Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@alexis333 Οπως λες οτι εχουμε τρελα κενα και οτι ο ολυμπιακος ετσι ηθελε να παιξει πρεπει να ειστε οτινα ναι εκει μεσα για να παιζετε με εμας και να εχουμε τοσες τελικες.

Αντε και πρωταθλημα με το τσουκου-τσουκου ball και τον Δαλουκα

''Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Ολυμπιακός έκανε το 0-2 οι τελικές προσπάθειες ήταν 13-5 υπέρ της ΑΕΚ''

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nikos21aek , βλέπω πως μετά το χθεσινό έχεις τρελαθεί λιγάκι.

Νομίζω ότι ταιριάζει να θυμίσω μερικές ατάκες που ακούγαμε όλο τον χρόνο πέρυσι οι Παναθηναϊκοί, όταν οι διαιτητές μας παίζανε έτσι στα περισσότερα παιγνίδια της κανονικής σεζόν.

"Αν δεν μπορείς να κερδίσεις (αυτόν) τον Ολυμπιακό έστω και με κόντρα διαιτησία τι γυρεύεις πρωτάθλημα"

"Οι διαιτητές δεν σου φταίνε που τρως αστεία γκολ"

"Οι διαιτητές δεν σου φταίνε που χάνεις τα άχαστα και κολλάς στο 0"

κλπ κλπ

Είδες πόσο τραγικά και εκνευριστικά ακούγονται τώρα που αδικήθηκες σε ένα μόνο ματς?

Δημοσ.

Νομίζω ότι ταιριάζει να θυμίσω μερικές ατάκες που ακούγαμε όλο τον χρόνο πέρυσι οι Παναθηναϊκοί, όταν οι διαιτητές μας παίζανε έτσι στα περισσότερα παιγνίδια της κανονικής σεζόν.

"Αν δεν μπορείς να κερδίσεις (αυτόν) τον Ολυμπιακό έστω και με κόντρα διαιτησία τι γυρεύεις πρωτάθλημα"

κλπ κλπ

Είδες πόσο τραγικά και εκνευριστικά ακούγονται τώρα που αδικήθηκες σε ένα μόνο ματς?

το τρελο δεν ειναι οτι αδικηθηκε η αεκ και οτι μπορει να επηρεασε τον αγωνα αυτο( αν και η γνωμη μου ειναι οτι φταιει και η αεκ για την ηττα) το τρελο ειναι οτι βγαινουν οι γαυροι αδικημενοι και με περισσοτερες ευκαιριες απο την αεκ τους αδικησε λεει ο δαλουκας:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Να και ένα σωστό post Που αξίζει σχολιασμού αν και στο κέντρο πιστεύω ότι η ΑΕΚ κέρδισε κατά κράτος...απέναντι σε σαφώς πιο έμπειρους και ικανούς παίχτες ο Μάκος και ο Καφές ήταν οι απόλυτοι νικητές.Κατάφεραν να τους σβήσουν τελείως.Ούτε Ντουντού είδα,ούτε Λεντέσμα...Το πρόβλημα είναι στην πλευρά του Σκόκο που μαρκάρει με τα μάτια...;)

Λάθη κάνανε από τα οποία και προήλθαν οι αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού αλλά παιχνίδι σε παιχνίδι όλα θα πηγαίνουν καλύτερα.Ακόμα είναι σε περίοδο μονταρίσματος η ομάδα.Νταξ στο παιχνίδι με την Έβερτον υπήρχε και τεράστια διαφορά δυναμικότητας και πήγε και τελείως στραβά το παιχνίδι από την αρχή.Ήταν δύσκολο να ορθοποδήσουν από τη στιγμή που τα πρώτα σου δύο λάθη κάνουν το παιχνίδι 2-0 στο 10'...μετά σε παίρνει η μπάλα και είσαι dead..

Η άμυνα της ΑΕΚ είναι νέα ακόμη και δεν είναι δεμένη.Σίγουρα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.Δεν τίθεται θέμα...Μιλάμε για δίδυμα που παίζουν πρώτη φορά μαζί.

