liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ε, μα, τρία παιχνίδια σερί πηδήχτηκε ο Δίας, σε ένα παιχνίδι δε θα μας πήγαινε η κωλόμπαλα;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δε νομίζω ότι στα Γιάννενα έκανε οτιδήποτε ο Δίας. Δοκάρι είχε ο ΠΑΣ, δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο α' μέρος, ο διαιτητής σφύριξε λήξη ημιχρόνου τη στιγμή που σέντρα από τα δεξιά έφτανε στη μικρή περιοχή. Στο δεύτερο το γκολ της ΑΕΚ μπήκε από κόντρα, που σημαίνει πολύ απλά ότι πάλι ο ΠΑΣ πίεζε ψηλά, η ευκαιρία του Νέμεθ στην κόντρα βγήκε, που πάλι σημαίνει ότι γύρισαν όλοι πίσω να διαφυλάξουν το 0-1. Και μετά την ισοφάριση, η οποία προήλθε από αμυντικό λάθος, στην αναμπουμπούλα των τελευταίων λεπτών βγήκε εκείνη η πραγματικά μεγάλη διπλή ευκαιρία. Αν μείνει κανείς σε εκείνη την τελευταία ευκαιρία, ναι, η ΑΕΚ ατύχησε. Κατά τα λοιπά, έπαιξε άθλιο ποδόσφαιρο, ήταν τυχερή που δεν πήγε στο ημίχρονο χάνοντας και τελικά δεν δικαιούταν κάτι περισσότερο, κατά τη γνώμη μου. Παρενθετικά τα παραπάνω, γιατί αν η σπουδαία νίκη σε βάρος της Μπενφίκα γίνει αιτία το χάλι των προηγούμενων αγωνιστικών να ξεχαστεί ή να αποδοθεί σε ατυχίες και ανάδρομους φτερωτούς αγγελιοφόρους των θεών (που θέλει και 800.000 ο απαράδεκτος ο Μπλάνκο) τότε μπροστά της θα τα βρει η ΑΕΚ τα ίδια προβλήματα.
sugata Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δε χρειάζεται να γίνει αιτία να ξεχαστούν τα οποιαδήποτε προβλήματα της ομάδας στην αρχή των υποχρεώσεων. Θα ήταν προτιμότερο να γίνει αιτία να δουλευτούν τα κενά και τα όποια προβλήματα προς όφελος. Η ψυχική ανάταση μιας εκτός έδρας νίκης απέναντι σε έναν αντικειμενικά όχι εύκολο αντίπαλο είναι το σημαντικότερο. Γιατί δυστυχώς οι παίχτες στο ελλάντα δεν είναι ακόμα μηχανάκια, για να μην επηρεάζονται τόσο. Γκρατς στην Α.Ε.Κ., σπουδαία νίκη, ωραίο γκολ.
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αν οι προηγούμενες αγωνιστικές είναι χάλι της ΑΕΚ(δεκτό και λογικό μιας και είναι ακόμη αρχή και εγώ περιμένω πολλά περισσότερα από την ομάδα μου),υπάρχουν και ομάδες με μεγαλύτερο αγωνιστικό χάλι και χωρίς αμυντικά δίδυμα με μόλις μια ή δύο προπονήσεις μαζί,που δεν έχουν χάσει τόσους βαθμούς όπως η ΑΕΚ.Κάτι πέναλτι,κάτι έμμεσα που δεν δίνονται στους αντιπάλους κάτι κόκκινες που τους χαρίζονται,και για μια ομάδα δεν δόθηκε πέναλτι στον αντίπαλο,ο οποίος στο παιχνίδι είχε χάσει ίσα με 3 τετ α τετ,πεντακάθαρο στο 92'!!Κάτι εκτός έδρας ματς,όχι διπλών δοκαριών (είχε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες η ΑΕΚ βέβαια και η κοντινότερη ευκαιρία του ΠΑΣ εκτός από το δοκάρι πέρασε το λιγότερο 10 μέτρα δίπλα από το τέρμα αλλά αφού μόνο αυτό θυμάσαι ΟΚ όσο για τη λήξη του ημιχρόνου τραγικότατο εκ μέρους του διαιτητή αλλά το ότι η μπάλα πήγαινε άψυχα στα χέρια του Σαχά δεν το μετράς και σαν κλασσική ευκαιρία) αλλά μισής ευκαιρίας η οποία μπαίνει μέσα και ειδικά ένα που πέρασε η μπάλα στο 80φεύγα από 3άτομα της αντιπάλου και την κοιτούσαν μέχρι να καταλήξει στα πόδια του σκόρερ..