kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μπά...Δεν πείθει κανέναν και τα μεγάλα ονόματα επίσης φέτος δεν πείθουν. Λίγο δύσκολο να πείσουν όταν ακόμα δεν έχουν πατήσει χορτάρι... Παρόλ'αυτά, νομίζω ότι με συμφέρει η οπτική που αντιμετωπίζετε τα πράγματα και θα ήθελα σε παρακαλώ να συνεχίσεις να τα βλέπεις έτσι, ξέρεις, είμαστε ανύπαρκτοι, η παράγκα ζει κλπ
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ε ναι κανένα απολύτως πρόβλημα...Αφού είσαι ευχαριστημένος εσύ με αυτό που είδες από την ομάδα σου 90 λεπτά 10 παίχτες πίσω και 5 ευκαιρίες στην κόντρα τις οποίες δύο που μπήκαν έβαλε γκόλ ο βασικός σου σέντερ φόρ...Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... Σε άλλους αγώνες..μπορεί... 1)Να μην είναι τόσο εύστοχο το σέντερ φόρ σου που έβαλε τα δύο γκόλ χθές και στους 3 τελευταίους αγώνες. 2)Να μην είναι τόσο άστοχοι οι αντίπαλοι που χάσαμε και εγώ δεν ξέρω πόσα.. 3)Να μην υπάρχει Δαλούκας να σε προστατέψει στο 0-0 και στο 1-2 τόσες φορές. Όλη η Ελλάδα είδε τη χθεσινή σφαγή και πόσες ομάδες υπήρχαν στο γήπεδο και εσείς συνεχίζετε να καμαρώνετε για την ανυπαρξία σας..Ότι θέλετε κάντε..Εσείς θα κράζετε σε λίγο καιρό.Δεν παίζει να συνεχιστούν αυτά τα όργια για πολύ.Απλά πήρατε δύο 3ποντα δυνατά και τίποτα παραπάνω.Θα χάσετε αρκετά έτσι πως παίζετε. Δεν υπάρχει περίπτωση.Παναθηναικός,ΑΕΚ και Άρης είναι πολύ καλύτερες ομάδες από εσάς και δεν πρόκειται να τερματίσετε από πάνω τους.Λίγο χρόνο κερδίσατε μόνο.
alexis333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Φαντασου ο,τι λειπουν δυο βασικοι παιχτες οπως ο Γκαλετι ( ξερεις νομιζω ποιος ειναι και τι κανει ο Γκαλετι οταν ειναι στα καλα του ) και επισης ο Μαρεσκα. Επισης ευτυχως εμεις οι ανυπαρκτοι εχουμε στα 3 τελευταια ματς τρεις νικες σε Τσαμπιονς Λιγκ , Τουμπα και ΟΑΚΑ και εσεις εχετε μια 4αρα με την εβερτον μια ισοπαλια με τα Γιαννενα και μια ηττα μες στο γηπεδο σας. Δεν ξερω ποιος ειναι ανυπαρκτος τελικα ,σε σχεση παντα με τα αποτελεσματα...
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Με τη μόνη διαφορά ότι αν σας αδικήσουν κιόλας δεν θα σας λυπηθεί και κανείς..Και θα σας πούμε όλοι.."Μα υποτιμάς την ομάδα σου...Τα γκόλ ο αντίπαλος στα έβαλε όχι ο διαιτητής..." Τουλάχιστον αν είχατε λίγη τσίπα να μην καμαρώνετε για την χθεσινή σας ανυπαρξία και να μην είσασταν ειρωνικοί για την σφαγή του Δαλούκα μπορεί και να ήταν διαφορετικά.Πλέον no mercy.. Δεν ξερω ποιος ειναι ανυπαρκτος τελικα ,σε σχεση παντα με τα αποτελεσματα... Όπως το είπες.Είδαμε και τι μπάλα παίξατε με την Αλκμάαρ,είδαμε και πως πήρατε τη νίκη στην Τούμπα είδαμε και πως πήρατε τη νίκη χθές...Είδε και όλη η Ελλάδα τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων..Ποτέ και όταν λέω ποτέ εννοώ ακόμη και στο προπέρσυνο 4-0 δεν ήταν τόσο χάλια ο Ολυμπιακός μέσα στο ΟΑΚΑ και τόσο ανώτερη η ΑΕΚ.Απλά πρόπερσι ούτε Δαλούκας υπήρξε και μπαίναν και τα δικά μας.Συνεχίστε να προκαλείτε για να γουστάρουμε με τα χάλια σας όταν θα ξεφουσκώνετε.Θέμα χρόνου είναι.Όσοι δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους το ξέρουν.
