deminho11 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ποιος ειναι ο βατραχος;;;;; OMG!!!! Δεν ξέρεις τον βάτραχο??????????
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τον θυμάμαι κάπως έτσι. Ρώτα τον Ντέμη αν ξέρει τι είναι αυτά που κρατάει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:39 ---------- Ναι για Ζόνας αλλά τον... Δεκέμβριο!
deminho11 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τον θυμάμαι κάπως έτσι. Ρώτα τον Ντέμη αν ξέρει τι είναι αυτά που κρατάει. Επειδή εσύ το άρχισες!!!! [ame] [/ame] Βρές μου κάτι αντίστοιχο με τον Ντέμη!!!
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Α, τον αλήτη, αντί να πανηγυρίζει το γκολ της αντίπαλου ομάδας από αυτήν που προπονεί. Την παλεύουμε καθόλου; Είναι ειρωνικό πάντως που παίρνεις την φωτό από τα site των γνήσιων που μέχρι πέρσι έβριζαν τον Ντέμη σου. Σχεδόν γελάω.
deminho11 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ φίλε κολοτούμπας δεν γίνομαι!!!! Αυτόν πίστευα, γι'αυτόν έγινα ΑΕΚΑΡΑ με αυτόν μεγάλωσα, αυτόν θυμάμαι να ΜΑΜΑΕΙ τους γαύρους κάθε φορά!!! Αυτόν θυμάμαι να μπαίνει μπροστά και να ΣΩΖΕΙ (και μην ακούσω μλκ οτι αν δεν ήταν αυτός θα ήταν άλλος) την ΑΕΚ μας που κάποιοι γνήσιοι αεκτζήδες την έφτασαν εκεί που την έφτασαν... Για τον Ντούσαν ότι και να κάνει και πρωτάθλημα να φέρει πάλι την ίδια άποψη θα έχω, όπως είπα θέλω να στηρίζω πάντα την αρχική μου άποψη... Αν εσύ πίστεψες την συγνώμη του μαγκιά σου!!! [ame] [/ame]
tasoskont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τον θυμάμαι κάπως έτσι. Ρώτα τον Ντέμη αν ξέρει τι είναι αυτά που κρατάει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:39 ---------- Ναι για Ζόνας αλλά τον... Δεκέμβριο! και εγω καπως ετσι τον θυμαμαι πριγκηπα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:23 ---------- Εγώ φίλε κολοτούμπας δεν γίνομαι!!!! Αυτόν πίστευα, γι'αυτόν έγινα ΑΕΚΑΡΑ με αυτόν μεγάλωσα, αυτόν θυμάμαι να ΜΑΜΑΕΙ τους γαύρους κάθε φορά!!! Αυτόν θυμάμαι να μπαίνει μπροστά και να ΣΩΖΕΙ (και μην ακούσω μλκ οτι αν δεν ήταν αυτός θα ήταν άλλος) την ΑΕΚ μας που κάποιοι γνήσιοι αεκτζήδες την έφτασαν εκεί που την έφτασαν... λαθος φιλε αεκαρα εγινες για τον μπαγιεβιτς απλά δεν το ξερεις,αν νομιζεις οτι εγινες αεκ για καποιον ακουπο που επαιζε 10 ματσ το χρονο εισαι γελασμενος
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν με ενδιαφέρει ούτε η συγνώμη ούτε η προσωπικότητα οποιουδήποτε Μπαγιεβιτς ή Ντέμη. Με ενδιαφέρουν οι αποδεδειγμένες ικανότητές του πρώτου ως προπονητή από την στιγμή που είναι στην ομάδα μου. ΑΕΚ είμαι, έλεος με την προσωπολαγνεία, καλός ο χαβαλές αλλά ούτε τα 15χρονα δε σκαλώνουν έτσι.
