nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ρε φίλε ένα λάθος έκανε 10 μέτρα μπροστά από το κέντρο...Και κυνήγησε τη φάση μέχρι το τέλος παρόλο που είχε κίτρινη και δεν μπορούσε να ανατρέψει...σε αντίθεση με άλλους ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θήγουμε που καθόταν και κοιτούσαν. Τώρα άμα είδες εσύ να κράτησε ο Ολυμπιακός καμία μπάλα..Τι να σου πω...Εγώ με αντεπιθέσεις μόνο είδα να παίζει.. Ναι πρέπει να πέφτει πιο δυναμικά πάνω στους αντιπάλους και να προσαρμοστεί στην ομάδα..και να συνηθίσει τη νέα του φανέλα.Το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε στην ομάδα και ένα αμυντικό χαφ μεγαλύτερης κλάσης και εμπειρίας ώστε να μπεί στην ομάδα σταδιακά και να υπάρχει και δίπλα του ένας παίχτης να τον καθοδηγεί ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί χρηγορότερα.Αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει...αναγκαστικά θα μπει στο χορό πιο άγρια... Για εμένα οι ελλείψεις οι σοβαρές της ομάδας φέτος είναι ο παίχτης δίπλα στον Μάκο στον άξονα(που μακάρι ο Γκερέιρο να μπορέσει να ανταποκριθεί γιατί σίγουρα με 2 αμυντικά χαφ δεν θα παίζει και σε όλα τα παιχνίδια η ΑΕΚ και τον Γενάρη να μπεί στο ρόστερ άλλο ένα αμυντικό χαφ..Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό..Και ο Καρντόζο καλός είναι..) και το αριστερό μπακ που αν και έχει εμπειρία δυστυχώς είναι πιο αργό και από τον θάνατο...Μακάρι ο Καράμπελας να μπορέσει σιγά σιγά να μπεί στην ομάδα και να βοηθήσει γιατί ο Χουαφράν είναι κίνδυνος από μόνος του.Όλες οι ομάδες θα τον σημαδεύουν. Από εκεί και πέρα η άμυνα θα δέσει.Ντούσαν είναι αυτός...Η κυκλοφορία συνεχώς θα βελτιώνεται..Τα τελειώματα θα βελτιωθούν...οι παίχτες θα μάθουν το παιχνίδι των συμπαιχτών τους(πχ χθες ο Γκερέιρο έβγαλε κάθετη στον Μάκο να κάνει κίνηση εξτρέμ ή μπακ...Ε αυτό αν ήξερε το παιχνίδι του Μάκου δεν θα γινόταν και θα προτιμούσε κάτι άλλο με περισσότερες πιθανότητες να μην χαθεί η μπάλα..) και τα πράγματα μπροστά θα έρθουν..Δεν την φοβάμαι την ΑΕΚ.Το γκόλ φέτος θα το βρεί.. Για τον Καφέ αρνούμαι να ασχοληθώ...Σιγά σιγά το πούλο θα πάρει και από ότι βλέπω και ο Μπάγεβιτς το έχει κατά νου απλά τον βγάζει σταδιακά έξω...Όπως και είναι το σωστό...Και δεν υπάρχει και πιο έμπειρο χαφ για να τον κάτσει στον πάγκο μόνιμα και απότομα...
johnnyestia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Νίκο, κρατάς μεγάλο καλάθι για τον Μάκο. Για μένα αμυντικά είναι πολύ λίγος για αμυντικό χαφ. Ο Τοροσίδης προχθές έκανε πάρτι ακριβώς γιατί κινούταν στον χώρο ευθύνης του Μάκου. Στα αμυντικά χαφ και στα σέντερ μπακ η ΑΕΚ χάνει πάρα πολύ.
