elven Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Το κάθε λινκ είναι διαφορετικό περιστατικό,3 φορές έχει πλακωθεί με τον Μπάγεβιτς
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τες πα στο γήπεδο πάντως δεν είδα το παραμικρό. Εγώ τον γουστάρω τρελά στην ομάδα αλλά αν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα όσο γράφεται δεν είμαι προπονητής.Ας φύγει στη σωστή τιμή και με αντίστοιχης ποιότητας αντικαταστάτη. Δεν νομίζω ότι κερδίζει η ΑΕΚ με το να έχει έναν τόσο ικανό παίχτη στο ψυγείο.
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Σε 27 αγώνες 1 κίτρινη και 0 κόκκινες.http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2008_09/aeteam.asp?t=03 Πες μου κάτι που αποδεικνύει ότι είναι κωλόπαιδο και πάω πάσο. Μην μου πείς το επεισόδιο με τον Σκόκο γιατί δεν ξέρεις αν έφταιγε ο άλλος.Στον ίδιο πίνακα δες και τις 7 κίτρινες του Νάτσο χωρίς να μαρκάρει κιόλας..Πως γενεν αυτά; Kάρτες δεν έχει, επειδή είναι προκλητικά αδιάφορος στα (όποια) αμυντικά του καθήκοντα. Πώς να πάρει κάρτες; Για διαμαρτυρία; Τες πα στο γήπεδο πάντως δεν είδα το παραμικρό.Εγώ τον γουστάρω τρελά στην ομάδα αλλά αν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα όσο γράφεται δεν είμαι προπονητής.Ας φύγει στη σωστή τιμή και με αντίστοιχης ποιότητας αντικαταστάτη. Δεν νομίζω ότι κερδίζει η ΑΕΚ με το να έχει έναν τόσο ικανό παίχτη στο ψυγείο. Κερδίζει και παρακερδίζει. Τον σεβασμό των υπολοίπων στην ομάδα και στον προπονητή, πράγμα πολύ πιο σημαντικό από μία μονάδα όπως είναι ο Τζεμπούρ.
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι όντως.Αυτό είναι το σημαντικότερο βασικά.Να είναι τα αποδυτήρια οικογένεια.Αν δεν κολλάει να φύγει αλλά γιατί έμεινε;5 μέρες πρίν τη μεταγραφική περίοδο το θυμήθηκε ο Ντούσαν ότι δεν τον υπολογίζει; Δεν ξέρω είμαι αισιόδοξος για το θέμα του Τζιμπούρ ότι θα τα βρούνε,θα καταλάβει και αυτός ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο σωματείο και υπάρχουν και άλλοι ποιοτικοί παίχτες στη θέση του για να το παίζει ντίβα και θα βρεθεί λύση. Και με τον Σαμπανάτζοβιτς στα χέρια είχε πιαστεί ο Ντούσαν,και με τον Μανωλά μια από τα ίδια.Δεν τους έβαλε όμως ποτέ στο ψυγείο.Ξέρει τι κάνει ο Ντούσαν και ποιό είναι το σωστό..Λογικά θα μείνει εκτός αποστολής για τους επόμενους αγώνες μέχρι να κάτσει στα αυγά του και να καλμάρει λίγο και θα τον βάλει με κανένα Ολυμπιακό να τα κάνει όλα τάνα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:27 ---------- Εξαντλήθηκαν τα εισητήρια για το Έβερτον-ΑΕΚ!!!! Πόσο είχαν λείψει αυτά τα παιχνίδια από τον κόσμο της ΑΕΚ;Να γιατί ήταν η καλύτερη κλήρωση για εμάς..Να τη κάνω τι την πρόκριση στον επόμενο γύρω αν παίξω με χωριά..
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι όντως.Αυτό είναι το σημαντικότερο βασικά.Να είναι τα αποδυτήρια οικογένεια.Αν δεν κολλάει να φύγει αλλά γιατί έμεινε;5 μέρες πρίν τη μεταγραφική περίοδο το θυμήθηκε ο Ντούσαν ότι δεν τον υπολογίζει; Ε, όχι ακριβώς. Μια χαρά τον υπολόγιζε ο Μπάγιεβιτς, παρ'όλο που το γυαλί είχε ραγίσει. Αλλά τι να κάνεις με ένα παίκτη που παραμονές ενός αγώνα που παίζεις την μισή σεζόν κορώνα-γράμματα το παίζει δήθεν (όπως αποδείχτηκε) τραυματίας; Προσωπικά θεωρώ πολύ μέτριο παίχτη τον Τζεμπούρ και ακατάλληλο για μεγάλη ομάδα, αλλά και ο καλύτερος να ήταν, μετά από τέτοιο κρέμασμα τον βάζεις στο ψυγείο. Είναι επικίνδυνος για την ομάδα, και αποδεικνύει πως δεν την υπολογίζει καθόλου. Το μπούλο λοιπόν.
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά εσύ θεωρείς και τον Σκόκο και τον Σαχά μέτριους.. Τι να σου πω...Θα δούμε..Έχω πίστη στον Μπάγεβιτς ότι θα κάνει το σωστό.
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν θυμάμαι να είπα τον Σκόκο μέτριο. Έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα, να εξαφανίζεται από το γήπεδο για τεράστια χρονικά διαστήματα, αυτό δεν σημαίνει πως είναι μέτριος τεχνικά κλπ. ποδοσφαιριστής. Ο Σαχά φέτος μη τον ματιάσω έχει κατεβάσει ρολλά. Πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα περσινά στάνταρ του.