και ένα άλλο που η πρώτη "ευκαιρία" μια στραβοκλοτσιά πέρασε κάτω από τα πόδια του αμυντικού και έπειτα κατέληξε στη γωνία του τέρματος.. Και γενικά την μπάλα που έπαιξε η ΑΕΚ με Ηρακλή,Ολυμπιακό και χθές και την κυκλοφορία της τουλάχιστον τώρα στις αρχές δεν την βλέπω από άλλη ομάδα..Λίγο την πλησιάζει ο Άρης... Βάζοντας κάτω λοιπόν το τι δικαιούταν η ΑΕΚ πόσες ευκαιρίες χάνει και τι ευστοχία έχουν οι αντίπαλοι έως τώρα ναι μπορείς να μιλήσεις και για γκίνια..Αν περάσεις φυσικά στο ντούκου το όργιο του Δαλούκα..και το απίθανο στο ΟΑΚΑ στο ΠΑΟ-Άρης από διαιτητή και παίχτες του Άρη.. Με Γιάννενα 2 ευκαιρίες(ένα το δοκάρι και ένα το γκόλ..Εντάξει μέσα στο γήπεδο ήμουν πραγματικά τα υπόλοιπα που έκανε ο ΠΑΣ θέλει πολύ φαντασία να τα πεις ευκαιρίες) 1/2 μέσα...Με Ολυμπιακό 4 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός(16-6 τελικές τελείωσε νομίζω) 2/4 μέσα,με Παναθηναικό μισή ευκαιρία ο Παναθηναικός 1/0,5 μέσα... Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν θέλει δουλειά η ομάδα ακόμη.Αλλά για αρχές τα σημάδια είναι αρκετά καλά.Θέλει και τύχη η μπάλα και ορισμένες φορές και Δαλούκες.. Kαι btw το ότι η ΑΕΚ νίκησε την Μπενφίκα(δεν νομίζω να έχει κερδίσει φέτος κανένας άλλος καλύτερη ομάδα) με το σπαθί της,παίζοντας μπάλα,και χωρίς να ταμπουρωθεί,ε ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ! Και κάτι τελευταίο...Αν κάτσεις και σκεφτείς πόσα γκόλ έχει βάλει ο Μπλάνκο..Ναι 50 σε 70 αγώνες...και πόσα παίρνουν κάτι Σαλπιγγίδιδες και κάτι Ντιόγκοι κάτι Σισέδες και λοιπά που ΑΝ είχαν και οι άλλοι τόσο μεγάλους σκόρερς θα καταλάβαιναν ότι και τα λεφτά που ζητάει είναι κανονικά και ότι ο όρος απαράδεκτος μόνο στον Μπλάνκο δεν ταιριάζει μέχρι να αποκτήσουν και αυτοί αντίστοιχο ή πιο αποδοτικό παίχτη.. Από τους ελάχιστους παίχτες που ακόμη και 10 αγώνες να μείνει χωρίς δίχτυα(και η ρέντα υπάρχει στην μπάλα-Στις φάσεις όπως και πέρυσι και πρόπερσι είναι απλά δεν μπαίνουν..) η προσφορά τους και η αξία τους είναι τόσο μεγάλη και αναμφισβήτητη ακόμη και από αντιπάλους υγιείς πάντα.Ο αρρωστημένος φαντάσματα βλέπει..Η μάλλον ο νηστικός καρβέλια.. Και δεν το λέω για να θίξω κανέναν για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αλλά οτιδήποτε πιο βαρύ από το ντεφορμέ για τον αρχισκόρερ της Σούπερλίγκ τα τελευταία 2 χρόνια ε είναι λίγο άστοχο όπως και να το κάνεις και δείχνει εμπάθεια!
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ¨Ελα εντάξει αυτό με το πέναλτι του 'Αρη σε λίγο θα λέτε πως είναι χειρότερο και από το προπατορικό αμάρτημα. Δεν δόθηκε ένα πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟ και το έχετε πάρει πριονοκορδέλα. Στο 92. Ολόκληρη παράγκα στήθηκε σε αυτό το πέναλτι.
