eliask Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά μην συγκρίνουμε κιολας . Ο Μαιστοροβίτς έιναι ένας παίχτης που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και εθνική σουηδίας και είχε ήδη μεγάλο κασε. Ο σκόκο έπαιζε στο Μεξικό. Το επόμενο συμβόλαιο τους κοιταξε και δες που θα πάει ο Μαιστο και που ο σκόκο. ¨-) .Τωρα ο Χουανφρανης 800 κάνει πάρτυ αφού μετά την ΑΕΚ θα πάει το πιο πιθανό Β-Γ Ισπανίας με 200 χιλιάρικα το πολύ. Αλλά πάλι τι να πείς εθνική Ισπανίας είχε παίξει μπορουσες να πεις οτι θα βγεί τόσο παλτό ?
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού ήθελε ονόματα ο κόσμος.Παίχτες μεγάλης αξίας,αναγνωρισμένους που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας... Ο Ντέμης μας έφταιξε τώρα; Για τα highλίκια του που μετέδωσε σε πολύ κόσμο ίσως.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:13 ---------- O Maistorovits έχει μάνατζερ απίστευτα τεράστιο...Στον ίδιο μάνατζερ είναι παίχτες της Μπαρτσελόνα,της Ρεάλ,της Ίντερ..Αν βγεί ο Άρτσε τον κόβω να πουλιέται πάντως και έχει και μια χαρά τιμή..2,5m και ο Χουανφράν είναι ακόμη στα 3,5..Μια χαρά ντίλ θα είναι για την ΑΕΚ να του διώξει πακέτο και τους δύο για 4 εκατομμυριάκια και να φέρει κανέναν της προκοπής..
elven Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε συ Νίκο,με αυτά που λες και με τα επίπεδα που ανεβαίνουμε με παίχτες Λόττο θα έπρεπε να παίρνουμ πρωτάθλημα με +39 βαθμούς απο τον δεύτερο.. Βλέπεις ότι δεν,φέτος δλδ σύμφωνα με τα λεγόμενα σου το πρωτάθλημα είναι στάνταρ,δλδ πως απο αυτά που λες δεν βγαίνει ότι θα το πάρει η ΑΕΚ απο τον 1ο γύρο,αφού όλοι παιχταράδες είναι,ήρθε παίχτης απο την Κλάιν Λορέντζο και είναι sony και καλά παιχταράς,σιγά τον Μπερμούδες και άλλους 1374 Μπερμούδες που έχουν έρθει απο κει(ο Άρης ψωνίζει απο τη Μπόκα). Πήραμε Τσιπούρ,+1 επίπεδο Θα παίξει ο Σκόκο.+1 επίπεδο Γιάχιτς,+3 επίπεδα Ζόνας,+1 επίπεδο Τυχαίος απο Κλάιν Λορέντζο,+1 επιπεδο η άμυνα Δλδ πόσα επίπεδα κάτω ήμασταν;Γιατί με τόσα επίπεδα πάνω και πάλι απο κάτω είμαστε Επίσης δεν είδα ο κόσμος να ζητάει απο τον Ντέμη να φέρει Μπασινά,παρ όλα αυτά τον έφερε σχεδόν με 1,5 μύριο,δικαιολογίες υπάρχουν πολλές,δυστυχώς σαν πρόεδρας απέτυχε,εντελώς όμως *Μην ακούσω για διαιτησία
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε συ Νίκο,με αυτά που λες και με τα επίπεδα που ανεβαίνουμε με παίχτες Λόττο θα έπρεπε να παίρνουμ πρωτάθλημα με +39 βαθμούς απο τον δεύτερο.. Βλέπεις ότι δεν,φέτος δλδ σύμφωνα με τα λεγόμενα σου το πρωτάθλημα είναι στάνταρ,δλδ πως απο αυτά που λες δεν βγαίνει ότι θα το πάρει η ΑΕΚ απο τον 1ο γύρο,αφού όλοι παιχταράδες είναι,ήρθε παίχτης απο την Κλάιν Λορέντζο και είναι sony και καλά παιχταράς,σιγά τον Μπερμούδες και άλλους 1374 Μπερμούδες που έχουν έρθει απο κει(ο Άρης ψωνίζει απο τη Μπόκα). Πήραμε Τσιπούρ,+1 επίπεδο Θα παίξει ο Σκόκο.