Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν θεωρείς ότι ο Γκαλέτι δεν έχει τεχνική τότε πάσο,ο Τοροσίδης είναι μπακ.

Το παράδειγμα Αβραάμ-Κυργιάκου ήταν για τα κλωτσίδια και τα καραγκιοζιλίκια,απο σεντερ μπακ δεν έχει κανείς την απαίτηση να ξέρει μπάλα,αλλά όχι και να κλωτσάει οτιδήποτε φοράει διαφορετικές κάλτσες.

Η ΑΕΚ έπαιζε στα χαφ με Καφέ,Ενσαλίβα,τέτοιοι παίχτες απλά δεν κάνουν για ποδόσφαιρο,ούτε στην Ελλάδα ούτε στο Αφαγανιστάν,ακόμα και για αμυντικά χαφ μπάλα γιοκ

Το παράδειγμα με τον Καφέ και Ενσαλίβα δεν κατάλαβα γιατί θεωρείς κανέναν γρήγορο η δυνατό? Ο Γκαλέτι σε σχέση με τον Μπελούτσι και τον Σκοκο είναι άμπαλος (Γνωμη μου)

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το παράδειγμα με τον Καφέ και Ενσαλίβα δεν κατάλαβα γιατί θεωρείς κανέναν γρήγορο η δυνατό? Ο Γκαλέτι σε σχέση με τον Μπελούτσι και τον Σκοκο είναι άμπαλος (Γνωμη μου)

μιλας για τον μπελουτσι τον κυριο 7 εκατομμυρια ο μισος μπελουτσι που δεν εχει παιξει ουτε σε ενα ντερμπι???

Δημοσ.

Λοιπόν... Προσπαθώ να τα βάλω κάτω όσα είδα χθες και να αρχίσω να βγάζω συμπεράσματα, και πραγματικά μπλοκάρω άσχημα.

It's been emotional.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, και καταριέμαι την ώρα και την στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνό μου, μου είπαν πως παίζει εισιτήριο με 25€, και εγώ προτίμησα kaiser-pizza-καναπέ.

Το παιχνίδι δεν μπορώ να το σχολιάσω, πραγματικά, ήταν τόσο αντιφατικό στα όλα του, που όποιος δεν το είδε και προσπαθήσει να βγάλει άκρη από αυτά που γράφονται θα φορέσει ζουρλομανδύα.

Πριν από το παιχνίδι δεν είχα καμμία αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, αλλά ο τρόπος που εξελίχθηκε μου ανέτρεψε κάθε δεδομένο που είχα στην κεφάλα μου.

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως είχα στην Tv να παίζει ο τελικός και στο Pc το "el classico", και δεν τολμούσα ούτε κλεφτές ματιές να ρίξω στο monitor.

Μία πικρή γεύση μου την άφησε, αλλά δεν θα άλλαζα αυτόν τον τελικό με κάποιον που θα κέρδιζε η ΑΕΚ 1-0 (π.χ), για κανένα λόγο.

Αυτό που με μπερδεύει πάντως, πολύ, είναι αν η αιτία για αυτό που είδαμε είναι η ικανότητα ή η ανικανότητα των δύο ομάδων.

Ώρες-ώρες μου έδινε την εντύπωση πως η κατσαρόλα τους θέλει και τους δύο, ώρες-ώρες πως δεν θέλει κανένα τους.

Δημοσ.

Μία πικρή γεύση μου την άφησε, αλλά δεν θα άλλαζα αυτόν τον τελικό με κάποιον που θα κέρδιζε η ΑΕΚ 1-0 (π.χ), για κανένα λόγο.

+11111111 Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι και εγω για την ομαδα μου και ας χαναμε το κυπελο!

Δημοσ.

Πρέπει κάποια στιγμή όχι μόνο η ΑΕΚ αλλά και όλες υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες να ξεπεράσουν τα σύνδρομα κατωτερότητας όταν παίζουν ποδόσφαιρο με τον μεγάλο πληρωμένο γίγαντα της παράγκας του Κόκκαλη. Έχουν την νοοτροπία οτι μπαίνουν στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο για να χάσουν ακόμα και άν είναι πολύ καλύτεροι του, είναι θέμα ψυχολογίας ελπίζω ο Μπάγεβιτς του χρόνου να έχει καταφέρει να βοηθήσει τους παίκτες της ΑΕΚ ψυχολογικά να το ξεπεράσουν.

Το να βάλουν νικητήριο γκόλ στο 93 και να ισοφαριστούν στο 94 δείχνει οτι τους λούζει ο κρύος ιδρώτας της ήττας απο την κορυφή ώς τα νύχια.

Φέτος δυστυχώς για άλλη μιά φορά τα σάρωσε όλα, όσο όταν βγαίνει στην ευρώπη με την πρώτη κωλοπετεινίτσα που θα συναντήσει γνωρίζει την συντριβή αμέσως με κομμένα τα πόδια.

Δημοσ.

