Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όποιοι δεν βλέπουν τα παιχνίδια καλό είναι να μην μιλάνε..

Αν δηλαδή νομίζουν ότι η ΑΕΚ πρέπει να μπορεί να βάζει 8 γκολ μέσα στην Ξάνθη για να της μετράνε τα 2 και να κερδίζει...Ε κάπου το έχουν χάσει τελείως..

Τα έχουμε πει και ξαναπεί.Δικαιολογίες για την ΑΕΚ δεν υπάρχουν αλλά αυτά που γίνονται φέτος πρέπει να φοράει κάποιος παρωπίδες για να μην τα βλέπει..ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως..

Και ακόμη πιο δυστυχώς να υπάρχουν και "φίλαθλοι" της ομάδας που να διακωμωδούν τον πόνο μας σίγουρα χωρίς να έχουν δει ούτε μισή φάση του παιχνιδιού..Αν βλέπαν όσο και να παρακαλάνε το κακό της ομάδας τουλάχιστον θα το βουλώνανε λίγο.

Έχουμε μέλλον,ακολουθούμε τα βήματα των Παναθηναικών,σε 5 χρόνια μας βλέπω με τον Σισσέ της εποχής.

Κι αυτοί τα ίδια έλεγαν,τη μια έφταιγε η διαιτησία,την άλλη η ατυχία,την άλλη τα δοκάρια,την άλλη η ποτοαπαγόρευση και την παράλλη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Βέβαια ποτέ δεν έφταιξαν οι παιχταράδες που έπαιζαν στον ΠΑΟ όπως:Γκούμας,Βόκολος,Κουτσουρές,Γκαλέτο,Σίγκουρντσον,Βύντρα κλπ ταγάρια που κατα καιρούς ερχόντουσαν.

(δεν μιλάω για όλες τις χρονιές)

Σου δείχνουν το στρινγκ της Σακίρα και κοιτάς το δάχτυλο,την αδίκησε η διαιτησία αλλά κανείς δεν βλέπει ότι σε κανένα ματς δεν έπαιξε μπάλα και η ομάδα ήταν άθλια ή έστω μέτρια,σε όλα τα ματς(άντε 1 καλό με Μπεφτίκα),και για αυτό δεν φταίει ο Κάκος αλλά ο Χουανφράν,ο Μάκος,ο Καφές,ο Γεωργέας,ο Σκόκο κλπ,σιγά μην κατηγορήσω τον Κάκο όταν παίζω άθλια μπάλα κι έχω αρχηγό το Παντελί

Όλοι πέφτουν στη εύκολη λύση που προωθεί γαμάτα η πανάθλια διοίκηση που έχουμε,δλδ τη λύση μας αδικούν,δεν φταίμε εμείς αν μας παιζαν 50-50 θα κάναμε διπλό στο Καμπ-Νου,θα τερματίζαμε με 30 νίκες στο πρωτάθλημα και θα παίρναμε κύπελο και ευρωπαικό.

Το ότι η ομάδα παίζει με Καφέ και κρουασάν όλοι το χουν ξεχάσει,το ότι με τέτοιους παίχτες ποτέ δεν θα παίξει η ομάδα μπάλα κι αυτό γαργάρα,η κλάψα για τηνν διαιτησία είναι η πιο εύκολη λύση για να φύγουν οι ευθύνες απο τη διοίκηση που δεν ενίσχυσε την ομάδα με παίχτες αλλά με κριάρια.

Δημοσ.
Έχουμε μέλλον,ακολουθούμε τα βήματα των Παναθηναικών,σε 5 χρόνια μας βλέπω με τον Σισσέ της εποχής.

Κι αυτοί τα ίδια έλεγαν,τη μια έφταιγε η διαιτησία,την άλλη η ατυχία,την άλλη τα δοκάρια,την άλλη η ποτοαπαγόρευση και την παράλλη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Βέβαια ποτέ δεν έφταιξαν οι παιχταράδες που έπαιζαν στον ΠΑΟ όπως:Γκούμας,Βόκολος,Κουτσουρές,Γκαλέτο,Σίγκουρντσον,Βύντρα κλπ ταγάρια που κατα καιρούς ερχόντουσαν.