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 O Xουανφράν πάντως στο ντέρμπυ δεν ήταν αρνητικός. Αν δεν πούλαγε κάποιες μπάλες, και δεν είχε τραγική ευθύνη στο πρώτο γκολ (αν και άλλος έπρεπε να ήταν εκεί), νομίζω θα ήταν και στους διακριθέντες. Ναι ο Χουανφράν. Εκτός και αν είδε κανένας τον Ζαϊρί, εγώ κάπου στο 80φεύγα παρατήρησα την ύπαρξή του. Ο Καφές όταν η ΑΕΚ έχει πρωτοβουλία στο παιχνίδι, είναι συνήθως καλός. Δεν έχει όμως τσαμπουκά, ούτε προσόντα να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου, δεν μπορεί. Δυστυχώς ούτε ο Μάκος μου φαίνεται πως μπορεί. Μπορεί να είναι μικρός-άπειρος-φοβισμένος, αλλά κάποιο ουσιαστικό στοιχείο του ταλέντου του δεν βλέπω, ώστε να του αξίζουν ευκαιρίες που συχνά στοιχίζουν στην ομάδα. Ο Καρντόζο π.χ που αναφέρθηκε, πιστεύω πως θα ταίριαζε γάντι για ένα ρόλο που μέχρι στιγμης μόνο ο 19χρονος αφρικανός Γιαχάγια δείχνει να έχει τα στοιχεία να ανταπεξέλθει. Ξαναλέω, κρύβω μία τεράστια ελπίδα στον Γκερέιρο. Αν είναι αυτός που είδαμε χθες, και δεν πρόκειται για παιχνίδι πυροτέχνημα, είναι η μακράν καλύτερη μεταγραφή μας φέτος. Μετρημένος, τεχνίτης, κρατάει μπάλα όταν πρέπει, φοβερές εμπνεύσεις-μεταβιβάσεις, χτυπάει καλά στημένα, τσαμπουκαλεμένος αλλά και σοβαρός, με όρεξη και σε καλή ηλικία, πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ από πότε έχω να δω στην ΑΕΚ παίχτη με τόσα πολλά προσόντα μαζεμένα.
alexis333 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μιας και πηγε η κουβεντα στον Καρντοζο να πω και εγω πως χαλαρα επαιζε ο Καρντοζο σε οποια μεγαλη ελληνικη ομαδα ηθελε. Χαλαρα μιλαμε. Αλλα που να τον δει καμια ομαδα αυτον τον παιχτη.Σκαουτινγκ μηδεν. Και μπροστα στα ματια τους δλδ παλι δεν τον βλεπουν. Μονο οταν εβαλε γκολ στο Καραισκακη τον ειδανε και ενδιαφερθηκανε λιγακι στο Θρυλο αλλα μετα τπτ παλι.
nikos21aek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καθόλου μεγάλο καλάθι δεν κρατάω για τον Μάκο.Το παιδί είναι τρελή παιχτάρα.Να κρατήσει μόνος του όλο το κέντρο της ΑΕΚ με μηδέν παίχτες δίπλα του να μαρκάρουν..ναι δεν γίνεται..Ποιός ακριβώς ήταν ο χώρος του Μάκου που έκανε πάρτι ο Τοροσίδης; Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι είναι ο πιο αθόρυβος και ουσιαστικός παίχτης της ΑΕΚ τώρα άμα επειδή δεν βγαίνει και μπροστά ακόμη και περιμένουν μερικοί το λάθος του για να τον λιθοβολήσουν δεν με απασχολεί.Και σε μέτρια μέρα όταν είναι αμυντικά είναι σταθερός.