Αλλά αυτά χθές αν ο διαιτητής ήταν σωστός δεν νομίζω να επηρέαζαν τίποτα.Όσο για τον δόλο...Να ήταν αμφισβητούμενα έστω και λίγο να σου πω ΟΚ...Αυτά ρε φίλε τα είδαν και οι τυφλοί από τις τελευταίες σειρές του ΟΑΚΑ.Αυτοί δεν τα είδανε;

Το γεγονός ότι τα έβλεπαν όλοι και όχι οι διατητές απλά αποδεικνύει πως δεν κάνουν για Α εθνική. Η αίσθηση μου είναι πως δεν επρόκειτο για προμελετημένο χειρουργείο και αυτό το στηρίζω σε δυο πράγματα:

1. Δες και άλλα παιχνίδα (πχ Πανιώνιος-ΠΑΟΚ) και θα δεις συνολικά πως η διατησία πάσχει

2. Το πως σφύριζε δεν παρέπεμπε σε σε κάτι τέτοιο συγκρινόμενο με παλιότερα παιχνίδα όπου πράγματι ήταν έτσι (μην κάτσουμε και τα θυμηθούμε δεν ωφελεί σε τπτ)

Ο Μάκος και ο Καφές δεν φάνηκαν καθόλου. Αντίθετα ήταν αρνητικοί. Το ότι έπαιρναν μέτρα στο κέντρο ήταν γιατί ο ολυμπιακός περίμενε.

Όταν όμως ο ολυμπιακός ήθελε να κρατήσει μπάλα και να παγώσει το παιχνίδι ο ντούντου μπορούσε να το κάνει και μάλιστα το έκανε και ο Στολτίδης όταν αυτός μπήκε (που έχει να παίξει και τόσο καιρό ε...). Αυτό βέβαια οφείλεται και στην κλάση την οποία διαθέτει ΑΛΛΑ έβλεπες τον Μάκο και τον Καφέ να περιμένουν και να μην πιέζουν λες και η ομάδα τους κέρδιζε! Θα μπορούσα να το αποδώσω στην έλλειψη ψυχολογίας αλλά μάλλον είναι ελλειψη ικανότητας. Με λίγα λόγια θέλουν αλλά δεν μπορούν.

Για τα μπακ ας περιμένουμε. Όπως σωστά είπες παίζουν πρώτη φορά μαζί. Μέχρι τώρα όμως πραγματικά δεν εμπνέουν καμία σιγουριά.

Δημοσ.

Διαβαζοντας καποια (λιγα) posts σε αυτο το topic:

1) Καταλαβα οτι οι βαζελοι δεν μπορουν να αποδεχτουν οτι η ΑΕΚ παιζει μπαλα με budget υποπολλαπλασιο του μετοχικου Παναθηναικου.

2) Αρνουνται να αντιμετωπισουν την ΑΕΚ στα ισια, ως αντιπαλη ομαδα και προτιμουν να εχουν να κανουν μονο με τον γαυρο παρα και με τους δυο (ΑΕΚ και γαυρο).

3) Και μεσα σε ολα ξεφευγουμε απο το θεμα της παραγκας. Γιατι αν και πριν απο μερικα χρονια οποιος μου ελεγε για παραγκες του ελεγα "Καλα μαλ***ς εισαι? Αυτα ανηκουν στο παρελθον", τωρα με σιγουρια επιβεβαιωνω πως η παραγκα ζει και μαλιστα εχω να πω στους βαζελους "Με "γεια την παραγκα" γιατι και αυτοι απεκτησαν μια φετος.

4) Ακομα τα βαζω με τον εαυτο μου που ασχολουμαι με το ελληνικο ποδοσφαιρο και ακομα χειροτερα που αγοραζω διαρκειας για να ζω και να θυμαμαι βραδιες σαν την χθεσινη.

5) Ο παρατηρητης δεν παρεπεμψε τον Δαλουκα γιατι οπως ειπε το πεναλτυ ηταν στην κριση του. Αυτο καταλαβαινετε τι σημαινει??? Οτι ουσιαστικα αμφισβητουμενη φαση ηταν μονο το πεναλτυ!!!!!! ? !!!!!!