(δεν μιλάω για όλες τις χρονιές)

Σου δείχνουν το στρινγκ της Σακίρα και κοιτάς το δάχτυλο,την αδίκησε η διαιτησία αλλά κανείς δεν βλέπει ότι σε κανένα ματς δεν έπαιξε μπάλα και η ομάδα ήταν άθλια ή έστω μέτρια,σε όλα τα ματς(άντε 1 καλό με Μπεφτίκα),και για αυτό δεν φταίει ο Κάκος αλλά ο Χουανφράν,ο Μάκος,ο Καφές,ο Γεωργέας,ο Σκόκο κλπ,σιγά μην κατηγορήσω τον Κάκο όταν παίζω άθλια μπάλα κι έχω αρχηγό το Παντελί

Όλοι πέφτουν στη εύκολη λύση που προωθεί γαμάτα η πανάθλια διοίκηση που έχουμε,δλδ τη λύση μας αδικούν,δεν φταίμε εμείς αν μας παιζαν 50-50 θα κάναμε διπλό στο Καμπ-Νου,θα τερματίζαμε με 30 νίκες στο πρωτάθλημα και θα παίρναμε κύπελο και ευρωπαικό.

Το ότι η ομάδα παίζει με Καφέ και κρουασάν όλοι το χουν ξεχάσει,το ότι με τέτοιους παίχτες ποτέ δεν θα παίξει η ομάδα μπάλα κι αυτό γαργάρα,η κλάψα για τηνν διαιτησία είναι η πιο εύκολη λύση για να φύγουν οι ευθύνες απο τη διοίκηση που δεν ενίσχυσε την ομάδα με παίχτες αλλά με κριάρια.

δυστυχως δεν καταλαβαινεις παναγια απο αυτα που σε λενε και θες να απαντησεις κιολας.

Δημοσ.

Καλά το ότι στην επόμενη σφαγή θα υπάρξει και νέος Μπάκας είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο..Εντάξει μπορεί τους αμέτοχους να τους έχουν και χεσ...ους αλλά την αγανάκτηση του κόσμου αν δεν την υπολογίζουν καθόλου κάνουν πολύ μεγάλο λάθος..Και δεν νομίζω να υπάρξει και κανένας λάτρης του ποδοσφαίρου που να τους λυπηθεί όταν συμβεί.

Σίγουρα οι "αντικειμενικοί",οι επίσημοι και οι "πολιτισμένοι" θα καταδικάσουν το μοιραίο(δυστυχώς η επόμενη σφαγή απλά θα είναι το λάδι στη φωτιά και δεν το βλέπω να μην συμβαίνει)...Αλλά όλοι μέσα τους θα ξέρουν και ότι καλώς έγινε και ότι ήταν και αναπόφευκτο..

Το πως μια διαφορά από τους 3-5 βαθμούς το πολύ που θα έπρεπε να είναι(δεν νομίζω να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της εικόνας των ομάδων-ε δεν είναι και λίγοι 3-5 βαθμοί..) φτάνει να γίνεται 11 το είδε πολύς κόσμος και οι περισσότεροι ακόμη και οι ψυχραιμότεροι είναι τελείως αγανακτισμένοι..Όποιος δεν το βλέπει να έρχεται δυστυχώς..ε ας βγάλει τις παρωπίδες.Αυτή είναι η κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:56 ----------

δεν φταίει ο Κάκος αλλά ο Χουανφράν,ο Μάκος,ο Καφές,ο Γεωργέας,ο Σκόκο κλπ,σιγά μην κατηγορήσω τον Κάκο όταν παίζω άθλια μπάλα κι έχω αρχηγό το Παντελί

Αφού φαίνεται ότι δεν το είδες το ματς...από αυτούς που λες οι 3/5 δεν πάιζαν..Σοβαρά όμως ρε φίλε στο ξαναλέω τι σχέση έχει η εικόνα της ομάδας με το νυστέρι που τρώει..Πραγματικά λίιιιγο να έχεις παρακολουθήσει Ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήξερες ότι η Ξάνθη είναι από τις αντιποδοσφαιρικές έδρες που δεν ευνοείται την καλή μπάλα..Μέσα σε αυτή την έδρα η μέτρια και ελλειπής ΑΕΚ δεν έφαγε γκόλ,έβαλε δύο,κέρδισε ένα πέναλτι και το παιχνίδι έληξε 1-0...