user12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τωρα η θα μιλαμε για το παιχνιδι ή θα μιλαμε για το παιχνιδι με τον Παοκ make up your mind.Και ναι ανυσηχο για την ομαδα μου που ειχε την υπεροχη του παιχνιδιου και δεν μπορεσε να κερδισει που σε 3 αντεπιθεσεις εφαγε 2 γκολ αλλα που κολανε ολα αυτα με το οτι εσεις δεν παιξατε καλα ακομα δεν εχω καταλαβει.Και ναι ο Σαχα δεν εκανε μια εξοδο σε ολο το παιχνδι, εγω φταιω για αυτο, και στο παιχνιδι με την Εβερτον δεν βγηκε να καθαρισει ενα κορνερ ενω φαινεται να βελτιωνεται στα μακρινα σουτ αποκτα καινουργιο κουσουρι που περισυ δεν ειχε. Και αμα ηταν ο Κυριακος στην θεση του Γιαχιτς δεν θα ετρωγε το γκολ.
alexis333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Το αν θα ξεφουσκωσουμε θα δειξει αργοτερα. Για τωρα ξερω οτι πηραμε διπλο μεσα στην εδρα σας και αντι να κοιτατε λιγο γιατι χασατε τα χετε ριξει ολα στο διαιτητη. Δε σας φταιει καθολου ο Σκοκο που δεν μπορει να βαλει γκολ αλλα ουτε και ουτε ο Μπλανκο. Επισης δε σου φταιει η αμυνα που ειναι γτπκ και φαγατε τα γκολ της πλακας. Για ολα σου φταει ο Δαλουκας που δεν εδωσε ενα πεναλτυ στον αερα με ενα χερι καταλαθος. Απλα θα περνατε ενα πεναλτυ απο το πουθενα χωρις αξιζατε καποιο γκολ εκει ωστε να λες οτι σας εσφαξε. Δε λεω επρεπε να το παρετε αλλα οτι ειπα και πι πανω... Και επισης για τον Ολυμπιακο μη λυπασαι. Ο ολυμπιακος ξερει τι παιχτες εχει και γνωριζει τα κενα του και αυτο που κατεβαζει στο γηπεδο ειναι αυτο που μπορει συμφωνα και με το υλικο. Ειναι μεγαλο προσον να ξερεις τα μειονεκτηματα σου και να παιζεις για τη νικη συμφωνα με αυτο που μπορεις και στο τελος να τα καταφερνεις 3 φορες κι ολας συνεχομενα με δυσκολους αντιπαλους. Αντιπαθω ομως τις ομαδες που δεν μπορουν να δουν και δεν γνωριζουν τα λαθη,τις αδυναμιες και τα κενα τους. Δεν καταλαβαινω τι ειδε ολος ο κοσμος για τα τρια ματς που λες. Δηλαδη ευνοηθηκαμε και στα τρια ματς ? Χαχα :lol:
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Ολυμπιακό. Αν οι φάσεις ήταν έστω και λίγο αμφισβητούμενες ή το μοναδικό σφάλμα του Διαιτητή ήταν που δεν έδωσε κόκκινη στον Τοροσίδη στο 12' θα έλεγα:"NΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ,ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΙ ΟΜΩΣ,Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΜΕ 11 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΧΤΥΠΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ. Από τη στιγμή όμως που 1.Το πέναλτυ του Μέλμπεργκ δεν υπάρχει άνθρωπος ακόμη και Ολυμπιακός που να μην το είδε 2.Το έμμεσο στη μικρή περιοχή δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το είδε και αυτό. 3.Την αγκωνιά του Τοροσίδη δεν υπάρχει άνθρωπος(μαζί και ο επόπτης που ήταν δίπλα) που να μην την είδε 4.Τα δολοφονικά τάκλιν του Ζεβλάκοφ που δεν τιμωρούταν ούτε με κίτρινη τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε 3 κίτρινες τελείως αστείες(που σημαίνει και πιο προσεκτικοί οι κιτρινισμένοι) δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τα είδε. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ 0-0! ΚΑΙ ΣΤΟ 1-2... 5.Το πένατλι στον Νέμεθ δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που αν δινόταν να έλεγε ότι δεν ήταν... Επειδή όλα αυτά παραείναι πολλά...Δεν μπορείς παρά να πεις..Ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.Και δεν μιλάμε για πλάγια και αμφισβητούμενα...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ,ΕΜΜΕΣΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ,ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ,ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΟΛΑ ΣΤΟ 0-0 ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 1-2...ΟΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟΥ..
