leftermann Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Θεϊκή κίνηση! Όξω ο Ενσαλίβα! Καλό ε; Ντούσαν θεέ πάρε την παε! το παίρνω πίσω. Δεν πήρα χαμπάρι ότι ο Ταμ τραυματίστηκε. Τζάμπα η χαρά μου.
liopyr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο εγώ έμεινα μαλάκας με τον (αστείο-αφρο) Fellaini; Eίχα ακούσει αρκετά γι'αυτόν, δε λέω, αλλά τι χαφάρα GOD!
linkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο εγώ έμεινα μαλάκας με τον (αστείο-αφρο) Fellaini;Eίχα ακούσει αρκετά γι'αυτόν, δε λέω, αλλά τι χαφάρα GOD! Οντως παικτουρα ο τυπας.Νταμαρι αλλα ετρεχε σαν homo.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο εγώ έμεινα μαλάκας με τον (αστείο-αφρο) Fellaini;Eίχα ακούσει αρκετά γι'αυτόν, δε λέω, αλλά τι χαφάρα GOD! Θυμάμαι στο παιχνίδι που είχε παίξει η Λάρισα με την Έβερτον, που υπήρχαν και πολλοί οπαδοί με περούκες ή και κούρεμα (!) που είχαν αυτό το στυλ! Πολύ γέλιο μιλάμε!
liopyr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα ερχόταν στην ΑΕΚ θα κουρευόμουν κι εγώ έτσι! Μεταξύ μας, ας μου επιτραπεί η έκφραση, το στυλ παιχνιδιού του (φοβερή απλότητα-δύναμη-τεχνική-εμνεύσεις) μου θύμισαν Ζιντάν...
nikos21aek Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Κάναμε τον περούκα να φαίνεται Zιντάν... Είδαν και θετικά οι από πάνω... Άντε ο Θεός βοηθός την Κυριακή στα Γιάννενα να πάρουμε το 3ποντό μην έχουμε κανένα ακόμη χειρότερο ψυχολογικό χτύπημα γιατί είναι γερή έδρα να πάμε με κεφάλι ψηλά στη διαβολοβδομάδα που θα δείξουν τα παιδιά αν γίναν άντρες ή όχι... Και ναι αυτή τη φορά δεν είναι του χεριού μας ο Ολυμπιακός..Το χάσαμε το κορμί πατριώτη με τους εμπρηστές.Τώρα επέστρεψε και ο Τοροσίδης,παίζει και ο Αμπαλάμ...Άνετα κρατάει το 0 πίσω(κάτι που χωρίς αυτούς 1η αγωνιστική δεν γινόταν ούτε με σφαίρες) Για Χ πάει αλλά βγαίνει και 2πλό από κόντρα,βγαίνει και άσσος αν μπει γκολ γρήγορο. Καλά τον deminho Που έγραψε ότι του άρεσε ο Άρτσε χθές και έγραψα από κάτω εγώ για πλάκα "κάποιος να τον μπανάρει" τον μπάναραν τελικά;; Ελπίζω να μην είναι για πολύ ή να είναι άλλος ο λόγος γιατί εγώ για πλάκα το έγραψα!
tasoskont Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 μούγκα στη στρουγκα παιδια... τι θες να κανουμε δηλαδη να αναλυσουμε το αυριανο ντερμπι????