Σοβαρά η λογική η ομάδα πρέπει να κερδίζει και απέναντι σε 14 και να κερδίζει ακόμη και όταν της ακυρώνουν 2 γκόλ ε είναι λίγο έως πολύ πως να το πω...Εκτός πραγματικότητας;Χαζή;Δεν ξέρω πραγματικά ποιά λέξη την περιγράφει αλλά για το θεό..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.Γιαυτό παίζουν και 11 εναντίων 11 και γιαυτό υπάρχει και ο διαιτητής.Σε λίγο θα μας σφάζουν και θα το θεωρούμε και δεδομένο....

"-Tι έγινε σήμερα;

-Α μας ακύρωσαν 2 γκόλ.Τίποτα σπουδαίο..Δεν αξίζαμε τη νίκη.Το 3ο που θα μετρούσε δεν μπήκε..

-Χάλι φίλε η ομάδα..Ούτε 6 γκόλ να μην μπορεί να βάλει στην Ξάνθη;

-Άστα να πάν..."

Πραγματικά όμως μακάρι να ήταν αυτό που λες και να κράζαμε τους παίχτες όλοι μαζί...Αυτό θα ήταν η πολύυυυυ εύκολη λύση..Τους έχεις και δίπλα,ξέρεις που θα τους βρείς να τους γιουχάρεις,πάντα όταν τα αποτελέσματα δεν πάνε καλά φταίει ο προπονητής και οι παίχτες.Δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει κανείς αν τους θάψεις...Αλλά σοβαρά...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;;

Δημοσ.

Αφού φαίνεται ότι δεν το είδες το ματς...από αυτούς που λες οι 3/5 δεν πάιζαν..

Ρε βλέπεις να μιλάω για ένα συγκεκριμένο ματς;

Μετά πεταγεται το άλλο και λέει δεν καταλαβαίνω παναγία απο αυτά που μου λένε.

Συνεχίστε την κλάψα,ο Κάκος φταίει

Μακράν σε επίπεδο η 3η ομάδα της Ελλάδας,στα ίσα κοντράρετε απο ΠΑΟΚ και Άρη,η θέση της είναι αυτή που της αξίζει,άντε να έπρεπε να είναι 4η-5η βαριά και ΜΑΚΑΡΙ να τερματίσει εκεί,με κλανιές θα βάψει αυγά ο Νοτιάς

Δεν με νοιάζει ρε νίκο που με σφάζει η διαιτησία γιατί ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ,έπαιζαν κουτσοί-ανάπηροι και ευνοήθηκαν οι ανάπηροι,ε χέστηκα

Μαντούκα ρεεεεεεεεεε,6η χρονιά γιατί τέτοιοι παιχταράδες δύσκολα βρίσκονται(περιμένω τώρα ότι πάλι κάποιο σπίρτο θα πεταχτεί και θα αναφέρει ένα καλό του παιχνίδι ανάμεσα στα 4500 που έχει παίξει και ήταν άθλιος)

Δημοσ.

Μακράν σε επίπεδο η 3η ομάδα της Ελλάδας,στα ίσα κοντράρετε απο ΠΑΟΚ και Άρη,η θέση της είναι αυτή που της αξίζει,άντε να έπρεπε να είναι 4η-5η βαριά και ΜΑΚΑΡΙ να τερματίσει εκεί,με κλανιές θα βάψει αυγά ο Νοτιάς

Δεν με νοιάζει ρε νίκο που με σφάζει η διαιτησία γιατί ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ,έπαιζαν κουτσοί-ανάπηροι και ευνοήθηκαν οι ανάπηροι,ε χέστηκα

