Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Sureee....

Ο,τι πεις...:P

Δικιο εχει προτημω Μακο απο Βιτολο και Καρντοζο να μου ελεγες κανα Ντουντου κανα Κατσουρανι ή Ζιλμπερτο να πω μαλιστα οποιον αλλο και να μου δωσεις απο το Ελληνικο πρωταθλημα προτιμω τον Μακο.

p.s Παμε καλα στην αθρογραφια της ΑΕΚ ασχολουνσται με το συμβολαιο του Μπλανκο.Δεν ειχαν τι αλλο να γραψουν μαλλον.

Δημοσ.
Δικιο εχει προτημω Μακο απο Βιτολο και Καρντοζο να μου ελεγες κανα Ντουντου κανα Κατσουρανι ή Ζιλμπερτο να πω μαλιστα οποιον αλλο και να μου δωσεις απο το Ελληνικο πρωταθλημα προτιμω τον Μακο.

p.s Παμε καλα στην αθρογραφια της ΑΕΚ ασχολουνσται με το συμβολαιο του Μπλανκο.Δεν ειχαν τι αλλο να γραψουν μαλλον.

Χαχαχα ρε σεις καθηστε ησυχα.:lol:

Πρωτοφανες φαινομενο. Να αρεσει σε καποιον ο Ζιλμπερτο απο τον Καρντοζο.

Η μερα με τη νυχτα. Καμια συγκριση μεταξυ τους.

Χαλαρα θα επαιρνα Καρντοζο με κλειστα ματια.

Δημοσ.

Και εγώ Μάκο προτιμάω από Καρντόζο αλλά στην παρούσα φάση είναι πολύ πιο έτοιμος ο Καρντόζο.Σε 3 χρονάκια δεν θα υπάρχει άλλος παίχτης σαν τον Μάκο στο πρωτάθλημα αν εξακολουθεί να είναι Ελλάδα.

Ρε μην είστε προκατειλημμένοι επειδή άλλοι ήρθαν από μικρότερη ομάδα και βγήκαν σάπιοι..Όποιος είναι φαίνεται..Τι κάθεστε και συγκρίνετε Μάκο με Ενσαλίβα;Είναι κάτι λιγότερο από βλασφημία..

Εντάξει το έχουμε καταλάβει ότι αρκετοί περιμένετε το μισό λάθος για να βαφτίσετε και επισήμως κάποιους παίχτες σάπιους.Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι παίχτες αυτοί ήταν οι πρώτες επιλογές του Ντούσαν και το πιο αστείο της υπόθεσης ότι του Ντούσαν του βγάζετε το καπέλο και του κάνετε άπειρο respect..Κάπου δεν συμβαδίζουν αυτά.

Αφήστε τον άνθρωπο να διαλλέγει παίχτες που αυτός μπορεί και να ξέρει και 5% μπάλα από τον Ντέμη :lol: και ηρεμήστε λίγο.Λες και υπάρχει παίχτης παγκοσμίως που δεν έχει κάνει λάθη.Να σας μαζέψω κανένα ποτ πουρί του Κατσουράνη ή του Ζήκου να θαυμάσετε;;Αν είχε πέσει και για αυτούς τόση γκρίνια όταν πρωτοήρθαν και δεν παίζαν βασικοί ακόμη στάσιμοι θα ήταν..Αλλά βέβαια αυτοί ήχαν έρθει και από ομαδάρες.Παναχαική,Ξάνθη..:whistle:

Δημοσ.

θα διαφωνησω με το οτι ο μακος ειναι καλυτερος απο τον Καρντοζο.Ειναι η μερα με την νυχτα.Ο ΜΑκος μεχρι στιγμης ειναι μεσα σε πολλα απο τα γκολ που εχει φαει η αεκ.Απο δημιουργια ο ουτε την πρωτη πασα απο την αμυνα δεν εχει.γενικα ενω εχεις πολυ ωραια ομαδα μεσοεπιθετηκα ειδικα οι τρεις Νεμεθ,Σκοκο,Γκερειρο(η παιχταρα) ειναι για μεγαλα πραγματα κινδυνευεις να τα χασεις ολα επειδη εχεις αμυντικα χαφ τον Μακο ειδικα κ τον καφε κ στοπερ που δεν στριβουν...

Δημοσ.

Μούφα παιχνίδι,πιο τυχερός ο ΠΑΟ μπήκε η μια φάση του γκόλ και το κέρδισε.Δεν χρειάζετε περισσότερη ανάλυση το παιχνίδι.

