Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.'Αλλες εποχές,άλλο ποδόσφαιρο,τότε οι Έλληνες παίχτες φτάναν μέχρι την Αβελίνο

2.Αυτούς τους παίχτες κυνηγούσαν τότε όλοι γιατί αυτό ήταν το επίπεδο,τώρα η ΑΕΚ ψωνίζει ότι αφήνουν ή πετάνε οι υπόλοιποι.

Έχει μια κάποια διαφορά,στο ξαναπα,άλλες εποχές-μη συγκρίσιμες

ΥΓ:Κι εγώ αυτό λέω για τον Καράμπελα,θέλει δουλειά-ας γίνει υδραυλικός

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι όλοι τον Σλίσκοβιτς τον Καραγιάννη και τον Βλάχο κηνυγούσαν!!!

Είχαμε και τον Μπατίστα και Μητρόπουλο(!!!!!!) που τον είχαν πετάξει οι άλλοι..Τον Σαραβάκο πήραμε αργότερα και πολλούς άλλους(έλεος πια με αυτή την καραμέλα ΜΟΝΟ τον καφέ έχουμε πάρει που δεν θα έπρεπε)...Πάντα έτσι ήταν η ΑΕΚ μια ταχύτητα κάτω σε ονόματα και μια ταχύτητα πάνω σε τεχνική.Σοβαρά μην συγκρίνεις και Καραγκούνη με Λεονάρντο σε τεχνική..(Να σε προλάβω)

Πάντα παίρναμε παίχτες που λάθως άφηναν οι άλλοι(εκτός από τον Καφέ :lol:)

Πάντα είχαμε το μικρότερο μπάτζετ από τους τρείς(εκτός από την εποχή Μάκαρου)

Που τα θυμάστε αυτά που λέτε ρε πόστη;Πραγματικά εκνευριστικά!

Το αστειάκι με τον Καράμπελα πολύ αποτυχία.Ήδη έχει μια καλή εμφάνηση στα πόδια του..Το αν δεν σου αρέσει εσένα το όνομα του πρόβλημά σου ή επειδή δεν πέρασε 10 παίχτες μόνος του και δεν μπήκε στα δύχτια του αντιπάλου στο 1 φιλικό που τον είδες για να σε εντυπωσιάσε πάλι πρόβλημά σου.Αυτόν έχουμε.Ή θα υποστηρίξεις ή τουλάχιστον μην ασχολείσαι.Το 3ποντάκι στο περιστέρι το πήραμε χάρη σε 5 παίχτες και ένας από αυτούς ήταν ο Καράμπελας.

Δημοσ.

Όντως ο Καράμπελας είχε θετική εμφάνιση με τον Ατρόμητο.

Ο Άλβες δε, τείνει να γίνει ο αγαπημένος μου παίχτης.

Μεταξύ αυτού και του Μαϊστόροβιτς σε ένα υποθετικό σενάριο, θα διάλεγα τον πρώτο εντεκάδα χωρίς δεύτερη σκέψη...

Δημοσ.

Ολα είναι σχετικά . Και εγώ δεν θέλω τον Αλβες βασικό αλλά για 3-4ος μια χαρα είναι μέχρι να δουμε εαν θα βγει ο μανωλάς . Και ο Καραμπέλας πίσω απο τον Χουανφραν προορίζεται να παίξει.... Για πές μου δλαδή ο γαυρός και ο Βαζελος τι εναλακτικές έχουν στη θέση του αριστερου μπακ.?

Δημοσ.

Ε ότι και να λέμε δεν μπορείς να το καταλάβεις.

Τότε είχες Βλάχο,Αγορογιάννη και Καραγκιοζόπουλο και ο Ολυμπιακός Βα'ί'τση,Καρατα'ί'δη και Μίρτσο,ο ΠΑΟ Κολιτσιδάκη Καπουράνη και Ουζουνίδη,αυτοί ήταν οι παίχτες,όλοι το ίδιο επίπεδο,ερχόταν ο τυχαίος Σλίσκοβιτς και όσο ταγάρι και να ήταν συγκρινόταν με τους άλλους..