Μαντούκα ρεεεεεεεεεε,6η χρονιά γιατί τέτοιοι παιχταράδες δύσκολα βρίσκονται(περιμένω τώρα ότι πάλι κάποιο σπίρτο θα πεταχτεί και θα αναφέρει ένα καλό του παιχνίδι ανάμεσα στα 4500 που έχει παίξει και ήταν άθλιος)

Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι δεν εισαι ο Παναθηναικος ουτε Ολυμπιακος εισαι η τριτη ομαδα με ταγαρια οπως λες και πρεπει να πιασεις ρυθμος δεν εχεις ηγετικες πρωσοπικοτητες αμα σε σφαζουν κι ολας γινεσαι κοτα τι θα πεις ο Αραουχο ''ρε μην σε νοιαζει ρε εισαι τσαμπουκας μπες και βαλε αλλα δυο με σουτ εξω απο την περιοχη για να μην στα ακυρωσουν''.Επισης οπως καθε χρονο ετσι και φετος 5 βασικοι το λιγοτερο ηρθαν φετος στην ομαδα.

Τωρα μαλλον εσυ εχει μεινει επι εποχης 2002 για να σου φαινονται ταγαρια και ο Κρασας και ο Σοαρες να ειναι παιχταραδες.

Δημοσ.

Είσαι υπερβολικός.

Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να ψάχνω να βρώ δικαιολογίες.Αλλά αυτά τα πράγματα που γίνονται φέτος σοβαρά είχα πάαααρα πολλά χρόνια να τα δω και δεν γίνεται να τα περάσεις στο ντούκου...Δεν νομίζω δηλαδή αν η διαφορά ήταν 3-4 βαθμοί από την κορυφή και όχι 11 να επικρατούσε αυτό το χάος στην ΑΕΚ.Υπήρχαν και χρονιές που και χειρότερο υλικό είχε η ομάδα και μπάλα δεν έπαιζε(πάσα δεν αλλάζαμε πέρυσι).

Φέτος δεν είναι τέτοια χρονιά.Και φαίνεται ακόμη και στα μέτρια μας ματς.(Εκτός από το παιχνίδι με την Έβερτον)

Τώρα αν νομίζεις ότι δεν φταίνε οι διοικούντες που την ΑΕΚ δεν την υπολογίζει κανένας και την σφάζουν τόσο άσχημα αλλά πιστεύεις ότι το υλικό της ομάδας φταίει...Ε τι να σου πω..Πως γίνεται δηλαδή αυτό το υλικό να παίζει στο μισό γήπεδο Μπενφίκα και Ολυμπιακό;

Φέτος η ΑΕΚ έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές δόξα το θεό..Λίγο άπειρους μεν αλλά πέρα για πέρα ποιοτικούς και κάποιες σχετικά καλές λύσεις για αλλαγή(Μαντούκα,Καφές,Χουανφράν,κτλ..),όχι για αλλαγή της Ρεάλ..Για αλλαγή της ΑΕΚ να σε προλάβω μην πείς ξανά το απίστευτο:Καφές για βασικός στη Ρεάλ!:-D

Από εκεί και πέρα εκτός των αγωνιστικών προβλημάτων(που θα φταίγαν αν ήμασταν 3-5 βαθμούς πίσω-Για εκεί είναι η εικόνα της ομάδας αυτή τη στιγμή και σαφώς και είναι διαφορά που καλύπτεται με ανέβασμα της απόδοσής μας) κάποιοι φρόντισαν αυτοί οι 3-5 βαθμοί να γίνουν 11...Ε δεν μπορείς να μην το δεις αυτό...Όσο και να παρακαλούσες η διαφορά να είναι τόση για να πεις τα δικά σου..Βγάζουν μάτια αυτά που γίνονται...

Δημοσ.

ρε elven τι λες????δηλαδη ο γαυρος παιζει μπαλα και ειναι εκει που ειναι???δηλαδη επειδη δεν παιζω μπαλα δεν δικαιουμαι αυτα που μου ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ???????????

Δημοσ.
ρε elven τι λες????δηλαδη ο γαυρος παιζει μπαλα και ειναι εκει που ειναι???δηλαδη επειδη δεν παιζω μπαλα δεν δικαιουμαι αυτα που μου ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ???????????

