Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι παιχτάρα ρε φίλε..Τι έκανε το παλικάρι;

Σιγά μην φέρουμε τέτοιο παίχτη ποτέ..

Το πίστεψα και εγώ αλλά όσο βλέπω τι κάνει μάλλον για όνειρο θερινής νυκτός μοιάζει.

Δεν υπάρχει περίπτωση./

Δημοσ.

Αυτοί δεν παίζουν μπάλα απλώς ζωγραφίζουν μέσα στο γήπεδο, αυτουνων το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα είναι καλύτερο και από το δικό μας (επαγγελματικό :lol: :lol: :lol:)

Δημοσ.

Πάντως το σίγουρο είναι πως αν ήμουν Νοτιάς και είχα ένα εκατομμύριο παραπάνω στην τσέπη μου και 4 να μου ζητούσαν αν μπορούσα να τον φέρω θα το κολλούσα για να έρθει.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φέρει κόσμο παραπάνω στο γήπεδο κάθε Κυριακή για να το πάρω πίσω.(Από εισιτήρια μόνο ε!Δεν μιλάω για πιθανές επιτυχίες της ομάδας στο πρωτάθλημα με την προσθήκη ενός τέτοιου παίχτη και γεμάτο γήπεδο)

Δημοσ.

Βραζιλια και Αργεντινη παντα θα παραγουν τρομερα ταλεντα αλλα να κατσω να δω τα αντιστοιχα πρωταθληματα τους...no thanks.Απεχουν πολυ πιστευω απο τα μεγαλα ευρωπαικα.

Δημοσ.

Στην βραζιλια δεν υπαρχουν αμυνες ποσα ταλεντα στην Αργεντινη ηρθαν ευρωπη και δεν αγγιξαν?

Τωρα που το θυμηθηκα κανει την σουταρα ο Ντικα και βγαινει εξω και αρχιζουμε να τον χειροκραταμε και ακουγεται μια φωνη να λεει ''Καλα ας ειχε μπει να δω αν θα χειροκροταγατε'' γελαγα για κανα 10 λεπτο.:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Πάμε για μια αξιοπρεπή εμφάνιση σήμερα.Μην χάσουμε με πάνω από 2 γκολ και αναστραφεί το κλίμα μόνο.

Η μ@λκία είναι αν μπορείς να την πεις μ@λκια ότι ο Ντούσαν δεν κατεβαίνει ποτέ για να ταμπουρωθεί ειδικά τώρα που έχει και τους παίχτες να παίξει επίθεση και δυστυχώς στο νησί τα γήπεδα γέρνουν..

Άντε να δούμε τι θα δούμε σήμερα..

Για μένα οτιδήποτε καλύτερο από το 3-0 είναι επιτυχία.Δεν έχει κερδίσει ποτέ Ελληνική ομάδα στην Αγγλία.Μόνο η ΑΕΚ είχε κερδίσει πριν 30 χρόνια και από τότε κανένας ξανά.

Είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας του πρωταθλήματος.Δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο δυστυχώς.

Πολύ αισιόδοξα ένα Χ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...