tasoskont Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 ας κανουμε στην ακρη το πεναλντι και το εμμεσο που δεν μας εδωσε προσπερναω και τις π@π@ριες μερικων περι οφσαιντ και επιθετικο φαουλ στο γκολ της αεκ κατα τα αλλα η ομαδα χθες επαιξε πολυ ωραια μπαλα πραγματικα τους εκανε γιογιο ο γκερειρο εσπαγε πλακα μαζι τους πραγματικα δεν πιστευες οτι εβλεπες ντερμπι με ολυμπιακο.η ευθυνη που χασαμε ειναι κυριως δικη μας γιατι οταν τον αλλο τον εχεις πατησει κατω τον αποτελιωνεις αν δεν το κανεις σε καποια κοντρα σε καποια γκελα θα στην κανει αυτος οπως εγινε και χθες.το μονο κερδος απο χθες ο γκερειρο ο νεμεθ και το ωραιο ποδοσφαιρο.στα - η πικρη γευση της ητας με τον τροπο που ηρθε. ps σε πρωτοσελιδο εφημεριδας παναθηναικου γραφει "για κλαματα ο δαλουκας για γελια οσφπ και αεκ" την μπαλα που παιξαμε εμεις χθες πιθανων δεν θα την παιξει ο βαζελος ολη την χρονια αλλα να τον δω στο οσφπ-παο.
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι ρε Αλέξη κερδίσατε το ματς στην Τούμπα και το χθεσινό χωρίς την βοήθεια των διαιτητών... H AEK έχασε 10 κλασικές ευκαιρίες(τι πιο κλασική άραγε από τα πέναλτι που δεν δόθηκαν..) αλλά γκόλ δεν άξιζε.. Το πέναλτι δεν είναι ένας τρόπος για να διασπάσεις μια άμυνα με 10 παίχτες μέσα στην περιοχή και δεν είναι σημάδι υπεροχής.. Η ΑΕΚ δεν ήταν πάρα πολύ καλύτερη χθές.. Αν δεν σε αφήνει ο διαιτητής να βάλεις γκόλ δεν είναι λογικό κάποια στιγμή από το πουθενά να βάλει γκόλ ο αντίπαλος. NOT
Minotavrs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Ολυμπιακό. Αν οι φάσεις ήταν έστω και λίγο αμφισβητούμενες ή το μοναδικό σφάλμα του Διαιτητή ήταν που δεν έδωσε κόκκινη στον Τοροσίδη στο 12' θα έλεγα:"NΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ,ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΙ ΟΜΩΣ,Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΜΕ 11 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΧΤΥΠΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ. Από τη στιγμή όμως που 1.Το πέναλτυ του Μέλμπεργκ δεν υπάρχει άνθρωπος ακόμη και Ολυμπιακός που να μην το είδε 2.Το έμμεσο στη μικρή περιοχή δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το είδε και αυτό. 3.Την αγκωνιά του Τοροσίδη δεν υπάρχει άνθρωπος(μαζί και ο επόπτης που ήταν δίπλα) που να μην την είδε 4.Τα δολοφονικά τάκλιν του Ζεβλάκοφ που δεν τιμωρούταν ούτε με κίτρινη τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε 3 κίτρινες τελείως αστείες(που σημαίνει και πιο προσεκτικοί οι κιτρινισμένοι) δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τα είδε. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ 0-0! ΚΑΙ ΣΤΟ 1-2... 5.Το πένατλι στον Νέμεθ δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που αν δινόταν να έλεγε ότι δεν ήταν... Επειδή όλα αυτά παραείναι πολλά...Δεν μπορείς παρά να πεις..Ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.Και δεν μιλάμε για πλάγια και αμφισβητούμενα...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ,ΕΜΜΕΣΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ,ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ,ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΟΛΑ ΣΤΟ 0-0 ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 1-2...ΟΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟΥ.. Aσε μας ρε Νικο... τσαμπα ξοδευεις φαια ουσια.... ξερεις τι μου ειπε ενας Ολυμπιακος σημερα........ "μα πριν το χερι υπηρχε offside"........ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα σχολια δικα σας....
