nikos21aek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα ρε Manuel που τον έδιωξαν οι οργανωμένοι..Με τους οργανωμένους κατέβηκε στις εκλογές της ερασιτεχνικής... Ναι αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του,ότι εκτός από τον εαυτό του δεν εμπιστευόταν κανέναν.Δεν είναι μόνο ο Μελισσανίδης που έφαγε πόρτα από τον Ντέμη.Φάγαν και ιστορικές προσωπικότητες της ΑΕΚ..Τσιάρτας,Ντούσαν,Νικολάου,Μανωλάς... Είπαμε στο marketing ο Ντέμης ήταν no1..Φτάσαμε σε σημεία να έχουμε μέχρι και την Burberry χορηγό.. Λογικό να τον υποστηρίζουν κάποιοι που δεν βλέπουν την κατάσταση της ομάδας ποιά είναι τώρα.Γιατί marketing rulez.. Αλλά στα υπόλοιπα τα έκανε όσο χειρότερα γινόταν.. Τες πα μην συζητάς άλλο για τον Ντέμη γιατί και εγώ τον είχα πιστέψει πολύ και έπεσα πολύ έξω. Λοιπόν ήρθε και ο αλλήθωρος.Άντε να δούμε τι θα κάνει και αυτός...
deminho11 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτά που φαίνονται σαν λαδιές στην μπλούζα είναι δικέφαλοι αετοί??? Με κεντρικό χορηγό τί κάναμε γνωρίζει κανείς? H COSMOTE θα είναι???
nikos21aek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι δικεφαλάκια είναι..Άσε τελικά η φανέλα που μου φαινόταν πολύ άσχημη στην αρχή που είχα δει τις φωτός τελικά από κοντά είναι πολύ ωραία.Απλή αλλά ωραία. Ακόμη χορηγό ρε..Μπάρτσα δεν είμαστε;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Συγγνώμη, αλλά η Μπάρτσα έχει τη UNICEF...την οποία πληρώνει, αντί να πληρώνεται. Ναι, ξέρω, πλάκα κάνετε. Χοπ-χοπ.
nikos21aek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ας τους κόψει να βάλουν το χαμόγελο του παιδιού τουλάχιστον να πιάσουν και τόπο κάποια λεφτά από αυτά που πήρανε από τον Κυριάκο. H Μπαρτσελόνα ποτέ στην ιστορία της δεν είχε χορηγό στη φανέλα.Δέχτηκε μια τεράστια πρόταση από την bwin ύψους 100m € και ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία κάτι που εξόργισε τους φίλους της ομάδας.Σαν απάντηση σε όλο αυτό τον ντόρο η διοίκηση αποφάσισε να πληρώσει η ίδια για να βάλει την unicef χορηγό. Καλύτερη απάντηση στις φήμες νομίζω δεν μπορούσε να δώσει..
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Τον Ντέμη από όσο καταλαβαίνω εγώ από απόσταση, τον έδιωξαν οι οργανωμένοι και μόνο. Προσωπικά με στεναχώρησε πολύ αυτό, δείχνει ότι η χώρα δεν ήταν ακόμα έτοιμη για αλλαγή. Τον Ντέμη τον έδιωξε κυρίως η αλλαζονεία του(εγώ αποφασίζω τι είναι ΑΕΚ,αν δεν σας αρέσει αλλάξτε ομάδα),επίσης αγανάκτησε ο κόσμος και όχι μόνο οι οργανωμένοι για τα παρακάτω 1.