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν θυμάμαι να είπα τον Σκόκο μέτριο.Έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα, να εξαφανίζεται από το γήπεδο για τεράστια χρονικά διαστήματα, αυτό δεν σημαίνει πως είναι μέτριος τεχνικά κλπ. ποδοσφαιριστής. Ο Σαχά φέτος μη τον ματιάσω έχει κατεβάσει ρολλά. Πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα περσινά στάνταρ του. Παίχτης που δεν παίζει σε Ολυμπιακό και Παναθηναικό δεν είναι μέτριος; Ο Σαχά μια χαρά ρολά κατέβαζε και πέρυσι και αποφύγαμε και τα ξεφτυλίκια τα πολύ μεγάλα..Τις προάλες βρήκα και έβαλα από youtube κάτι λεβαδειακούς και κάτι Ηρακλείδες που αποφύγαμε το ξεφτυλίκι εξαιτίας του..Δεν υπάρχει τέρμα που να μην τρώει γκόλ ρα..Με τόσο αργή,τραγική,ανύπαρκτη και ότι άλλο θές βάζεις άμυνα πέρυσι τι φταίει αυτός;Όαση ήταν σε όλη την άμυνά μας.. Και ο Τζεμπούρ μέσα στην περιοχή είναι θάνατος.. Εντάξει εξτρέμ δεν είναι να παίζει στα πλάγια που έπαιζε συνήθως πέρυσι..και γενικά ήταν μέτρια η χρονιά του με 4 5 αρκετά όμορφα γκόλ παρόλα αυτά και 14 γκόλ που τα περισσότερα δώσαν νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:14 ---------- Τες πα αρκετά είπαμε για τον Τζεμπούρ! Λοιπόν πήρε ο Νέμεθ το βραβείο mvp της αγωνιστικής και πρωτάθηκε ελεύθερος ο Σμόλαρεκ..Πώς γίνεται παίχτης που έχει πάρει τσάμπιονς λίγκ το 01-02 να μένει χωρίς ομάδα μετά από 8 χρόνια ρε πόστη;Και είναι και 28 χρονών ακόμη.Σκέψου σε τι κατάσταση θα είναι..
elven Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κανείς δεν είπε τον Σαχά μέτριο,πχ εγώ λέω καλός,χρυσός αλλά Σόρε δεν είναι. Επίσης είπαμε,παιχτούρα ο Σκόκο αλλά πέρυσι έπαιξε σε 5 παιχνίδια και στα άλλα ήταν μέτριος. Τέλος Καράμπελας,Μαιστόροβιτς,Άλβες,Καφές και λοιποί είναι ντροπή να παίζουν στην ΑΕΚ
eliask Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 kαλα ρε συ elven ντροπή όχι και ντροπή, Τι να πουν και οι Παναθηναικοι ? Μουν βυντρα, gabriel, σπυρόπουλος , κτλ κτλ ? Ειναι παίχτες που συμπληρώνουν το ροστερ και γιαυτό δεν έιναι κακοι. Ο αλβες ας πουμε είναι παίχτης του 6 και τόσο παίζει . Για 3-4 κεντρικός αμυντικος τι περιμένες δηλαδή ?
elven Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν συμπληρώνουν το ρόστερ,ο καραφλός και ο φραπές είναι βασικότατοι
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε elven σοβαρά όμως.Ο Καράμπελας γιατί είναι ντροπή να παίζει στην ΑΕΚ; Δεν σου αρέσει το όνομα;Πες μου ένα καλό λόγο όμως..Μακάρι να ήσουν εσύ τόσο καλός,να κατάφερνες να πας στο Άρη,να καταξιωθείς εκεί και να σε παίρναμε στην ΑΕΚ μετά να λύναμε το πρόβλημα. Εγώ με το που μπήκε ο Καράμπελας είδα άλλη ΑΕΚ προχθές στον Ατρόμητο...Εδώ παίζαν Καραγιάννιδες και Σλίσκοβιτς όταν κεντούσαμε.Ο Καράμπελας που έχει όλα τα προσόντα να βγεί σε πείραξε; Δεν το συνεχίζω έχει κάνει κακό το manager σε πολλούς που παίρνουν την ΑΕΚ και αγοράζουν world class παίχτες και νομίζουν ότι οτιδήποτε λιγότερο από dani alves δεν αρμόζει στα μπάκ της ΑΕΚ. Λοιπόν ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!!!
elven Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μη μου λες παίχτη τον Καράμπελα,ανεβάζω πίεση,το να παίρνω για βασικό μπακ τον Καράμπελα με χαλάει,καλύτερα βάλε εκεί τον Κουτσό,εεε τον Λαγό Γέλα με τον Κατσούρ,αλλά τέτοια παιχτούρα στην ομάδα δεν,με Μάκο και Καφέ πλέον
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Πές μου από αυτή την ομάδα πόσοι άρμοζε να φοράν τη φανέλα; Πρόσεχε τι θα πείς! btw o Kaράμπελας έχει όλα τα προσόντα να παίξει στην ΑΕΚ αλλά θέλει δουλειά..Ο Μάκος είναι καλύτερος από τον 20άχρονο Κατσουράνη..Που θα πάει και αυτός..Θα ανέβει σε κανένα δύο χρόνια.. Ποιό Λαγό ρε elven;Τι συγκρίνεις?Ο Καράμπελας μετράει ήδη ένα καλό παιχνίδι ο άλλος τόσα χρόνια..ΑΚΟΜΗ!Απορώ πως τον κράτησε ο Ντούσαν και άλλο χρόνο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.