elven Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Σισέ δεν θελω,Γκαλέτι καμιά σχέση σαν όνομα,λαχείο ήταν,επίσης μέγεθος Μέλμπεργκ είχες,τον Κυριάκο αλλά έτρεξαν σάλια όταν είδαν λεφτά. Θες ένα όνομα κάτι μια σιγουριά,δεν λέω Νέστα,έστω ψήσε τον Παπ αλλά όχι και τον καραφλό για ηγέτη της άμυνας.Αυτό είναι κατάντια Για Πλιάτσικα διαφωνώ,είναι ο μόνος πιτσιρικάς που πήρε τόσες πολλές ευκαιρίες,οι άλλοι ούτε με το κυάλι τόσες,για μενα απέτυχε και καλώς έφυγε,τουλάχιστον τον είδαμε,δεν μας έκανε,αντίο. Τον Χετεμάι που τον είδαν; Εγώ βλέπω μια κατάντια,κοιτάν να βγουν + τα πρόσημα(πήραμε 3 οπότε δώσε 2 κι το 1 στη τσέπη),κατάντια επίσης είναι το εξής:Ωραία καλώς έκανες και πήρες Μάκο,αυτός είναι αλλαγή,πρέπει σιγά σιγά να μπει και απο κάποιον να μάθει,απο ποιον θα μάθει;Απο το Παντελί; Άντε πήρε Μάκο οπότε το κέντρο ΟΚ; Αν πχ είχε Κατσούρ κι έπαιρνε Μάκο θα λεγα ΟΚ,αλλά έχει τον ταγαροκεφτέ και παίρνει Μάκο,έχει διαφορά Το ίδιο για Καράμπελα,το ίδιο και για τα σέντερ μπακ
nikos21aek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Κατσούρ δεν έπαιζε βασικός στα 21 μόλις ήρθε;'Η συγκρίνεις Πανιώνιο με Παναχαική; O Χετεμάι πήρε τις περισσότερες ευκαιρίες.Πήγε και ένα χρόνο Καλαμαριά και δεν διακρίθηκε και τόσα.Και ήθελε να φύγει.. Ο Κυριάκος ήταν το λαχείο που μας έκατσε φέτος..Μακάρι βέβαια να έφευγε ο Καράφλας αλλά με 2 αργά σέντερ μπάκ πας άκλαφτος για τα καλά..Μια χαρά είμαστε με Γιάχιτς.. Ναι για κέντρο χρειάζεται ένας ποιοτικός χαφ δίπλα από τον Μάκο το είπα..Αν και δεν ξέρω τι θα κάνει ο Γκερέιρο..Έχω την εντύπωση ότι θα παίζει φούλ επίθεση φέτος ο Ντούσαν με μόνο το Μάκο να κόβει. Ρε σύ σοβαρά...Νομίζεις είναι ο Κατσουράνης μεγαλύτερο σχολείο από το να παίζεις 3 χρόνια βασικός σε Πανιώνιο και Άρη και να διακρίνεσαι;.. Χαφ ποιοτικό δίπλα από τον Μάκο χρειάζεται αλλά όχι για να του μάθει...Για να μην τρέχει ο καημένος για 4... Ο Καράμπελας μια από τα ίδια..Και εγώ είπα ότι θα έπρεπε να υπήρχε κάποιος άλλος μέχρι να είναι αυτός απολύτως έτοιμος για ΑΕΚ Ρε elven σοβαρά τώρα κάνεις πλάκα μάλλον...Πρίν έλεγες ότι να ναι για να καταλήξεις περίπου σε όσα λέω εγώ και αν τα διαβάσεις νομίζεις ότι μιλάω για Λίβερπουλ..