Τώρα ο ένας έχει Μέλμπεργκ κι εσύ Μαιστόροβιτς,Γκαλέτι κι εσύ Λεονάρντο,Λέτο εσύ Μαντούκα,Κατσουράνη(αουτς) εσύ καφέ,Ντούντου και Τοροσίδη κι εσύ Μάκο,έλεος αν δεν μπορείς να καταλάβεις το τότε με το τώρα τι να πω.

Τες πα,η διαφορά ποτέ δε ήταν τόσο μεγάλη,πλεονεκτεί η ΑΕΚ σε 2-3 παίχτες μόνο και αν,ακόμα κι ο Κασσάπης όταν ήρθε απο τη Λιβαδειά τον ήθελαν και οι άλλοι δύο,τον Καράμπελα τον ήθελαν η ΑΕΚ και η Αθλητική Ένωση Κων/πόλεως

Δημοσ.
Ε ότι και να λέμε δεν μπορείς να το καταλάβεις.

Τότε είχες Βλάχο,Αγορογιάννη και Καραγκιοζόπουλο και ο Ολυμπιακός Βα'ί'τση,Καρατα'ί'δη και Μίρτσο,ο ΠΑΟ Κολιτσιδάκη Καπουράνη και Ουζουνίδη,αυτοί ήταν οι παίχτες,όλοι το ίδιο επίπεδο,ερχόταν ο τυχαίος Σλίσκοβιτς και όσο ταγάρι και να ήταν συγκρινόταν με τους άλλους..

Τώρα ο ένας έχει Μέλμπεργκ κι εσύ Μαιστόροβιτς,Γκαλέτι κι εσύ Λεονάρντο,Λέτο εσύ Μαντούκα,Κατσουράνη(αουτς) εσύ καφέ,Ντούντου και Τοροσίδη κι εσύ Μάκο,έλεος αν δεν μπορείς να καταλάβεις το τότε με το τώρα τι να πω.

Τες πα,η διαφορά ποτέ δε ήταν τόσο μεγάλη,πλεονεκτεί η ΑΕΚ σε 2-3 παίχτες μόνο και αν,ακόμα κι ο Κασσάπης όταν ήρθε απο τη Λιβαδειά τον ήθελαν και οι άλλοι δύο,τον Καράμπελα τον ήθελαν η ΑΕΚ και η Αθλητική Ένωση Κων/πόλεως

You can change team!!! Γίνε και εσύ Ολυμπιακός ΜΠΟΡΕΙΣ!!! Την έχεις την φιλοσοφία τους!!!

Δημοσ.
You can change team!!! Γίνε και εσύ Ολυμπιακός ΜΠΟΡΕΙΣ!!! Την έχεις την φιλοσοφία τους!!!

Γίνε κι εσύ ΠΑΟΚ μπορείς.Την έχεις την φιλοσοφία τους!!!

(πρωτάθλημα ανα 25 χρόνια και διαγωνισμούς για το ποιος είναι περισσότερο ΠΑΟΚτσής)

Νυχτερίδες κι αράχνες γλυκειά μου

έχουν χτίσει φωλιά

μέσα στο έρημο κι άδειο μας σπίτι

όσο λείπεις μακρυά

νυχτερίδες κι αράχνες γλυκειά μου

μου κρατούν συντροφιά

Συνθέτης: Χρήστος Νικολόπουλος

Στιχουργός:Κώστας Βίρβος

Εκτέλεση:

demis2008821141415b.jpg

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου μπορεί να υποστηρίζω τον Ντέμη αλλα την ομάδα μου δεν την κατηγόρησα και δεν την έβρισα ποτέ!!! Καλύτερα πρωτάθλημα ανα 30 χρόνια, παρά να έχουμε οπαδούς σαν εσένα!!! Γιαυτό υπάρχουν οι γαύροι και οι λαγοί!!!!!!!!

Δημοσ.
Σου πα,τη φιλοσοφία την έχεις.....

Σε κιλά μετριέται η ΑΕΚοσύνη,να ξέρω

Δεν πουλάω ΑΕΚοσύνη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να βρίζετε κάποιοι έξυπνοι και παντογνώστες την ομάδα!!!