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Τσααα...αυριο (που 'σαι πατερ?) αμα νικησουμε κερναω σουβλακια το φιλο μου τον ζζζ
tasoskont Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Τσααα...αυριο (που 'σαι πατερ?) αμα νικησουμε κερναω σουβλακια το φιλο μου τον ζζζ μπα δεν βλεπω να νικαμε, αυριο θα παω γηπεδο και οποτε παω με γαυρο χανουμε η φερνουμε χ μια φορα δεν πηγα και βαλαμε 4:-D:-D:-D
linkin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 μπα δεν βλεπω να νικαμε, αυριο θα παω γηπεδο και οποτε παω με γαυρο χανουμε η φερνουμε χ μια φορα δεν πηγα και βαλαμε 4:-D:-D:-D ρε αρχηγε τραβα σε καμια καφετερια καλυτερα! :-D:-D
Str Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 τι θες να κανουμε δηλαδη να αναλυσουμε το αυριανο ντερμπι???? ποιο ντερμπυ ρε... εδω εχουμε Μπιλαρους αγωνιστικους διευθυντες, Αρτσιδες που σεντραρουν παρε-βαλε (στον αντιπαλο), Μπαεβιτς να κανει δηλωσεις, ντερμπυ με γυαρο (ναι ΚΑΙ αυτο) και καπακια με βαζελο (προφανως ΚΑΙ αυτο)... δλδ δεν εχουμε να κανουμε κουβεντα αυτη την περιοδο? η μας κοπηκαν τα ποδια επειδη φεραμε μια ισοπαλια στα Γιαννενα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:29 ---------- μπα δεν βλεπω να νικαμε, αυριο θα παω γηπεδο και οποτε παω με γαυρο χανουμε η φερνουμε χ μια φορα δεν πηγα και βαλαμε 4:-D:-D:-D να κερασω φαγητακι-ποτακι-γυναικα και να μου δωσεις το εισητηριο σου να το κανω και κορνιζα αν νικησουμε????
nikos21aek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Tasoskont.Σοβαρά πήγαινε σε καμία καφετέρια να το δεις.Καλύτερα κιόλας να είσαι και πιο αραχτός,να βλέπεις και τα ριπλέι,μπιρίτσες,ουισκάκι κτλ.Άστο το γήπεδο σήμερα.. Τίποτα ρε δεν μας έκοψε τα πόδια.Από μ@λκία και ατυχία στα Γιάννενα χάσαμε βαθμούς αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι.Απλά τι να σχολιάσουμε; Για το προεδρικό νέκρα,με προπονητή ηρεμία,με παίχτες εντάξει ο Άρτσε φαίνεται ότι να ναι μέχρι στιγμής αλλά τι να τον κρίνεις αυτόν;Δεν έχουμε ίντριγκες πολλές.Άντε να έρθει και ο Μελισσανίδης να κλειδώσει και το διοικητικό να είμαστε κυριλέ.
Str Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 dude.... seriusly? δλδ παικτης που εχει συμβολαιο μεχρι το 11, του προτεινουμε ανανεωση ΤΩΡΑ και ΔΕΝ τα βρίσκουμε, και παρεπιπτοντως εχει βγει 2/2 πρωτες του χρονιες Ελλαδα/μετακομιση-απο-λατινικη-αμερικη-σε-ευρωπη 1ος σκορερ δεν ειναι θεμα για κουβεντα? wtf?
nikos21aek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέχρι το 11 έχει συμβόλαιο.Ας επικεντρωθούμε σε αυτούς που λήγει στο 10(Παυλής,Ταχτσίδης,Λαγός,Μαντούκα,Χουανφράν) που αν δεν ανανεώσουν μένουν ελεύθεροι και φέυγουν στο τσαμπέ το Γενάρη χωρίς να μπεί φράγκο στο ταμείο και έχουμε ενάμιση χρόνο για να ανανεώσει ο Μπλάνκο..Έλεος δηλαδή αν είναι και αυτό θέμα..Αν δεν δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ καλά θα κάνουν και δεν θα του ανανεώσουν.Ας δούν πως πάει η φετινή χρονιά και αρχίζουν τα ανοίγματα το καλοκαίρι άμα τους παίρνει.. Τι να ασχοληθούμε δηλαδή ρε φίλε που δεν υπογράφει ένας παίχτης που θα είναι σίγουρα στην ΑΕΚ τα επόμενα δύο χρόνια? Απλά δεν υπάρχει τίποτε άλλο να γράψουν οι φυλλάδες και γράφουν αυτό.Σιγά τα ωά...Μέχρι να έρθει η ώρα του θα έχει έρθει και ο Μελισσανίδης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.