Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά το ότι στην επόμενη σφαγή θα υπάρξει και νέος Μπάκας είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο..Εντάξει μπορεί τους αμέτοχους να τους

νικο θυμησου οταν εγινε το σκηνικο με τον μπακα ποιους ειχες προεδρους η να το πω αλλιως ποσα κιλα @ρχιδια ειχες τοτε ποιος να τολμησει να πειραξει την αεκ και οποιος τολμουσε μετα μπακας,και δες ποιον εχεις προεδρο τωρα η αλλιως το πω δεν εχεις καν @ρχιδια οποτε ο καθενας μπορει να ασελγησει πανω στην αεκ.

Δημοσ.

Αμέ ευγνώμονες...για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

ΠΑΟ 16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 13

ΑΕΚ 13

ΑΡΗΣ 13

ΠΑΟΚ 12

Πρωτάθλημα 5 ομάδων

ΠΑΟ 18

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16

ΑΡΗΣ 11

ΠΑΟΚ 9

ΑΕΚ 7

Πρωτάθλημα 2 ομάδων από την 6η αγωνιστική...Το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν η διαφορά των 2 για ένα πόντο(λες και δεν καλύπτεται στο μεταξύ τους) και η συμμετοχή 5 ομάδων στο πρωτάθλημα..που δίνει κίνητρο σε παίχτες να παίξουν καλύτερα,παράγοντες να επενδύσουν περισσότερο,κόσμο για γεμάτα γήπεδα,διαφημιστές για περισσότερα χρήματα κτλ κτλ..Αλλά έτσι θέλουν το πρωτάθλημα μερικοί αλήτες..

Και μετά απορούμε για τα χάλια μας στην Ευρώπη σαν χώρα..Οι Ουκρανοί και οι Τούρκοι Ουέφα πήραν ε;Εμείς ακόμη θεωρούμε επιτυχημένη χρονιά την είσοδο στους 16..

Δημοσ.

Γιατί του κόψαν και άλλους και μου διαφέυγει;Ναι η εικόνα της ομάδας για παραπάνω είναι.Αλλά δεν θυμάμαι που τον αδίκησαν ξανά.Για θύμισε μου

Δημοσ.
Γιατί του κόψαν και άλλους και μου διαφέυγει;Ναι η εικόνα της ομάδας για παραπάνω είναι.Αλλά δεν θυμάμαι που τον αδίκησαν ξανά.Για θύμισε μου

Στο Ηρακλης-Αρης θα εννοει.Παντως η αληθεια ειναι σε αυτο που ειπες πιο πανω και η βαθμολογια που εδωσες.+2 στον Αρη ομως,συνολο 15).Βεβαια στο ελλαντα εισαι, του κλωτσου και του μπατσου εισαι ως χωρα και ως ποδοσφαιρο εξω, μην περιμενεις ποτε να αλλαξει κατι.Τζαμπα χαλιεσαι καθε φορα.

Εντιτ: Αυτο με την ομαδα μπασκετ της ΑΕΚ ειναι η απολυτη ξεφτιλα ακομα και αν "φταιει" η αυστηροτητα της Fiba.Απορω πως ειναι δυνατον οι ιδιοι και οι ιδιοι παραγοντες να ξεφτιλιζουν την ΑΕΚ ως συλλογο και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ,συνεχως να υπαρχουν σεναρια για "ξαναζεσταμενα φαγητα-παραγοντες" και ο κοσμος της ΑΕΚ να παραμενει θεατης.Απο εξω ετσι φαινεται.Μπορει και να κανω λαθος.

Δημοσ.

Μα δεν υπάρχουν παράγοντες!

Μόνο ο κόσμος είναι...

το +2 στον Άρη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν το έδωσα γιατί σε εκείνη την ΜΑΤΣΑΡΑ το σκόρ βγήκε 2-2.Το τι εξωαγωνιστικό έγινε και είναι άλλο θέμα και με βρίσκει και αντίθετο σε τιμωρίες ομάδων για 1-2 αλήτες..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:51 ----------

http://www.aek365.gr/article.php?id=24959

Πάμε για διοίκηση από τον λαό!

Άντε μωρέ ΜπαρτσΑΕΚ!:lol:

Δημοσ.

[/color]http://www.aek365.gr/article.php?id=24959

Πάμε για διοίκηση από τον λαό!

Άντε μωρέ ΜπαρτσΑΕΚ!:lol:

Μιλάμε για ιστορικές στιγμές!

Φαντάσου σε πόσο απελπιστικό επίπεδο έχουν φτάσει τα διοικητικά.

Ο ΧιΧίς στο τιμόνι.

:lol:

Νευρικό με πιάνει μόνο που το σκέφτομαι.

Δημοσ.

Μπα πίστεψε με από τον αμέτοχο Κανελόπουλο καλύτερα οι μετοχές στην ερασιτεχνική(Η οποία θα τις παραχωρήσει πολύ πιο εύκολα σε κάποιον επιχειρηματία).Άντε σειρά έχει και οι Ντέμης,Αθήνης,Θανόπουλοι τώρα...Αν καταφέρουμε να μαζέψει κάποιος το 51% μετά γίνονται όλα πιο εύκολα.

Άκυρο...Ε ρε που μπλέκουμε πάλι...:-(

Αποφάσισα να δωρίσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ που διατηρώ, στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, με μοναδικό όρο την μη περαιτέρω μεταβίβαση τους.
Δημοσ.

Την παλεύεις ρέι;

Νομίζεις πως έχουμε την δυναμική του κόσμου της Barcelona;

Θα γελάσει και ο τελευταίος πικραμένος, ο XιΧίς θα κάνει κουμάντα, καλή Β' εθνική λέω εγώ!