Επίσης θα πρότεινα στον κ.Σερβοέλληνα να βάλει ξανά στην ομάδα τον Ραφίκ και σιγά σιγά να διώξει το Σκόκο...Τι έκανε σήμερα αυτός ρε ποστη;

Μήπως τελικά αληθεύουν οι φήμες ότι έχει κλείσει στον Βάζελο για το Γενάρη;Πολύ πρόθυμος ήταν να παρακούσει τον Μπάγεβιτς για να εκτελέσει αυτός το φάουλ αντί του Λεό και να το στείλει τελείως έξω,τελείως κακοχτυπημένα.Δεν λέω ότι ο Λεό θα το έβαζε σίγουρα..Σίγουρα θα το πήγαινε προς την εστία αλλά αυτό το φάουλ που χτύπησε ο Σκόκο πιστεύω ότι χαλαρά ο Σαχά(!) θα το πήγαινε καλύτερα.

Γιαχάγια 0.Ένας πολύ καλύτερος παίχτης τύπου Ενσαλίβα και τίποτα παραπάνω.

Γκερέιρο 0.Δεν υπήρχε σήμερα στο γήπεδο.Καμία σχέση με αυτό που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Ταχτσίδης πλέον πρέπει να πάρει φανέλα βασικού..Φάνηκε με τη μία η παρουσία του στο γήπεδο.Είναι τεχνίτης,δυνατό κορμί,ψηλός.Πρέπει να πάρει και 90άλεπτα ολόκληρα.Είναι υποχρέωση του Μπάγεβιτς τουλάχιστον να προωθήσει τα νέα παιδιά που θα φτιάξουν τον κορμό αφού πλέον από το πρωτάθλημα βγήκαμε εκτός από τόσο νωρίς.

Δημοσ.

Ολοι εξω και Ελληνες παιχτες αφου ειναι να χανουμε προτιμω να χανω με 9 Ελληνες που ξερουν και την ιστορια της ομαδας.Το παιχνιδι ηταν μαπα δεν επαιξε κανενας τους, λυπαμε μονο τους τυπαδες που βλεπαν το παιχνιδι και δεν ηταν αεκτζης ή βαζελος.Οσο για τον Σκοκκο εχει να παιξει 3 παιχνιδια τι γινεται.Το αλλο που ο Μπλανκο θελει 800.000 για να ανανεωσει και δεν μπορει να κανει κοντρολ και δεν επαινα τον Σμολαρεκ ποτε δεν μου αρεσε υπερβολικα καλος παιχτης αλλα μεχρι εκει.

Δημοσ.

Παιδια η ομαδα ειναι χωμα μονο αμα ξυπνησει ο μπλανκο, θα σαρωσουσει μαζι με νεμεθ,και πρεπει οπωσδηποτε να γυρισει ο τρομοκρατης,και να φυγει ο σκοκο.Βασικοι ξανα ενσαλιβα,αλβες και ταχτσιδης,και με καλες πασες αυτοι και ο καφες η ομαδα θα φτιαξει.

Ρε παιδια αυτον τον γιαχιτς απο που τον πηραμε?

μια παιζει κεντρο,μια αμυνα και μια προωθειτε για επιθεση?καλα ποια ειναι η φυσικη θεση αυτου του παιδιου τελος παντων?

Δημοσ.
Μούφα παιχνίδι,πιο τυχερός ο ΠΑΟ μπήκε η μια φάση του γκόλ και το κέρδισε.Δεν χρειάζετε περισσότερη ανάλυση το παιχνίδι.

Σωστοτατος! Η ανάλυση ολου του παιχνιδιού θα μπορούσε να τελειώσει εκει. Σε ενα παιχνίδι σουπα, οποιος έβαζε το γκολ, κατα πασα πιθανότητα θα κέρδιζε.

Επίσης θα πρότεινα στον κ.Σερβοέλληνα να βάλει ξανά στην ομάδα τον Ραφίκ και σιγά σιγά να διώξει το Σκόκο...Τι έκανε σήμερα αυτός ρε ποστη;

Διαφωνώ, σίγουρα σημερα δεν βλεπόταν, αλλα ειναι παίχτης που τον χρειάζεται η ΑΕΚ. Στην τελική δεν εχετε και πολλούς τέτοιους.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω είναι ώρα να την κάνει ο κύριος σερβοέλληνας!!!

Είχα πεί και ξαναλέω οτι απο την στιγμή που του πέταξε λευκή πετσέτα η διοίκηση να κάνει οτι θέλει θα γίνει ζημιά στην ομάδα. Μόνο αυτός φταίει, γιατί όλοι οι παίχτες ήταν δική του επιλογή και είπε οτι το ρόστερ είναι πολύ καλό και πάμε για πρωτάθλημα!!!