Ενα θα πω: Χθες ο Δαλουκας καταφερε να κανει ΑΕΚτζη να κλαιει απο την αδικια! Τον ειδα με τα ματια μου να κλαιει!!!ΕΛΕΟΣ!!!

ps: τι μπαλαρα επαιξε χθες η ΑΕΚ??Λιγο στο τελιωμα να δουλεψει θελει...

Δημοσ.
Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Ολυμπιακό.

Αν οι φάσεις ήταν έστω και λίγο αμφισβητούμενες ή το μοναδικό σφάλμα του Διαιτητή ήταν που δεν έδωσε κόκκινη στον Τοροσίδη στο 12' θα έλεγα:"NΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ,ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΙ ΟΜΩΣ,Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΜΕ 11 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΧΤΥΠΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ.

Από τη στιγμή όμως που

1.Το πέναλτυ του Μέλμπεργκ δεν υπάρχει άνθρωπος ακόμη και Ολυμπιακός που να μην το είδε

2.Το έμμεσο στη μικρή περιοχή δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το είδε και αυτό.

3.Την αγκωνιά του Τοροσίδη δεν υπάρχει άνθρωπος(μαζί και ο επόπτης που ήταν δίπλα) που να μην την είδε

4.Τα δολοφονικά τάκλιν του Ζεβλάκοφ που δεν τιμωρούταν ούτε με κίτρινη τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε 3 κίτρινες τελείως αστείες(που σημαίνει και πιο προσεκτικοί οι κιτρινισμένοι) δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τα είδε.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ 0-0!

ΚΑΙ ΣΤΟ 1-2...

5.Το πένατλι στον Νέμεθ δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που αν δινόταν να έλεγε ότι δεν ήταν...

Επειδή όλα αυτά παραείναι πολλά...Δεν μπορείς παρά να πεις..Ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.Και δεν μιλάμε για πλάγια και αμφισβητούμενα...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ,ΕΜΜΕΣΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ,ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ,ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΟΛΑ ΣΤΟ 0-0 ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 1-2...ΟΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟΥ..

Απο ολες αυτες τις φασεις που αναφερεις ο διαιτητης που βγαινει στο supersport ειπε οτι δν υπαρχει κοκκινη στον Τορο(κιτρινη ναι) δν υπαρχει εμμεσο και δν υπαρχει πεναλτυ στην φαση του Νεμεθ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΥ ΖΕΒΛΑΚΟΦ(κιτρινη καρτα δν εδειξε ελεος με την κλαψα)

Δημοσ.

...

3) ..."Καλα μαλ***ς εισαι? Αυτα ανηκουν στο παρελθον", τωρα με σιγουρια επιβεβαιωνω πως η παραγκα ζει και μαλιστα εχω να πω στους βαζελους "Με "γεια την παραγκα" γιατι και αυτοι απεκτησαν μια φετος.

...

Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, έχουμε και μπιστόλες εμείς. Αμέεεεεεεεεεε... :P

Για το p.s. θα συμφωνήσω. Μην ξεχνάς όμως και την άμυνα, γιατί και κει υπάρχει ένα θέμα, έτσι;

Δημοσ.

κλπ κλπ

Κοίτα φίλε.Δεν έχω αδικιθεί μόνο σε ένα ματς και εννοείται ότι όταν πρόκειται για κάτι αμφισβητούμενο αν η ομάδα σου ήταν ανύπαρκτη στο γήπεδο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!και όπως έκανα μόκο πέρυσι που μας σφάζανε με τον βάζελο στα πλέι όφ και σε άλλα παιχνιδάκια που ακύρωνε πεντακάθαρα γκόλ.Έτσι θα έκανα και σήμερα..αν δεν ήταν έτσι το παιχνίδι..

