alexdelpiero Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Καλα ξερει πολυ μπαλα ο Μπελουτσι αλλα στα μεγαλα ματς καπου να κολαει.Δεν κανει αυτο που κανε ο Ριμπο να σε παρει πανω του.Απο την αλλη ο σκοκο με δυο προσπαθειες πηγε να παρει μονος του το κυπελλο.Απο την αλλη βεβεαια θα μου πεις οτι ο ολυμπιακος εχει πολλους παικτες που μπορει να το κανουν αυτο ενω η αεκ οχι...
alexzzz Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Θα ξανά πω αυτό που από τον χειμώνα λέω... ο Σκόκο θα κλείσει πολλές οικονομικές τρύπες της ΑΕΚ φέτος.
liopyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Νωρίς θυμήθηκε ο Σκόκο να ανέβει... Πέρα από αυτό, όταν έχεις 10 παίχτες που δεν ξέρουν να κάνουν κοντρόλ, ο ένας που ξέρει μοιάζει Μαραντόνα. Νταξ, μπαλίτσα ξέρει ο Σκόκο, μη τον αδικώ, αλλά έχει πολύ σοβαρά μειονεκτήματα στο παιχνίδι του, και το μόνο θετικό είναι πως με την κατάλληλη καθοδήγηση από τον γαλαζοαίματο μπορεί να τα διορθώσει.
tasoskont Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 μεγαλη ξεφτιλα ουτε 200.000 να κρατησουμε τον σαχα δεν εχουμε και θελουν λεει να κανουν μειωση budget κατα 5.000.000 ευρο,με ελευθερους παιχτες απο ρουμανια πανε να φτιαξουν ομαδα????? ρε που παμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ειναι 650.000 ευρω για τον Σαχα 200 για τους ατζέντηδες και 564.000 ο Σάχα που τόσα παίρνει τον χρόνο Κι εκεί που λες δεν πάει πιο κάτω.Τελικά έχει και πιο κάτω απο τον πάτο (με βάση και το περιεχόμενο του e-mail Θανόπουλου προς τους μετόχους) η μείωση κατά 5 εκατομμύρια ευρώ του ετήσιου κόστους των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. Η μετεγγραφή του Νίκου Καράμπελα είναι δεδομένη κι ας μην έχει υπογράψει ακόμη ο 25χρονος αριστερός μπακ, 'Αλλα ονόματα που ακούγονται: Λεονάρντο Μάριο Μπούντιμιρ Φακούνδο Πάρα Μαρσέλο Σαρμιέντο Ρεκόμπα :lol::lol::lol: Γελάμε μη μας πάρουν τα κλάματα. Ξέρετε καμιά καλή ομάδα να υποστηρίξω γιατί ψάχνομαι,αυτό το πράμα πάντως δεν,ούτε φέτος,ούτε του χρόνου αν στόχος είναι ο Καράμπελας. Καράμπελας παραπαραπαμ περομ περομ Εκεί εκεί στη Δ Εθνική! http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/239200.html
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Παίζει και ο Αντράντε στους στόχους μας!!! Τον ξέχασες... Γίνε ολυμπιακός, είναι καλή ομάδα και παίρνει ακριβούς παίχτες, και φυσικά και πρωταθλήματα.
elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ούτε πρωτάθλημα θέλω να πάρει η ΑΕΚ με το ζόρι,ούτε παιχταράδες ονόματα. Καλούς παίχτες θέλω,δηλαδή για πες πως θα πάει Δεξί μπακ ο Γεωργέας,αριστερό μπακ ο Καράμπελας; Ποια η διαφορά δηλαδή απο τα μπακ του Πανσερραικού; Όσο για τον Σάχα έλεος,θα ξαναβρεί τέτοιο τέρμα;Ξέχασα θα κρατήσει τον Μάχο Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις ομάδα,αν δεν έχεις χρήμα σπίτι σου,έχουν κατανήσει την ομάδα μικρομεσαία και κάθε χρόνο και χειρότερα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Σε χαλάνε οι Λεονάρντο, Πάρα και Σαρμιέντο; Δηλαδή εσύ ποιούς θέλεις; Για τον Ρεκόμπα συμφωνώ, τον Μπούντιμιρ δεν τον ξέρω καλά.
elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Για τη Λάρισα καλοί είναι,για πάγκο στην ΑΕΚ καλοί είναι,για να φτιάξεις ομάδα όπως κάποτε με Καράμπελα-Πάρα δεν φτιάχνεις. Άντε μια ευκαιρία στον Πάρα,τον άλλο τον 30αρη και το κριάρι aka Καράμπελας τι να τους κάνει; Για να γελάμε τους θέλει;
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 λοιπόν, το δεδομένο είναι πως δεν υπάρχει μία. Το ταμείον είναι μείον. Οι νυν διοικούντες δεν σπρώχνουν άλλα γκαφρά, ούτε εγώ στην θέση τους θα έσπρωχνα, ενώ ο μεσσίας τίγρης της βεγγάλης κάνει την πάπια του πεκίνου και φυσικά δεν πετάει τα λεφτά του στην ΑΕΚ, κι εγώ στην θέση του το ίδιο θα έκανα. Ένα άλλο δεδομένο είναι πως υπάρχει ένας καλός (κατά γενική ομολογία) προπονητής, που στο παρελθόν είχε φτιάξει ομάδες που παίζαν καλή μπάλα με χαμηλότατο μπάτζετ. Ο προπονητής αυτός, από όσο λένε, έχει εν λευκώ την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, οπότε θα έχει το ελεύθερο να ψωνίσει όποιον θέλει μα τα λίγα ευρουλάκια που θα του δώσουν. Κι εμένα μου κακοφαίνεται όταν διαβάζω πως χτυπάμε Ρεκόμπα, Αντράντε, τα @ρχίδι@ του Καράμπελα και το μ©υνί της Χάιδως, θα ήθελα πολύ να χτυπούσαμε τον Μέσι, τον Ρονάλντο και τον Ριμπερί. Πες όμως, με τα λεφτά που έχει, εσύ ποιόν θα αγόραζες; Και καλό είναι να το πάρουμε απόφαση: είμαστε μικρομεσαία ομάδα, απλά επειδή δεν υπάρχουν γκαφρά. Χωρίς γκαφρά θα παλεύουμε πάντα για μια καλή θέση, και θα θεωρούμε επιτυχία την δεύτερη θέση, ενώ άλλοι θα διώχνουν προπονητές έχοντας πάρει το νταμπλ... Εγώ απλά συγκεντρώνω όλη μου την καλή θέληση, κι ελπίζω με τον Καράμπελα και τον Ρεκόμπα, και τέρμα τον Μάχο γιατί ο Σαχά είναι καλός αλλά ακριβός, να στήσει ο πρίγκηπας που έγινε βάτραχος που έγινε πρίγκηπας που έγινε βάτραχος μια αξιοπρεπή ομάδα που να παίζει καλή μπαλίτσα και να αντέχω να βλέπω τα 90 λεπτά των αγώνων της χωρίς να αρχίζω το ζάπινγκ από το πρώτο 20λεπτο...
elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δεν θυμάμαι ποτέ τον Μπάγεβιτς να δούλευε με τόσο χάλια υλικό και να αναγκαζόταν για τη νέα χρονιά να δουλέψει με ακόμα πιο χάλια Εμένα πάλι η καλή θέληση τελείωσε φέτος,5 χρόνια είναι αρκετά.Αν έβλεπα νεανική ομάδα ίσως να έκανα κι άλλο υπομονή. Οι μέτοχοι όμως όταν ακούστηκε ότι ο Μελλισανίδης θέλει να βάλει 150 εκ ευρώ(παραμύθια αλλά λέμε)το παιζαν ότι έχουν την Λίβερπουλ κι έλεγαν τα 150 αντιστοιχούν στο 30%,έλεος να τσακιστούν να φύγουν ή απλώς να βάλουν πωλητήριο,τσιφλίκι τους είναι;
fullon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 καραμπελα? Παρα? αυτο ειναι πισωγυρισμα η ειναι η φαντασια μου ? τα συμβολαια του μπλανκο και του σκοκο ποτε ληγουν ?
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ένα θα πώ και πάρτε με στο ψιλό. Αν η ΑΕΚ καταφέρει να κρατήσει όσους έχει και να πάρει Λεονάρντο και δυό Ελληνάκια μπάκ τύπου Μανιάτη και προπονηθεί από την αρχή από τον Ντούσκο θα χαζέψουμε του χρόνου από αυτά που θα δούμε.Καλά και αν γίνει κανένα μαγικό και επιστρέψει ο Κατσουράνης δεν το συζητώ.. Ο Τζιμπούρ του χρόνου θα είναι σε άλλο επίπεδο ΣΤΑΝΤΑΡ..Αυτή η μετριότητα η φετινή δεν θα υπάρχει γιατί και η περίοδος προσαρμογής θα έχει περάσει και θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί..τον πήραμε τραυματία και τον βάλαμε άρον άρον κουτσό να παίξει φέτος.Όσοι είδαν τον Ρίκκα πρίν τραυματιστεί θα συμφωνήσουν ότι έχουμε έναν πολύ αξιόπιστο παίχτη στα χάφ από του χρόνου,Ο Μαιστόροβιτς είναι για κλοτσιές άλλα και να μην μπορέσουμε να πάρουμε αμυντικό της προκοπής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο βάτραχος να μην μάθει στους παίχτες που θα έχει να αμύνονται 10.
minarokeftes Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ένα θα πώ και πάρτε με στο ψιλό.Αν η ΑΕΚ καταφέρει να κρατήσει όσους έχει και να πάρει Λεονάρντο και δυό Ελληνάκια μπάκ τύπου Μανιάτη και προπονηθεί από την αρχή από τον Ντούσκο θα χαζέψουμε του χρόνου από αυτά που θα δούμε.Καλά και αν γίνει κανένα μαγικό και επιστρέψει ο Κατσουράνης δεν το συζητώ.. Ο Τζιμπούρ του χρόνου θα είναι σε άλλο επίπεδο ΣΤΑΝΤΑΡ..Αυτή η μετριότητα η φετινή δεν θα υπάρχει γιατί και η περίοδος προσαρμογής θα έχει περάσει και θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί..τον πήραμε τραυματία και τον βάλαμε άρον άρον κουτσό να παίξει φέτος.Όσοι είδαν τον Ρίκκα πρίν τραυματιστεί θα συμφωνήσουν ότι έχουμε έναν πολύ αξιόπιστο παίχτη στα χάφ από του χρόνου,Ο Μαιστόροβιτς είναι για κλοτσιές άλλα και να μην μπορέσουμε να πάρουμε αμυντικό της προκοπής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο βάτραχος να μην μάθει στους παίχτες που θα έχει να αμύνονται 10. +1 Το ίδιο πιστεύω και εγώ!!! Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει όμως 10000000% είναι να παραμείνει ο Σάχα!!! Απο Σορεντίνο είχα να δώ τερμετοφύλακα τόσο καλό. Βαράνε σούτ οι αντίπαλοι και δεν χρειάζονται να γυρνάνε οι αμυντικοί να δούν αν την έπιασε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.