Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωραία τα λέει ο Ηλίας...Αν δεν έχεις ομάδα να μπορείς να βάλεις 3 4 γκόλ για να σου μετρήσει ένα και σε στήνει ο διαιτητής στον τοίχο ας το κλείσεις το μαγαζί..Είναι δυνατόν να μην μπορεί η ΑΕΚ να βάζει 6 γκόλ για να τις μετράνε τα 2 και να κερδίζουμε;Αυτό είναι κατάντια..

Ρε Ηλία παίζουν και οι άλλοι μπάλα...Όταν το σκόρ αντί για 1-0 είναι 0-1 ε όσο να ναι αλλάζει πολλά από το παιχνίδι.Δεν παίξαμε και καμία μπαλάρα σήμερα αλλά εντάξει έβγαζε μάτι το παιχνίδι από το 13' ότι η ΑΕΚ σήμερα δεν θα κερδίσει όχι επειδή δεν το μπορεί..Δεν χρειάζεται να καθόμαστε να ασχολούμαστε άλλο με αυτό το παιχνίδι.Αν δεν μπορούν οι διοικούντες να προστατέψουν την ομάδα ας το κάνει κανένας άλλος.Όπου δεν πίπτει λόγος...Γιατί αλλιώς το ίδιο σχοινί ρολόι θα μας πάνε φέτος..

Ναι ρε Νικο τι θέλεις να πώ ..... Πόσες αγωνιστικές έχουμε να κερδισουμε ? Γαυρο βαζελο Γιαννενα Ξανθη ..... Ποτε θέλεις δηλαδη να φωνάξω .... Τι να δικαιολογησω ? Οτι παιζεις με την χειροτερη Ξανθη της 5ετιας και είμαστε ανυπαρκτοι..... Οχι να μην βάλουν 6 γκολ αλλα όταν φάνε 1 ( επειδη ο Σαχα κάνει μαλακια να την διορθώσουν..... ) Με κάτι τετοια έχουμε φτασει να δικαιολογουμε τα πάντα και στο τελος να είμαστε ικανοποιημένοι που έιμαστε 10 ποντους πίσω και μας περνάει η καβάλα και τα Γιαννενα στη βαθμολογια ......... Αλλα φταίει ο διαιτητής .........

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια χαρά σχετικός είναι ο Κάκος.Τι δουλειά του κάνει...Όποιος είδε στη φάση στο 13' με τι θράσος και πείσμα ακύρωνε το πεντακάθαρο γκόλ της ΑΕΚ κατάλαβε και τι θα επακολουθούσε.Και επίσημα εκτός πρωταθλήματος η ΑΕΚ τώρα.Θα της δοθούν και μερικά σφυρίγματα σε σίγουρα παιχνίδια για τα μάτια του κόσμου τώρα και καλά.."Το τάδε που σου έδωσε" και αυτό ήταν...Κρατάει χρόνια η κολόνια.

Τίποτα να μην πεις ρε Ηλία.Δίκαιο έχεις.Αφού δεν βλέπεις τι γίνεται..Σε όλα ναι..Δεν ισοφάρισε και το ακύρωσαν;Αλλά σε όλα ναι..

Το φίλμ του αγώνα:

Βάζει γκόλ η ΑΕΚ.To ακυρώνει με πάρα πολύ θράσος.

Βάζει γκόλ ο Πόι με το χέρι...Με το χέρι την έβαλε μέσα..1-0

Βάζει γκόλ η ΑΕΚ το ακυρώνουν.

Η Ξάνθη ταμπουρώνεται ακόμη περισσότερο κλείνοντας πολύ καλά τους χώρους.

Κερδίζει πέναλτι η ΑΕΚ,δεν το βλέπει.

Παρόλα αυτά πρέπει να ρίξουμε τις ευθύνες στους παίχτες για να το παίξουμε υπεράνω..:-(

Μ@λακία αν βάζαμε και 3ο γκολ θα μας μετρούσε ένα και θα ισοφαρίζαμε..Στα 3 ένα πάει συνήθως..

Δημοσ.

