johnnyestia Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 SPSS, για όλα αυτά που λες θα σου δείξω μόνο αυτό:
SPSS07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 ε και τι? που κολαει η φωτο? ειναι απο το 1976 η το 80 δε θυμαμαι.. στο μπαραζ αρη ολυμπιακος στον Βολο για τον τιτλο... και οι οπαδοι του παοκ για να την "πουν" και να "ενοχλησουν" και να "ξενερωσουν" τους αρειανους εβγαλαν αυτο το πανο.. ωραια η αποτυχημενη σου προσπαθεια για ξεκαρφωμα. πανω σε αυτα που ειπα εχει να μιλησεις? η να αρχισουμε να ποσταρουμε ακυρες φωτο?
johnnyestia Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να απαντήσω. Εδώ σου λέω για χορηγίες δικού σας μετόχου σε αντιδιαστολή με αυτές του δικού μας και κάνεις το άσπρο - μαύρο. Μου λες ιστορίες για μια ομάδα που ενώ είναι δυνατή έχει να σε κερδίσει 12 χρόνια στην Τούμπα.Κάθε απόπειρα διαλόγου μαζί σου είναι χαμένη από χέρι. Ps. Για πόσταρε φωτό, είμαι περίεργος να δω πότε αφήσανε στην εξέδρα μας να βάλουν πανό άλλοι.
SPSS07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματικα οτιναναι. χαιρομαι που απλα δεν εχεις τι να πεις και αναλλωνεσαι σε "σαχλαμαριστες" και αερολογιες.
minarokeftes Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματικα οτιναναι. χαιρομαι που απλα δεν εχεις τι να πεις και αναλλωνεσαι σε "σαχλαμαριστες" και αερολογιες. Εγώ βλέπω οτι εσύ δεν έχεις τί να πείς και προσπαθείς να τον προσβάλεις.... ή δείξε στοιχεία για αυτά που λές ή μόκο. Είστε και offtopic.
johnnyestia Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού αράδιασες ένα ολόκληρο κατεβατό με παίκτες που πήγαν από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΟ, να σου θυμίσω και εγώ μερικούς: Δεληκάρης, Γαλάκος, Κυράστας, Σαργκάνης, Βαμβακούλας, Αποστολάκης ... Λέτο. Είναι μεγάλη η λίστα. Ps, Το βράδυ κλείσε ταμείο, κατέβασε τα ρολά και μην ξεχάσεις τον συναγερμό. λολ
SPSS07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 σκεψεις του johnnyestia πριν ποσταρει.. "χαχα χουχου χιχι ..πωπω ο γαυρος μας εχει βουλωσει εδω περα, ας πω ενα Lol παραπανω για ξεκαρφωμα.. Lol lol .. συναγερμος και ρολα! lol lol ( πωω τι ειπα παλι.. εγραψα.. ) "
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 SPSS07 , no offense, αλλά μας έχεις κουράσει. Πραγματικά.
SPSS07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 αμα σε κουρασα με αληθειες κανε με ignore , ευκολο ε?
alexis333 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Eγω πραγματικα βαρεθηκα ολη αυτην την κουβεντα. Ας μιλησουμε ποδοσφαιρικα please.
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 αμα σε κουρασα με αληθειες κανε με ignore , ευκολο ε? Έτσι κι αλλιώς σπάνια μπαίνω στον κόπο να διαβάσω τι έχεις γράψει, το πρόβλημα είναι πως όποτε ποστάρεις κάποιοι μπαίνουν στο τρυπάκι να σου απαντήσουν, με αποτέλεσμα τον σίγουρο εκτροχιασμό των thread.