+1 επίπεδο Γιάχιτς,+3 επίπεδα Ζόνας,+1 επίπεδο Τυχαίος απο Κλάιν Λορέντζο,+1 επιπεδο η άμυνα Δλδ πόσα επίπεδα κάτω ήμασταν;Γιατί με τόσα επίπεδα πάνω και πάλι απο κάτω είμαστε Επίσης δεν είδα ο κόσμος να ζητάει απο τον Ντέμη να φέρει Μπασινά,παρ όλα αυτά τον έφερε σχεδόν με 1,5 μύριο,δικαιολογίες υπάρχουν πολλές,δυστυχώς σαν πρόεδρας απέτυχε,εντελώς όμως *Μην ακούσω για διαιτησία Κοίτα η Κλάιν Λορέντζο είναι πρωταθλήτρια Αργεντινής..Και ο Άρης φέτος έχει παιχταράδες.. Από εκεί και πέρα δεν είπα ότι είμαστε η Μπαρτσελόνα..Απλά δεν απαξιώνω το ρόστερ τελείως.Για ελληνικό ποδόσφαιρο είμαστε μια χαρά φέτος.Η ομοιογένεια είναι το στοίχημα.Και αν το πιάσοουμε είμαστε πιστεύω μέσα στο πρωτάθλημα για τα καλά.Και οι άλλοι έχουν καλές ομάδες αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπάλα θα παίξουμε.. Tυχαίος βασικός 2 χρόνια στην Σαν Λορέντζο δεν πάει..και ούτως ή άλλως δανεικό με οψιόν τον πήραμε και πολύ σωστά.Αλεξό παιχτάρα αλλά μετά από τόσους τραυματισμούς δεν... Μαιστό ΟΚ είναι πολύ αργός και δεν προωθεί παιχνίδι.Αν υπάρξει γρήγορος αμυντικός δίπλα του που να κατεβάζει μπάλα δεν θα φαίνονται και τόσο πολύ το μεγάλο μείον του.Στο ψηλό παιχνίδι είναι αρχηγός και χρειάζεται.Όλες οι ομάδες με γιόμες παίζουν και ο Άρτσε ψηλός είναι... Ντούσαν σημαίνει πάγκο ακόμη και για τον Μάστορα αν βγεί ο Άρτσε.. Άλβες μέτριος αλλά αν παίζει έτσι όπως προχθές υπολογίσιμος. Γιάχιτς δεν νομίζω να υπήρχε καλύτερη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση στην Ελλάδα.(Βύντρες,Σαριέγκιδες,Αβραάμιδες χαλαρά για πρωινό) Και άμυνα κομπλέ είμαστε.. Στο κέντρο λίγο αδύναμοι είμαστε.Χρειάζεται ένας παίχτης δίπλα στον Μάκο εξίσου ποιοτικός.Που σημαίνει όχι Καφές.Λογικά ο Γιάχιτς θα παίξει και δεν ξέρω και τι θα βγάζει ο Γκερέιρο.. Ο Ταχτσίδης σίγουρα πάντως μπορεί να μπαίνει αλλαγή και να προσφέρει. Σοβαρά από αυτό συμπέρανες ότι υπονοώ ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα με 39 βαθμούς διαφορά; Οι διαφορές με πέρυσι είναι τεράστιες στο υλικό.Πέρυσι δεν υπήρχε χαφ της προκοπής εκτός του Σκόκο(που δεν είναι χαφ) και η άμυνα εκτός του ότι δεν είχε μπάκ ήταν υπερβολικά αργή.Τόσο ο Μαιστόροβιτς,όσο και ο Κυριάκος δεν μπορούσαν να βγάλουν την ομάδα μπροστά γρήγορα. Επίσης αυτά που προσπαθούσε να κάνει ο Δώνης απαιτούσαν παίχτες γρήγορους με πνευμόνια..ούτε ο Χουανφράν,ούτε ο Καφές,ούτε ο Μπασινάς,ούτε ο Κυριάκος,ούτε ο Γεωργέας,ούτε ο Μάστορας δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν και παίξαμε τη χειρότερη μπάλα που θυμάμαι ποτέ την ΑΕΚ.Και γενικά με ένα παίχτη γτπ κάτι γίνεται..όταν έχεις 5-6 παίχτες μέσα γτπ είναι σαν να παίζεις με μισή ομάδα..Φέτος το ρόστερ έχει βελτιωθεί...όπως και να το κάνεις.