tasoskont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή εσύ το άρχισες!!!! Βρές μου κάτι αντίστοιχο με τον Ντέμη!!! ακομα και εδω κουπες σηκωνει ποιος βατραχος εχεις δικιο κατι αντιστοιχο με τον ντεμη να σηκωνει κουπες οντως δεν υπαρχει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:27 ---------- Δεν με ενδιαφέρει ούτε η συγνώμη ούτε η προσωπικότητα οποιουδήποτε Μπαγιεβιτς ή Ντέμη. Με ενδιαφέρουν οι αποδεδειγμένες ικανότητές του πρώτου ως προπονητή από την στιγμή που είναι στην ομάδα μου. ΑΕΚ είμαι, έλεος με την προσωπολαγνεία, καλός ο χαβαλές αλλά ούτε τα 15χρονα δε σκαλώνουν έτσι. δεν ειναι προσωπολαγνεια δεν μπορεις να βεβηλωνεις ανθρωπους που εχουν γραψει ιστορια με την ομαδα σου ανθρωπους που εχουν ανεβασει την ομαδα ψηλα
deminho11 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ντάξει... Φίλε μου σε έγραψε για τα μπικικίνια και πήγε στον γαύρο????????????? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλος!!! Να πήγαινε στο εξωτερικό ναι αλλα όχι στον ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Ντέμης όταν τον ήθελς ο γάβρος είχε πεί ή στην ΑΕΚ ή στην εξέδρα!!!! Τί μου λές τώρα για το βατράχι????? Σαν τον Ντέμη δεν έχει περάσει άλλος τα τελευταία χρόνια, θύμιζε τις παλιές εποχές που όλοι έπαιζαν για την φανέλα!!!
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Προς το παρών δεν παίζει για φανέλα, για κάτι νεόπλουτος παίζει μουσική ο ΝτιΤζέης!
johnnyestia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ακομα και εδω κουπες σηκωνει ποιος βατραχοςεχεις δικιο κατι αντιστοιχο με τον ντεμη να σηκωνει κουπες οντως δεν υπαρχει Ο Ντέμης είναι ακόμα ένας από τους παιχταράδες που δεν πήρανε πρωτάθλημα λόγω του Κοκκαλιστάν.
tasoskont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ντάξει... Φίλε μου σε έγραψε για τα μπικικίνια και πήγε στον γαύρο????????????? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλος!!! Να πήγαινε στο εξωτερικό ναι αλλα όχι στον ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Ντέμης όταν τον ήθελς ο γάβρος είχε πεί ή στην ΑΕΚ ή στην εξέδρα!!!! Τί μου λές τώρα για το βατράχι????? Σαν τον Ντέμη δεν έχει περάσει άλλος τα τελευταία χρόνια, θύμιζε τις παλιές εποχές που όλοι έπαιζαν για την φανέλα!!! καλα μαθε πρωτα γιατι εφυγε και μετα μας λες. ναι επαιζε για την φανελα ο ντεμαρος γιαυτο οταν η αεκ πνιγοτανε στα χρεη πολλοι παιχτες αρνηθηκαν να παρουν τα χρωστουμενα φευγωντας απο την αεκ ο ντεμαρος με το ακριβοτερο συμβολαιο τα πηρε μεχρι τελευταιας δεκαρας δεν χαρησε τιποτα ο παιζω για την φανελα:lol: αυτο δεν σας το ειπαν στην οριτζιναλ η ηταν τοσο κομματια παλι που το ξεχασαν να το αναφερουν??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:58 ---------- Ο Ντέμης είναι ακόμα ένας από τους παιχταράδες που δεν πήρανε πρωτάθλημα λόγω του Κοκκαλιστάν. καλα την κουπα του γιουρο την σηκωσε μεχρι και ο βενετιδης τι λεμε τωρα:lol:
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν ήξερα ότι μιλάς για την ΑΕΚ θα νόμιζα ότι αναφέρεσαι στην Μπαρτσελόνα,όλους παιχταράδες τους λες,γιατί τρώμε φάπες δεν ξέρω,ένα επίπεδο πάνω με το Γιόνας;Δλδ σε τι επίπεδο πάμε;Σε αυτό της Λίβερπουλ; Έλα έτσι βεντούζα http://www.sport-fm.gr/article/192814 Αντίο Τσιπούρ,byyyyyyeeee Φτου,πέσαμε ένα επίπεδο κάτω τώρα Παίζει να βάζεις μέτρο σύγκρισης τίποτα τέτοιες ομάδες ή να είσαι Ντεμικός και να πιστεύεις ότι η ομάδα έχει στόχο να πάρει το champions league; Όταν λέω οτι είμαστε καλοί μιλάω για Ελληνικά δεδομένα. Ένα επίπεδο πάνω με τον Ζόνας γιατί τον ήθελε πάρα πολύ ο κόσμος και θα συσπείρωνε τον πολύ κόσμο(όχι εσένα..εσύ και κ.ρονάλντο να έρθει τα ίδια θα έλεγες πιστεύω) να γεμίζει το γήπεδο..+η ποδοσφαιρική του αξία.(Είδαμε ένα blooper που περνάει πάνω στη γραμμή τον τερματζή και το χάνει και είναι άχρηστος;Παιχτάρα θα είναι..Στη Γκρέμιο παίζει βασικός) Και γεμάτο γήπεδο = 15χ3βαθμούς.. Την ομάδα πότε την είδες να παίζει πλήρης χωρίς προβλήματα και που τις είδες τις φάπες;Α ξέχασα χάσαμε από την Βασλούι 2002 2-1 πολύ χειρότερη ομάδα από την Σπάρτα(3-1) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:56 ---------- ο βατραχος γιατι δεν τον δήλωσε? για καπριτσιο? ειναι μαλακας? αμα τραυματιστεί κανεις η τον οκτωβρη στα συνεχόμενα παιχνιδια θα εχουμε μονο μπλανκο και παυλη? παει καλα ρε? Τώρα θα τον μάθουμε μωρέ;; Ψάχνει αφορμή να ανταλλάξει και τον Σκόκο με Κλέιτον+Μάντζιο..Τον Γενάρη εδώ θα είμαστε ξανά.. Τα ίδια δεν έκανε και με τον Τζιοβάνι για να φέρει τον Οκκά; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:03 ---------- Μερικοί σταματήστε να βλέπετε τον Ντούσαν σαν ΑΕΚτζή και μη και δείτε τον σαν έναν προπονητή και τίποτα παραπάνω.Δηλαδή όσοι προπονητές είχαμε ήταν δηλωμένοι ΑΕΚτζήδες από μικρά παιδιά; OK μπορεί να είναι ΑΕΚτζής και να έκανε ένα λάθος,μπορεί να τον νοιάζουν τα λεφτά και μόνο..Όπως και να έχει δεν θα κάτσουμε να ασχοληθούμε άλλο με αυτό το θέμα.Ξένος είναι ούτως ή άλλως..Και ο Σάντος όλες τις ομάδες έχει πάρει σβάρνα και αυτός το ίδιο και πολλοί άλλοι.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:21 ---------- Συμβόλαια ποδοσφαιρικού τμήματος...Πολλά περίεργα συμβαίνουν πραγματικά!Αλήθεια τώρα μόνο και μόνο αποδεσμευση να κάναν στον Χουανφράν δεν βρίσκαν καλύτερο με αυτά τα λεφτά; Tον Λαγό γιατί τον πληρώνουμε ακόμη;;;OK μπορεί να θυμιθεί την μπάλα που ξέρει και να μας βγεί φέτος μετά από τόσα χρόνια αλλά ΕΛΕΟΣ 450κ στον Λαγό τη στιγμή που ο Ταχτσιδάκος ζητάει 50κ αύξηση και δεν την παίρνει..Για Ιορντάκε δεν μιλάω καθόλου λογικά μέσα στα 300κ θα είναι και κανένα 200αχίλιαρο του Ντούσαν. Μαϊστόροβιτς 800.000 ευρώ WTF!!! Μπάγεβιτς και συνεργάτες 700.000 ευρώ Χουανφράν 600.000 ευρώ WTF 2!!! Μπλάνκο 550.000 ευρώ Τζιμπούρ 480.000 ευρώ Γκερέιρο 450.000 ευρώ Καφές 450.000 ευρώ Λαγός 450.000 ευρώ WTF 3!!! Σκόκο 400.000 ευρώ Μάκος 350.000 ευρώ Λεονάρντο 350.000 ευρώ Ενσαλίβα 350.000 ευρώ WTF 4!!! Αραούχο 300.000 ευρώ Γιάχιτς 300.000 ευρώ Ιορντάκε 300.000 ευρώ WTF 5,6,7....200.000!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΝΤΟΥΣΑΝ! Γεωργέας 250.000 ευρώ Ζεράλντο 250.000 ευρώ Χέρσι 250.000 ευρώ Καράμπελας 250.000 ευρώ Ρίκκα 240.000 ευρώ Νέμεθ 200.000 ευρώ Σάχα 200.000 ευρώ WTF 200.001 Αλεξόπουλος 180.000 ευρώ Κουτρομάνος 150.000 ευρώ Γκέντσογλου 150.000 ευρώ Παυλής 150.000 ευρώ Γιαχάγια 150.000 ευρώ Λούκατς 150.000 ευρώ Αραμπατζής 120.000 ευρώ Ταχτσίδης 100.000 ευρώ Μανωλάς 80.000 ευρώ
user12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καμια 9ρια μιλιονια το wage budget δηλαδη.Καλα ειναι
speedy23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε τον Μαστορα,πιο ακριβοπληρωμενος παιχτης στην ομαδα.Θα περιμενες να ηταν κανας Σκοκο για παραδειγμα.Καλα για τον Χουαφραν το ξεραμε και οτι επισης του ειχε κανει ο Ντεμης κλειστο 3ετες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.