elven Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Αλήθεια δεν θυμάμαι,οταν ήρθε ο Κατσούρ ποιους είχαμε κέντρο; ο Χετεμάι δεν πήρε καμιά ευκαιρία,τη χρονιά του CL ήταν πολύ καλός και μετά τον έφαγε η αφάνεια χωρίς να φταίει,ο δανεισμός στην καλαμαριά δεν είναι ευκαιρία. Επίσης δεν λέμε τα ίδια,λέω πολλά χειρότερα καθώς δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος απο το ρόστερ,απλά πριν τα έλεγα πιο άκομψα
nikos21aek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Toν Ζαγοράκη.Τον μοναδικό χαφ παγκοσμίως με 0 γκόλ ανά 100 παιχνίδια.. Κοίτα δεν είσαι ευχαριστημένος.Ούτε εγώ..Μπορούσε να είναι και καλύτερο το ρόστερ σίγουρα.Αλλά υπάρχουν κάποιοι ποιοτικοί παίχτες,καλός προπονητής,υπάρχει ταχήτυτα,βάθος(αρκετοί παίχτες σε κάθε θέση),νιάτα(πνευμόνια δλδ),όρεξη για μπάλα.. Είναι πραγματικά άλλη φάση να βλέπεις τον Λεονάρντο να κλαίει που φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και να παίζει κουτσαίνοντας μέχρι να βγάλει τη σέντρα και να μπεί το γκόλ από το να βλέπεις τον Μπασινά να περπατάει και να είναι στα @@ του όταν χάνουμε από τον Αστέρα. Και είμαι και αρκετά ευχαριστημένος φέτος από το υλικό και αρκετά αισιόδοξος.. Το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ θα το πάρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλά εγώ ευελπιστώ και θέλω να δω την ομάδα να παίζει μπάλα.Ακόμη ούτε όλη την ομάδα είδαμε ποτέ,ούτε έχει δουλέψει με πλήρη ομάδα ο προπονητής...Απλά κρατάμε κάποια καλά στοιχεία που βλέπουμε γιατί τα κακά είναι σε θέσεις που γίναν αλλαγές. Το στοίχημα του φετινού πρωταθλήματος είναι φέτος η ΑΕΚ.Αν δέσει η ομάδα τους την φυλάει ο Ντούσαν στη γωνία και θα γελάει με τα εκατομμύριά τους στο τέλος..Τα εργαλεία στα χέρια του τα έχει..
user12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καθηστε να τους δουμε τους δικους μας πως θα δεσουν μεταξυ τους και ολα αυτα.Εγω θα ηθελα κατσουρ αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα καλυτερα που δεν ηλθε και πηγε στον Παναθηναικο που ηταν απο μικρος αλωστε και ποτε δεν τον εκρυψε.
deminho11 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 1) Δεν έπαιξε ποτέ σε γάβρο-βάζελο (όπως κάποιοι άλλοι, Μπατίστα, Αλεξανδρής, Σαμπανατσοβιτς, Μπάγεβιτς, Κατσουράνης ενδεικτικά) ενώ θα ήταν εύκολη λύση για αυτόν να πάει με τον "δυνατό" Κόκκαλη. Προτίμησε την ομάδα της καρδιάς! Πάντα και μόνο! 2) Ξεφτίλιζε στο γήπεδο τον διορισμένο πρωταθλητή με κάθε ευκαιρία. Και αν τα πρωταθλήματα παίζονταν στα ίσια θα είχε πάρει 2-3 πρωταθλήματα τις χρονιές 1997, 1998 και 2002. 