eliask Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 To roster φέτος είναι καλύετρο από το περσυνό με μερικά αλλά .... Αριστερο μπάκ δεν και αμυντικό χαφ δεν . Σιγουρα δεν μπορουμε να τα ζητάμε ολα δικά μας ( όλοι έχουν αδυναμίες ) αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια ισοροπία σε όλες τις γραμμές .Και αυτο έγινε (εστω και αργα) επειδή έχουμε προπονητή. Τωρά για τους παίχτες έαν δεν δώ δεν λέω τιποτα . Ο αραουχο φαίνετε καλός όι αλλοι θα δείξουν ακομα ....... .Ομώς αυτό που παρατηρώ είναι πως έαν θέλεις μπορείς να κάνει και καλές μεταγραφές με λίγα χρήματα . Και καλύτερα να τα παίρνει ο Μπαγεβιτς τα φράγκα από τις μίζες αλλά τουλάχιστον αυτός ξέρει τη δουλεια του. Οταν προ ντουσαν εποχή πήραμε 80 παιχτες πληρώσαμε προπονητές και φτάναμε να μην έχουμε επιθετικό ή δεξι χαφ ή αμυντικό χαφ τι να πεις ...... Τουλαχιστον τώρα έχουμε απολα ., Εαν ο Ντουσαν κάνει αυτό που ξέρει καλα να κάνει τόσα χρόνια θα δούμε καλύτερη μπάλα . Τίτλο δεν ξέρω γιατί ο πρωταθλητής φέτος πάει απέυθειας στους ομίλους όποτε ξέρετε οι 2 μεγάλοι έχουν μια κολοπιλάλα για τα 25+ μύρια που δίνει ο τίτλος ......... Ασε που βλέπω αμα βγουν καλοί οι παιχτες αυτοί να παίζουμε τα περισσότερα παιχνίδια με 1 αμυντικό χαφ. και τριαδα ( Γκερειρο- Λεοναρντο-Σκοκο .Και κάτι ακόμα. Φέτος που ο Ντουσαν έχει λύσεις πάντου θα πέσει πόλυς πάγκος σε όποιον δεν κάνει τα χατηρια του . Ηδη ο Τζεμπουρ καταλάβε τι παει να πει στα αζητητα ......... Θέλεις να πα΄ξεις τζεμπουρ? Το βουλωνεις και κάνεις αυτό που θέλει ο προπονητης σου . Ετσι μπορεί να δεις ενδεκάδα αλλιως πάει το πουλάκι ....... Και αυτό ισχύει για όλους .Οχι σαν πέρσυ που ήταν όλοι χαλαροι γιατι ήξεραν ότι και να γινόταν θα έπαιζαν ........
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αν και ο Καράμπελας είναι αρκετά εξελίξιμος και ο Μάκος είναι αρκετά ποιοτικό αμυντικό χαφ.Η αλήθεια είναι ότι αυτά είναι τα μεγαλύτερα ερωτηματικά και ίσως μείον της ΑΕΚ φέτος. Χρειάζεται ένας παίχτης δίπλα στον Μάκο για να μην τρέχει αυτός για 2 3 παίχτες.Κανένας από τους μπροστά δεν μαρκάρει πλην Μπλάνκο και ο Καφές είναι απελπιστικά αρνητικός σε όλα τα παιχνίδια Δεν ξέρω τι μπορεί να δώσει ο Γκερέιρο ακόμη που εκεί είναι η θέση του όμως.Όπως επίσης μπορεί και ο Γιάχιτς να αντεπεξέλθει..Θα την βρεί εκεί ο Ντούσαν τη λύση πιστεύω.. Επίσης ο Καράμπελας αυτή τη στιγμή δεν είναι για βασικός ακόμη αλλά είναι τρομερά εξελίξιμος..Γρήγορος,παίζει όλη την πλευρά,δυνατός.. Θα δούμε...
