας και έρθει ο Τόρες)?
nikos21aek Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ενταξει αμα δεν μπορεί η ΑΕΚ να πάρει τον ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ από τον Λεβαδειακό,τον Μανιάτη από τον Πανιώνιο,και 2 3 ξένους φθηνούς για μπακάπ καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί.Έλεος δηλαδή 3 εκατομύρια που κάνουν αυτοί έχει μπάτζετ ακόμη και η Λάρισα!Και αν μπορέσουν και βρεθούν λεφτά για Κατσουρ θα είναι το τέλειο. Μην φτάσουμε και σε σημείο να θεωρούμε παίχτη από τον Λεβαδειακό και από τον Πανιώνιο για μεταγραφή αεροδρομίου.Παραείναι ξεφτύλα!
liopyr Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εχουμε ήδη φτάσει στο σημείο που λες. Ξεφτίλα σύμφωνοι, αλλά είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτούμε...
nikos21aek Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εχουμε ήδη φτάσει στο σημείο που λες.Ξεφτίλα σύμφωνοι, αλλά είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτούμε... Δεν ξέρω εγώ πιστεύω ότι και στην ξεφτύλα 5 εκατομύρια μεταγραφές θα γίνουν μαζί με Σαχά.Απλα σαν γνήσιες κότες και ανίκανοι για το τιμόνι τις ΑΕΚ περιμένουν να δούν τι θα κάνουμε με ΠΑΟΚ και βάζελο για να βγούν να το ανακοινώσουν.
tasoskont Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 για αλλη μια φορα ο τσιμπουρ εδειξε ποσο μεγαλη παιχτουρα ειναι και κυριως ποσο μεγαλη μπαλα ξερει.
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Οτι είναι παιχτούρα δεν αντιλέγει κανείς απλά να ξαναβρεί τον ρυθμό του και την απόδοση που τον είχαμε μάθει στον πανιώνιο γιατί φέτος δεν ήταν τόσο καλή χρονιά για αυτόν και δεν φταίει κιόλας.Εμείς τον πήραμε και άρον άρον τον βάλαμε να παίξει τραυματίας.Μακάρι να συνήλθε πλήρως και από δω και στο εξής να έχουμε 2 killers στην επίθεση. Υ.Γ: Δηλαδή άμα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και κερδίσουμε τον βάζελο την Τετάρτη,βγαίνουμε φέτος Τσάμπιονς Λίγκ;;;;;αχαχαχαχα Απίστευτο!
alexdelpiero Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Κυριως χαρη στο Μπαγεβιτς.Αν ειχες ακομα το δωνη ουτε πλει οφ δεν εμπαινες.Ο Τζιμπουρ παικτουρα ειναι να δουμε αν θα το κρατησεις.Η τεραστια ομως παικτουρα που ειχες περυσι ο Καλον εκλεισε σημερα σε ομαδα ου βιετναμ.κλασικη περιπτωση παικτη που νοιαζεται μονο για τα λεφτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.