Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να και οι κομήτες.

Και εγώ είχα την εντύπωση πως οι fans του Κωφίδη εμφανίζονται μόνο μετά από ήττες.

Δημοσ.

Καλά πάτε καλά πανηγυρίζουμε τί??? Οτι νικήσαμε τον Πανθρακικό απο αυτογκόλ??? Δουλεμένο στην προπόνηση!!! Το οτι ταμπουρωθήκαμε με ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ με τον Πανθρακικό δεν σας λέει κάτι? ΑΕΚ είμαστε το φελέκι μου μέσα!!!!

Δημοσ.
Καλά πάτε καλά πανηγυρίζουμε τί??? Οτι νικήσαμε τον Πανθρακικό απο αυτογκόλ??? Δουλεμένο στην προπόνηση!!! Το οτι ταμπουρωθήκαμε με ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ με τον Πανθρακικό δεν σας λέει κάτι? ΑΕΚ είμαστε το φελέκι μου μέσα!!!!

στα τελευταια λεπτα η ομαδα εμεινε πισω γιατι εμεινε απο δυναμεις και λογω κακης ψυχολογιας μην γινει η στραβη,δεν φοβηθηκα λεπτο στο τελος και δεν κινδυνεψε και η ομαδα καθολου στο τελος

Δημοσ.

Ναι σιγά τον κίνδυνο 2 δοκάρια!!!!

Ωραία πράματα να αμπαρονόμαστε στην έδρα μας με τον Πανθρακικό... Να δώ με την Καβάλα τί διάολο θα κάνουμε πραγματικά!!!

Δημοσ.
Ντροπή που δεν έπαιζε από το 50 με 10 παίχτες ο Πανθρακικός και που η πόρνη δεν λέει να μπει φέτος από τον Μπλάνκο..

Νταξει ποσο πια θα ασκολουμαστε με τη διαιτησια δηλαδη πες μου οτι αυτη φταιει που αμα δεν τραβιξει ο Σκοκκο δεν κερδιζεις.Παρακμη παλι καλα που δεν πηγα γηπεδο και δεν συγχιστηκα.Αφου ο Μπλανκο δεν τραβαει γιατι δεν βαζει τον Τζιμπουρ.Ο Πανθρακικος ειναι τελευταιος στο πρωταθλημα να θυμισω.Παντως ο Μαστορας την ποναει την φανελα οταν εβαλε το γκολ ηθελε να φιλησει το σημα και φιλαγε τον χορηγο ή μηπως δεν εκανε λαθος.:lol::lol:

Δημοσ.
δεν κινδυνεψε και η ομαδα καθολου στο τελος

δηλαδη ποσα δοκαρια επρεπε να εχει ο Πανθρακικος για να κινδυνεψει στο τελος η Αεκ; 5;

οσο για τους αεκτσηδες που δεν θελουν τον Μπαγεβιτς ηρεμηστε γιατι αυτος σας κραταει ακομα και οχι τα παικτακια που ιδρωσαν χτες για να κερδισουν την μακραν χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος

Δημοσ.

Άμα δεν είδες το ματς μην μιλάς όμως.Κοίταξες το ρεπορτάζ του αγαπημένου σου δημοσιογράφου,εκανε πρώτο θέμα τα δύο δοκάρια του Πανθρακικού αντί για το φάουλ του Νίνη στο 2-2 στο 94' και έβγαλες συμπέρασμα..Το αστείο είναι ότι για τον ορισμό της κόκινης στο 50' δεν θα έκαναν καμία αναφορά είμαι σίγουρος.Σαν την αθλητική Κυριακή που με το ζόρι το έβαλε χαριστικά στις αμφισβητούμενες.

Μέχρι ένα σημείο κυρίως στο Β η ομάδα όχι μόνο έπαιζε μπάλα αλλά έχανε και τα άχαστα.Μετά τι έγινε ένας θεός ξέρει..Το πίστεψαν οι άλλοι;Δεν είχαν τίποτα να χάσουν και ανέβηκαν;Φοβήθηκαν και οι δικοί μας το 4ο σερί κακό αποτέλεσμα;Μπήκε μέσα η γκολάρα τους και έγινε το 3-2 νωρίς;Δεν ξέρω τι έγινε πάντως προσπαθούσαν πιο πολύ να κρατήσουν το σκόρ και ας χάσαν και στο διάστημα αυτό τα άχαστα.