Δημοσ.

Ρε δεν έχουμε δυναμική Μπαρτσελόνας.Αλλά το πρόβλημα στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι ότι είναι τόσοι πολλοί εμπλεκόμενοι μέσα που ούτε να πουλήσουν μπορούν,ούτε να αποφασίσουν τίποτα.Μια μαμημένη σύμβαση για το προπονητικό και ακόμη να περάσει..

Εννοείται ότι στην ερασιτεχνική που είναι πρόεδρος ο ΧΧ τώρα είναι και μέλος ο Μελισσανίδης και μπορεί και πρόεδρος της αύριο μεθαύριο χωρίς να δώσει και φράγκο..Με απλή εκλογή..;)

Να φύγουν οι αμέτοχοι είναι το ζητούμενο.Τα υπόλοιπα βρίσκονται.

Μείον ένας τώρα..Για τους πολλούς αυτός ο άνθρωπος είχε φύγει εδώ και καιρό.Για εμένα απλά έγινε πιο αμέτοχος από ότι ήταν.Τώρα έφυγε πραγματικά και αυτά είναι καλά νέα.

Δημοσ.
Την παλεύεις ρέι;

Νομίζεις πως έχουμε την δυναμική του κόσμου της Barcelona;

Θα γελάσει και ο τελευταίος πικραμένος, ο XιΧίς θα κάνει κουμάντα, καλή Β' εθνική λέω εγώ!

Και βητα μια χαρα εισαι καταντια κριμα για την ΑΕΚ κριμα τα 11 πρωταθληματα.

Τωρα ελπιζω η αλλη μου αγαπη να ανεβει Α να παρω διαρκειας εκει γιατι για την ΑΕΚ δεν ξαναπερνω ετσι οπως πανε τα πραγματα.Κριμα τι αλλο να πω απογοητευση να βλεπεις να καταστρευεται η ομαδα που αγαπας και να μην μπορεις να κανεις τιποτα.

Δημοσ.

Μια χαρά μπορείς.35€ γίνεσαι μέλος στην ερασιτεχνική και ενισχύεις,ψηφίζεις για την εκλογή του προέδρου,και είσαι πιο ενεργός.

Για να μην μπερδεύεστε επειδή είναι ο ΧΧ τώρα πρόεδρος δεν σημαίνει ότι θα είναι για πάντα.Οποιοσδήποτε θέλει βάζει υποψηφιότητα,ο λαός τον ψηφίζει(Εννοείται ότι δεν θα ψηφίσει τον πιο μπατίρη το γιατί ψήφισαν τότε τον ΧΧ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο μέχρι και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος-Όποιος έχει τη διάθεση και το χρήμα κάθε φορά εκλέγεται από τον λαό και τελειώνουν τα ξεπουλήματα και τα παρακάλια-Διαχείριση των εσόδων μια χαρά κάνουν και οι υπόλοιποι αν δεν υπάρχει κάποια περίοδο όπως τώρα τέτοιο άτομο.Δεν χρειάζεται να το κάνει ο κάποιος κύριος Θανόπουλος για όλους.)

Δημοσ.

Δεν μπορεις να πας να κανεις την ΑΕΚ λαικη βαση με το ετσι θελω

Δεν σου εγγυατε κανεις οτι θα γινει μελος και θα πληρωνει 35 καθε χρονο.

Οταν θα πας να κλεισεις χορηγια δεν μετραει μονο πια ομαδα εκπρωσοπεις αλλα και ποιος εισαι και ποια ειναι τα κονε σου.

Λεφτα μην περιμενεις να μπουν εδω δεν βαζουν τωρα που μπορεις να γινουν προεδροι και ειναι δικια τους η ΠΑΕ.

Μετα θα βλεπεις θα χρεωνει ο ταδε προεδρος την ΑΕΚ και μετα στα @@ του θα λεει ας αναλαβει ο επομενος.Εδω γινονται στην πολιτικη στο ποδοσφαιρο δεν θα γινουν.

Ποιος σου ειπε οτι θα βαλουν σοβαρα ατομα υποψηφιοτητα αμα καποιος ενδιαφεροταν και ηταν σοβαρος θα επαιρνε την ΑΕΚ περυσι ξεπληρονοντας τα χρεει της.

Δες τον ΑΡΗ εγινε και αυτος βλεπεις διαφορα εμενα μου φαινεται οτι χειροτερεψε.

Εδω ο Κοκαλης προσπαθησε να το κανει που τον εχουν για θεο τους και ειναι και πιο πορωμενοι απο εμας και δεν τα καταφερε και θα το κανει ο Τσουκαλας της ΑΕΚ.

Και τελος πληρωνω το διαρκειας μου και δεν βλεπω μπαλα να πληρωνω και απο πανω ΟΧΙ.(μην αρχιζει να λες οτι η ΑΕΚ ειναι ιδεα,η ΑΕΚ ειναι αθλητικο σωματειο)

edit

Διαβασα και την ανακονωση νταξει απλα λεει οτι βαρεθηκε οτι δεν τον νοιαζει πια,επισης δεν υπαρχει κανεις να χρηματοδοτηση την ΑΕΚ και οτι με 10μυρια παιρνεις ολη την ΑΕΚ και το χρεως της ειναι μολις 10 μυρια(πλακα κανουν μονο τα τηλεοπτηκα να βαλεις ειναι 5 μυρια μαλλον εχουν φαει τρελα λεφτα ολη τους εκει μεσα και μολις πηγε να φαει λεφτα και ο Νοτιας μεσω του προπονητικου ξεσηκωθηκανε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...