Απο που προκυπτει οτι ο Κακος ειναι σχετικος;Διοτι εγω ξερω οτι τον βριζουμε εμεις οι Ολυμπιακοι,οι Παναθηναικοι,οι Παοκτσηδες και εσεις.Μηπως ειναι λιγο υπερτιμημενος;Γνωμη μου ειναι οτι τα λαθη του δεν δικαιολογουν τις συνεχεις αναθεσεις του στα ντερμπι.Με λιγα λογια να παει σπιτι του:eek:.

Δημοσ.

Δεν έιναι θέμα σχετικότητας .... Ειναι θέμα ότι δεν του κοβουν τον αερα να στρώσει..... ΑΛΛΑ κάνει ειδικές αποστολές ο ανθρωπος γιαυτο και συνεχίζει.......

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:07 ----------

Μια χαρά σχετικός είναι ο Κάκος.Τι δουλειά του κάνει...Όποιος είδε στη φάση στο 13' με τι θράσος και πείσμα ακύρωνε το πεντακάθαρο γκόλ της ΑΕΚ κατάλαβε και τι θα επακολουθούσε.Και επίσημα εκτός πρωταθλήματος η ΑΕΚ τώρα.Θα της δοθούν και μερικά σφυρίγματα σε σίγουρα παιχνίδια για τα μάτια του κόσμου τώρα και καλά.."Το τάδε που σου έδωσε" και αυτό ήταν...Κρατάει χρόνια η κολόνια.

Τίποτα να μην πεις ρε Ηλία.Δίκαιο έχεις.Αφού δεν βλέπεις τι γίνεται..Σε όλα ναι..Δεν ισοφάρισε και το ακύρωσαν;Αλλά σε όλα ναι..

Το φίλμ του αγώνα:

Βάζει γκόλ η ΑΕΚ.To ακυρώνει με πάρα πολύ θράσος.

Βάζει γκόλ ο Πόι με το χέρι...Με το χέρι την έβαλε μέσα..1-0

Βάζει γκόλ η ΑΕΚ το ακυρώνουν.

Η Ξάνθη ταμπουρώνεται ακόμη περισσότερο κλείνοντας πολύ καλά τους χώρους.

Κερδίζει πέναλτι η ΑΕΚ,δεν το βλέπει.

Παρόλα αυτά πρέπει να ρίξουμε τις ευθύνες στους παίχτες για να το παίξουμε υπεράνω..:-(

Μ@λακία αν βάζαμε και 3ο γκολ θα μας μετρούσε ένα και θα ισοφαρίζαμε..Στα 3 ένα πάει συνήθως..

Μαζί σου σε όλα οσα λές ...... 45 λεπτά στο δευτερο ημιχρονο τι εγινε ?????? Στα προηγουμενα παιχνιδια τι έγινε ?????? Παντα δικαιολογιες και στο τελος τα play off......

Δημοσ.

το γκόλ της ξάνθης είναι κανονικό. απότι είδα το χέρι ήταν κολλημένο στο σώμα και με το στήθος έκανε την δουλειά.

Δημοσ.
Μαζί σου σε όλα οσα λές ...... 45 λεπτά στο δευτερο ημιχρονο τι εγινε ?????? Στα προηγουμενα παιχνιδια τι έγινε ?????? Παντα δικαιολογιες και στο τελος τα play off......

Τι να γίνει ρε Ηλία;Αντιποδόσφαιρο έγινε..Πρώτη φορά βλέπεις την Ξάνθη;Μα πλέον έτσι πως πάει η δουλειά θα το θεωρούμε και δεδομένο ότι θα μας σφάζουν έτσι και δεν θα το χρησιμοποιούμε ούτε σαν δικαιολογία!Στο ντούκου θα περάσει και το σημερινό παιχνίδι..Τα χάλια της ΑΕΚ θα επικρατήσουν η ψυχολογία ακόμη χειρότερη..Εντάξει ωραία και ρομαντικά να λέμε ότι οφείλει η ΑΕΚ να έχει ομάδα που να μπορεί να κερδίζει και τους διαιτητές αλλά δυστυχώς δεν γίνεται..Αν σου ακυρώνει 2 γκόλ όσο να ναι και τα πόδια σου κόβει και τη νίκη σου στερεί..Σιγά που έχουν βάλει πολλές ομάδες πάνω από 2 μέσα στην Ξάνθη δηλαδή...Αν ισσοφαρίζαμε κιόλας που θα μπορούσε να γίνει θα ήμασταν η πρώτη ίσως ομάδα που βάζει εκεί μέσα 3..

