Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφου ησασταν καλυτεροι για πειτε μου ποσα γκολ βαλατε ??

Ρε φίλε καλύτεροι ήμασταν το είδες και εσύ αλλά ο Δαλούκας ήταν απροσπέλαστος σήμερα.Εντάξει παίζουν και οι παίχτες του Ολυμπιακού μπάλα..:X

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αν τον Ολυμπιακό, όπως παίζει τώρα, μία ομάδα τον περιμένει στο κέντρο και τον αφήσει να κάνει παιχνίδι τον έχει "άνετα". Όπως μας έπαιξαν οι Σουηδοί με την Εθνική στο Euro 2008 αν θυμάστε. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι αυτό θα έκανε ο Μπάγεβιτς. Δεν με δικαίωσε.

Όταν είδα ότι μέχρι το 35 δεν κατάφερνε η Α.Ε.Κ. να διασπάσει την πολυπρόσωπη ομολογουμένως άμυνα του Ολυμπιακού την ψηλιάστικα για το δεύτερο μισό. Όταν το κόλλησε ο Τοροσίδης πριν την διακοπή, λέω πάει για 3 σήμερα η Α.Ε.Κ. Κράτησε πάλι πίσω όμως ο Ολυμπιακός και πήγε ποιο στρωτά το παιχνίδι. Αν την πίεζε λίγο στο κέντρο την Α.Ε.Κ. μετά το δεύτερο τέρμα θα σκορπούσε εντελώς.

Δημοσ.

Αντιποδόσφαιρο Ολυμπιακών διαστάσεων. Δεν πειράζει, τόσο μπορούν, τόσο παίζουν.

Αυτό δεν μας τιμάει εμάς φυσικά...

Ο Δαλούκας είναι χέστης και κακός διαιτητής.

Δεν θεωρώ πως είχε δόλο.

Είναι απλά, πώς το λένε ...χέστης και κακός διαιτητής.

Κατά τ'αλλα η ομάδα έβαλε την μπάλα κάτω, αν έδειχνε λίγο σεβασμό στο όνομά του ο Ολυμπιακός θα βλέπαμε σίγουρα καλύτερο παιχνίδι.

Τα αργεντίνια μας μπροστά, κινηθήκαν από το μηδέν ως το μηδέν.

Κακός Σκόκο, κάκιστος Μπλάνκο.

Ο Χουανφράν, ο άφαντος Γιάχιτς και ο περιορισμένων δυνατοτήτων (κακά τα ψέμματα) Μάκος κατάφεραν να κάνουν παιχταρά τον τετραπληγικό Τοροσίδη.

Ζούμε ένα ακόμη beta πρωτάθλημα.

Κορυφαίος του ντέρμπι ο Γκερέιρο. Πολλά καντάρια μπάλα, έξυπνο παιχνίδι, όμορφες εμπνεύσεις, ουσιαστικός, παίχτης επένδυση.

SPSS07 ή δεν ξέρεις τον ορισμό του οφσάιντ, ή κάποιο πρόβλημα έχεις με την όρασή σου.

Δημοσ.

liopyr μηπως ηθελες να σε παιξει ο ολυμπιακος με 3 φορ και 1 κοφτη φουλ επιθεση?

μηπως ηθελες να ειναι ο ολυμπιακος μπροστα με ανοιχτους χωρους για να αλωνιζεις? μηπως ηθελες να στο χαριζαμε το παιχνιδι επειδη ο χουανφραν εχει ωραιες μπουκλες?

τακτικη και οργανωση ξερεις τι ειναι?

θα σε δουμε την κυριακη ξανα τη ομαδαρα εχεις

Δημοσ.

Αντιποδόσφαιρο Ολυμπιακών διαστάσεων. Δεν πειράζει, τόσο μπορούν, τόσο παίζουν.

Αυτό δεν μας τιμάει εμάς φυσικά...

Ο Δαλούκας είναι χέστης και κακός διαιτητής.

Δεν θεωρώ πως είχε δόλο.

Είναι απλά, πώς το λένε ...χέστης και κακός διαιτητής.

Κατά τ'αλλα η ομάδα έβαλε την μπάλα κάτω, αν έδειχνε λίγο σεβασμό στο όνομά του ο Ολυμπιακός θα βλέπαμε σίγουρα καλύτερο παιχνίδι.

Τα αργεντίνια μας μπροστά, κινηθήκαν από το μηδέν ως το μηδέν.