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Snoob, Δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές, αλλά τα τρία τελευταία παιχνίδια (στα οποία και αναφέρθηκα) είναι με Everton - Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό. Aπό εκεί και πέρα, αν και δε μ'αρέσει να ζυγίζω συγκεκριμένες φάσεις, η εντύπωση που έχω είναι πως και στα 3 αυτά παιχνίδια η ΑΕΚ άξιζε να πάρει παραπάνω παραπάνω πράγματα από μία 4άρα και 2 εντός έδρας ήττες σε ντέρμπι. Όσο τραγική άμυνα και να έχεις, ε, με 2 γκολ στα 2 πρώτα κόρνερ κάτι δεν σε θέλει. Για τον Ολυμπιακό δεν μπαίνω καν στον κόπο να το σχολιάσω, ενώ με τον Παναθηναϊκό νομίζω το δίκαιο αποτέλεσμα αυτού του φριχτού ματς θα ήταν το "χ". Χθες παρόλο που κάναμε αξιοπρεπή εμφάνιση και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, το γεγονός πως δεν φάγαμε γκολ οφείλεται στην πολύ καλή βραδιά του Σάχα και στην τύχη. Γιατί η άμυνά μας εκτέθηκε μπόλικες φορές, αναμενόμενο αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε και απαρατήρητο. Αυτό που βλέπω εγώ, είναι μία ΑΕΚ με 2 εντελώς διαφορετικά πρόσωπα, και πραγματικά δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ούτε για παράγκα μίλησα,ούτε πρόκειται να σταθώ περισσότερο για φάση που ανήκει στο παρελθόν...Αλλά μιας και αναφέρθηκε το ένα δοκάρι του ΠΑΣ(η οποία ήταν και η μοναδική φορά που απειλήθηκε η εστία σε όλο το ημίχρονο) σαν τύχη της ΑΕΚ που δεν πήγε στο ημίχρονο με εις βάρος της σκορ και γενικά στο ότι δεν ήταν άτυχη που έφαγε ένα τόσο αστείο γκόλ και είχε και 2 δοκάρια μετά την ισοφάριση είπα να το αναφέρω...όπως ανέφερα και την φάση στον Πανθρακικό που η μπάλα στο 82' πέρασε μπροστά από 3 αμυντικούς και αυτοί κοιτούσαν μέχρι να πάει σιγά σιγά στον Λέτο και να γίνει το 0-1 το οποίο ήταν και το τελικό.. Εντάξει ΠΕΝΑΛΤΙ ήταν,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ,στο 92',σε ΝΤΕΡΜΠΙ...Στο οποίο ο αντίπαλος έχασε 3 τετ α τετ..Τα δύο από τα οποία στο 0-0 και στο 0-1..Για παράγκες δεν μιλάω αλλά για τύχη...Ε όσο να το κάνεις είναι πολλά περισσότερα από ένα δοκάρι..Πες το και τύχη που έτυχε ο μοναδικός άνθρωπος που δεν είδε το πέναλτι από όσους είδαν τον αγώνα να ήταν ο διαιτητής.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:01 ---------- Lipoyr η άμυνά μας οφείλεται στον εξής απλό λόγο.Ότι η άμυνα είναι αποτέλεσμα ομαδικό..Πρέπει δηλαδή τα άτομα αυτά να δουλέψουν μεταξύ τους και να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.Το ίδιο ισχύει και στην επίθεση αλλά στην άμυνα 10 φορές περισσότερο..Πρέπει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να λειτουργεί σαν ένα άτομο..να μάθει ο ένας πως παίζει ο άλλος,πότε χρειάζεται να βγει ή να καλύψει,να μάθουν πως να συνεννοούνται...(κλασικό παράδειγμα πόσο καλύτερα συνεργαζόταν οι Άλβες-Μαιστόροβιτς και ας είναι αρκετά πιο κάτω σε potential ο Άλβες από τον Γιάχιτς σίγουρα και από τον Άρτσε παίζετε..)Ακόμη λοιπόν είναι πολύ νωρίς για άτομα με ελάχιστες προπονήσεις και παιχνίδια μαζί να περιμένουμε κάτι καλύτερο..Υπάρχει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά αυτή αργεί..Το γκόλ των Ιωαννίνων δεν υπήρχε περίπτωση να είχε μπει αν αυτά τα άτομα είχαν παίξει μαζί έστω και 5 παιχνίδια..Ήταν μόλις το πρώτο τους δυστυχώς και φέτος η ΑΕΚ το κάθε λάθος στα παιχνίδια το πληρώνει.Αυτό λέγεται ατυχία(που καλά κάνει και υπάρχει για εμένα για να αναγκαστούν να προσαρμοστούν γρηγορότερα). Εντάξει για την Μπενφίκα χθες πιστεύω ότι εκτός αυτών παίζει και μεγάλο ρόλο ότι μιλάμε για την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή με 8άρες και 7άρες σε κάθε παιχνίδι..