3) Αρνήθηκε (μαζί με Άτμα και Κασάπη) την θέση του στην Εθνική για να διαμαρτυρηθεί για ότι γινόταν τότε. Κι αυτό για έναν μεγάλο παίχτη, είναι πλήγμα στην καριέρα του. Αλλά έτσι έκρινε σωστό, και έτσι έκανε τότε! 4) Σαν παίχτης ακόμα ύψωσε το ανάστημά του (κοντός μεν, αλλά όσο ψηλός δεν φαντάζεσαι) στον Ψωμιάδη. Και αυτό ήταν η.. απαρχή να αποκαλυφθούν οι απάτες του Ψωμιάδη! 5) Έβαλε γκολάρες που ούτε τις χωράει το κεφάλι μου (με ΡΕΑΛ στο 3-3, Βάζελο στο 2-1 το 1998, γάβρο δεν ξέρω κι εγώ πόσα απίστευτα γκολ, και...και...και...) 6) Στα 31 άφησε τα μεγαλεία της Μαδρίτης και το ποδόσφαιρο για να μπει μπροστάρης κάποιων ανθρώπων όταν όλοι οι υπόλοιποι "ΑΕΚαρχες" 'εκαναν πίσω.. Και μην μου πεις ότι είχε πρόβλημα με την μέση του, γιατί ξέρεις πόσοι και πόσοι τραυματίες κάθονται σε πάγκους ομάδων και πληρώνονται κανονικά, αλλά δεν σταματάνε παρόλα αυτά να είναι ποδοσφαιριστές? 7) Ενέπνευσε τον κόσμο να στηρίξει την ΑΕΚ, μας εμφύσησε την νοοτροπία του διαρκείας και ενέπνευσε τον πολύ κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο και να κάνει sold out στο ΟΑΚΑ (κάτι χωρίς προηγούμενο για την ΑΕΚ μας.) 8) Διεκδίκησε 2 πρωταθλήματα σε 4 χρόνια ενώ είχε πει ρητά ότι δεν μπορεί να υποσχεθεί πρωτάθλημα για τα 5 πρώτα χρόνια, και το είχαμε δεχτει όλοι αυτο. Το 2008 βγήκαμε πρώτοι μάλιστα και ουσιστικά πήραμε την κούπα! Ο Νικολαίδης δεν φταίει για κανέναν Βάλνερ και για το γέγονός ότι οι γάβροι μια ζωή θα είναι ανήθικοι, αλλαζόνες και επαρμένοι... 9) Τους βάζελους στα 4 χρόνια τους είχαμε μονίμως απο κάτω. Κι ας έχουν βαρδινογιανναίους. 10) Κυρίως ότι έκανε το έκανε με αγνή πρόθεση και από την αγάπη του για την ΑΕΚ. Ακόμα και τα λάθη του, που ποτέ δεν αρνήθηκε, τα έκανε γιατί ήθελε να προσφέρει μια χαρά που έλειπε και που ήταν το πρωτάθλημα. Και έτσι παρασύρθηκε σε όποιο διοικητικό λάθος έκανε. Αλλά γενικά προσέφερε πολύ περισσότερα! http://zizanio21.blogspot.com
nikos21aek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αυτά είναι τα καλά. Για τα κακά δεν μας λες.. 1)Δεν έχει την οικονομική επιφάνεια για να μπορέσει να αναλάβει την ΑΕΚ.. 2)Δεν έχει συγχωρέσει ποτέ του τον κόσμο που τον έδιωξε και προσπαθεί ακόμη και τώρα να κάνει κακό στην ομάδα για να αποδείξει ότι αυτός τα έκανε όλα σωστά. 3)Έριξε πόρτες σε οποιονδήποτε επενδυτή και μη ήθελε να βοηθήσει την ομάδα με αποτέλεσμα τώρα να μην μπαίνει κανένας αν δεν πουλήσει ο Ντέμης τις μετοχές του 4)ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ 5)Τις οποιές και δεν αγόρασε ποτέ από κανέναν. 6)Έκανε πόλεμο στον Μελισσανίδη όταν προσπάθησε να μπεί στην Ερασιτεχνική και η Μάνα ΑΕΚ παραπαίει αυτή τη στιγμή.Τρέχει να βρεί κανένα χορηγό αλλά λογικά ρεζίλι θα γίνει πάλι 7)Γήπεδο έταξε και γήπεδο πουθενά.. 8)Ψέμματα.. 9)Θεατρινισμοί 10)Και πάλι ψέμματα 11). . . 100)Συνεργάζεται πλέον και με το αφεντικό της Καβάλας για παίχτες με το γραφείο μάνατζερ του..