Δημοσ.

Στο γκολ το δευτερο γιατι μου κανει για offside εμενα λιγο ??

Το πεναλτι που ζητατε δεν το ειδα καλα αλλα παλι για τπτ μου φανηκε.

Eπισης το γκολ της Ξανθης ηταν κανονικο νομιζω.

Μονο στο πρωτο γκολ σας αδικησε νομιζω.

Δημοσ.

Μας αδίκησε στο πρώτο γκολ . και στο δευτερο γκολ οριακα παίζει. Το γκολ της Ξανθης είναι κανονικό. Μην λέμε ότι θέλουμε για να δημιουργουμε εντυπώσεις .

Νικο δεν θα πέρασει στο ντουκου αλλα δεν νομίζω οτι θα γίνει και κάτι ...... ( οσον αφορα τη διαιτησια )

Τι παει να πει αντιποδοσφαιρο ? Ξερεις καμια ομάδα να παιζει ποδοσφαιρο εδώ στην Ελλάδα με κάποιον απο τους 3 μεγάλους ? Μια ζωη έτσι παιζουν αλλα η Ξανθη έιχε να μας κερδισει 10 χρονια ...... Δηλαδη με αυτη τη λογική δεν θα γυρναμε παιχνιδι ......

Δημοσ.
Τι θα νόμιζες;:P

Γιατι το λες αυτο ??

Αφου ξερεις οτι παντα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος...:P

Δημοσ.
Δηλαδη με αυτη τη λογική δεν θα γυρναμε παιχνιδι ......

Είπε κανείς ότι δεν θα γυρίζουμε παιχνίδια;

Όταν όμως σου ακυρώνουν το γκόλ μισή νίκη σε τέτοια παιχνίδια και άλλο ένα γκόλ για να πας στα αποδυτήρια 1-1 ε κάτι τρέχει ρε Ηλία..

Τέλος πάντων.Δεν έχω όρεξη να κάτσω να ασχοληθώ άλλο με αυτούς τους αλήτες.Αυτό ακριβώς που ήθελαν το πέτυχαν.Να διαλύσουν την ΑΕΚ εκεί που πήγαινε να ορθοποδήσει λίγο..Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι περιττά τελείως όμως.

Δημοσ.

Νικο το δευτερο γκολ που σας ακυρωσανε ως offside μη το δενεις κομπο πως ηταν λαθος του διαιτητη.Εμενα μου φανηκε για offside απο οσο ειδα.

Γαμωτο εκανε κι ο Παο το 4-0 με το Σισε ??

Ρε που φτασαμε:P

Αλλα ευτυχως ο Τεν κατε ειναι λιγο γτπ και δε βαζει Σιμαο - Κατσουρ στο κεντρο κε μπροστα Νινη βασικο. Αλλη ομαδα ειναι με Σιμαο αντι Τζιλμπερτο και βασικο Νινη.

Αλλα ευτυχως δε το παιρνει χαμπαρι ο ΤενΤεν και περιμενει ως το 60' για να κανει αλλαγη μπας και μπει κανα γκολ οπως τωρα :lol:

Δημοσ.
Νικο το δευτερο γκολ που σας ακυρωσανε ως offside μη το δενεις κομπο πως ηταν λαθος του διαιτητη.Εμενα μου φανηκε για offside απο οσο ειδα.:

Εμενα μου φανηκε γκολ :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Είδα μόνο τις φάσεις και έφριξα.

Με τι δικαιολογία ακυρώθηκε το 1ο γκολ;;; Μιλάμε ήταν πεντακάθαρο!

Και το γκολ της Ξάνθης, είναι 100% χέρι. Αφού ούτε καν κολλητά στο σώμα του δεν το έχει και σπρώχνει την μπάλα ξεκάθαρα στο τέρμα.

Δημοσ.

Πολλά γέλια η σουπερλίγκα λέμεεεε...

Βρώμααααα.........

Μην ασχολείστε. Μόνο ευρώπη να παρακολουθούμε την ΑΕΚ μας, εκεί που παίζεται δικαιο ποδόσφαιρο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...