Χθες ρε φίλε,ούτε αμφισβητούμενα ήταν...Τελείως πεντακάθαρα όλα..Και η εμφάνιση της ομάδας μου επιτρέπει να πω ότι κρίθηκε το παιχνίδι από τον διαιτητή...Όπως και η ροή του αγώνα...αν ήταν στο 0-1 ή στο 0-2 αυτές οι φάσεις το ίδιο επίσης...Ήταν οι περισσότερες στο 0-0...Με έναν Ολυμπιακό στο ταμπούρι που αν έτρωγε το γκόλ θα σκορπούσε τελείως.Δεν με νοιάζει ακόμη και να χάναμε..Μπορεί ρε φίλε να τα έδινε όλα,να έπαιζε με 10 ο Ολμπιακός από το 12,να έδινε το πέναλτυ και το έμμεσο και να τα χάναμε και τα δύο και να έβαζε γκόλ από κόντρα ο Ολυμπιακός και να χάναμε το παινχνίδι..Και να ήταν και μία μόνο η φάση που αδικήθηκε η ΑΕΚ να πω ρε φίλε ΟΚ συμβαίνουν αυτά δεν είναι δικαιολογία...!Χθές είχαμε ρεσιτάλ!Ψάχνουν οι γαύροι μισή φάση που ευνοηθήκαμε για να ισοσταθμίσουν τα όργια και δεν μπορούν να βρούν!Μέχρι και το οφσάιντ που εφηύραν κατάλαβαν και οι ίδιοι πόσο αστείο είναι να το λένε και τη σβήσαν!

Δημοσ.

1) Καταλαβα οτι οι βαζελοι δεν μπορουν να αποδεχτουν οτι η ΑΕΚ παιζει μπαλα με budget υποπολλαπλασιο του μετοχικου Παναθηναικου.

2) Αρνουνται να αντιμετωπισουν την ΑΕΚ στα ισια, ως αντιπαλη ομαδα και προτιμουν να εχουν να κανουν μονο με τον γαυρο παρα και με τους δυο (ΑΕΚ και γαυρο).

3) Και μεσα σε ολα ξεφευγουμε απο το θεμα της παραγκας. Γιατι αν και πριν απο μερικα χρονια οποιος μου ελεγε για παραγκες του ελεγα "Καλα μαλ***ς εισαι? Αυτα ανηκουν στο παρελθον", τωρα με σιγουρια επιβεβαιωνω πως η παραγκα ζει και μαλιστα εχω να πω στους βαζελους "Με "γεια την παραγκα" γιατι και αυτοι απεκτησαν μια φετος.

4) Ακομα τα βαζω με τον εαυτο μου που ασχολουμαι με το ελληνικο ποδοσφαιρο και ακομα χειροτερα που αγοραζω διαρκειας για να ζω και να θυμαμαι βραδιες σαν την χθεσινη.

5) Ο παρατηρητης δεν παρεπεμψε τον Δαλουκα γιατι οπως ειπε το πεναλτυ ηταν στην κριση του. Αυτο καταλαβαινετε τι σημαινει??? Οτι ουσιαστικα αμφισβητουμενη φαση ηταν μονο το πεναλτυ!!!!!! ? !!!!!!

Ενα θα πω: Χθες ο Δαλουκας καταφερε να κανει ΑΕΚτζη να κλαιει απο την αδικια! Τον ειδα με τα ματια μου να κλαιει!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Από ένα τόπικ που γράψαν τις τελευταίες 2 μέρες κατά 95% αεκτζίδες και ολυμπιακοί, εσύ στα 3 πρώτα σημεία γράφεις παρατηρήσεις για τον Παναθηναϊκό... Μάλιστα.

Δημοσ.
Το γεγονός ότι τα έβλεπαν όλοι και όχι οι διατητές απλά αποδεικνύει πως δεν κάνουν για Α εθνική. Η αίσθηση μου είναι πως δεν επρόκειτο για προμελετημένο χειρουργείο και αυτό το στηρίζω σε δυο πράγματα:

1. Δες και άλλα παιχνίδα (πχ Πανιώνιος-ΠΑΟΚ) και θα δεις συνολικά πως η διατησία πάσχει

2. Το πως σφύριζε δεν παρέπεμπε σε σε κάτι τέτοιο συγκρινόμενο με παλιότερα παιχνίδα όπου πράγματι ήταν έτσι (μην κάτσουμε και τα θυμηθούμε δεν ωφελεί σε τπτ)

Ο Μάκος και ο Καφές δεν φάνηκαν καθόλου. Αντίθετα ήταν αρνητικοί. Το ότι έπαιρναν μέτρα στο κέντρο ήταν γιατί ο ολυμπιακός περίμενε.