Κακός Σκόκο, κάκιστος Μπλάνκο.

Ο Χουανφράν, ο άφαντος Γιάχιτς και ο περιορισμένων δυνατοτήτων (κακά τα ψέμματα) Μάκος κατάφεραν να κάνουν παιχταρά τον τετραπληγικό Τοροσίδη.

Ζούμε ένα ακόμη beta πρωτάθλημα.

Κορυφαίος του ντέρμπι ο Γκερέιρο. Πολλά καντάρια μπάλα, έξυπνο παιχνίδι, όμορφες εμπνεύσεις, ουσιαστικός, παίχτης επένδυση.

SPSS07 ή δεν ξέρεις τον ορισμό του οφσάιντ, ή κάποιο πρόβλημα έχεις με την όρασή σου.

Ρε φίλε πραγματικά μην είσαι τόσο προκατηλειμένος με τον Μάκο!

Σήμερα κέρδισε κατά κράτος το κέντρο μαζί με τον Καφέ απέναντι σε δύο αποδεδειγμένα καλύτερους ποδοσφαιριστές.Ο Ντουντου ήταν τελείως εξαφανισμένος σήμερα ελέω Μάκου.Σοβαρά είναι πολύ άχαρη θέση του αμ.χαφ και δεν φαίνεται τόσο η δουλειά τους αλλά σήμερα εκτός από το λάθος στο 2ο γκόλ(Που αν δεν είχαν και αυτός και ο Γιάχιτς κίτρινες για "διαμαρτυρία" από πιο πρίν..Δεν θα γινόταν και τίποτα...Δεν παίζει αν δεν είχαν κίτρινη ένας από τους δύο να μην τον σάριζε.) ήταν πραγματικά εξαιρετικός αν σκεφτείς τους παίχτες που είχε απέναντί του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:12 ----------

Έχω την εντύπωση ότι αν τον Ολυμπιακό, όπως παίζει τώρα, μία ομάδα τον περιμένει στο κέντρο και τον αφήσει να κάνει παιχνίδι τον έχει "άνετα". Όπως μας έπαιξαν οι Σουηδοί με την Εθνική στο Euro 2008 αν θυμάστε. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι αυτό θα έκανε ο Μπάγεβιτς. Δεν με δικαίωσε.

Όταν είδα ότι μέχρι το 35 δεν κατάφερνε η Α.Ε.Κ. να διασπάσει την πολυπρόσωπη ομολογουμένως άμυνα του Ολυμπιακού την ψηλιάστικα για το δεύτερο μισό. Όταν το κόλλησε ο Τοροσίδης πριν την διακοπή, λέω πάει για 3 σήμερα η Α.Ε.Κ. Κράτησε πάλι πίσω όμως ο Ολυμπιακός και πήγε ποιο στρωτά το παιχνίδι. Αν την πίεζε λίγο στο κέντρο την Α.Ε.Κ. μετά το δεύτερο τέρμα θα σκορπούσε εντελώς.

Το αν έδινε τα δύο πέναλτι και το σκόρ ήταν στο 30' 2-0 θα είχαν άλλο αέρα στα πόδια τους οι παίχτες και θα έπαιρνε διαστάσεις το σκόρ ξέχασες να πεις.:X

Δημοσ.

SPSS07

Εγώ δεν θέλω τίποτα από εσάς, δε με απασχολεί κιόλας.

Εσείς είπα, τόσο μπορούσατε, τόσο παίξατε.

Δημοσ.
Παραδέχθηκε την παράβαση του Μέλμπεργκ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Δεν έβλεπα τηλεόραση... Δικαίωμα της ΑΕΚ να διαμαρτύρεται. Βρήκε στο χέρι του Μέλμπεργκ η μπάλα. Δεν είμαι όμως αρμόδιος να κρίνω αν ήταν πέναλτι ή όχι» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης αναφορικά με τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ αναφορικά με την διαιτησία του Δαλούκα στο ντέρμπι.

Το χέρι του Αβραάμ ήταν οφθαλμοφανέστατο...Μέχρι και οι Ολυμπιακοί τα παραδέχονται..Και συνεχίζουν μερικοί να επιμένουν.

Δημοσ.

Επισης να πω πως αν παιζαμε ανοιχτα ( το οποιο με τους διαθεσιμους παικτες κατι τετοιο ειναι αδυνατον ) θα φαινοταν περισοτερο τα αμυντικα σας κενα...