Λεφτά για ΣΩΣΤΕΣ μεταγραφές ΔΕΝ έδινε(κάτι μίζες με Μπασινάδες και κάτι συντάξεις) αλλά παρόλο τη μίζερη οικονομική πολιτική κατάφερε να βάλει την ομάδα μέσα 40 μύρια. 2.Νεανική ομάδα έταξε,Μπασινά-Ριβάλντο έπαιρνε 3.Ακαδημίες έταζε,ούτε μακέτα δεν έφτιαξε 4.Προπονητικό έταζε,μακέτα έφτιαξε 5.Πιτσιρίκια ταλαντούχα θα παίζουν έλεγε,@@ έπαιζαν και αν τύχαινε να βγει κάποιο τότε φουλ πούλημα 6.Πούλησε τους πάντες,δεν πήρε κανέναν και ΄μπήκε η ομάδα μέσα με τα μπούνια,πως γένειν αυτό; 7.Το καλύτερο για το τέλος:Ολοκλήρωση 5ετους πλάνου με Δώνη Για πες,απο αυτά που έλεγε για 5ετη πλάνα,ποιο τήρησε; Εγώ πιστεύω οτι η ΑΕΚ θα πάει μπροστά μόνο όταν σταματήσει να υπάρχει η original.... Συμφωνώ,όταν σταματήσει να υπάρχει η original έτσι όπως είναι σήμερα
user12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ας τους κόψει να βάλουν το χαμόγελο του παιδιού τουλάχιστον να πιάσουν και τόπο κάποια λεφτά από αυτά που πήρανε από τον Κυριάκο. H Μπαρτσελόνα ποτέ στην ιστορία της δεν είχε χορηγό στη φανέλα.Δέχτηκε μια τεράστια πρόταση από την bwin ύψους 100m € και ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία κάτι που εξόργισε τους φίλους της ομάδας.Σαν απάντηση σε όλο αυτό τον ντόρο η διοίκηση αποφάσισε να πληρώσει η ίδια για να βάλει την unicef χορηγό. Καλύτερη απάντηση στις φήμες νομίζω δεν μπορούσε να δώσει.. Καλα η Μπαρτσα εχει 90.000 μελη και αλλα τοσα διαρκειας εχεις τρελο κοσμο πουλαει φανελες παγκοσμιος.Τωρα εμεις να μην εχουμε χορηγο δεν κολαει εχουμε ελειμα και απο εποχες που ειχαμε χορηγους μεχρι και στο σορτσακι να μην εχουμε καθολου δεν λεει. Οσο για τον Ντεμη μονο λογια ηταν τελικα τιποτα δεν εκανε.Στα τελευταια του κανεις δεν ηθελε τον Ντεμη οταν η ΑΕΚ ηταν 10η και ελεγαν να φυγει σηκωθηκε και εφυγε και καλα εκανε 4ετες στον Φερρερ και 3ετες στον Δωνη.Και δεν ειναι το μοναδικο του λαθος οτι εφαγε λεφτα εφαγε οτι εκανε γωωριμιες εκανε εις βαρος της ομαδας,το μονο καλου του ισως να ειναι ο Νοτιας.Αλλα ας εχουμε μικρο καλαθι θα τον δουμε και αυτον νωρις ειναι ακομα,μεχρι στιγμης εχει δειξει σοβαροτητα δεν εχει βαλει λεφτα αλλα αφου δεν υπαρχει καποιος να τα βαλει καλυτερα να κατσει αυτος
nikos21aek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Επιμένει κανείς ότι θα χάναμε από τον Ολυμπιακό με γεμάτο ΟΑΚΑ; ΜΑΜΗΜΕΝΕ ΕΜΠΡΗΣΤΗ!
liopyr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Επιμένει κανείς ότι θα χάναμε από τον Ολυμπιακό με γεμάτο ΟΑΚΑ;ΜΑΜΗΜΕΝΕ ΕΜΠΡΗΣΤΗ! Εν τω μεταξύ διαβάζω το παραπάνω ποστ, και λέω από μέσα μου, (τι λέει ο μαλάκας, επειδή βάλαμε ένα γκολ στον Θρασύβουλο γίναμε ομαδάρα πάλι και τέτοια). Μετά είδα σκορ Παγκρήτιο.