anterovgaltis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Βλέποντας το ματς χθες μένουν τα εξής: - Η ΑΕΚ μπορεί να παίξει καλή μπάλα. Έχει κάποιους παίχτες που μπορούν να κάνουν την ομάδα απρόβλεπτη. Είναι μια ομάδα του Μπάγεβιτς και αυτό φαίνεται. -Από την άλλη πλευρά αμυντικά αντιμετωπίζει φοβερά προβλήματα. Σε περιπτωσεις που μια ομάδα αξιόπιστη θα κατάπινε τη μπάλα η αεκ έδινε ευκαιρίες σε ΑΥΤΟΝ τον οσφπ. Πέρα από αυτό οι έξη παίκτες που αμυνονται (4 πίσω και δυο χαφ) δεν μπόρεσαν να κερδίσουν καμιά προσωπική μονομαχία. Και δεν συνέβη μόνο χθες. Συνέβη και με την Έβερτον όπου εκεί βέβαια η διαφορά φάνηκε πολύ περισσότερο. -Τα λάθη του διατητή φανέρωναν περισσότερο ανεπάρκεια παρά δόλο (όπως και του επόπτη).
alexis333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αδικησανε και τον ΠΑΟΚ δλδ προχτες στην Τουμπα ?? Αυτο πρωτη φορα το ακουω ps Μηπως αδικησανε και την Αλκμααρ ρε συ ?
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Και να το πω και πιο απλά για να το καταλάβετε. ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ...ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΑ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.... ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΣΕ 10 ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΠΕΝΑΛΤΥs ΚΑΙ ΕΜΕΣΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΚΟΛ...ΚΟΚΚΙΝΗ,ΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΠΗΡΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.. Πραγματικά ήταν η απόλυτη αηδία η χθεσινή.Και για όσους λένε ότι ο διαιτητής δεν είχε δόλο..ΑΝ δεν είχε δόλο θα ευνοούσε και την ΑΕΚ καμμία φορά...Αυτές οι φάσεις ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΙΔΕ! Από τέρμα τέρμα πάνω στο ΟΑΚΑ της είδαν όσοι ήταν στο γήπεδο και δεν της είδε ο άλλος στα 5 μέτρα;come on... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ---------- Αδικησανε και τον ΠΑΟΚ δλδ προχτες στην Τουμπα ?? Αυτο πρωτη φορα το ακουω Είδες που είστε στον κόσμο σας; Για την Αλκμάρ δεν είπα τίποτα ότι αδικήθηκε απλά δεν υπήρχατε στο γήπεδο..Ε στην Τούμπα και χθές παίζατε με 12..Απλά στην Τούμπα δεν ήταν τόσες πολλές οι φάσεις που ευνοηθήκατε...Εντάξει το να μην δώσει πέναλτυ στον ΠΑΟΚ και να σας δόσει ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-2 στην Τούμπα είναι νορμάλ πραγματάκια για εσάς.Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας πάντως..Κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσετε και θα τα δείτε και εσείς.
alexis333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Xαχαχαχα. Εσυ τα λες ωραια Δεν εχω ακουσει κανεναν να μιλαει για αδικια στη Τουμπα. Απο σενα το ακουω τωρα. Πραγματικα τωρα θα σου πω χωρις παρεξηγηση να ξεκολησεις λιγο απο τη διαιτησια.Δε φερει ευθυνη ουτε για την αμυνα σου αλλα ουτε για την ανεπαρκεια σου στην επιθεση και για τα χαφ σου που μαρκαρουνε με τα ματια.