Καταρχήν σόρρυ τώρα το είδα.Ήθελα να γράψω το άλλο το παιδί,ξέχασα το παιδί :-D

Όχι ρε τα δικαιούσαι,αλλά σε ένα ακόμη παιχνίδι με απαράδεκτο ποδόσφαιρο προτιμώ να δω το ότι δεν βλέπεται η ομάδα παρά ότι αδικήθηκε.

Δεν είπα ότι δεν αδικήθηκε,ούτε ότι δεν δικαιούταν το 2πλο στο συγκεκριμένο,αλλά δεν με απασχολεί η διαιτησία τόσο,επι 3 σελίδες πέφτει κράξιμο για διαιτησία και ούτε ένα σχόλιο ότι για μια ακόμη φορά το επίπεδο μπάλας ήταν Β εθνικής.

Για αυτό υποστηρίζω ΑΕΚ(πέρα της κοινής καταγωγής),δεν με νοιάζει τόσο το αποτέλεσμα όσο το επίπεδο και το θέαμα.Για παράδειγμα αν είχαμε επιτυχίες με αντιποδόσφαιρο πάλι θα βριζα,όπως έβριζα κι επι Σάντος,η ομάδα δεν βλεπόταν,το οτι διεκδικούσε πρωτάθλημα μου ήταν αδιάφορο.

Αυτό λέω τόσα ποστ τώρα.

νίκο είπα ότι φταίει η διοίκηση για την μη ενίσχυση.

user12 θυμάμαι και μια άλλη ΑΕΚ με Κατσουράνη,Ζαγοράκη,Γεωργάτο(μην ακούσω τπτ),Τσιάρτα,Ντέμη,Ίβιτς,Παπασταθόπουλο,Κυργιάκο(απο τον Μάι κλάσεις ανώτερος) και πολλούς πολλούς άλλους

Φέτος πάμε μόνο με Σάχα και άγιος ο θεός

Δημοσ.

Ποιά μη ενίσχυση ρε elven;

Για αυτό φταίνε που έχει μέχρι και ο Δαλούκας και ο Κάκος το θράσσος να μας ακυρώνουν 2 γκόλ σε ένα παιχνίδι...Για την μη ενίσχυση φταίνε;

E εσύ θυμάσαι την dream team απο την ΑΕΚ όλων των εποχών...Από αυτούς που λες μόνο οι 5 πρώτοι παίζαν μαζί το 2001 για μια χρονιά μόνο την χρονιά του Μάκαρου που ακόμη χρωστάμε...και από αυτούς ο Κατσουράνης ήταν ο σημερινός Μάκος στο αρκετά χειρότερο.

Btw τον Παπασταθόπουλο πως και δεν τον κράζεις;

Δημοσ.
Ποιά μη ενίσχυση ρε elven;

Για αυτό φταίνε που έχει μέχρι και ο Δαλούκας και ο Κάκος το θράσσος να μας ακυρώνουν 2 γκόλ σε ένα παιχνίδι...Για την μη ενίσχυση φταίνε;

E εσύ θυμάσαι την dream team απο την ΑΕΚ όλων των εποχών...Από αυτούς που λες μόνο οι 5 πρώτοι παίζαν μαζί το 2001 για μια χρονιά μόνο την χρονιά του Μάκαρου που ακόμη χρωστάμε...και από αυτούς ο Κατσουράνης ήταν ο σημερινός Μάκος στο αρκετά χειρότερο.

Btw τον Παπασταθόπουλο πως και δεν τον κράζεις;

Κοίτα εσύ θεωρείς ενίσχυση τον Καράμπελα :-D ,εγώ όχι.

Ο Κατσούρ απο εποχή που έπαιζε σε τοπικό ήταν καλύτερος απο την σημερινό Μάκο,το τι εξέλιξη θα έχει ο Μάκος δεν ξέρω,μπορεί να γίνει Μακελελέ τι να σου πω.