Ήμασταν τυχεροί αν θεωρείται τύχη η απόδοση του τερματοφύλακα σου που δεν φάγαμε γκόλ αλλά και μας το χρωστούσε λίγο και χάσαμε και εμείς ευκαιρίες...και δεν παίξαμε και κανένα αντιποδόσφαιρο..πέρα για πέρα δίκαιο ήταν το αποτέλεσμα. Όσον αφορά την επίθεση σίγουρα φταίει ότι ότι ο Μπλάνκο είναι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος..ένα αυτό.Δεύτερο είναι ότι ο Μπάγεβιτς ακόμη "ψάχνεται" και τρίτον κάπου στεκόμαστε και άτυχοι στην τελική προσπάθεια.Ενώ η κυκλοφορία είναι καλή,και βγαίνουν παίχτες σε φάσεις για γκόλ αυτή δεν μπαίνει μέσα.Και δεν νομίζω παίχτες όπως ο Σκόκο,ο Μπλάνκο,ο Λεονάρντο,ο Νέμεθ και γενικά οι επιθετικογενείς να ανήκουν στην κατηγορία ποδοσφαιριστών που δεν μπορούν να την βάλουν μέσα.. Στο παιχνίδι με τον παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πιο απλά.Ο μόνος που έπρεπε να φυλάξουν σαν τα μάτια τους οι παίχτες του Παναθηναϊκού ήταν ο Μπλάνκο που δεν είναι και ο πιο γρήγορος επιθετικός του κόσμου.Το κάνανε..Παίζαμε χωρίς παίχτη στην κορυφή δηλαδή.Ήταν και σε κακή μέρα οι Σκόκο,Γκερέιρο και ο Ντούσαν άργησε να τους αλλάξει και μοιραία δεν κάναμε απολύτως τίποτα μπροστά.Αλλά και πάλι δεν νομίζω να μην άξιζε κάτι παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα.(Δεν είναι μόνο ο -1 βαθμός αλλά και οι +2 του Παναθηναϊκού) Ε και στο παιχνίδι με την Έβερτον ακόμη πιο απλά..3 ταχύτητες πιο γρήγοροι οι άλλοι,δυνατότεροι,πολλά παιχνίδια ευρωπαϊκά εμπειρότεροι,τους πήγε καλά από την αρχή το ματς και έγινε ότι έγινε.Η μόνη τύχη που θα μπορούσε να έχει η ΑΕΚ σε εκείνο το ματς ήταν απλά να καθυστερήσει το πρώτο γκόλ.Το έφαγε στο 10' και έγειρε το γήπεδο έπειτα..Και εκεί οφείλεται και η 4άρα..Όταν παίζεις με Αγγλική ομάδα και το φας τόσο νωρίς μετά απλά περιμένεις και το βαρύ σκορ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 E, όχι και η μοναδική φορά. Δύο τετ-α-τετ βγήκαν, το ένα μπροστά στο Σαχά το σούταραν στο γάμο του καραγκιόζη, στο δεύτερο ο Μπακαγιόκο που πλέον είναι πιο αργός και από σαλιγκάρι πρόλαβε να δεχτεί τακλίν από πίσω από το σούπερ-σπρίντερ...Μαϊστόροβιτς. Το βίντεο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=V0H4_rlf_dA]εδώ[/ame]. Δε είπα πουθενά τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Γενικά, όμως, την ίδια στενότητα αντίληψης βλέπω: χάσαμε (ή φέραμε ισοπαλία) με "μικρή" ομάδα: στο πυρ το εξώτερον, χάλια κι αίσχος. Κερδίσαμε με μισή ευκαιρία, κρατάμε το αποτέλεσμα. Αναστήθηκε η ΑΕΚ χθες; Όχι. Έπαιξε γενικά καλά, στάθηκε και τυχερή, έχει και αξιοπρεπέστατο τερματοφύλακα, μπράβο της. Αν μπορέσει να χτίσει πάνω στα θετικά και να εξαλείψει τα αρνητικά, καλό για την ίδια θα είναι πρώτα από όλα, και για το πρωτάθλημα ευρύτερα. Και ο Ολυμπιακός έφτασε να χαίρεται για το 2-0 με την Άρσεναλ, χωρίς να αναλογίζεται ότι θα μπορούσε άνετα να έχει φάει 5 γκολ. Με τα "αν" και τα "ίσως" δεν κερδίζονται παιχνίδια, και η τύχη και η ατυχία (ή απλά ανικανότητα) μέσα στο παιχνίδι είναι, και δεν υπάρχει πουθενά κανόνας που να λέει ότι απαγορεύεται να κάνεις 3 ευκαιρίες και να βάλεις ισάριθμα γκολ ή ότι "δικαιούσουν" κάτι περισσότερο γιατί σπατάλησες 10 ευκαιρίες. Μην το γυρίσουμε όπως τότε που παίζαμε μπάλα στις αλάνες, και στα 3 κόρνερ κερδίζαμε πέναλτι... Τέλος πάντων, μια γνώμη είπα, με αφορμή την αναφορά στον ΠΑΣ, όπου στη λογική του "δικαίου" (που προσωπικά δε με συγκινεί) σίγουρα το δίκαιο ήταν το Χ, με βάση την προσπάθεια των ομάδων και το πρόσωπο που έδειξαν συνολικά. Και πάλι μπράβο για τη νίκη με τη Μπενφίκα.