tasoskont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 1) Δεν έπαιξε ποτέ σε γάβρο-βάζελο (όπως κάποιοι άλλοι, Μπατίστα, Αλεξανδρής, Σαμπανατσοβιτς, Μπάγεβιτς, Κατσουράνης ενδεικτικά) ενώ θα ήταν εύκολη λύση για αυτόν να πάει με τον "δυνατό" Κόκκαλη. Προτίμησε την ομάδα της καρδιάς! Πάντα και μόνο! 2) Ξεφτίλιζε στο γήπεδο τον διορισμένο πρωταθλητή με κάθε ευκαιρία. Και αν τα πρωταθλήματα παίζονταν στα ίσια θα είχε πάρει 2-3 πρωταθλήματα τις χρονιές 1997, 1998 και 2002. 3) Αρνήθηκε (μαζί με Άτμα και Κασάπη) την θέση του στην Εθνική για να διαμαρτυρηθεί για ότι γινόταν τότε. Κι αυτό για έναν μεγάλο παίχτη, είναι πλήγμα στην καριέρα του. Αλλά έτσι έκρινε σωστό, και έτσι έκανε τότε! 4) Σαν παίχτης ακόμα ύψωσε το ανάστημά του (κοντός μεν, αλλά όσο ψηλός δεν φαντάζεσαι) στον Ψωμιάδη. Και αυτό ήταν η.. απαρχή να αποκαλυφθούν οι απάτες του Ψωμιάδη! 5) Έβαλε γκολάρες που ούτε τις χωράει το κεφάλι μου (με ΡΕΑΛ στο 3-3, Βάζελο στο 2-1 το 1998, γάβρο δεν ξέρω κι εγώ πόσα απίστευτα γκολ, και...και...και...) 6) Στα 31 άφησε τα μεγαλεία της Μαδρίτης και το ποδόσφαιρο για να μπει μπροστάρης κάποιων ανθρώπων όταν όλοι οι υπόλοιποι "ΑΕΚαρχες" 'εκαναν πίσω.. Και μην μου πεις ότι είχε πρόβλημα με την μέση του, γιατί ξέρεις πόσοι και πόσοι τραυματίες κάθονται σε πάγκους ομάδων και πληρώνονται κανονικά, αλλά δεν σταματάνε παρόλα αυτά να είναι ποδοσφαιριστές? 7) Ενέπνευσε τον κόσμο να στηρίξει την ΑΕΚ, μας εμφύσησε την νοοτροπία του διαρκείας και ενέπνευσε τον πολύ κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο και να κάνει sold out στο ΟΑΚΑ (κάτι χωρίς προηγούμενο για την ΑΕΚ μας.) 8) Διεκδίκησε 2 πρωταθλήματα σε 4 χρόνια ενώ είχε πει ρητά ότι δεν μπορεί να υποσχεθεί πρωτάθλημα για τα 5 πρώτα χρόνια, και το είχαμε δεχτει όλοι αυτο. Το 2008 βγήκαμε πρώτοι μάλιστα και ουσιστικά πήραμε την κούπα! Ο Νικολαίδης δεν φταίει για κανέναν Βάλνερ και για το γέγονός ότι οι γάβροι μια ζωή θα είναι ανήθικοι, αλλαζόνες και επαρμένοι... 9) Τους βάζελους στα 4 χρόνια τους είχαμε μονίμως απο κάτω. Κι ας έχουν βαρδινογιανναίους. 10) Κυρίως ότι έκανε το έκανε με αγνή πρόθεση και από την αγάπη του για την ΑΕΚ. Ακόμα και τα λάθη του, που ποτέ δεν αρνήθηκε, τα έκανε γιατί ήθελε να προσφέρει μια χαρά που έλειπε και που ήταν το πρωτάθλημα. Και έτσι παρασύρθηκε σε όποιο διοικητικό λάθος έκανε. Αλλά γενικά προσέφερε πολύ περισσότερα! http://zizanio21.blogspot.com 2)ναι ειδικα το 2002 που επαιζες για 2 αποτελεσματα και πηγες σαν την κοτα και εχασες στα ισα. 4)ναι υψωσε το αναστημα του στον ψωμιαδη γιατι δεν τον αφηνε ν αξενυχταει και ηθελε να του κοψει τα μπουζουκια, ε οχι να κοψεις τα μπουζουκια στο ντεμη 6)αφησε τα μεγαλεια της μαδριτης και πηγε στα μεγαλεια του προεδρου εχτισε βιλες και αγορασε κοτερα αλλα στην ομαδα λιτοτητα 10)καλα δεν ειναι και τοσο αγνη οσο νομιζεις