Όταν όμως ο ολυμπιακός ήθελε να κρατήσει μπάλα και να παγώσει το παιχνίδι ο ντούντου μπορούσε να το κάνει και μάλιστα το έκανε και ο Στολτίδης όταν αυτός μπήκε (που έχει να παίξει και τόσο καιρό ε...). Αυτό βέβαια οφείλεται και στην κλάση την οποία διαθέτει ΑΛΛΑ έβλεπες τον Μάκο και τον Καφέ να περιμένουν και να μην πιέζουν λες και η ομάδα τους κέρδιζε! Θα μπορούσα να το αποδώσω στην έλλειψη ψυχολογίας αλλά μάλλον είναι ελλειψη ικανότητας. Με λίγα λόγια θέλουν αλλά δεν μπορούν.

Δεν ξέρω σε τι αμυντικά χαφ έχεις συνηθίσει που δεν περνάει τίποτα και κόβουν τα πάντα και πέφτουν να δαγκώσουν και κλέβουν όλες τις μπαλιές...Δεν είναι Τζέραρντ εννοείς;E Ναι δεν είναι..Αλλά για ελληνικά δεδομένα μια χαρά μπορούν και παρα μπορούν άσε που δεν χρειάζεται η ΑΕΚ να παίζει με 2 αμυντικά χαφ σε κάθε παιχνίδι..Άμα δεν μπορεί ο Μάκος ποιός μπορεί;Και λίγα λαθάκια να κάνει του τα δικαιολογώ και με το παραπάνω.Αυτός είναι το μέλλον της ομάδας και πρέπει να ενταχθεί κιόλας στην ομάδα...Ακόμη δεν ήρθε καλά καλά.

Χθες ήταν από τις λίγες φορές που η ΑΕΚ είχε ελάχιστα προβλήματα στον άξονα..Και ο Καφές και Μάκος κέρδισαν κατά κράτος το κέντρο..Είναι πολλά δυστυχώς που δεν φαίνονται αλλά ο Ντουντού και ο Λεντέσμα δεν υπήρχαν στο γήπεδο και θα ήταν πολύ άδικο να το αποδώσουμε μόνο σε τακτική του Ολυμπιακού.Εχώ χθές μια χαρά τους είδα να πέφτουν πρώτοι πάνω σε κάθε μπάλα.Κάποια λάθη κάναν μόνο όταν είχαν κατοχή...που εντάξει ο Καφές δεν ξέρω αν μπορεί να τα βελτιώσει..αλλά ο Μάκος σίγουρα μπορεί να γίνει κολόνα στο κέντρο της ΑΕΚ.Δεν θυμάμαι ποτέ μου τόσο καλό 20άχρονο αμυντικό χαφ στην ΑΕΚ..Και γενικά σε όσα παιχνίδια έχω δεί μέχρι τώρα εκτός από το παιχνίδι με την Έβερτον,που ήταν πανολεθρία γενικα,ο Μάκος στο ανασταλτικό κομμάτι είναι ο μόνος που τρέχει 90 λεπτά,κόβει και δεν ρίχνει και ρυθμό.Απίστευτα προσόντα..Στο ματς με τον Ηρακλή και χθες είδα ότι αρχίζει να βγάζει και την ομάδα μπροστά σιγά σιγά και να προωθείται και να παίρνει και περισσότερες πρωτοβουλίες..Είναι θέμα χρόνου πιστεύω πότε αυτός ο παίχτης θα ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα..