eliask Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 και καραμπελας και μάκος έχουν αυτό που θέλει μια ζωη ο Ντουσαν . Παιχτες που θα τους φτιαξει και θα τους κάνει ότι θέλει αυτος . μΠορεί να βγουν και λιρα 100 μακαρι ,! Το ίδιο και ο Λεοναρντο . Σε ομάδ του ντουσαν δεν χωρανε βεντέτες και ο τζεμπουρ το εμαθε πλεον για τα καλά ..... Βλέπετε να έχει κάνει καμια δηλωση σαν τις περσινες ? Βλέπετε να πήγε στον προεδρο και να κουνηθηκε πολύ? Το βουλωσε και εαν δεν φυγει εκει να δείτε πως θα γίνει το καλυτερο παιδί ... Η εξέδρα και ο παγκος στρωνει χαρακτηρες ........Αμα μείνει να δείτε που από Νοεμβριο θα παίξει και θα σκίζετε κιολας ...........Εαν θέλει να κάνει κάτι καλό στην καριερα του αλλιως .... πανιωνιος ξανθη αντε το πολύ και κανς Μπαοκ ....... Και κάτι ακόμα . Οταν η ΑΕΚ ζωγραφιζε δεν το έκανε επειδή είχε καλή αμυνα. Απο την μέση και μπροστά κενταγε η ομάδα και όλες οι ομάδες στο πρωταθλημα κατέβαιναν και επαιζαν με 5 αμυντικους ( εκτός από τους μεγάλους ενοειτε ) .Αρα αυτό που νομίζω εγώ είναι πως λειπει ενα αμυντικό χαφ σαν τον Κατσουρανη ή τον αλλό τον βραζιλιανο που ειχαμε πάρει δανεικό από την Πορτο πριν 3-4 χρόνια .
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό είναι δεδομένο γιατί ο Τζεμπούρ θέλει να παίξει σαν τρελός στο Μουντιάλ.Ένας λόγος που ζήτησε να εξαιρεθεί από τον αγώνα με τη Βασλούι ήταν και για να παίξει στον αγώνα της εθνικής του στάνταρ. Φοβάται πολύ μην αποκλειστεί από την Εθνική του για το Μουντιάλ και είναι 1000% σίγουρο ότι θα συμμορφωθεί για τα καλά. Δεν είναι και κωλόπαιδο.Εκρηκτικός είναι μόνο όταν πιστεύει ότι αδικείται. Εγώ φέτος που έκανε και προετοιμασία και είναι και σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πέρυσι τον περιμένω πάρα πολύ καλύτερο από πέρυσι..Μακάρι να καταλάβουν ότι μόνο κακό γίνεται από αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή,να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι Ντούσαν,Σκόκο και Τζεμπούρ και να δοθεί ένα τέλος.Μόνο κακό κάνει στην ΑΕΚ αυτό έστω και από την μείωση της τιμής του παίχτη και η ομοιογένεια είναι το παν.Αν δεν γίνουν ενέργειες να τα βρούν πρέπει να φύγει όπως και δήποτε το Γενάρη.