Χθές έκανε ένα λάθος και από 5 μαντραχαλέους που κοιτούσαν ήταν ο μόνος που έκανε την κούρσα μέχρι τέλους προσπαθόντας να κόψει καθαρά. Ο Μάκος έχει πολλή καλή μεταβίβαση,μυαλό,πολλή ηρεμία στο παιχνίδι του,ψυχραιμία,πνευμόνια και κόβει(πείτε ότι θέλετε εγώ σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν είδα κανέναν άλλο να κόβει και να κηνυγάει τις φάσεις)Θυμίζει Ζήκο στο πολύ καλύτερο όμως.Ο Ζήκος πάσα στα 10 μέτρα δεν έβγαζε ούτε σε κόνους. Το μόνο που δεν πρέπει να γίνει με αυτόν τον παίχτη είναι να τον κάψει ο Μπάγεβιτς.Από τη στιγμή που μπορεί(αν και δεν το νομίζω ότι μπορεί χωρίς καλύτερο απο αυτόν στον πάγκο) και να τον αφήσει στον πάγκο και να μπεί στην ομάδα σιγά σιγά και όπως πρέπει καλό είναι να το κάνει γιατί αν αρχίσει ο κόσμος τα μα μου σου του..Θα καεί το παιδί και είναι μεγάλο ταλέντο και θα είναι κρίμα. Ξέρει ο Ντούσαν τι να κάνει.Δεν τον φοβάμαι.Είδη τώρα που έχει την πολυτέλεια φροντίζει να μην καεί ο Λεό πολύ σωστά.. Τον Γιαχάγια τον είδα στα φιλικά και ήταν αρκετά καλός έτρεχε,ορμούσε,είχε καλή μεταβίβαση..αλλά πολύ νοχελικός παίχτης..Στο Περιστέρι δε που με την είσοδό του είπα.."Ωραία το κλειδώσαμε το ματς.." είδα τα ακριβώς αντίθετα..Έναν παίχτη να παλεύει σαν τον χαζό να πάρει την μπάλα και να μην μπορεί να κόψει ούτε με βαλέ,έναν παίχτη που πουλούσε την μπάλα,έναν παίχτη που ακόμη και σε ανοιχτό γήπεδο μόνος του όταν ήταν έκανε λάθος.. έναν παίχτη που τον έκανε ρόμπα ο καραταλέπωρος Μπρίτο..Δεν ξέρω εγώ τον φοβάμαι..Άλλο τα φιλικά με ομάδες 4ης κατηγορίας και άλλο το ντέρμπι με τον Παναθηναικό.. Για να μπορέσει η ΑΕΚ να χτυπήσει τον ματς την Κυριακή πρέπει να γεμίσει τον άξονα(που ο Παναθηναικός υπερέχει αισθητά) με παίχτες που τρέχουν και είναι δυνατοί γιατί εκεί θα κριθεί το παιχνίδι.Αυτό σημαίνει ότι η καλύτερη δυνατή τριάδα για ένα παιχνίδι που θα πάει στη δύναμη είναι Γιάχιτς,Γιαχάγια,Μάκος(ή Καφές) Δεξια αριστερά οι Σκόκο,Γκερέιρο να παίρνουν την πρώτη πάσα και να δημιουργούν ρήγματα και κορυφή ο Μπλάνκο.(Mαμημένε σερβοέλληνα..Με Τζεμπούρ θα το καθάριζες το ματς.. ) Για άμυνα...Ο θεός βοηθός... Ρε liopyr εντάξει εμπειρία έχει και με το παραπάνω ο Ισπανός αλλά όταν τον τρέχουν πέφτουν πολλά γέλια.. o Ζαιρί είναι ο μοναδικός παίχτης του πρωταθλήματος που είναι πιο αργός από τον Χουανφράν!
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως, μεταξύ μας, αν ο βασικός σου κόφτης δεν προλαβαίνει να κόψει σε μία κούρσα μισού γηπέδου τον Τοροσίδη που τρέχει με την μπάλα, ε, δεν περιμένεις και πολλά από δαύτον... Όχι με φάουλ γιατί είχε κίτρινη, δεκτό, αλλά ένα τζαζάρισμα, ένα κωλοτάκλιν στην μπάλα; Μιλάμε για τεράστια απόσταση ε, και δεν κυνηγούσε και τον Μπολτ...