Αφου δεν εχουμε παιχτες για να παιξουμε επιθετικα πως ζητας να το κανουμε αυτο κυριε liopyr.:-D

Δημοσ.

Το αν έδινε τα δύο πέναλτι και το σκόρ ήταν στο 30' 2-0 θα είχαν άλλο αέρα στα πόδια τους οι παίχτες και θα έπαιρνε διαστάσεις το σκόρ ξέχασες να πεις.:X

Όντως αλλά εγώ μιλάω για την εξέλιξη του παιχνιδιού και όχι με την πιθανή πορεία που θα είχε αν άλλαζε κάτι.

Δημοσ.

Και τελευταία φορά που το λέω.Ο Μάκος είναι απίστευτων δυνατοτήτων.Απλά μην ξεχνάν μερικοί ότι είναι 20 χρονών μόλις.Αν δεν μπει στην ομάδα να ψηθεί και παιχνίδι το παιχνίδι να βρίσκει και τα πατήματα του επιθετικά(γιατί αμυντικά σε όλα τα παιχνίδια είναι πολύ καλός) θα είναι μεγάλο λάθος.Και ο Κατσουράνης κάποτε έτσι ήταν αλλά μπήκε πήρε φανέλα και έγινε αυτός που έγινε.Ο Μάκος έχει μεγαλύτερες προοπτικές από τον Κατσούρ και πρέπει να στηριχτεί.Είναι μαζί με τον Νίνη οι δύο καλύτεροι Έλληνες σε αυτή την ηλικία με πολλή διαφορά όμως.

Και όποιος ξέρει τι σημαίνει να αποκτήσεις Ελληνική κολόνα στο κέντρο...καταλαβαίνει...

Όντως αλλά εγώ μιλάω για την εξέλιξη του παιχνιδιού και όχι με την πιθανή πορεία που θα είχε αν άλλαζε κάτι.

Καλά δεν είπες αν πίεζε στο δεύτερο ο Ολυμπιακός κτλ κτλ...;

Αφου δεν εχουμε παιχτες για να παιξουμε επιθετικα πως ζητας να το κανουμε αυτο κυριε liopyr.:-D

Διαβάστε τουλάχιστον σωστά.Αυτό που είπες και εσύ είπε και ο liopyr...:-(

Δημοσ.

Καλά δεν είπες αν πίεζε στο δεύτερο ο Ολυμπιακός κτλ κτλ...;

Διαβάστε τουλάχιστον σωστά.Αυτό που είπες και εσύ είπε και ο liopyr...:-(

Αν ειδες ποσταραμε την ιδια ωρα περιπου αρα δεν προλαβα να δω τι εγραψε.

Απλα βαριομουν να κανω edit.

Μη βαρας...:P

edit: Μιλαω για το τελευταιο ποστ του liopyr αν μιλας κι εσυ γι'αυτο ..

Δημοσ.

Αναφέρθηκα στο γεγονός ότι μέχρι το 35 η Α.Ε.Κ. δεν είχε καταφέρει να βάλει γκολ παρά της ευκαιρίες. Και εφόσον έγινε αυτό ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι η Α.Ε.Κ. θα την πατήσει στο δεύτερο μέρος. Έγινε όμως ποιο νωρίς.

Δημοσ.
Αναφέρθηκα στο γεγονός ότι μέχρι το 35 η Α.Ε.Κ. δεν είχε καταφέρει να βάλει γκολ παρά της ευκαιρίες. Και εφόσον έγινε αυτό ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι η Α.Ε.Κ. θα την πατήσει στο δεύτερο μέρος. Έγινε όμως ποιο νωρίς.

Ναι όντως μας πάτησε...:-(:-(:-(:-(

Δημοσ.
Ναι όντως μας πάτησε...:-(:-(:-(:-(

Εξέλαβες το πατήσει ανάποδα. Το υποκείμενο ήταν η Α.Ε.Κ. Δηλαδή όχι «Ο Ολυμπιακός θα πατήσει (θα την διαλήσει) την Α.Ε.Κ.» αλλά «Η Α.Ε.Κ. θα την πατήσει (θα την πληρώσει) που δεν έβαλε γκολ έως τώρα».

Δημοσ.

edit: Μιλαω για το τελευταιο ποστ του liopyr αν μιλας κι εσυ γι'αυτο ..

Να πω για τρίτη φορά το "τόσο μπορούσατε τόσο παίξατε" ή θα θεωρηθεί πλεονασμός;

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...