user12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μην το γυρίσουμε όπως τότε που παίζαμε μπάλα στις αλάνες, και στα 3 κόρνερ κερδίζαμε πέναλτι... Που το θυμιθηκες αυτο εγω θυμαμαι που λεγαμε με τους παλιους ή τους νεους κανονες που ηταν το εμμεσο του τερματοφυλακα.Το παγκοτερμα που το πας? τι θυμηθηκες τωρα. Respect
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 @Snoob απλά λέω ότι και το δίκαιο στα παιχνίδια άλλων ομάδων το Χ ήταν αλλά τα κέρδισαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και σε παιχνίδια που στάθηκαν πολύ πιο τυχεροί..Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έχασε βαθμούς..Για αυτό μιλάμε για ατυχία.. Τώρα αν εσύ τις υποψίες ευκαιρίας τις μετράς σαν σίγουρο γκόλ..Τι να σε κάνω;Στη φάση του Μπακαγιόκο και οφσάιντ υπάρχει...Και δεν είναι ούτε καν φάση πχ!Βέβαια αυτή η φάση ήταν κλάσης ανώτερη από την το τετ α τετ του Νέμεθ(που έχασε λόγο ανικανότητας) και τη φάση με το διπλό δοκάρι...άρα το αποτέλεσμα δεν αδικεί την ΑΕΚ!Ο ΠΑΣ είχε ένα δοκάρι από την εξωτερική,ένα σούτ στο γάμο του Καραγκιόζη,ένα οφσάιντ που δεδομένης της ανικανότητας του επόπτη αν ήταν πιο γρήγορος ο παίχτης μπορεί να γινόταν ευκαιρία αλλά δεν έγινε,ένα γκόλ καθαρά δώρο,και η ΑΕΚ είχε ένα τετ α τετ από τη μικρή περιοχή,δύο συνεχόμενα γεμάτα δοκάρια και αρκετά καλά σούτ στα χέρια του τερματοφύλακα που δεν τα δείχνει.Σίγουρα οι φάσεις είναι ισάξιες!Σοβαρά μέσα στο γήπεδο ήμουν και μέχρι και οι Γιαννιώτες που είναι αρκετά θερμόαιμοι μιλούσαν για την τύχη τους στο συγκεκριμένο ματς. Η ΑΕΚ χθές ήταν τυχερή...Γιατί όχι άτυχη όμως;Είδα ότι έχασε πάμπολλες κλασσικές ευκαιρίες..Πολύ περισσότερες από την Μπενφίκα.Δηλαδή γιατί για την ΑΕΚ οι φάσεις που χάνει να είναι λόγω ανικανότητας και των παιχτών της Μπενφίκα τύχη της ΑΕΚ; Αφού μιλάς για τύχη της ΑΕΚ θα μιλήσω και εγώ για ατυχία της ΑΕΚ θα μπορούσε το παιχνίδι να είναι 4-0 αλλά ήταν εκπληκτικός ο Ζούλιο Σέζαρ!Σοβαρά...Δεν το λέω για να την πω πραγματικά είχε άγιο ο Σέζαρ και ήταν πάντα στις φάσεις.Ίσως οι απεκρούσεις του Σαχά να ήταν εντυπωσιακότερες αλλά..Ο Σέζαρ έβγαλε πολλά περισσότερα.(Βέβαια το λάθος σε αυτή τη φράση είναι ο όρος τύχη.Και ο Σέζαρ και ο Σαχά μόνο από τύχη δεν έβγαλαν τις μπάλες..) Που ξέρεις εσύ αν αναστήθηκε η ΑΕΚ χθες ή όχι;Αυτό η πορεία θα το δείξει.Και ποιος ο λόγος να μικραίνεις μια τέτοια εμφάνιση(όχι νίκη και να χάναμε χθες το ίδιο θα ήταν για εμένα τουλάχιστον.Η εμφάνιση της ΑΕΚ χθες με ικανοποίησε απόλυτα και κάθε φίλαθλο της ΑΕΚ πιστεύω.Δεν είναι και μικρό πράγμα να έχεις στο μισό γήπεδο την Μπενφίκα που πάρε όποιον παίχτη θέλεις και κοίτα και τα τελευταία της αποτελέσματα για να καταλάβεις γιατί ομάδα μιλάμε και σε τι κατάσταση είναι αυτόν τον καιρό) Εντάξει δεν έχεις δει την ομάδα σου(Παναθηναϊκός είσαι από ότι κατάλαβα) να παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο ακόμη-θα τη δεις λογικά αλλά ακόμη αρκείται στις κακές εμφανίσεις που κρατάει μόνο το αποτέλεσμα και που στις περισσότερες το αποτέλεσμα ήρθε λόγω ή προκλητικής ανικανότητας των παιχτών της αντίπαλης ομάδας(Πανθρακικός και Άρης) είτε από 20 βαθμούς μυωπία του διαιτητή(Άρης) είτε από γκολ με μισή φάση(ΑΕΚ) τα οποία μπορείς άνετα να τα συγκαταλέξεις στην τύχη,αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να προσπαθείς να μικρύνεις τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας μου και να αποκαλείς τους παίχτες μου που έχουν αποδείξει και με το παραπάνω την αξία τους απαράδεκτους και να υπαινίσσεσαι ανικανότητα.