Tuko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Χμ, ούτε ο Μουρίνιο έχει παίξει ποτέ του μπάλα, φαντάζομαι "τον έχεις" ε; Λιοπύρ...μη πετάς τέτοια θα πέσουν τα ταβάνια να μας πλακώσουν. Ελπίζω να κατάλαβες ότι δε μιλούσα για επαγγελματικό επίπεδο Ο Μουρίνιο λοιπόν ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ μπάλα, δεν είπαμε να παίζει επαγγελματικά ή έστω σε τπτ Δανίες ερασιτεχνικά Να έχεις κλωτσήσει το τοπί κάμποσες φορές ρε παιδί μου, να παίζεις έστω και 5χ5, 8χ8 κλπ, όχι να είσαι 1 ζωή στο καναπέ και στο χαζοκούτι όπως οι περισσότεροι που σχολιάζουν εδώ μέσα. Ακόμα και στην ηλικία του..για δες...μπα σα να ξέρει λίγη μπάλα φαίνεται ρε...τι λες ρε παιδί μου... :lol: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Ejzm1d5s2tk[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=0otK_oqi69U&feature=related[/ame] Και τάκλιν ο Μουρίνιο, τιιιιι λεεεεες ρε παιδιιιιιιι μουυυυυ Άρε αμπαλία που έχει μαζευτεί εδώ μέσα....
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Α, μάλιστα. Ναι η αλήθεια είναι πως το 5χ5 που που χαζεύω συχνά να παίζουν κάτι μπυροκοιλιάδες καφενόβιοι, σου προσφέρει φοβερές γνώσεις όσον αφορά το αντικείμενο... Πραγματικά τέτοιο ελιγμό-κωλοτούμπα για να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα δε περίμενα. Τα ταβάνια θα πέσουν σίγουρα...
linkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδη το εχετε κουρασει τρελα το θεμα και επειδη ο καθενας βγαινει και λεει τα δικα του.... α)η ΑΕΚ ηταν καλυτερη απο τον ολυμπιακο β)η ΑΕΚ αδικα εχασε απο τον ολυμπιακο γ)η ΑΕΚ ηταν χειροτερη απο τον παναθηναικο δ)η αεκ ισως δικαια εχασε απο τον παναθηναικο. Το εχω πει και θα το ξαναλεω.ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΦ.Ο γαυρος ειχε μονο τον ντουντου μαχιμο στο κεντρο γι αυτο περασε το κεντρο 10 φορες σε ολο το παιχνιδι.Ο βαζελος με σιμαο-κατσουρανη-καραγκουνη-ζιλμπερτο ειναι δυναμη και δυστυχως δεν ειναι ευκολο να τον παιξεις με καφε-μακο-γιαχαγια-νσαλιβα κλπ κλπ... Οποιος δεν μπορει να δει τα παραπανω-αυτονοητα καλυτερα να ασχοληθει με την χαρτομαντια-ταρομαντια.ευχαριστω.
Tuko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Α, μάλιστα.Ναι η αλήθεια είναι πως το 5χ5 που που χαζεύω συχνά να παίζουν κάτι μπυροκοιλιάδες καφενόβιοι, σου προσφέρει φοβερές γνώσεις όσον αφορά το αντικείμενο... Πραγματικά τέτοιο ελιγμό-κωλοτούμπα για να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα δε περίμενα. Τα ταβάνια θα πέσουν σίγουρα... Κωλοτούμπα σαν αυτή που κάνει ο Μουρίνιο όταν πανηγυρίζει το γκολ του;; Ε, απο σένα που χαζεύεις μόνο,ακόμα και αυτοί οι μπυροκοιλιάδες ξέρουν καλύτερη μπάλα. Όταν ασχοληθείς, έλα και ξαναπόσταρε ( γιατί προφανώς μόνο οι μπυροκοιλιές παίζουν μπάλα για σένα ) Πολύ το κουράσαμε. Καλές μπάλες από ...τον καναπέ και τις εξέδρες. Και 1 ατάκα από τον Αλέφα που πάει γενικά σε διάφορους... "Μάθεεεε μπαλίιιιτσαααα...μάθε μπαλιιιιιίτσαα αγόρι μου... " Υ.Γ Όχι τίποτα άλλο, μου θύμισες και το τρελό το ανέκδοτο με το τύπο που πάει 25 χρόνια σα μπουζούκια κάθε βράδυ αλλά δεν έμαθε ακόμα να παίζει μπουζούκι...τι γίνεται σ αυτόν το κόσμο ρε παιδί μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.