Να φύγει όσο είναι νωρίς και η μεγάλη ζημιά μπορεί να διορθωθεί, ΤΕΛΟΣ!!!

Δημοσ.

Δε θελω να κανω τον εξυπνο αλλα οπως ελεγα και πιο πριν η αμυνα της ΑΕΚ απλα μαρκαρει με τα ματια. Ειδικα στο γκολ μιλαμε ουτε που μαρκαραν καθολου το Σαλπι.

Και για λιγο δε βγηκα σωστος που ελεγα πως θα αναστησετε το Σισε.

Παραλιγο να σκοραρει σημερα 2-3 φορες. :-D

Και περι Γκαρντοζο δεν υπαρχει συγκριση με Μακο παιδες μη λεμε κι οτι θελουμε.

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω είναι ώρα να την κάνει ο κύριος σερβοέλληνας!!!

Είχα πεί και ξαναλέω οτι απο την στιγμή που του πέταξε λευκή πετσέτα η διοίκηση να κάνει οτι θέλει θα γίνει ζημιά στην ομάδα. Μόνο αυτός φταίει, γιατί όλοι οι παίχτες ήταν δική του επιλογή και είπε οτι το ρόστερ είναι πολύ καλό και πάμε για πρωτάθλημα!!!

Να φύγει όσο είναι νωρίς και η μεγάλη ζημιά μπορεί να διορθωθεί, ΤΕΛΟΣ!!!

Για μενα ο Μπαγεβιτς εστησε την ομαδα οπως επρεπε.Λαθος εκανε ειδικα στην αλλαγη του γιαχαγια που αφηνει την ομαδα χωρις κοφτη.λες ομως αμ φυγει νομιζεις οτι η ομαδα θα παρει κανα καλυτερο?Εγω νομιζω οτι ο Μπαγεεβιτς για σενα ειναι η ιδανικη επιλογη.Επισης οι επιλογες του μεσοεπηθετηκα ειναι πολυ καλοι παικτες.Αμυντηκα τον Αρτσε δεν το κρινω ακομα ενω προσωπηκα με εχει απογοητευση ο Γιαχιτς.Καμια σχεση με τον παικτη που ηταν στον αρη.Γυα το ΜΑκο τα εχω πει...

Δημοσ.

1.Ο μοναδικός Έλληνας που έχει τα προσόντα για να είναι βασικός στην ΑΕΚ είναι ο Παντελής

2.Οι τυχάρπαστοι απο Αργεντινή και ο Καζαμπούμπου απο τη Μπουρκίνα Φάσο είναι παιχταράδες,6 επίπεδα πάνω :P

3.Η ομάδα θα πάρει πρωτάθλημα γιατί οι άλλοι είναι χώμα

4.Ο Σκόκο είναι τρελή παιχτούρα,σταθερότατος και κάνει το ένα μεγάλο ματς μετά το άλλο.

5.Ο Κακά είναι απομίμηση του Λεονάρντο,έπαιζε στη Λιβαδειά γιατί δεν μπορεί την Αθήνα.

6.Ο Μαντούκας είναι τόσο παιχταράς που παίζει στην ΑΕΚ επι 6 χρόνια.

5η αγωνιστική,-8 με τα δυο ντέρμπι εντός,περαστικά μας.

ΟΥΕΦΑ μπας και μείνουμε μόνο στις 4αρες

Δημοσ.

Τραγική η ομάδα, τραγικό παιχνίδι.

Από τα πιο βαρετά ντέρμπι που θυμάμαι.

Μοναδικό ελλαφρυντικό η κούραση, σχεδόν κανένας παίχτης δεν είχε τρεξίματα και κίνηση στον όποιο χώρο.

Για το γκολ έχουν ευθύνη όλοι.

Η απειρία του Γιαχάγια που κλείστηκε ανάμεσα σε τρεις στο κέντρο, το φάουλ που δεν δόθηκε για να σταματήσει εκεί η φάση, το τσίρκο της άμυνας στην εξέλιξή της.

Μη ψάχνουμε δικαιολογίες άλλες, ούτε να σκέφτομαι θέλω τι θα κάνει ο Αϊμάρ και ο Σαβιόλα την Πέμπτη, κατάθλιψη με πιάνει...

Πρωτάθλημα τέλος, μένει να ξεφτυλλιστούμε όσο λιγότερο γίνεται στην Ευρώπη, και μετά κλασσικά να δέσει η ομάδα, να δούμε διαστημικό ποδόσφαιρο και τα συναφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...