Καλύτερα "ανικανότητα" πάντως και να φτιάχνεις φάσεις και οι παίχτες να είναι μέσα στις φάσεις που κάποια στιγμή θα μπουν παρά "ανικανότητα" να φτιάξεις φάσεις γενικά.. Ο Μπλάνκο χθές ας πούμε έκανε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ παιχνίδι!Μόνο το γκόλ του έλειψε.Μέσα σε όλες τις φάσεις.Πρώτος στις κεφαλιές,πρώτος έβαζε το πόδι σε όλες τις φάσεις,έπαιζε στο όριο πολύ καλά,έτρεχε παντού.Δεν νομίζω να υστέρησε καθόλου ώστε να δικαιολογεί τον όρο "απαράδεκτος"..Και εκτός από χθες..Έχει καρφώσει κάμποσα το παλικάρι..Τι να κάνουμε..Να τον μικραίνουμε κάθε χρονιά που οι άλλοι δεν μπορούν για ακόμη μια χρονιά να βρουν επιθετικό να βάζει πάνω από 10 γκολ,επειδή είναι σε μια περίοδο δυστοχίας; Δεν είπε κανείς ότι με τα "αν" και τα "ίσως" κερδίζεις παιχνίδια.Και ο ΠΑΣ δίκαια πήρε το Χ,και ο Παναθηναικός δίκαια κέρδισε(Ναι σαφώς και δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι όποιος κάνει τις περισσότερες ευκαιρίες κερδίζει.Αυτό άλλωστε είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου) απλά λέμε ότι η ΑΕΚ αδικείται μέχρι στιγμής από τα αποτελέσματα.Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι είναι η Ρεάλ,ούτε ότι παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο.Αυτό σημαίνει απλά ότι βάση απόδοσης και εξέλιξης παιχνιδιού το παιχνίδι στα Γιάννενα έπρεπε να έρθει διπλό,το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό άσσος και το παιχνίδι με τον Παναθηναικό Χ...Και αντί για 7 βαθμούς η ΑΕΚ μάζεψε 1. Βέβαια τώρα έχετε οι υπόλοιποι το πλεονέκτημα καθώς αν μιλήσω για αλλοίωση αποτελέσματος στα παιχνίδια ΑΕΚ-Ολυμπικός και ΠΑΟ-Άρης θα με πείτε γραφικό...ασχολούμαστε με τη διαιτησία...και χίλια δύο τέτοια και ας ξέρετε όλοι ότι υπήρξε η αλλοίωση και στα δύο παιχνίδια γιαυτό και δεν θα το κάνω. Η ΑΕΚ μπορεί να παίξει καλή μπάλα.Φαίνεται στο γήπεδο.Έχει κάποια ατυχή αποτελέσματα για εμένα.Εσείς αν θέλετε πείτε τα και ανικανότητα δεν με απασχολεί εγώ αυτό που θέλω να δω από την ομάδα μου σιγά σιγά το βλέπω..Και τέλος. Απλά δεν θα ανεχτώ την υποβάθμιση από κανέναν.Τι στιγμή που κανείς δεν έχει παρουσιάσει κάτι καλύτερο στο χορτάρι μέχρι στιγμής. Τέλος κουραστικού ποστ.Είπαμε και οι δύο τις εκτενείς απόψεις μας.Φτάνει!Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε.Σε κατάλαβα απόλυτα τι θέλεις να πεις ελπίζω και εσύ εμένα.Μην κουράσουμε άλλο τους υπόλοιπους
alexis333 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Βέβαια τώρα έχετε οι υπόλοιποι το πλεονέκτημα καθώς αν μιλήσω για αλλοίωση αποτελέσματος στα παιχνίδια ΑΕΚ-Ολυμπικός και ΠΑΟ-Άρης θα με πείτε γραφικό...ασχολούμαστε με τη διαιτησία...και χίλια δύο τέτοια και ας ξέρετε όλοι ότι υπήρξε η αλλοίωση και στα δύο παιχνίδια γιαυτό και δεν θα το κάνω. Hδη το κανες:p:p
