Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έτσι, πες το τόση ώρα πως έχεις πρότυπο τον Αλέφαντο να καταλάβουμε!

:-)

Ψιτ...μη ποστάρεις για μπάλα. Δε ξέρω με τι ασχολείσαι, ίσως με PC, γίνεσαι συνεχώς ρόμπα με αυτά που λες, όπως πριν λιγο που μπήκες σφήνα και είπες για Μουρίνιο και έφαγες τάπα μεγατόνων :lol: . Πες αντρίκεια, "δεν ασχολούμαι με μπάλα" και όλα ΟΚ.

Αλλά θα μου πεις άμα πόσταραν μόνο όσοι κλωτσάνε το τόπι, θα γραφαν 4-5 άτομα το πολύ εδώ μέσα.

Υ.Γ.

Δε έχω πάντως τίποτα μαζί σου, χαβαλέ κάνω :)

Δε ξέρω καν τι ομάδα υποστηρίζεις, απλά μπήκες σφήνα και είπες κάτι που δεν έστεκε, γι αυτό τα ακούς :)

Δημοσ.
Ψιτ...μη ποστάρεις για μπάλα. Δε ξέρω με τι ασχολείσαι, ίσως με PC, γίνεσαι συνεχώς ρόμπα με αυτά που λες, όπως πριν λιγο που μπήκες σφήνα και είπες για Μουρίνιο και έφαγες τάπα μεγατόνων :lol: . Πες αντρίκεια, "δεν ασχολούμαι με μπάλα" και όλα ΟΚ.

Αλλά θα μου πεις άμα πόσταραν μόνο όσοι κλωτσάνε το τόπι, θα γραφαν 4-5 άτομα το πολύ εδώ μέσα.

Υ.Γ.

Δε έχω πάντως τίποτα μαζί σου, χαβαλέ κάνω :)

Δε ξέρω καν τι ομάδα υποστηρίζεις, απλά μπήκες σφήνα και είπες κάτι που δεν έστεκε, γι αυτό τα ακούς :)

Θα σου απαντούσα ανάλογα, αλλά δεν θα το κάνω, αφενώς γιατί υπάρχει κίνδυνος να απλώσεις κεφτεδάκια σε καμιά τραπεζαρία και να αναλύεις συστήματα, αφετέρου επειδή θα βρεις πάλι κάποιο τρόπο να τα φέρεις κωλοτούμπα ώστε να πιστέψεις στο τέλος και ο ίδιος πως έχεις δίκιο.

Και επειδή έχω μία ψιλή εντύπωση πως η ψυχολογική σου ισορροπία βασίζεται στο αν "με τάπωσες", μπορώ να σου το πω κι εγώ αν θες να κοιμηθείς πιο ήσυχος, και με λέξεις μάλιστα που έτυχε να χρησιμοποιήσω την τελευταία ~15ετία.

Επίσης τα "ψιτ" και οι υποδείξεις, θα προτιμούσα να λείπουν την επόμενη φορά.

:-)

Δημοσ.

Ειλικρινά, υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει ότι η κρίση και η αντίληψη του παιχνιδιού που λέγεται ποδόσφαιρο σχετίζεται έστω και κατ' ελάχιστον με το ταλέντο να κλωτσάς το τόπι; Υπάρχει; :confused:

Δημοσ.

@ Liopyr - Μη ξεχνάς ότι εσύ χώθηκες χωρίς να σου πει κανείς τίποτα. Επομένως... ^^

@ Kirileman - Δε μιλούσα καν για ταλέντο..μπορεί να μελετάς, να διαβάζεις ( όχι φυλλάδες άπο ασχέτους αθλητικογράφους, αλλά σοβαρά βιβλία -άρθρα κλπ ) και να είσαι αρκετά καλός στις γνώσεις σου περι μπάλας. ΑΛΛΑ ΤΟΠΙ ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ, είναι παράαααλογο αυτό που λες!!

Και συ βγαλμένος από το ανέκδοτο!! "25 χρόνια πάω στα μπουζούκια αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ !!" :lol:

Δημοσ.
Επειδη το εχετε κουρασει τρελα το θεμα και επειδη ο καθενας βγαινει και λεει τα δικα του....

α)η ΑΕΚ ηταν καλυτερη απο τον ολυμπιακο

β)η ΑΕΚ αδικα εχασε απο τον ολυμπιακο

γ)η ΑΕΚ ηταν χειροτερη απο τον παναθηναικο

δ)η αεκ ισως δικαια εχασε απο τον παναθηναικο.

Το εχω πει και θα το ξαναλεω.ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΦ.Ο γαυρος ειχε μονο τον ντουντου μαχιμο στο κεντρο γι αυτο περασε το κεντρο 10 φορες σε ολο το παιχνιδι.Ο βαζελος με σιμαο-κατσουρανη-καραγκουνη-ζιλμπερτο ειναι δυναμη και δυστυχως δεν ειναι ευκολο να τον παιξεις με καφε-μακο-γιαχαγια-νσαλιβα κλπ κλπ...