Δεν γίνονται αυτά αν δεν σου αρέσει η ομάδα σου την αλλάζεις, ή αλλιώς την δέχεσαι έτσι όπως είναι και με τους παίχτες που έχει!!!

Δημοσ.

Τώρα ο ένας έχει Μέλμπεργκ κι εσύ Μαιστόροβιτς,

Στη ίδια εθνική παίζουν βασικοί και οι δύο και είναι και οι δύο ταγάρια.

Γκαλέτι κι εσύ Λεονάρντο

Σοβαρά ο παίχτης Γκαλέτι πιστεύεις ότι υπάρχει φέτος;

Λέτο και εσύ Nemeth άλλη κλάση...Μην μπερδεύουμε απομεινάρια Λίβερπουλ με παίχτες που προορίζονται για την μεγάλη ομάδα.Είναι διαφορετικό όταν ο άλλος είναι απλός και ουσιαστικός με το να είναι όλο περιττή φιοριτούρα

Κατσουράνη(αουτς),Ντούντου εσύ Μάκο(πάσο εδώ αλλά ΟΚ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ),

Τοροσίδη!:lol: έλεος αν δεν μπορείς να καταλάβεις το τότε με το τώρα τι να πω.

Εκτός ότι τις συγκρίσεις της έκανες όπως σε συμφέραν...fixed και βαριέμαι να σου εξηγήσω ότι η διαφορά δυναμικότητας δεν είναι τόσο μεγάλη.

Και τον Τζεμπούρ το πουλέν σου τον ζητούσαν όλοι πάντως για το τελευταίο περί καράμπελα και τώρα όλο μέλι είσαι..Ξεκόλλα ρε φίλε σοβαρά.Πραγματικά απαξιώνεις την ομάδα χωρίς λόγο..

Τόσο πολύ που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις!!!

Και με πολύ άκυρο τρόπο...Ο Καράμπελας έπαιξε παιχνιδάρα πριν 2 μέρες και μου λες για Λαγούς και αν είναι παίχτης αυτός και χίλια δυό..Στάνταρ δεν είδες τον αγώνα και το πιο πιθανό να μην έχεις δεί κανέναν γιατί ήταν ο πρώτος του αγώνας.Ένα φιλικό είχε παίξει μόνο πριν.Τον Μαντούκα σοβαρά σκέψου αν για πάγκο είναι καλύτερη λύση από τον Σοιλέδη και τον Γκάμπριελ και μετά μίλα..ΕΛΕΟΣ σοβαρά!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:33 ----------

Όσο για τα περι πρωταθλήματα πήραμε ένα όταν πήγαμε να παίξουμε στο κόσοβο όταν γινόταν ο πόλεμος..Μου φτάνει και αυτό..

Αν δεν καταλαβαίνεις τι διαφορά έχει η ΑΕΚ από τις άλλες ομάδες και θέλεις πρωτάθλημα γίνε παναθηναϊκός φέτος.Και να σου την κάνουμε εμείς μια στο εκατομμύριο και να μην το πάρεις πάλι!:lol:

10 άτομα σου λέμε για τον Καράμπελα ότι ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου την Κυριακή και επειμένεις να τον κρίνεις με βάση ποιος τον διεκδικούσε όταν τον πήραμε..Πληροφοριακά ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα για να παίζει Έλληνας 23 χρονών βασικός και να τον ξεχωρίζει ο Μπάγεβιτς.

Δημοσ.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα μεταξύ του Μπάγεβιτς και του Θανόπουλου. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» ενημέρωσε τον προπονητή για όλες τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Έγινε διεξοδική συζήτηση και αποφασίστηκαν κυρίως τρία πράγματα:

1. Να μην κινηθούν άμεσα για τον Ζόνας και να εξετάσουν ξανά την περίπτωσή του τον Ιανουάριο. Αν και τότε θέλουν τον παίκτη να κάνουν την κρούση τους στην Γκρέμιο. Το σκεπτικό ήταν πως μέχρι τότε μπορεί να αλλάξουν οι προτεραιότητες ή φυσικά να συμβεί κάτι κακό στον παίκτη (τραυματισμός).