elven Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Όσο για τα φετινά ματς της ΑΕΚ μούφα είναι τα αποτελέσματα..Εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ που εντάξει και οι δύο ομάδες δυσφήμισαν το ποδόσφαιρο σε όλα τα υπόλοιπα καλή μπάλα έπαιξε.Ανα διαστήματα βέβαια γιατί είναι ακόμη νωρίς αλλά έπαιξε..Και με Βσλούι Β' ημίχρονο και με Ατρόμητο το Β ημίχρονο,και με Ηρακλή και με Γιάννενα(εντάξει όταν έχεις 10 δοκάρια και δεν κερδίζεις ε άντε γειά.Άτυχο αποτέλεσμα και εκεί) και με Ολυμπιακό(εντάξει εκεί τι να πούμε άγιο είχε ο Αντώναρος) και με Μπενφίκα σήμερα.Απλά όταν τα αποτελέσματα είναι άσχημα όλοι είναι άμπαλοι,άσχημοι,κακοί,λίγοι κτλ κτλ..Δεν πα να μην σου σφύριζε ο διαιτητής τίποτα και να έχασες;;;Όλοι χάλια... Μη ξεχνάς ότι ήμασταν άτυχοι και με την Έβερτον.Αν δεν κατέβαινε θα κερδίζαμε στα χαρτιά 0-3. Αυτή η γκαντεμιά μας κυνηγάει ρε πο@στh μου Δεν ξέρω αλλά όταν ένας παίχτης βγαίνει 40 τετ α τετ και το στέλνει στην ιονόσφαιρα και τις 40 νομίζω δεν λέγεται γκαντεμιά ή ατυχία αλλά ανικανότητα
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ε τι θα έλεγες... Μετά από μια νίκη της ομάδας τόσο σημαντική και άξια,με μια εμφάνιση απίστευτη από τους "μικρούς",δευτεράτζες του Άρη και του Λεβαδειακού,παίχτες μηδενικής αξίας που δεν έχουν παίξει σε καμία ομάδα της προκοπής πριν έρθουν στην ΑΕΚ και ανίκανους να φοράν τη φανέλα,παίχτες της ΑΕΚ πως είναι δυνατόν να μην αναφέρουμε και την χειρότερη εμφάνιση της ομάδας,εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ ανώτερη Αγγλική ομάδα σε ένα παιχνίδι που από το 1' ως το 90 όλα πήγαν στραβά;Και με την Μπενφίκα χθες που η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο φορούσε κίτρινα,αν το σκόρ ήταν 0-2 στο 15' το πιθανότερο να έβγαινε και 0-4 μετά..Έτσι είναι η μπάλα δυστυχώς ή ευτυχώς και αυτοί είναι οι κίνδυνοι όταν παίζεις με ανώτερες ομάδες. Έπρεπε τελικά να βάλει και γκολ ο Γεωργέας χθες για να μην τολμάνε μερικοί να πουλάνε πνεύμα...Παίζει να είσαι ο μόνος ΑΕΚτζής(και δεν είμαι σίγουρος αν είναι μόνο ΑΕΚτζήδες που το βλέπουν αυτό) που δεν βλέπει ότι η ομάδα αδικείται από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα(στο πρωτάθλημα γιατί στην Ευρώπη μέχρι στιγμής αυτό που παίζει και αξίζει πήρε και στα 2 ματς.)Τουλάχιστον μην ασχολείστε γιατί κακό κάνετε στην ομάδα. Έλεος ρε πόστη που υπάρχει ΑΕΚτζής που ψάχνει και αφορμές να βγάλει ανίκανο τον Μπλάνκο!!!Και να το έλεγε μετά τον Ατρόμητο,που έβαλε μόνο ένα γκόλ(και έχασε 3),να το έλεγε μετά το παιχνίδι με τον Ήρακλή(που έχασε πέναλτι-Ο Yeah χάνονται και πέναλτι!),να το έλεγε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έβγαλε μόνο μια ασίστ,να το έλεγε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναικό που τον εγκλώβισαν και δεν υπήρχε,να έβλεπα και την αφορμή!Το λέει μετά από το καλύτερο παιχνίδι του Μπλάνκο φέτος!!! Σοβαρά κάνε μια ευθής δήλωση ότι ο Μπλάνκο είναι ανίκανος να υπάρχει καθαρογραμμένο κάπου...