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κωλόπαιδο ο Τζιμπούρ.... όχι δα... Σε 27 αγώνες 1 κίτρινη και 0 κόκκινες. http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2008_09/aeteam.asp?t=03 Πες μου κάτι που αποδεικνύει ότι είναι κωλόπαιδο και πάω πάσο. Μην μου πείς το επεισόδιο με τον Σκόκο γιατί δεν ξέρεις αν έφταιγε ο άλλος.Στον ίδιο πίνακα δες και τις 7 κίτρινες του Νάτσο χωρίς να μαρκάρει κιόλας..Πως γενεν αυτά;
alexzzz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι είναι παρεξηγημένο παλικάρι με αυτά τα στατιστικά; Μήπως δεν ήξερες τον χαρακτήρα του από τον Πανιώνιο και τι περίπου θα γίνει όταν έρθει; Είναι κανένας που έπεσε από τα σύννεφα που ως και θαύματος ξανά μάλωσε με συμπαίκτη του; Είναι κανένας που πίστευε ότι θα δεν θα έχει πρόβλημα με τον Μπάγεβιτς; Επειδή δηλαδή δεν έχει πάρει κάρτες;
Mika Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 εδω τον διωξανε κλωτσηδων απο τον Ατρομητο γιατι τους ειχε κανει τα αποδυτηρια μπουρδελο ρε μαγκες, τις καρτες θα κοιταμε; κωλοπαιδο απο τα λιγα
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Στον Πανιώνιο σε έναν αγώνα των πλέι οφ πριν το παιχνίδι Πανιώνιο-ΠΑΟ πήρε μία κίτρινη τελείως εφεύρεση όμως στο 90κάτι λεπτό και έχανε το επόμενο τελευταίο παιχνίδι της ομάδα του..Νευρίασε και κλότσησε κάτι πινακίδες εκεί δίπλα και του έδειξε απευθείας κόκκινη ο διαιτητής. Αυτό είναι και το μοναδικό περιστατικό που έχει κάνει και πολύ δικαιολογημένο από εμένα.. Από εκεί και πέρα.ΝΑΙ είναι τσαμπουκάς,ΝΑΙ ειναι αλητόφατσα αλλά κωλόπαιδο δεν είναι.Το ξανά γιατί το γράφεις;Πότε ξαναμάλωσε δηλαδή;Ή έχεις την εντύπωση ότι ο Σκόκο δεν είναι ντίβα και είναι και το καλύτερο παιδί..Πάλι πήγε να μας κρεμάσει προχθές με τον Ατρόμητο.Κλοτσούσε την μπάλα όπου να ναι επειδή νευρίασε.. Εγώ τόσα χρόνια που τον βλέπω την αντίθετη άποψη έχω..Είναι από τους πολύ τίμιους παίχτες.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:20 ---------- εδω τον διωξανε κλωτσηδων απο τον Ατρομητο γιατι τους ειχε κανει τα αποδυτηρια μπουρδελο ρε μαγκες, τις καρτες θα κοιταμε;κωλοπαιδο απο τα λιγα Τώρα το τι κάνει στα αποδυτήρια ένας θεός ξέρει...Εγώ ούτε συμπαίχτης του ήμουν,ούτε ξέρω τι γίνεται κάθε φορά,ούτε πιστεύω ότιδήποτε διαβάζω..Και στον Πανιώνιο και στην ΑΕΚ δεν είδα τίποτα από αυτά που συνοδεύουν το όνομά του εκτός από το περιστατικό με τον Σκόκο(α.κ.α ντίβα της ομάδας)
elven Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κακός Πανιώνιος, προκλητικός Τζιμπούρ Σχετικά με τις δηλώσεις Τζιμπούρ… Το Τέλος της Λογικής - Ρέφικ Τζιμπούρ: O άνθρωπος που γεννήθηκε με νεύρα Χάσαμε το μέτρημα... Νέο επεισόδιο Τζεμπούρ-Μπάγεβιτς, Μανωλά Τζιμπούρ-Πονάει ντόντι Τζιμπούρ-Πονάει πόντι Τζιμπούρ-Πονάει Σκόκο
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ την κόκκινη στον Πανιώνιο δεν την θυμόμουν.Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα λίνκ το περιστατικό με τον Σκόκο και Μπάγεβιτς γράφει.Τες πα αν είναι πρόβλημα ας φύγει..Εγώ πάντως στο γήπεδο δεν το είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.