nikos21aek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού είστε προκατειλημμένοι επειδή μιλάω με λίγο ενθουσιασμό για όσους παίζουν καλά. Για τους αμυντικούς την άλλη φορά ταγάρια τους ανέβαζα αργοκαράβες τους κατέβαζα και ο άλλος έλεγε πως νόμιζε ότι μιλάω για Λίβερπουλ. Έλα σοβαρά ποτέ δεν είμαι υπερβολικός για την ομάδα μας.Απλά όταν πρέπει να πω μπράβο το λέω και δεν τσουβαλιάζω ή απαξιώνω όλους τους παίχτες. Όποιος αξίζει είναι κρίμα να μην του το αναγνωρίζουμε.Μερικοί μας παίχτες αν παίζαν σε άλλες ομάδες θα ακούγαμε για μύθικούς παίχτες.Κρίμα είναι να τους υποτιμάμε. 0-2..Το κάρφωσε και ο Λεό.. Η ομάδα τακτική θα δουλέψει και θα παίξει καλή μπάλα φέτος..Το υλικό μια χαρά είναι..Και ο προπονητής μια χαρά είναι. Αρκεί να είμαστε δίπλα της και να τη στηρίζουμε. Αν ένα πράγμα μετράει στο ποδόσφαιρο είναι η δυναμική και αυτή την δίνει ο κόσμος.. Με Μπούρμπο,Κρασά,Σοάρες και καλύτερο παίχτη τον Κατσουράνη το διεκδικήσαμε στα ίσα με τον κόσμο στο πλευρό.. Που να έβλεπες και αγώνα Παγκρήτιο εκτός από σκορ... Όσοι λείπαν σήμερα από τον Ολυμπιακό αυτοί θα λείπανε και από το ΟΑΚΑ.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:21 ---------- Πολλή βροχή και αέρας σήμερα..Τι τους πήγαν εκεί για φιλικό..Αφού δεν σωριάστηκε κανένας πάλι καλά. O Άρτσε τελικά δεν είναι τόσο βουτυρομπεμπές όσο φαινόταν στις φωτός που είχαμε από Αργεντινή.Πολύ τσαμπουκαλεμένος φαίνεται και λογικό να είναι κιόλας.Βασικός στην πρωταθλήτρια Αργεντινής έπαιζε.. Από κάτι φωτός που έβλεπα που ήταν σαν ΑΜΕΑ είχα φοβηθεί λίγο.. Μακάρι εκτός από τσαμπουκαλεμένος εμφανησιακά να είναι και στο γήπεδο μπας και μας απαλλάξει από τον Μαιστόροβιτς που είναι μονίμως στον κόσμο του.
tasoskont Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μακάρι εκτός από τσαμπουκαλεμένος εμφανησιακά να είναι και στο γήπεδο μπας και μας απαλλάξει από τον Μαιστόροβιτς που είναι μονίμως στον κόσμο του. δεν θελω να ακουω τετοια ο καραφλας θα ειναι παντα βασικος
user12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 δεν θελω να ακουω τετοια ο καραφλας θα ειναι παντα βασικος Δεν ξερω εμενα στο 2ο ημιχρονο με την Βαλσουι μου αρεσε πολυ μακαρι να τον φτιαξει ο Ντουσαν και να παιζει ετσι παντα να ησυχασουμε και μεις λιγο
nikos21aek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Και με ατρόμητο καλός ήταν...Αλλά πολύ αργός ρε παιδιά..Μακάρι με Γιάχιτς να καλύπτετε η αργοπορία του γιατί κολλάει πίσω η μπάλα με τον καζάνα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:31 ---------- Πάλι γκόλ ο Ζόνας...Πολύ πώρωση με την παιχτάρα από τον κόσμο της ΑΕΚ.Πραγματικά αν δεν κάνει αυτό το καλό ο Θανόπουλος να στείλει τον κόσμο στο αεροδρόμιο για να γεμίσει κάθε Κυριακή το ΟΑΚΑ θα είναι εγκλημα! Μερικά απολαυστικά comments :lol: ΡΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ.... fetre ton pastela twraaaaaaaaa!thanopoule min ton xaseis!!! auth th fora den eixe dokari apo ti mikrh perioxh e ? xaxaxaxa LOIPON THANO FERE TON PAIXTARA KLEISTON XTHES...KATALAVAINEIS?RE EINAI PAIXTOYRA TI EPENDITES MOU LES KAI MPOYRDES?KANONIKA DEN PREPEI NA EXEIS XRONO GIA ALLA TORA....TORA KLEINEIS TIN PAIXTOYRA REEEEEEEEEE!....ADERFIAAA OLOI APO ENA SXOLIO EDO PERA GIA NA TA VLEPEI I PAIXTOYRA EAN TO KANOUME KATHIMERINA AYTO MEXRI TON DEKEMVRIO O PAIXTARAS DEN THA PAEI POUTHENA ALLOU EKTOIS TIS AEK....EIDATE POSO TON AGAPANE EKEI?.....TRELANE MAS SOU LEOOOOOOOOOOOOOOOO.....AROSTEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! kala,einai '"trelos"" o anthropos!! an erthei stin aek,kai makari na erthi.. tha kanei pragmata kai thavmata,kai esu kurie thanopoule..ta lefta tou tha ta vgaleis se duo treis agones,giati me afto to paikti tha echeis sunecheia katamesto oaka. Μαγκες μεγαλο κανονι ο δον ζον αλλα καθε γκολ και ενα μυριο παραπανο θα ζητουν τα μπραζιλ
Freakster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχει ξανατύχει να αγοράσω εισιτήριο για μεγάλο αγώνα.. Στο οακα στις 23 λέτε θα έχει εισιτήρια έξω από το γήπεδο; Πρέπει να έχω μαζί ταυτότητα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.