Το χω ξαναπεί,αν παίρναμε Μάκο ενώ είχαμε έστω ένα αξιοπρεπεές αμυντικό χαφ θα λεγα ΟΚ καλή μεταγραφή,όταν έχω Καφέ,Ταμταμ τι να κάνω ακόμα έναν που δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα

Γιατί να κράξω τον Παπασταθόπουλο;

Δημοσ.
Κοίτα εσύ θεωρείς ενίσχυση τον Καράμπελα :-D ,εγώ όχι.

Ο Κατσούρ απο εποχή που έπαιζε σε τοπικό ήταν καλύτερος απο την σημερινό Μάκο,το τι εξέλιξη θα έχει ο Μάκος δεν ξέρω,μπορεί να γίνει Μακελελέ τι να σου πω.

Το χω ξαναπεί,αν παίρναμε Μάκο ενώ είχαμε έστω ένα αξιοπρεπεές αμυντικό χαφ θα λεγα ΟΚ καλή μεταγραφή,όταν έχω Καφέ,Ταμταμ τι να κάνω ακόμα έναν που δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα

Γιατί να κράξω τον Παπασταθόπουλο;

Καλά δεν χρειάζονται και 15 αμυντικά χαφ στην ομάδα.Εγώ και με κανέναν να μην παίζαμε...μια χαρά θα ήμουν.Την μπάλα μπροστά θέλω να βλέπω..Ναι ο Καράμπελας μια χαρά παίχτης είναι αμα κάτσεις να σκεφτείς τι έχει περάσει τα τελευταία χρόνια..Δεν έχει κάτι παραπάνω εκτός από 2 3 χρόνια ψήσιμο σε ομάδα με βαριά φανέλα ούτε ο Τοροσίδης,ούτε ο Βύντρα.Μην καταλήγουμε πάντως στα ίδια.Το ότι η μοναδική σοβαρή έλλειψη της ΑΕΚ φέτος είναι ένα βαρβάτο χαφ να πλαισιώσει τον Μάκο το έχω πει ίσα με 50 φορές.

Ξέρω εγώ;Πιτσιρικάς από ομάδα του πουθενά,Έλληνας,ταλαντούχος,3 4 γκέλες σε κάθε παιχνίδι,οι μισές κρίσιμες,στη Ρεάλ δεν έπαιζε,ο Ολυμπιακός δεν τον ζητούσε,αλλαγή στο 80 μπαίνει και άμα μπεί στη Τζένοα(Ποιά είναι η Τζένοα εδώ ποιά είναι η Έβερτον έλεγες..)συνήθως κάτι τέτοιοι δεν επιτρέπεται να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ κατ εσέ.:-D

Όπου βαρβάτο βάλε λίγο πιο έμπειρο στην πίεση που έχει η μεγάλη ομάδα και πιο aggressive...Αν και ο Γιάχιτς μια χαρά θα τα πάει από ότι βλέπω...Σίδερα κατάπινε ο πόστης με την Μπενφίκα..

Δημοσ.

Ξέρω εγώ;Πιτσιρικάς από ομάδα του πουθενά,Έλληνας,ταλαντούχος,3 4 γκέλες σε κάθε παιχνίδι,οι μισές κρίσιμες,στη Ρεάλ δεν έπαιζε,ο Ολυμπιακός δεν τον ζητούσε,αλλαγή στο 80 μπαίνει και άμα μπεί στη Τζένοα(Ποιά είναι η Τζένοα εδώ ποιά είναι η Έβερτον έλεγες..)συνήθως κάτι τέτοιοι δεν επιτρέπεται να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ κατ εσέ.:-D

Όταν ένας παίχτης έχει ταλέντο φαίνεται,κι επειδή είναι πιτσιρίκος και ταλαντούχος του δικαιολογείς πολλά.