nikos21aek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν κηνυγούσε και τον Μπόλτ...Αλλά δεν είναι και αργός ο Τοροσίδης και σίγουρα πιο γρήγορος από τον Μάκο..Σε κάποα φάση τον άφησε στον Γιάχιτς..Και αφού έχασε το μισό δευτερόλεπτο επειδή ο Γιάχιτς δεν κατάλαβα και εγώ ακριβώς τι έκανε..Ήταν ήδη πολύ αργά.Δεν κάλυψε και τον χώρο ο Χουανφράν που καθόταν και κοιτούσε μέχρι να σνιδιτοποιήσει ότι ο άλλος βγαίνει μόνος του με το τέρμα,το σούταρε και με τι μια ο άλλος,έκανε και λάθος εκτίμηση ο Σαχά(που σωστά για μένα δεν περίμενε να το σουτάρει ο άλλος από εκεί) και έγραψε..Τι να πείς..Για μένα ο πιο τραγικός σε αυτή την φάση ήταν ο Γιάχιτς πάντως που κατάφερε να μπερδέψει τους πάντες..Βοήθησε τον Τοροσίδη να κάνει την τέλεια προσποίηση! Δεν ξέρω εγώ πολλά περιμένω από τον Μάκο.Απλά φοβάμαι μην καεί αν και δεν το νομίζω..Θέμα χρόνου είναι και για αυτόν να μπεί για τα καλά στην ομάδα και να παίξει αυτό που ξέρει και να εξελίσεται συνεχώς. Αν γίνει και η σωστή κίνηση να στελεχωθεί η ΑΕΚ με ένα πιο δυναμικό χαφ να παίξει δίπλα του(Ο Καρντόσο είναι ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό και σχετικά προσιτός..Υπάρχουν και άλλοι..)τότε σίγουρα θα αφήσει εποχή στην ομάδα..και σχετικά σύντομα... Πολύ περίεργη ράτσα πάντως ο Έλληνας..Όταν δεν μπαίνουν οι 20άχρονοι γκρινιάζει που δεν βάζουν τους μικρούς και περιμένουν να πάνε 25 χρονών για να τους λένε ακόμη ταλέντα και όταν τους βάζουν τους φαίνονται πολύ λίγοι,ότι δεν κάνουν κτλ κτλ...Τις ίδιες συζητήσεις έκανα και για τον Νίνη με Παναθηναικούς(που για εμένα είναι μαζί με Μάκο και Παπασταθόπουλο ότι καλύτερο υπάρχει στις ηλικίες αυτές) και δεν κάνει,και υπερτιμιμένος,και δεν είναι για Παναθηναικό βασικός και και και...και φέτος που έχει συνιθίσει τη φανέλα το παιδί βγάζει μάτια.. Δηλαδή αν είμαστε τόσο αυστηροί με Έλληνες κιόλας 20άχρονους κιόλας τι να πω.. Btw ο Μάκος είναι ο πρώτος παίχτης που ο ΑΡΧΙΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ Όθωνας κάλεσε στην Εθνική χωρίς να παίζει σε κάποια από τις 5 ομάδες..Άντε δεν ξέρει ο Μπάγεβιτς που ήταν η πρώτη του επιλογή,άντε δεν ξέρει ο Λίνεν που του έδωσε περιβραχειώνιο στον Πανιώνιο,άντε δεν ξέρουν μπάλα όλοι οι Πανιώνιοι που τον είχαν βασικότατο από τα 16 και η ομάδα κεντούσε(για τα κυβικά της),άντε να μην ξέρει και ο Ολυμπιακός που τον ήθελε,να μην ξέρει και ο Όθωνας...Σαν πολλοί δεν είναι μαζεμένοι να μην ξέρουν μπάλα... Και επίσης τα γκόλ του Τοροσίδη να τα δεί ο Ντεμάκος που όταν ο Τόρο περίμενε σαν τρελός το τηλέφωνο για να έρθει στην ΑΕΚ καθώς ήταν γνωστό τι ομάδα ήταν..προτίμησε να δώσει τα λεφτά για κάποιον Αραμπουαρένα..Έτσι τώρα να βλέπει πόσο διαφορετικό είναι ο παίχτης που θα πάρεις να είναι Έλληνας..Και ας χάσεις και λιγάκι στις αρχές.