Όσο για τον Μπάγεβιτς.Δεν παίζει μπάλα αυτός αλλά οι παίχτες.Αυτός είναι υπεύθυνος για την νοοτροπία τους στο γήπεδο και για την κατάσταση των αποδυτηρίων.Και μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι μερικά πράγματα είναι τελείως πρωτοφανή για ομάδα Μπάγεβιτς.

Δημοσ.

Ε οχι ρε Νικο οτι έπαιζε και μπάλα ...... Εχουμε δει ΑΕΚ να παιζει μπάλα και να κεντάει ....... και να πετάει 4-0 ,5-0 οχι να μένει από δυνάμεις , να κάνουν καθυστέρηση στο τέλος , etc etc .........

Οι παιχτες που αποτελουν αυτη την ομάδα είναι μέτριοι ...... .ο ντουσαν δεν είναι οπως παλιά, ( αλλά και πόσα μαγικά να κάνεις ???) η διοικηση υπάρχει δεν υπάρχει το ιδιο πράμα είναι και ξαναγυρίζουμε στη μιζέρια που ειμαστε μια ζωη !

Δημοσ.
Άμα δεν είδες το ματς μην μιλάς όμως.Κοίταξες το ρεπορτάζ του αγαπημένου σου δημοσιογράφου,εκανε πρώτο θέμα τα δύο δοκάρια του Πανθρακικού αντί για το φάουλ του Νίνη στο 2-2 στο 94' και έβγαλες συμπέρασμα.

βασικα δεν εχω αγαπημενο δημοσιογραφο, τις φασεις ειδα απο το ματς. ο Πανθραξ θα μπορουσε ανετα να ισοφαρισει. να ηταν πρωτο θεμα το φαουλ ή οχι του Νινη στο ρεπορταζ της αεκ θα ηταν λιγο ακυρο δεν νομιζεις;

ακριβως επειδη παιζουν οι παιχτες και οχι ο μπαγεβιτς σας εχει φαει η μαρμαγκα στην βαθμολογια

Δημοσ.
ακριβως επειδη παιζουν οι παιχτες και οχι ο μπαγεβιτς σας εχει φαει η μαρμαγκα στην βαθμολογια

Τους διαιτητές τους ξεχνάς/άτε ε;Το ίδιο θα είμασταν τώρα αν είχαμε 16 βαθμούς αντί για 10;;Ρε μας ξεβρακώνουν που μας ξεβρακώνουν τουλάχιστον μην το περνάτε στο ντούκου.

Για έναν περίεργο λόγο η ΑΕΚ είναι στο -6 από ότι θα έπρεπε να είναι..Και για να μην ξεχνιόμαστε η μπάλα παίζεται από 11 άτομα στην κάθε ομάδα.Δικαιολογίες του τύπου οφείλεις σαν ΑΕΚ να κερδίζεις και όταν σου ακυρώνουν 2 πεντακάθαρα γκόλ και μετράνε γκόλ με το χέρι του αντιπάλου μέσα στην Ξάνθη δεν υφίστανται..ΑΝ είναι να καταργηθούν και οι κόκκινες,να καταργηθούν και τα χέρια,να ξέρουμε από την αρχή ότι το οφσάιντ για την ΑΕΚ είναι 2 μέτρα πίσω από το οφσάιντ όλων των υπολοίπων..

Εννοείται ότι όπως λέει και ο αποπάνω δεν νοείται η ΑΕΚ να έχει τέτοια εικόνα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.Εννοείται ότι αυτό που έγινε χθες δεν ήταν ΑΕΚ,αλλά για να σοβαρευτούμε λίγο..Δηλαδή άμα είχε τύχη η ΑΕΚ που δεν μπήκε ένα από τα δοκάρια του Πανθρακικού τι είχε ο Πανθρακικός που έπεσε πάνω στο μοναδικό άτομο που δεν είδε την κόκκινη στο 50' και που χάθηκαν τα άχαστα από μεριάς ΑΕΚ;Άλλη κριτική θα είχε το παιχνίδι αν έβγαινε 5-1 και άλλη έτσι όπως κατέληξε.Και γενικά η ΑΕΚ είχε το χάλι της για 15 λεπτά άλλη ομάδα είχε 90άλεπτο χάλι χθες και περνάει στο ντούκου από όλο τον τύπο σχεδόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...