minarokeftes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Αχαχαχαχαχ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!! Μπράβο μωρη ΑΕΚΑΡΑ!!!! Είχε ψυχή η ομάδα Μπράβο, και ας περιμέναμε 4αρα!!!
alexis333 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Γκρρ.... Γκρρ..... 2 γκολ ακομα ας μπαιναν κι ας εβγαινε ο,τι ηθελε. Τοσες φασεις γιναν Ελεος
kabamaru21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ελα μωρή αρρωστιαααααααααααα!!!! χαμογελάσαμε και λιγο
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 To καλυτερο θα ηταν να νικησετε 3-0 μπας και πιασω το over για να φυγω ταμειο.Αλλιως ή νικηστε 2-1 ή χαστε 2-1 Ε, πολύ λάθος επιλογή έκανες. Over σε τέτοιο παιχνίδι, με τον Μπάγεβιτς στον έναν πάγκο; Πολύ δύσκολο. Μπράβο στην ΑΕΚ.
minarokeftes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Η αρρώστια με αρρώστησε κανονικά ομως.... σήκωσα πυρετό διάολε....
alexis333 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ε, πολύ λάθος επιλογή έκανες. Over σε τέτοιο παιχνίδι, με τον Μπάγεβιτς στον έναν πάγκο; Πολύ δύσκολο. Μπράβο στην ΑΕΚ. Τον ηπια κανονικα και στα δυο δελτια απο την ΑΕΚ
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Κι όμως η ΑΕΚ μας δεν είναι αυτή που είπατε όλοι οι απο πάνω. Ντροπή σας που δεν έχετε ούτε ίχνος εμπιστοσύνης στην ΑΕΚ. Κι όμως εγώ που έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΑΕΚ αυτό το σημερινό ΔΕΝ το περίμενα!Λόγω φορμαρίσματος Μπενφίκας πιο πολύ. Άντε ρε ομαδάρα να πάρεις λίγο μπροστά..
leftermann Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 είχε καιρό να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι μας Ωραίο παιχνίδι πάντως. Εντάξει, δεν συγκρινόμαστε ούτε για πλάκα με την Μπενφίκα, κι ας την κερδίσαμε... Λαμπαδίτσα (πάλι) στον Σάχα Θέλω τον Γεωργέα βασικό σε κάθε παιχνίδι Στο επόμενο μάτς ποιός θα παίξει δεξί μπακ που είναι και οι δύο τιμωρημένοι;;; Έ; Μήπως ο Γιάχιτς; Αυτόν νομίζω θα τον βάλει σέντερ φορ τώρα που ο Μπλάνκο είναι ντεφορμέ
user12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ελα ρε τοσο γρηγορα ξεχνατε τον τριμεγιστο Κουτρουμανο.:confused: Αντε σιγα σιγα να δεσουμε λιγο καλος ο Χερσει σε αυτο το παιχνιδι βλεπωντας.Και ο Αρτσε καλος ηταν αλλα ακομα να του συγχωρεσω την ασσιστ στα Γιαννενα.Ο Γκεντσογλου τον βαζει βασικη ενδεκαδα και αντι να φαει του αντιπαλους να δειξει την αξια, πολυ ντριπλα και δεν εμπενε δυνατα στις φασεις δεν μου αρεσε καθολου.Και ο Μπλανκο πολυ ντεφορμε αντε να παρει μπρος.
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει ο Σαχά ποιός είναι το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια άπειρες φορές.Άλλες 4 σήμερα..ΤΟ άδικο της υπόθεσης θα ήταν να μην κερδίζαμε σήμερα όμως.Τόσα χάσαμε ρε πόστη.Αν δεν καθόταν ο άσσος θα ήταν 3ο σερί άτυχο αποτέλεσμα. 35000 με Ολυμπιακό,25000 με Παναθηναικό 10000 κόσμος με Μπενφίκα...Και εις ανώτερα ΑΕΚάρες.Μετά φταίνε για όλα οι παίχτες..