Τώρα για τη διαιτησία άντε ο δόλος είναι βαριά κουβέντα...Αλλά το ότι φοβούνται να στήσουν στα 11 μέτρα Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όταν πρέπει βγάζει μάτια...Δεν μπορείς να μην είδες το πέναλτυ του Σαριέγκι και του Μέλμπεργκ ρε φίλε..Δεν μπορείς να μην βλέπεις τα δολοφονικά μαρκαρίσματα..Μιλάμε για απόσταση 5-10 μέτρων από τη φάση.Και άσχετος να ήσουν θα τα έδινες.Πιο πολύ πιστεύω ότι φοβούνται παρά ότι δεν ξέρουν τι βλέπουν.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:41 ----------

Απο ολες αυτες τις φασεις που αναφερεις ο διαιτητης που βγαινει στο supersport ειπε οτι δν υπαρχει κοκκινη στον Τορο(κιτρινη ναι) δν υπαρχει εμμεσο και δν υπαρχει πεναλτυ στην φαση του Νεμεθ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΥ ΖΕΒΛΑΚΟΦ(κιτρινη καρτα δν εδειξε ελεος με την κλαψα)

Και θέλεις και άλλο για να καταλάβεις ότι φορούσε γυαλία;

Αν δόσεις κάρτα σε αγκωνιά είναι δυνατόν να δόσεις κίτρινη;;;;

Δεν ήταν το έμεσο;;;;Κάτσε λίγο...Πές μου ότι ο Μέλμπεργκ την γύρισε με το κεφάλι..ή ότι ήταν σε προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα πάνω σε διεκδίκηση!!!!

Δεν ήταν πέναλτι;;;;;;;;Πές μου ότι επιτρέπεται να κάνεις και τάπα στο ποδόσφαιρο και να πέφτεις με τα χέρια πάνω στην μπάλα!Μήπως να πάρετε και τον Παπαλουκά να κάνει και κανένα κλέψιμo;;;

Ναι όντως όταν δεν δίνεις κάρτα σε παίχτες άνετα μπορεί αυτός ο παίχτης να συνεχίζει να σφάζει και όταν δίνεις στον αντίπαλο να παίζει πιο προσεκτικά μην πάρει κόκκινη..Αυτό είναι κοινή λογική..

Και ο Τσουκαλάς νομίζει ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός..Τι να κάνω δηλαδή εγώ;Δεν είδε όλη η Ελλάδα τι έγινε θες να μου πείς επειδή βγήκε ένας στο nova και έλεγε ότι να ναι για να δικαιολογήσει τα χάλια του συναδέρφου του;ΕΛΕΟΣ δηλαδή!

Δημοσ.

Ρε συ νίκο, πως γίνεται ο μάκος και ο καφές να σβήσαν ντουντού και λεντέσμα? Δε στέκει, από τη στιγμή που και οι δυο είναι κόφτες? Δεν κάνουν παιχνίδι. Δεν είναι τζέραρντ ούτε γκάγκο, είναι εσιέν, ντιαρά, τέτοιου στυλ παίχτες (όχι αξίας, αλλά στυλ παιχνιδιού).

Δημοσ.

Ε κάτσε ρε αφεντικό που δεν ξέρεις ότι το κέντρο του Ολυμπιακού ξεκινάει και τελειώνει από αυτούς τους δύο...

Τι θες να κάνω που δεν έχει ο Ολυμπιακός δημιουργικό χαφ στον άξονα.Αυτούς έχει αυτούς σβήσανε...Η μάχη του κέντρου συνήθως είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που παίζουν εκεί και χθές το κέντρο ήταν της ΑΕΚ κατά κράτος..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:51 ----------

Τες πα.Πολύ το κουράσαμε και δεν βγάζει πουθενά.Δεν μιλάω άλλο για αυτό το παιχνίδι.Ότι έγινε έγινε.Και όποιος το είδε ξέρει.Δεν γίνεται να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

Μόνο για αγωνιστικά να μιλήσουμε.Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι όσα και να πούμε..Η ιστορία έγραψε Ολυμπιακός νικητής,Δαλούκας mvp και τέλος.