Όταν κάποιος ΔΕΝ έχει ταλέντο όπως πχ ο Καφές,ο Μαντούκα κλπ ή είχε κάποτε ταλέντο όπως πχ ο Χουναφράν ή θεωρείτε ακόμα ταλέντο στα 25 του όπως πχ ο Καράμπελας :P δεν θες να τους βλέπεις στην ομάδα σου,δλδ θα γίνουν Τραβόλτα,θα τους έρθει η φλασιά απο το διάστημα και θα μάθουν μπάλα σε 2 μέρες;

Όσο για το Έλληνας,μάλλον έχεις παρεξηγήσει τις απόψεις μου,απογοητεύτηκα και δεν είχα καμιά διάθεση να δω ή να υποστηρίξω ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ,είχε στην 11αδα έναν Έλληνα και αυτός ήταν ο Παντελής,πόσα να αντέξω ο φτωχός;

Μπορεί να χάσαμε αλλά τουλάχιστον κέρδισε η Ελληνική ομάδα,αν έβλεπε ξένος που απλά είχε ακούσει ότι ο ΠΑΟ στο ΟΥΕΦΑ κληρώθηε με Τουρκική ομάδα,μετά έβλεπε το Κ στο ΑΕΚ και τις 11αδες θα νόμιζε ότι είναι παιχνίδι του ΟΥΕΦΑ. :P

Και η Έβερτον είναι μικρή ομάδα για να σου ρίχνει 4,να σε παίζει μονότερμα και να μην μπορείς να περάσεις σέντρα,δεν είναι μικρή ομάδα για να σε κερδίσει,ήττα απο ήττα διαφέρει

Δημοσ.

Καλά δεν είναι και οι αγαπημένου παίχτες ο Καφές και ο Μαντούκα αλλά όσο να είναι έχουν αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους.Για αλλαγές πολυτελείας για ΑΕΚ καλοί είναι.

Μια χαρά τα λες για τους Έλληνες πάντως.Γιαυτό θα επιμένω όσο σπαστικός και να γίνω να αφήσουμε κάτω τα χέρια από τον Μάκο,τον Ταχτσίδη,τον Καράμπελα,τον Γκεντσόγλου,τον Ρίκκα και τον Λεό(θέμα χρόνου να πάρει την υπικότητα :P)..Ήδη φύγαν πολλοί αξιόλογα Έλληνάκια και πρέπει να προστατέψουμε και αυτά που μείναν και να σταματήσουν να τους πυροβολούν ακόμη και για το μισό λάθος.Το ότι ο Καράμπελας έφτασε 25 δεν λέει τίποτα...Δυστυχώς στην Ελλάδα έτσι προωθούνται οι παίχτες.Ε είχε και τον τραυματισμό που του κόστισε τη μεταγραφή και τον πήγε ένα χρόνο πίσω..Τα πάτησε τα 25..Αυτοί θα αποτελέσουν κορμό και θα ματώσουν τη φανέλα χωρίς να είναι περαστικοί..Ο Ρίκκα πχ του έγινε πρόταση να φύγει έμεινε με λιγότερα και προσφέρεται να παίζει με τους νέους μέχρι να πατήσει καλά στα πόδια του.Αυτό δεν το έκανε ξένος ή άτομο που γουστάρει να ματώσει τη φανέλα ούτε με σφαίρες.

Καλά για να σου ρίξει 4 καμμία ομάδα δεν είναι μικρή.Μπάλα είναι και όλα γίνονται.Αν οι πρώτες φάσεις σου πάνε μέσα και κάνεις το 2-0 στο 15' ρίχνεις 4άρα και στη Ρεάλ που λέει ο λόγος.Όχι στην ΑΕΚ μόνο..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:59 ----------

Και για τα πρακτικά ο Καράμπελας σε όσα παιχνίδια έπαιξε φέτος Β ήμίχρονο με Ατρόμητο και με την Μπενφίκα ανέβασε ταχύτητα σε όλη την ομάδα και τα δύο παιχνίδια κερδίθηκαν.:P

Μόλις αποφασίσει ο Ντούσαν να αφήσει τα κόμπλεξ του και να ξεκινήσει με αριστερό χαφ τον Καράμπελα αντί του Μαντούκα μπορεί και να δούμε και καλύτερη ΑΕΚ.Αυτό το feeling έχω εγώ.Χωρίς πλάκα με το που μπαίνει ανεβαίνει ταχύτητα η ΑΕΚ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...