user12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ενω ο Μελισανιδης ηθελε να μπει στην ερασιτεχικη για την καρδια της μανας του? την ''Αγια Σοφια'' ηθελε να φτιαξει, για αυτο εμπαινε και μετα να την εκμεταλευοτανε να μου πεις και ο Νοτιας το ιδιο κανει αλλα ετσι ειναι το επαγγελματικο ποδοσφαιρο.Ο Κοκαλης τοσα χρονια εβγαζε κερδος δεν του ελεγαν τιποτα.Μονο ο Τζιγκερ τα ακουγε αλλα αμα επαιρνε πρωταθλημα και αυτος θα τους ενοιαζε τους βαζελους αν το πηραν με τον Σιγκουρσον ή με τον Ολισαντεμπε.Οχι κανεις δεν βαζει λεφτα για την ψυχη της μανας του μονο ο Αμρα που ξεπλενει μαυρο
tasoskont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ενω ο Μελισανιδης ηθελε να μπει στην ερασιτεχικη για την καρδια της μανας του την ''Αγια Σοφια'' ηθελε να φτιαξει, για αυτο εμπαινε και μετα να την εκμεταλευοτανε να μου πεις και ο Νοτιας το ιδιο κανει αλλα ετσι ειναι το επαγγελματικο ποδοσφαιρο.Ο Κοκαλης τοσα χρονια εβγαζε κερδος δεν του ελεγαν τιποτα.Μονο ο Τζιγκερ τα ακουγε αλλα αμα επαιρνε πρωταθλημα και αυτος θα τους ενοιαζε τους βαζελους αν το πηραν με τον Σιγκουρσον ή με τον Ολισαντεμπε.Οχι κανεις δεν βαζει λεφτα για την ψυχη της μανας του μονο ο Αμρα που ψεπλενει μαυρο με την διαφορα οτι ο μελισανιδης εχει φουλ χρημα αγαπαει την ομαδα και αν την επαιρνε λογικα θα εχωνε χρημα για να βγαλει και χρημα λογικο ειναι επιχειριματιας.ο ντεμης δεν ειχε χρημα μπηκε στην αεκ την εσωσε ε και μετα εφαρμοσε τακτικη λιτοτητας στην ομαδα αλλα σε αυτον κατι βιλες και κατι σκαφη τα αγορασε ο μελισανιδης δεν εχει αναγκη την αεκ για τετοια
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αυτά είναι τα καλά.Για τα κακά δεν μας λες.. 1)Δεν έχει την οικονομική επιφάνεια για να μπορέσει να αναλάβει την ΑΕΚ.. 2)Δεν έχει συγχωρέσει ποτέ του τον κόσμο που τον έδιωξε και προσπαθεί ακόμη και τώρα να κάνει κακό στην ομάδα για να αποδείξει ότι αυτός τα έκανε όλα σωστά. 3)Έριξε πόρτες σε οποιονδήποτε επενδυτή και μη ήθελε να βοηθήσει την ομάδα με αποτέλεσμα τώρα να μην μπαίνει κανένας αν δεν πουλήσει ο Ντέμης τις μετοχές του 4)ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ 5)Τις οποιές και δεν αγόρασε ποτέ από κανέναν. 6)Έκανε πόλεμο στον Μελισσανίδη όταν προσπάθησε να μπεί στην Ερασιτεχνική και η Μάνα ΑΕΚ παραπαίει αυτή τη στιγμή.Τρέχει να βρεί κανένα χορηγό αλλά λογικά ρεζίλι θα γίνει πάλι 7)Γήπεδο έταξε και γήπεδο πουθενά.. 8)Ψέμματα.. 9)Θεατρινισμοί 10)Και πάλι ψέμματα 11). . . 100)Συνεργάζεται πλέον και με το αφεντικό της Καβάλας για παίχτες με το γραφείο μάνατζερ του.. Ούτε ένα από αυτά που γράφεις δεν μου φαίνονται να είναι ελαττώματα του Ντέμη. Μερικά μάλιστα μου φαίνονται και πλεονεκτήματα και ότι έγιναν για την προστασία της ομάδας.