Δημοσ.
Ε κάτσε ρε αφεντικό που δεν ξέρεις ότι το κέντρο του Ολυμπιακού ξεκινάει και τελειώνει από αυτούς τους δύο...

Τι θες να κάνω που δεν έχει ο Ολυμπιακός δημιουργικό χαφ στον άξονα.Αυτούς έχει αυτούς σβήσανε...Η μάχη του κέντρου συνήθως είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που παίζουν εκεί και χθές το κέντρο ήταν της ΑΕΚ κατά κράτος..

Nαι το ανασταλτικό κέντρο. Το οποίο όταν η ομάδα έχει στηθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς συνήθως μαρκάρει δεν κόβει, αφήνει αυτή τη δουλειά στους αμυντικούς, οι οποίοι αν εξαιρέσεις το τσαφ του αβραάμ ήταν πολύ καλοί. Σου θυμίζω Τσέλσι-Μπαρτσελόνα (1-1). Η Τσέλσι ήταν πίσω και έκανε παιχνίδι η μπαρτσελόνα. Γιατί, η τσέλσι δεν ήθελε να βγει μπροστά.

Δημοσ.
Nαι το ανασταλτικό κέντρο. Το οποίο όταν η ομάδα έχει στηθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς συνήθως μαρκάρει δεν κόβει, αφήνει αυτή τη δουλειά στους αμυντικούς, οι οποίοι αν εξαιρέσεις το τσαφ του αβραάμ ήταν πολύ καλοί. Σου θυμίζω Τσέλσι-Μπαρτσελόνα (1-1). Η Τσέλσι ήταν πίσω και έκανε παιχνίδι η μπαρτσελόνα. Γιατί, η τσέλσι δεν ήθελε να βγει μπροστά.

Δεν ήθελε ή δεν μπορούσε;:o

Είναι αστείο αυτό που λες..Σοβαρά όλες οι ομάδες και σε όλα τα παιχνίδια η πρώτη μάχη που γίνεται είναι να κερδίσει το κέντρο η μια από την άλλη..

Εννοείται ότι ήταν πολύ καλά στημένος αμυντικά ο Ολυμπιακός με 11 παίχτες πίσω από την μπάλα και γιαυτό και ήταν τόσο δύσκολο να διασπαστεί η άμυνά.Αλλά και αρκετές ευκαιρίες έβγαλε η ΑΕΚ και ορισμένες φορές τέτοιες άμυνες σπάνε και με πέναλτι ή τιμωρία των σκληρών μαρκαρισμάτων ή απλά με γκόλ που δυστυχώς για εμάς δεν μας ήθελε η μπάλα.Πόσα πήγαν χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι..Δεν έμπαινε η πόρνη!Και ξαναλέω ότι αν δεν υπήρχαν τα οφθαλμοφανέστατα λάθη των διαιτητών κατά της ΑΕΚ που δεν την άφησε να μπεί μπροστά στο σκορ θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός νίκησε πέρα για πέρα δίκαια.Έστησε την ομάδα αμυντικά στο γήπεδο,ήταν άστοχη η ΑΕΚ,πολύ αποτελεσματικός αυτός και το πήρε...Αλλά μην ακούω τώρα ταρζανιές ότι αυτά που δεν έδωσε χθές δεν ήταν γιατί όσο κόκκινα γυαλιά και να φοράς...δεν γίνεται να μην τα είδες(Δεν μιλάω για εσένα..Γενικά μιλάω)

Δημοσ.
Δεν ξέρω σε τι αμυντικά χαφ έχεις συνηθίσει που δεν περνάει τίποτα και κόβουν τα πάντα και πέφτουν να δαγκώσουν και κλέβουν όλες τις μπαλιές...Δεν είναι Τζέραρντ εννοείς;E Ναι δεν είναι..Αλλά για ελληνικά δεδομένα μια χαρά μπορούν και παρα μπορούν άσε που δεν χρειάζεται η ΑΕΚ να παίζει με 2 αμυντικά χαφ σε κάθε παιχνίδι..Άμα δεν μπορεί ο Μάκος ποιός μπορεί;Και λίγα λαθάκια να κάνει του τα δικαιολογώ και με το παραπάνω.Αυτός είναι το μέλλον της ομάδας και πρέπει να ενταχθεί κιόλας στην ομάδα...Ακόμη δεν ήρθε καλά καλά.