tasoskont Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Και επίσης τα γκόλ του Τοροσίδη να τα δεί ο Ντεμάκος που όταν ο Τόρο περίμενε σαν τρελός το τηλέφωνο για να έρθει στην ΑΕΚ καθώς ήταν γνωστό τι ομάδα ήταν..προτίμησε να δώσει τα λεφτά για κάποιον Αραμπουαρένα.. δεν νομιζω να ειναι ετσι απλα το παραρτημα ο πανοπουλος δεν τον εδινε στην αεκ και συνεχως ανεβαζε την τιμη του τοροσιδη μεχρι που τον εδωσε στον θειο
nikos21aek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μπά φίλε.Η θεία του Τοροσίδη δούλευε και δουλέυει σαν ρεπόρτερ ΑΕΚ o αδερφός του το ίδιο και ο Τόρο ήταν αρρωστάκι..Εγώ πάντως τον Αραμπουαρένα με κάτι αντίστοιχα ποσά θυμάμαι ότι τον πήραμε..Βαριέμαι να ψάχνω να σου βρώ τις φωτογραφίες του πιτσιρικά Τοροσίδη με Μανωλάδες και λοιπούς...Απλά ο Ντέμης προτίμησε Αραμπουαρένες γιατί του φάνηκαν πολλά τα λεφτά για τον Τοροσίδη..Ήθελε ποιότητα επειδή ήξερε 5% μπάλα παραπάνω από όλους εμάς.
tasoskont Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μπά φίλε.Η θεία του Τοροσίδη δούλευε και δουλέυει σαν ρεπόρτερ ΑΕΚ o αδερφός του το ίδιο και ο Τόρο ήταν αρρωστάκι..Εγώ πάντως τον Αραμπουαρένα με κάτι αντίστοιχα ποσά θυμάμαι ότι τον πήραμε..Βαριέμαι να ψάχνω να σου βρώ τις φωτογραφίες του πιτσιρικά Τοροσίδη Τοροσίδη με Μανωλάδες και λοιπούς.. εγω δεν διαφωνω τι ομαδα ειναι ο τοροσιδης εγω θυμαμαι οτι ο πανοπουλος δεν τον εδινε με τιποτα στην αεκ και τον εδωσε στον θειο
minarokeftes Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μπά φίλε.Η θεία του Τοροσίδη δούλευε και δουλέυει σαν ρεπόρτερ ΑΕΚ o αδερφός του το ίδιο και ο Τόρο ήταν αρρωστάκι..Εγώ πάντως τον Αραμπουαρένα με κάτι αντίστοιχα ποσά θυμάμαι ότι τον πήραμε..Βαριέμαι να ψάχνω να σου βρώ τις φωτογραφίες του πιτσιρικά Τοροσίδη με Μανωλάδες και λοιπούς...Απλά ο Ντέμης προτίμησε Αραμπουαρένες γιατί του φάνηκαν πολλά τα λεφτά για τον Τοροσίδη..Ήθελε ποιότητα επειδή ήξερε 5% μπάλα παραπάνω από όλους εμάς. Πώς τα καταφέρνετε πάντα να φταίει ο Ντέμης στο τέλος μόνο εσείς ξέρετε!!!