Πάντως θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, αυτή την ματσάρα που είδα προχθές, δεν την άλλαζα με τίποτα. Και όντως χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν πήγα γήπεδο να το δώ απο κοντά.

Epic...

Δημοσ.

Εγώ πάντως την στεναχώρια που τραβηξα μετά το ματς ( για αθλητικα ) δεν την εχω τραβηξεί ποτε ! Η αληθειά πάντως είναι πως οταν μπηκε ο καραφλας μέσα αλλαξε το παιχνιδι . Οσο ηταν ο Λετο μεσα φυλάγανε τον Γκαλετι και όλα ηταν οκ. Βγαινει και ο Κυριακος και χασαμε το παιχνιδι μέσα απο τα χέρια μας ..... Δυστηχώς ο Γαυρος έχει την πολυτελεια να έχει στο παγκο παιχτες σαν τον Αγγλο και τον καραφλα ενώ εμείς παίζαμε με αλβές αριστερο μπακ και ενσαλιβα καφε κτλ κτλ . Που καλά επάιξαν τα παιδιά δεν λέω φιλοτιμοι ήταν αλλά με αυτους πάντα 2-3-4 θα είμαστε .

Επίσης ο Σκοκο είναι επιθετικός πάει και τελειωσε .

Αρα η ομάδα θέλει δεξί αριστερό χαφ ( δημιουργικους) .Τον κατσουράνη. και δεξι αριστερο μπακ. 5 παιχτες οχι καταναγκη ακριβούς αλλά παιχτές που να παίζουν σε αυτές τις θεσείς και να μπορουν να προσφέρουν λύσεις . Μακάρι οι διοικούντες να δώσουν έστω και λίγα ώστε να κανουμε κάτι τις προκοπίς του χρόνου .

Δημοσ.

Απο ηττοπάθεια το χασε,ποτέ δεν πίστεψαν ότι μπορούν να το πάρουν.

Για αυτό το 0-2 έγινε 2-2 και για αυτό το 3-2 στο '90 έγινε 3-3 στο 95.

Απλά δεν γίνεται να σκοράρεις στο 90 και να το τρως μετά απο 1 λεπτό

Δημοσ.
Απο ηττοπάθεια το χασε,ποτέ δεν πίστεψαν ότι μπορούν να το πάρουν.

Για αυτό το 0-2 έγινε 2-2 και για αυτό το 3-2 στο '90 έγινε 3-3 στο 95.

Απλά δεν γίνεται να σκοράρεις στο 90 και να το τρως μετά απο 1 λεπτό

εγω θα το ελεγα οταν βαζεις γκολ στο 90 και ισοφαριζεσαι στο 91 "εκανα κακα μου":devil:

Δημοσ.

απο το κακο στο χειροτερο

Νέο επεισόδιο δημιουργήθηκε στους Θρακομακεδόνες, με πρωταγωνιστή και αυτή τη φορά τον Ράφικ Τζιμπούρ! Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός ξεπέρασε τα όρια και στη σημερινή προπόνηση, με αποτέλεσμα ο Σέρβος τεχνικός να γίνει έξαλλος και να του δώσει την εντολή να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=95655

Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. «ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ»!- Τελείωσε ο Τζιμπούρ για τον Μπάγεβιτς! Μετά το νέο επεισόδιο του Σερβοέλληνα τεχνικού με τον Αλγερινογάλλο επιθετικό στη σημερινή προπόνηση (4/5), ο τελευταίος αποτελεί ξένο σώμα για την ΑΕΚ, με τον Ντούσκο να ζήτησε ήδη από τον Θανόπουλο την αποχώρησή του.

Δημοσ.
απο το κακο στο χειροτερο

Νέο επεισόδιο δημιουργήθηκε στους Θρακομακεδόνες, με πρωταγωνιστή και αυτή τη φορά τον Ράφικ Τζιμπούρ! Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός ξεπέρασε τα όρια και στη σημερινή προπόνηση, με αποτέλεσμα ο Σέρβος τεχνικός να γίνει έξαλλος και να του δώσει την εντολή να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=95655

Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. «ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ»!- Τελείωσε ο Τζιμπούρ για τον Μπάγεβιτς! Μετά το νέο επεισόδιο του Σερβοέλληνα τεχνικού με τον Αλγερινογάλλο επιθετικό στη σημερινή προπόνηση (4/5), ο τελευταίος αποτελεί ξένο σώμα για την ΑΕΚ, με τον Ντούσκο να ζήτησε ήδη από τον Θανόπουλο την αποχώρησή του.

κριμα ρε γαμωτο γιατι ειναι πολυ καλος παιχτης και ξερει πολυ μπαλα

Δημοσ.

καθολου κριμα γνωμη μου, παιχτες σαν αυτον το μονο που κανουν ειναι να δυσφημίζουν το αθλημα.. αυτα δεν τα εκανε πριν σε τοσο μεγαλο βαθμο.. στην αεκ ξεσαλωσε!

Δημοσ.

To μπούλο και ο Τζεμπούρ και ο Εντίνιος, και όποιος άλλος τολμά να σηκώσει ανάστημα απέναντί Του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...