Χθες ήταν από τις λίγες φορές που η ΑΕΚ είχε ελάχιστα προβλήματα στον άξονα..Και ο Καφές και Μάκος κέρδισαν κατά κράτος το κέντρο..Είναι πολλά δυστυχώς που δεν φαίνονται αλλά ο Ντουντού και ο Λεντέσμα δεν υπήρχαν στο γήπεδο και θα ήταν πολύ άδικο να το αποδώσουμε μόνο σε τακτική του Ολυμπιακού.Εχώ χθές μια χαρά τους είδα να πέφτουν πρώτοι πάνω σε κάθε μπάλα.Κάποια λάθη κάναν μόνο όταν είχαν κατοχή...που εντάξει ο Καφές δεν ξέρω αν μπορεί να τα βελτιώσει..αλλά ο Μάκος σίγουρα μπορεί να γίνει κολόνα στο κέντρο της ΑΕΚ.Δεν θυμάμαι ποτέ μου τόσο καλό 20άχρονο αμυντικό χαφ στην ΑΕΚ..Και γενικά σε όσα παιχνίδια έχω δεί μέχρι τώρα εκτός από το παιχνίδι με την Έβερτον,που ήταν πανολεθρία γενικα,ο Μάκος στο ανασταλτικό κομμάτι είναι ο μόνος που τρέχει 90 λεπτά,κόβει και δεν ρίχνει και ρυθμό.Απίστευτα προσόντα..Στο ματς με τον Ηρακλή και χθες είδα ότι αρχίζει να βγάζει και την ομάδα μπροστά σιγά σιγά και να προωθείται και να παίρνει και περισσότερες πρωτοβουλίες..Είναι θέμα χρόνου πιστεύω πότε αυτός ο παίχτης θα ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα..

Τώρα για τη διαιτησία άντε ο δόλος είναι βαριά κουβέντα...Αλλά το ότι φοβούνται να στήσουν στα 11 μέτρα Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όταν πρέπει βγάζει μάτια...Δεν μπορείς να μην είδες το πέναλτυ του Σαριέγκι και του Μέλμπεργκ ρε φίλε..Δεν μπορείς να μην βλέπεις τα δολοφονικά μαρκαρίσματα..Μιλάμε για απόσταση 5-10 μέτρων από τη φάση.Και άσχετος να ήσουν θα τα έδινες.Πιο πολύ πιστεύω ότι φοβούνται παρά ότι δεν ξέρουν τι βλέπουν.

Πράγματι οσπφ και πάο έχουν καλά σφυρίγματα γενικότερα. Αλλά σου ξαναλέω πως η χθεσινή διατησία δεν μου θύμισε άλλες παλιότερες ύποπτες.

Μπορεί ο Μάκος και ο Καφές αν παίξουν με τον Πανθρακικό ή την καβάλα να κλειδώσουν το κέντρο (όπως είπες για ελλάδα καλή είναι) αλλά χθες έχοντας σαφώς πιο ποιοτικούς παίκτες απεναντί τους δεν το κατάφεραν και σου ξαναλέω πως όταν ο ολυμπιακός αποφάσιζε να κρατήσει μπάλα ή να πιέσει φαίνονταν η ανεπαρκεια τους.

Δεν ξέρω, ίσως ο Μάκςος αργότερα να γίνει πολύ καλύτερος ή να γίνει ο νέος Τουρέ. δεν έδειξε κάτι τέτοιο. Ο καφές ήταν αυτός που όλοι γνωρίζουμε.

Καλά για το αν μπορούν να κρατήσουν μπάλα, σου είπα και πιο πάνω, πολύ απλά δεν μπορούν.

Μην ξεχνάμε από που ξεκίνησε και το δεύτερο γκολ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...