alexis333 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Μπαγεβιτς φετος προτιμησε να γεμισει την ομαδα απο περιφερειακους επιθετικους και ενα σοβαρο αμυντικο χαφ δε πηρε.Τι να του κανω που δεν κοιταξε να παρει Καρντοζο ή Βιτολο που ηταν μπροστα στα ματια του. Η ομαδα της ΑΕΚ που επαιξε με τον Ολυμπιακο προχτες αν κατεβει ετσι παλι με τον Παο θα εχει προβλημα bro. Με μας οι αμυντικοι σας δεν ειχαν να μαρκαρουν κανεναν (τον αφαντο diogo μονο ) και παλι φαγανε 2 γκολ και ειχαμε και φασεις. Ο Παο δλδ που ειναι πιο επιθετικη ομαδα με Λετο ,Σαλπι,Νινη, Σισε τι θα κανει ??? Αλλα λογω κακης αμυνας ΠΑΟ μπορει να βαλετε καποιο γκολ χαλαρα. Και ναι πιστευω πως θα αναστησετε και το Σισε σε αυτο το ματς.
eliask Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μην περιμένετε να δειτε ομάδα Σεπτεβριο μηνα ρε παιδες ? 10 παίχτες καινουργιοι ήρθαν Τέλος Αυγούστου. Πως θα στρώσει η ομάδα? ΑΕΚ περιμένετε να δείτε μετά τον Οκτώβριο. Εαν θα έχει πετάξει τότε το πουλάκι αυτό είναι άλλο θέμα ........ Οσο για τους παιχτες και τα αμυντικά χαφ αυτή είναι αλλλή κουβέντα ...... Οτι πληρώνεις πέρνεις ........ Και αμυντικό χαφ δεν θέλαμε βιτόλους και Καρτοζο σιγά τους παιχτες δηλαδή ...... Ειδαμε τι έκανε και ο ενσαλιβα που έβγαζε μάτια στον Πανιωνιο και ο Μάκος .......... .
alexis333 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μην περιμένετε να δειτε ομάδα Σεπτεβριο μηνα ρε παιδες ? 10 παίχτες καινουργιοι ήρθαν Τέλος Αυγούστου. Πως θα στρώσει η ομάδα? ΑΕΚ περιμένετε να δείτε μετά τον Οκτώβριο. Εαν θα έχει πετάξει τότε το πουλάκι αυτό είναι άλλο θέμα ........ Οσο για τους παιχτες και τα αμυντικά χαφ αυτή είναι αλλλή κουβέντα ...... Οτι πληρώνεις πέρνεις ........ Και αμυντικό χαφ δεν θέλαμε βιτόλους και Καρτοζο σιγά τους παιχτες δηλαδή ...... Ειδαμε τι έκανε και ο ενσαλιβα που έβγαζε μάτια στον Πανιωνιο και ο Μάκος .......... . Ε οχι και σιγα τους παιχτες Βιτολο και Καρντοζο
eliask Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Το ξαναλέω σιγά τους πάιχτες ¨-))))) Και μαζί με αυτούς σιγά τους παίχτες Μακο και Καφέ......... Απλά για για τον Καφέ υπήρχαν τεράστια κενά σε αλλές θέσεις οποτε δεν μπορουσε να αποκτηθεί και καλός αμυντικός χαφ. Ο Μακός μπορεί σε βάθος χρόνου να δέιξει κάτι καλύτερο αλλα την παρούσα στιγμή για 11αδα της ΑΕΚ δεν είναι.... Πως να το κάνουμε τώρα ....... Και φυσικά ο Χουαφραν είναι πρων ποδοσφαιριστής αλλά αυτός μας έμεινε με αυτόν θα πορευτούμε τουλάχιστον φέτος ......... Και κάτι για την διαιτησια ...... ΤΑ κοράκια τα ξέρουμε μια ζωή και δεν περιμένουμε τιποτα αλλό αφου δεν έχουμε την δυναμη να κανουμε και κάτι αλλο. Αυτό που θέλω εγώ είναι να δώ την ομάδα να παιζει και αυτό δεν το έκανε ...... φάγαμε 2 γκολακια και οταν μειώσαμε πάλι δεν πιέσαμε και σημειωση τέτοιο Ολυμπιακό δεν ξέρω εαν θα βρούμε πολλές φορές ........... Οταν οι νικές γινονται μαρινή ανάμνηση .........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.