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Σαν παίχτη δεν λέω κάτι γιατί ήταν τρελή παιχτούρα αλλά στα 31 του δεν άφησε κανένα μεγαλείο,η καριέρα του είχε ήδη τελειώσει-τελείωνε λόγω της μέσης του
nikos21aek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ούτε ένα από αυτά που γράφεις δεν μου φαίνονται να είναι ελαττώματα του Ντέμη. Μερικά μάλιστα μου φαίνονται και πλεονεκτήματα και ότι έγιναν για την προστασία της ομάδας. Ναί βλέπουμε τώρα τα αποτελέσματα πενατακάθαρα..40 εκατομύρια χρέη για μια ΠΑΕ που "Δεν χρωστάει πουθενά και αξίζει 200 εκατομύρια",βλέπουμε τώρα ποιός βάζει λεφτά στην ομάδα που αντί να σηκωθεί να φύγει κάθεται εκεί μπάστακας και αντί για αφεντικό με λεφτά έχουμε αφεντικά που δεν βάζουν μία στην ομάδα..Ναι είδαμε πόσο καλό στην ομάδα έκανε που δεν άφησε τον Μελισανίδη να μπεί στην ερασιτεχνική που λείπουν από τον ερασιτέχνη όσα λεφτά δίνει ο άλλος για πούρα τη χρονιά και βγαίνουν ζητιανιά για να τα βρούνε..Ο Μελισανίδης ένα στυλό θα έβγαζε και μια υπογραφή θα έβαζε... Μάλλον τον λοκώ του προστάτευε και όχι την ομάδα..Πότε έκανε δηλαδή κακό στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης για να της έκανε τότε;Και τι κέρδος θα είχε o Mελισανίδης από τον ερασιτέχνη;Θα έφτιαχνε γήπεδο που δεν θα είχε δικαιώματα πάνω του ο Ντέμης; Με λίγα λόγια ο Ντέμης ήταν ένας φαντασμένος και τίποτα παραπάνω.Σπατάλησε την απίστευτη δυναμική που έδωσε η ομάδα από την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του για να μην κάνει απολύτως τίποτα...Το ξεκίνησε όμορφα αλλά στην πορεία δεν έκανε τίποτα από όσα έλεγε το 5ετές πλάνο του.Ούτε ξεχρέωσε,ούτε γήπεδο έφτιαξε,ούτε ταλέντα έβγαλε που θα αποτελέσουν κορμό...τα πούλησε όλα γιατί "κάναν χάρη που παίζανε στην ΑΕΚ"...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Προφανώς δεν τον εμπιστευόταν. Κάνω λάθος; Και γιατί θα έπρεπε δηλαδή να τον εμπιστευτεί; Επειδή είχε χρήματα; Τον Ντέμη από όσο καταλαβαίνω εγώ από απόσταση, τον έδιωξαν οι οργανωμένοι και μόνο. Προσωπικά με στεναχώρησε πολύ αυτό, δείχνει ότι η χώρα δεν ήταν ακόμα έτοιμη για αλλαγή.
deminho11 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Προφανώς δεν τον εμπιστευόταν. Κάνω λάθος; Και γιατί θα έπρεπε δηλαδή να τον εμπιστευτεί; Επειδή είχε χρήματα; Τον Ντέμη από όσο καταλαβαίνω εγώ από απόσταση, τον έδιωξαν οι οργανωμένοι και μόνο. Προσωπικά με στεναχώρησε πολύ αυτό, δείχνει ότι η χώρα δεν ήταν ακόμα έτοιμη για αλλαγή. +1 Απο φίλο μου που είναι μέσα στα κόλπα μου είπε οτι το γυαλί άρχισε να ραγίζει απο την στιγμή που έδωσε ονόματα ο Ντέμης στην αστυνομία... Δεν γίνεται λέει την μια να πηγαίνεις μαζί για καφέ και την άλλη να τον "δίνεις" στην αστυνομία... Εγώ πιστεύω οτι η ΑΕΚ θα πάει μπροστά μόνο όταν σταματήσει να υπάρχει η original.... Υ.Γ. Αν μπεί στην πολιτική που το εύχομαι, πιστεύω οτι θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ στην υπόθεση γήπεδο......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.