Οποιος δεν μπορει να δει τα παραπανω-αυτονοητα καλυτερα να ασχοληθει με την χαρτομαντια-ταρομαντια.ευχαριστω.

Συμφωνω. Με Μακο-Νσαλιβα-Γιαχαγια δε πας πουθενα και σε συνδυασμο με την αμυνα για γελια μη περιμενεις πολλα αντιμετωπες με ομαδες με καλο κεντρο . Ειδικα οπως ηταν με ΠΑΟ που ειχε Σιμαο Κατσουρ.

Με τον Ολυμπιακο αυτος ηταν ο λογος που εχασε η ΑΕΚ . Τα αστεια χαφ και η αμυνα που μαρκαρει με τα ματια σε συνδυασμο με τις φλυαρες προσπαθειες στην επιθεση.

Δημοσ.
Συμφωνω. Με Μακο-Νσαλιβα-Γιαχαγια δε πας πουθενα και σε συνδυασμο με την αμυνα για γελια μη περιμενεις πολλα αντιμετωπες με ομαδες με καλο κεντρο . Ειδικα οπως ηταν με ΠΑΟ που ειχε Σιμαο Κατσουρ.

Με τον Ολυμπιακο αυτος ηταν ο λογος που εχασε η ΑΕΚ . Τα αστεια χαφ και η αμυνα που μαρκαρει με τα ματια σε συνδυασμο με τις φλυαρες προσπαθειες στην επιθεση.

Η αμυνα(για το ελληνικο πρωταθλημα) μια χαρα ειναι.Το ολο προβλημα υπαρχει στο κεντρο οπου δεν κοβει τιποτα και ολες οι επιθεσεις κοβονται απο τους αμυντικους.Αλλο να δεχεται 5 επιθεσεις σε καθε αγωνα η αμυνα και αλλο 20.

Με τον ολυμπιακο αλλος ενας λογος ηταν και η διαιτησια που εβαλε το ''χερακι'' της.

Δημοσ.
Η αμυνα(για το ελληνικο πρωταθλημα) μια χαρα ειναι.Το ολο προβλημα υπαρχει στο κεντρο οπου δεν κοβει τιποτα και ολες οι επιθεσεις κοβονται απο τους αμυντικους.Αλλο να δεχεται 5 επιθεσεις σε καθε αγωνα η αμυνα και αλλο 20.

Με τον ολυμπιακο αλλος ενας λογος ηταν και η διαιτησια που εβαλε το ''χερακι'' της.

Ναι οπως ειπα για ομαδες τυπου Λεβαδειακο και Πανθρακικο ( δεν εχω κατι με τις ομαδες αυτες ) μια χαρα ειναι η αμυνα αλλα να περιμενεις και να τρως τα αστεια τα γκολακια σου που και που.:P

Kαλα ναι δεν ειπα εγω οτι η διαιτησια ηταν η καλυτερη στο ΟΑΚΑ αλλα δεν μπορεις να τα ριξεις ολα εκει ρε συ. Αφου δεν μπορεσες να βαλει γκολ τοση ωρα (εκτος τη φαση που θες πεναλτι ) ενταξει λογικο ειναι να μη μπορεις να νικησεις απο τη στιγμη που εφαγες και 2 γκολ που δε θα επρεπε να τα φας αν ειχες κανονικα χαφ που να κοβουν:-)

Edit : Ρε συ στο χτεσινο παιχνιδι δεν ηταν φαουλ αυτο που εκανε στο Γιαχαγια ο Σαλπι στηφαση του γκολ ?

Γιατι δε το λεει κανεις ?? Μονο με τον Ολυμπιακο εχετε προβλημα με τη διαιτησια ??

Δημοσ.

Γιατι με τον Ολυμπαικο ποσες επιθεσεις δεχτηκε?Απλως η ομαδα δεν εχει δεσει και δεν βγαινουν αυτοματισμοι εγω πιστευω οτι ο Ντουσαν με το δευτερο μισο θα φτιξει ομαδα που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε και οχι αυτο το σιχαμα απο 2004 και μετα.

Δημοσ.

Edit : Ρε συ στο χτεσινο παιχνιδι δεν ηταν φαουλ αυτο που εκανε στο Γιαχαγια ο Σαλπι στηφαση του γκολ ?

Γιατι δε το λεει κανεις ?? Μονο με τον Ολυμπιακο εχετε προβλημα με τη διαιτησια ??

κανεις λαθος πως δεν το εχουμε πει εννοειτε οτι το γκολ του παο προηλθε απο φαουλ αλλα οταν δεν εχεις παιξει μπαλα σε ολο το παιχνιδι τι να πεις για διαιτησια ειδικα οταν ειναι μονο μια φαση λανθασμενη και αυτη στο κεντρο.