user12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μη ξεχνάς ότι ήμασταν άτυχοι και με την Έβερτον.Αν δεν κατέβαινε θα κερδίζαμε στα χαρτιά 0-3.Αυτή η γκαντεμιά μας κυνηγάει ρε πο@στh μου Δεν ξέρω αλλά όταν ένας παίχτης βγαίνει 40 τετ α τετ και το στέλνει στην ιονόσφαιρα και τις 40 νομίζω δεν λέγεται γκαντεμιά ή ατυχία αλλά ανικανότητα Για τον Μπλανκο λες αφου περισυ και προπερσυ σου τα εβαζε απο το πουθενα.Καλο θα ηταν να βγει 1-2 αγωνιστηκες μεχρι να ξαναβρει εμπιστοσυνη στα ποδια του
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Τι εμπιστοσύνη να βρει στα πόδια του μωρέ...Να αρχίσει η μπάλα να μπαίνει μέσα θέλει..Σε φάσεις κλασικές Μπλάνκο που πετάγεται και τσιμπάει την μπάλα είτε με κεφάλι,είτε με πόδι,είτε με μην πω τι και τη στέλνει προς την εστία απλά η μπάλα πηγαίνει λίγο έξω...Και χθές έκανε 3 4 τέτοια πετάγματα όλα δίπλα από το δοκάρι...Ε θέμα χρόνου είναι πότε θα αρχίζει η μπάλα να μπαίνει και μέσα.Στις περισσότερες από αυτές τις φάσεις παίζει ρόλο και η πορεία της μπάλας πριν φτάσει στον Μπλάνκο γιατί αυτός απλά όπως μπορεί προσπαθεί να τη στείλει μέσα. Το ότι είναι μέσα στις φάσεις μετράει άσχημα.Και εν πάση περιπτώσει δεν είναι μόνο αυτό που κάνει ο Μπλάνκο.Τραβάει παίχτες,τρέχει σαν το σκυλί διεκδικεί όλες τις μπαλιές,πιέζει,σπάει την μπάλα...Τι καθόμαστε και λέμε για αυτόν τον παίχτη...Έχει μια γκίνια τώρα τελευταία,εντάξει αν υπήρχε πιο επικίνδυνος επιθετικός ας καθόταν και πάγκο αλλά δεν βγαίνει αυτός ο παίχτης από τη 11άδα.Φάνηκε και χθες πόσο μετράει στην επίθεση της ΑΕΚ.Όσο δεν σκοράρει θα συνεχίσουν να τον σταυρώνουν σε αντίθεση με τον Σισέ που ή δεν τον τροφοδοτούν σωστά,ή η μπάλα δεν στρώνετε καλά στα πόδια του και όταν βγαίνει μόνος του σε τέτ α τέτ ούτε καν σουτ καταφέρνει να κάνει,που δεν είναι παίχτης για να ντριπλάρει αλλά για ανοιχτό χώρο που που...Μόλις αρχίσει το γνωστό του τροπάριο(Γκολ και άγιος ο Θεός)..Και με τους παίχτες που έχει φέτος η ΑΕΚ πίσω του αποκλείεται να μην το αρχίσει..θα αρχίσουν και οι "ειδήμονες" τις κωλοτούμπες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.