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Xαχαχαχα. Εσυ τα λες ωραια Δεν εχω ακουσει κανεναν να μιλαει για αδικια στη Τουμπα. Απο σενα το ακουω τωρα. Πραγματικα τωρα θα σου πω χωρις παρεξηγηση να ξεκολησεις λιγο απο τη διαιτησια.Δε φερει ευθυνη ουτε για την αμυνα σου αλλα ουτε για την ανεπαρκεια σου στην επιθεση και για τα χαφ σου που μαρκαρουνε με τα ματια. Ρε Αλέξη τι σχέση έχει η άμυνα μου με την διαιτησία.Ας μου δίναν τα σφυρίγματα σωστά να παίζετε με 10 από το 12' και να είναι 2-0 στο 30' και ας βάζατε και 2 γκόλ μετά...Δεν με νοιάζει.Ας κερδίζατε κιόλας.Πάλι δεν με νοιάζει.Τα προβλήματα της ομάδας μου είναι αλλού παπά ευαγγέλιο και δεν νομίζω να καθόρισαν τίποτα χθές.Αυτό που με νοιάζει είναι πως ο διαιτητής προστάτεψε τον Ολυμπιακό και τον βοήθησε με τα 1000 να κερδίσει.Αν δεν φέρει αυτός ευθύνες για την άμυνα της ομάδας μου(oh wait...όταν κιτρινίζει τους παίχτες μου απίθανα μήπως περιορίζει τους παίχτες μου από το να παίζουν πιο δυνατά όπου χρειάζεται;Μπαααα...) φέρει πολλές ευθύνες για την απόδοση της άμυνάς σου που δεν έφαγε γκόλ να τελειώσει το παιχνίδι...Μίσο λεπτό ρε φιλαράκι δηλαδή για να καταλάβουμε...Όταν ο Ολυμπιακός έχει 11 παίχτες μέσα στην περιοχή του να αμύνονται.Κανονικό ταμπούρι...Και δεν σου δίνει πέναλτια,έμμεσα και κάρτες στους αντιπάλους για να χαλαρώσουν λίγο με τα δολοφονικά πως να βάλεις γκόλ δηλαδή;;;;;;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:05 ---------- Βλέποντας το ματς χθες μένουν τα εξής: - Η ΑΕΚ μπορεί να παίξει καλή μπάλα. Έχει κάποιους παίχτες που μπορούν να κάνουν την ομάδα απρόβλεπτη. Είναι μια ομάδα του Μπάγεβιτς και αυτό φαίνεται. -Από την άλλη πλευρά αμυντικά αντιμετωπίζει φοβερά προβλήματα. Σε περιπτώσεις που μια ομάδα αξιόπιστη θα κατάπινε τη μπάλα η αεκ έδινε ευκαιρίες σε ΑΥΤΟΝ τον οσφπ. Πέρα από αυτό οι έξη παίκτες που αμυνονται (4 πίσω και δυο χαφ) δεν μπόρεσαν να κερδίσουν καμιά προσωπική μονομαχία. Και δεν συνέβη μόνο χθες. Συνέβη και με την Έβερτον όπου εκεί βέβαια η διαφορά φάνηκε πολύ περισσότερο. -Τα λάθη του διατητή φανέρωναν περισσότερο ανεπάρκεια παρά δόλο (όπως και του επόπτη). Να και ένα σωστό post Που αξίζει σχολιασμού αν και στο κέντρο πιστεύω ότι η ΑΕΚ κέρδισε κατά κράτος...απέναντι σε σαφώς πιο έμπειρους και ικανούς παίχτες ο Μάκος και ο Καφές ήταν οι απόλυτοι νικητές.Κατάφεραν να τους σβήσουν τελείως.Ούτε Ντουντού είδα,ούτε Λεντέσμα...Το πρόβλημα είναι στην πλευρά του Σκόκο που μαρκάρει με τα μάτια... Λάθη κάνανε από τα οποία και προήλθαν οι αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού αλλά παιχνίδι σε παιχνίδι όλα θα πηγαίνουν καλύτερα.Ακόμα είναι σε περίοδο μονταρίσματος η ομάδα.Νταξ στο παιχνίδι με την Έβερτον υπήρχε και τεράστια διαφορά δυναμικότητας και πήγε και τελείως στραβά το παιχνίδι από την αρχή.Ήταν δύσκολο να ορθοποδήσουν από τη στιγμή που τα πρώτα σου δύο λάθη κάνουν το παιχνίδι 2-0 στο 10'...μετά σε παίρνει η μπάλα και είσαι dead.. Η άμυνα της ΑΕΚ είναι νέα ακόμη και δεν είναι δεμένη.Σίγουρα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.Δεν τίθεται θέμα...Μιλάμε για δίδυμα που παίζουν πρώτη φορά μαζί. Αλλά αυτά χθές αν ο διαιτητής ήταν σωστός δεν νομίζω να επηρέαζαν τίποτα.Όσο για τον δόλο...Να ήταν αμφισβητούμενα έστω και λίγο να σου πω ΟΚ...Αυτά ρε φίλε τα είδαν και οι τυφλοί από τις τελευταίες σειρές του ΟΑΚΑ.Αυτοί δεν τα είδανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.