Δημοσ.

alex σου απαντησα και θα σου ξανααπαντησω, γιατι εισαι ενας ολυμπιακος που νομιζω μπορω να μιλησω... με τον βαζελο, εξελίχθηκε η φαση και μετα απο αρκετα λαθη αφου δεν δωθηκε το φαουλ, το τσιμπησαμε... εκτος αυτου, δεν παιξαμε καθολου μπαλα... εγω δε θεωρω οτι αδικιθηκαμε σαν αποδοση... με σας, ενα πεναλντι τοσο καθαρο σε τετοιο σημειο του αγωνα που οσο και μη το εβλεπαν μερικοι, "εγερνε" το γηπεδο, ήταν κατι... εκτος των τραγικων αλλων που γινοντουσαν.... το οτι δεν γκρινιαζουμε για το ματς με το βαζελο νομιζω αποδυκνυει οτι δεν ειμαστε "κλαψες" με το παραμικρο και με καθε ήττα... αλλα οπως και να το κανουμε, μετα το φαουλ δε βγηκανε και μονοι τους με το Σαχα ετσι δεν ειναι... τη γυριζανε κανα διλεπτο στην περιοχη μεχρι να τραβηξει το στραβοκλωτσιδι ο Πομακος και να το φαμε...

Δημοσ.
Kαλα ναι δεν ειπα εγω οτι η διαιτησια ηταν η καλυτερη στο ΟΑΚΑ αλλα δεν μπορεις να τα ριξεις ολα εκει ρε συ. Αφου δεν μπορεσες να βαλει γκολ τοση ωρα (εκτος τη φαση που θες πεναλτι ) ενταξει λογικο ειναι να μη μπορεις να νικησεις απο τη στιγμη που εφαγες και 2 γκολ που δε θα επρεπε να τα φας αν ειχες κανονικα χαφ που να κοβουν:-)

Ρε Αλέξη η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν άστοχη.Αυτό συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο.Να κάνεις επιθέσεις και η μπάλα να μην μπαίνει μέσα.Δες το τελευταίο παιχνίδι της Ίντερ και θα καταλάβεις ότι δεν είναι θέμα ΑΕΚ αλλά θέμα μέρας.Δεν μπήκε η μπάλα μέσα.Δεν σημαίνει ότι δεν θα μπαίνει για τον αιώνα των αιώνων και ο Ολυμπιακός ήταν ταμπουριασμένος πίσω...παρόλα αυτά η ΑΕΚ έβγαλε πάρα πολλές φάσεις..που απλά δεν μπήκαν.

Δεύτερον τι σχέση έχουν τα χαφ στο πρώτο γκόλ του Ολυμπιακού;

Τρίτον το ότι ο Τοροσίδης ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα δεν μπορεί κανείς να το παραβλέψει.Είπαμε μπάλα δεν παίξατε αλλά στο γήπεδο υπήρχαν και παίχτες του Ολυμπιακού.

Και τέταρτον δεν μπορείς να μην τα ρίξεις και στη διαιτησία τη στιγμή που ο Τοροσίδης έπρεπε να είναι με κόκκινη από το 12' και το σκόρ στο 30' να είναι 2-0 που ο Ολυμπιακός αναγκαστικά θα ανοιγόταν και το κέντρο της ΑΕΚ(Ναι αυτό το σόφτ κέντρο που δεν συγκρίνεται με το κέντρο του Ολυμπιακού) εκείνη την ημέρα τον είχε χαλαρά για 4 5 γκολάκια αν δεν ήταν τόσο ταμπούρι...Ε δεν μπορείς..

Δημοσ.

Mα στο πρωτο δε φταινε τα χαφ σου αλλα η αμυνα. Ενω βρισκονται 2-3 εκει και παλι καταφερνει ο Τορο να κανει τη ζημια.:-)

Ειπα εγω πως θα ειστε αστοχοι για παντα ??

@Str

Μηπως το οτι δε γκρινιαζετε με το λαθος που εγινε προχτες ειναι επειδη σας περαζει πολυ οταν γινονται λαθη οταν παιζεται με Ολυμπιακο για να αρχισετε να λετε παλι για περι παραγκας και τα σχετικα ??

Δημοσ.

οχι m8... το εχεις παρει λαθος και κριμα που δεν μπορεις να δεις τη οπτικη ετσι οπως τη βλεπει ενας ΑΕΚτζης. Στις μεγαλες αδικιες κραζουμε, στις μεγαλες αδικιες που δε μας αξιζουν, και που αξιζαμε νικη... οχι εκει που δεν αξιζουμε τα ματς και θα βολεβομασταν με ισοπαλια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...