2. Να μην κινηθούν για τον Σμόλαρεκ τον Πολωνό που είναι ελεύθερος. Δεν κάνει στον προπονητή και δεν τον θέλει. Θα συνεχίσουν με το υπάρχον ρόστερ εκτός και αν προκύψει κάτι πάρα πολύ καλό την τελευταία στιγμή. Αλλά ο Ντούσκο δεν περιμένει κάτι. Ουσιαστικά οι μεταγραφές θα πρέπει να θεωρούνται τελειωμένες.

3. Να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον Τζιμπούρ, αλλά μονάχα στην περίπτωση που δείξει με τη στάση του στις προπονήσεις μεταμέλεια. Στο χέρι του δηλαδή είναι του Αλγερινού και αυτό θα του επισημανθεί μόλις επιστρέψει από την εθνική του ομάδα. Ο Μπάγεβιτς εξακολουθεί να πιστεύει στις δυνατότητές του, αλλά θέλει να είναι και σωστός στην συμπεριφορά του, για να τον υπολογίζει στην ΑΕΚ.

Δημοσ.

Πλέον δεν είναι καν αστείο,τραγική κατάσταση...

Daniel Majstorović : Brommapojkarna,Fortuna Köln,Västerås,Malmö,Twente,Basel

International: 31 συμμετοχές έχει;;;;Μετράει και ότι μπήκε στις 32 ως αλλαγή ή μπα;;

Στο wiki του λέει κατα τ άλλα:

He made his international debut in the 3-2 King's Cup win against Qatar and scored in his second match against North Korea in a 4-1 victory. His role in the Sweden team is reserve centre-back but he makes regular substitute appearances. He has came off the bench against Iceland in Reykjavík and Northern Ireland in Belfast during the Euro 2008 Qualifiers as well as starting against Liechtenstein in Vaduz and Latvia in Solna. Majstorović was also on stand-by for Euro 2004 in Portugal and the 2006 World Cup in Germany. He was called into the squad to take part at Euro 2008.

Στο τελευταίο Euro σε ποιο παιχνίδι έπαιξε;Σοβαρά δεν ξέρω,έπαιξε;

Olof Mellberg: Degerfors,AIK,Racing Santander,Aston Villa,Juventus

International: 90

Κατα τ άλλα ίδιοι,ίδια καριέρα(τι Βασιλεία τι Γιουβέντους),βασικότατοι στην Εθνική(τι αν ο ένας ξεκινάει σε ματς με το Λιχνεστάιν τι αν o άλλος παίζει στο Euro)

Επίσης

Γκαλέτι:Επι 2 χρόνια γ@μώ και δέρνω με τον Ολυμπιακό

Λεονάρντο:3 σέντρες με τον Λεβαδειακό

Αλλά είπαμε ίδιοι

Λέτο:Μία καλή χρονιά με ΟΣΦΠ,φέτος με ΠΑΟ μαμεί και δέρνει κι αυτός

Νέμεθ:Ένα ημίχρονο και κάτι με τον Ατρόμητο

ϊδιοι με τον Νέμεθ να είναι λίγο καλύτερος,ακόμα δεν τον είδαμε Μπάμπη τον βαφτίσαμε(μπορεί να ναι ο νέος Ζιντάν με την κεφαλιά του Μπίρχοφ και την τρίπλα του Ρονάλντο,που το δατε όμως δεν κατάλαβα)

Κατά τ άλλα να αλλάξουν ομάδα οι διοικούντες,1000 φορές έχω πει ΑΕΚ δεν είναι η ΠΑΕ,χαίρομαι που έχετε συνηθίσει σε άθλια μπάλα και δευτερότριτοι,καλά για το πόσους παιχταράδες έχουμε δεν λέω γελάω αρκετά.

Btw η διαφορά είναι ότι θέλω η ΑΕΚ να παίζει μπαλάρα όπως παλιά,χωρίς διαιτησία να παίρνει πρωτάθλημα και να έχει παίχτες που ξέρουν μπαλα

Αντίθετα ικανοποιήστε με την 2η-3η θέση και τα ρίχνετε στη διαιτησία(καραμέλα),και νομίζετε ότι αυτοί οι παίχτες ξέρουν μπάλα,Μαντούκα παιχτάρα για πάντα ΑΕΚαρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...