user12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει ο Σαχά ποιός είναι το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια άπειρες φορές 35000 με Ολυμπιακό,25000 με Παναθηναικό 10000 κόσμος με Μπενφίκα...Και εις ανώτερα ΑΕΚάρες.Μετά φταίνε για όλα οι παίχτες.. Ναι συμφωνω για τον Σαχα αλλα με τον Ολυμπιακο και την Εβερτον εχει κανει 2 κακα παιχνιδια. Οσο για τον κοσμο ναι ξενερωνουμε τι ειμαστε ολυμπιακοι να μην παιζει μπαλα η ομαδα και να φωναζουμε για να μαζευει λεφτα ο θειος.Ο αλλος εγινε ολυμπιακος για να παιρνει πρωταθληματα εγω εγινα ΑΕΚ επειδη οταν αρχισα να ασχωλουμε με μπαλα επαιζε την καλυτερη μπαλα.Δεν ειμαι ουτε απο κων/πολη ουτε ο πατερας μου ειναι ΑΕΚ αμα δεν βλεπω μπαλα νευριαζω οποτε καλυτερα σπιτι με μια μπυριτσα διπλα και αμα ειναι μουφα το ματς παιζω κανα προ και ξεχνιεμαι :lol:
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Άσε ρε φίλε που έκανε κακό παιχνίδι με την Έβερτον.Είπαμε είναι πολύ καλός τερματοφύλακας δεν είναι και ο Τιραμόλας.Έπιασε αρκετά και εκεί.Και με Ολυμπιακό μια άστοχη,όπως αποδείχτηκε από τη συνέχεια της φάσης,έξοδο έκανε.Αν ο Τοροσίδης συνέχιζε να μπαίνει στην περιοχή που να σου πω την αλήθεια ούτε οι γαύροι δεν περίμεναν να σουτάρει από εκεί μια χαρά εύστοχη έξοδο ξεκίνησε να κάνει..Έτσι είναι η μπάλα... Όσο για τα φετινά ματς της ΑΕΚ μούφα είναι τα αποτελέσματα..Εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ που εντάξει και οι δύο ομάδες δυσφήμισαν το ποδόσφαιρο σε όλα τα υπόλοιπα καλή μπάλα έπαιξε.Ανα διαστήματα βέβαια γιατί είναι ακόμη νωρίς αλλά έπαιξε..Και με Βσλούι Β' ημίχρονο και με Ατρόμητο το Β ημίχρονο,και με Ηρακλή και με Γιάννενα(εντάξει όταν έχεις 10 δοκάρια και δεν κερδίζεις ε άντε γειά.Άτυχο αποτέλεσμα και εκεί) και με Ολυμπιακό(εντάξει εκεί τι να πούμε άγιο είχε ο Αντώναρος) και με Μπενφίκα σήμερα.Απλά όταν τα αποτελέσματα είναι άσχημα όλοι είναι άμπαλοι,άσχημοι,κακοί,λίγοι κτλ κτλ..Δεν πα να μην σου σφύριζε ο διαιτητής τίποτα και να έχασες;;;Όλοι χάλια... Φαντάζεστε αυτή την τερματοφυλακάρα να έπαιζε και με άμυνα καλή μπροστά του;
user12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Νταξει που ειδες να παιζουμε ωραια μπαλα?Το οτι ειχες κερδισει τον ολυμπιακο στο Κεντρο δεν σημαινει οτι επαιζες και μπαλα.Εδω ο Αγιαξ πριν κανα χρονο κερδιζε 4-0 και γιουχαρανεοι φιλαφλοι για το ποδοσφαιρο που επαιζε, ο καπελο πηρε πρωταθλημα εφυγε απο την Ρεαλ επειδη δεν επεζε μπαλα,μην τα μπερδευεις εγω δεν ειδα μπαλα ακομα αν και πιστευω οτι θα φτιαξουμε ομαδα μεχρι τα χριστουγεννα.
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ας έμπαιναν τα μισά που φεύγαν 2 χιλιοστά από το δοκάρι και ας σφύριζε όπως έπρεπε ο Δαλούκας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα σου έλεγα που είδα μπάλα.Και σήμερα είδα μπάλα,και με τον Ηρακλή για 5-0 ήταν το παιχνίδι.Και με Ατρόμητο για 1-3 ήταν αλλά χάνόντουσαν τα άχαστα και με Γιάννενα τι χάσαμε μόνο ο Θεός ξέρει γιατί,και με Βασλούι είδα μπάλα. Θέλει η ομάδα να ρολάρει και να αρχίσει και η πόρνη να μπαίνει στα δίχτυα...Ούτε με πέναλτι δεν μπαίνει! Αλλιώς από παιχνίδι σε παιχνίδι(με εξαίρεση το ματς με ΠΑΟ που εκεί ήτα όλο το παιχνίδι μούφα όχι μόνο η ΑΕΚ) όλο και καλύτεροι είμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.