nikos21aek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Καλά ψημένο τον κόβω να πάει να τους τρελάνει!αχ00αχ0α0χα0χα0χα0χα0 Έλα μάλλον για εδώ μας κόβω.Τώρα κλείνει η μεταγραφή..δεν το βγάλαν τυχαία στο sport-fm. Σοβαρά όμως αν πάρουμε Γιάχιτς(που πήραμε),Γιόνας και έναν ακόμη αμυντικό θα μιλάμε για την πιο πλούσια μεταγραφική περίοδο της ΑΕΚ.χ0α0χαχ0αχ0α Λούκατς,Μανωλάς,Καράμπελας,Γιαχάγια,Ιορντάκε,Μάκος,Λεονάρντο,Ρεγκέιρο,Χέρσι,Γιάχιτς,Γιόνας,cb...Είχε δεν είχε ο Σέρβος ολόκληρη ομάδα του πήραν.
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Toν Τάμας τον είχα πάρει στο pro. Ιδιαίτερα εξελίξιμος! Aυτό σκεφτόμουν κι εγώ πριν. Είχα χάσει το λογαριασμό...
nikos21aek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 O Σωτηρακόπουλος που μούφες δεν λέει συνήθως.. γράφει για σίγουρους Γιάχιτς,Γιόνας και Νταβίντ Ρίβας.Πω ρε ούτε 24 ώρες δεν μείναν...100 ονόματα λένε για κεντρικό αμυντικό και όλοι σίγουροι είναι για τον βασικό επιθετικό της Γκρέμιο(?)..Δεν μου κολλάει σοβαρά. Τι απόδοση να πάρουμε μόνο Γιάχιτς;
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μπα, ακόμα και κουτσό όλο και κάποιον θα βρουν.
nikos21aek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ρε δεν είναι κουτσός ο Γιόνας.Βασικός στη Γκρέμιο παίζει.Στο blooper με τα δοκάρια δες τι κάνει το παλικάρι...αλλά μετά το χάνει.. Σε πόσο καιρό λέτε να στείλει και τον Σκόκο ο Μπάγεβιτς;Πέταξε το πρώτο μικρούλι καρφάκι σήμερα..(Πιο μεγάλο δεν γίνεται μετά την Πέμπτη..Τα ξέρει καλά ο μαμημένος τα κόλπα) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:11 ---------- Σκοκο είκε πρόβλημα πόδι αλλά ήτελε παίκσει.Ήταν λατος σήμερα αυτό
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δεν τον τρώει τον Σκόκο ρε. Υπάρχει μεγάλη αργεντινοκλίκα στην ομάδα.
nikos21aek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Άντε να δούμε.Εγώ προβλέπω πάγκο ένα δύο παιχνίδια και μετά προβληματικός χαρακτήρας! Πάντως το καλό είναι ότι είναι κ@ul..menos να παίξει μπάλα φέτος...Πως έκανε σήμερα όταν ένιωσε το πόδι...Και δεν ήθελε και να βγεί. Πολύ θετικό αυτό.. Ο Μπλάνκο λίγο να ξαναβρεί τη φόρμα του...Που είναι θέμα χρόνου.Πολύ πεσμένος είναι..Κάτι κοντρόλ που χάνει,κάτι τέτ α τέτ(?). Ο καλός Μπλάνκο θα είχε βάλει 3 σήμερα.Και ένα στη Βασλούι.
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Εγώ πάλι το αντίθετο κατάλαβα σήμερα. Ψιλοσικέ μου φάνηκε ο τραυματισμός του, μακάρι να κάνω λάθος...
nikos21aek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Πάντως για να καταγραφεί..Νέμεθ>Σκόκο Ο Αργεντίνος την μπάλα ξεχνάει να τη δώσει και την μεταβίβαση δεν την έχει και τόσο καλή και ο Ούγγρος τα κάνει όλα και μοιράζει και γκόλ απλόχειρα..Παίζει φέτος να έχουμε τους δύο καλύτερους παίχτες στο πρωτάθλημα.Μακάρι να μην ήταν φωτοβολίδα το σημερινό.Δικαιολογεί απόλυτα τα γκρούπ που έχουν φίλοι της Λίβερπουλ στο fb Krisztian Nemeth give him a chance.Μιλάμε για world class παίχτη.Τελείως απλός και 100% ουσιαστικός.
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Καλά να τον δούμε πρώτα. Με τα σημερινά πάντως έχει potential.
nikos21aek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Εγώ πάλι το αντίθετο κατάλαβα σήμερα.Ψιλοσικέ μου φάνηκε ο τραυματισμός του, μακάρι να κάνω λάθος... Όχι ρε αφού σταμάτησε πάνω στην τρίπλα και κλώτσησε την μπάλα πάνω στον αμυντικό και χτυπιόταν σαν παλαβός μετά.Τελείως παλαβή και αψυχολόγητη ενέργεια.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:34 ---------- Καλά να τον δούμε πρώτα. Με τα σημερινά πάντως έχει potential. Την μπαλιά στο γκόλ του Μπλάνκο είναι θέμα αν την περνάνε μόνο οι Λεονάρντο,Γκαλέτι στην Ελλάδα πάντως και ααααν.Δύο μέρες να βάλεις άλλους να την στείλουν εκεί και με αυτόν τον τρόπο...δεν..
nikos21aek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ωχ τον ξέχασα...Τι παίχτης θεέ μου...Σοβαρά αν ερχόταν σε άλλη ομάδα τι θα γινόταν..Θα είχε καεί όλη η Ελλάδα.
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 'Εχουμε πάρει 3 σελίδες το thread παραμάζωμα.
nikos21aek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το σημερινό γκόλ είναι η απόλυτη ομορφιά της απλότητας.Λεονάρντο στον Νέμεθ,περνάει τον άλλον σαν σταματημένο που καθόταν το γίδι με ορθάνοιχτα πόδια,Μπλάνκο και γκόλ...Έτσι παίζουν οι μεγάλες ομάδες..Από την μία περιοχή στην άλλη με δύο πάσες.. Σε 10 δευτερόλεπτα από εκεί που ήταν η μπάλα στην περιοχή μας ήταν στα δίχτυα του Ατρόμητου... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:49 ---------- Όντως..Με έχει φάει η αγωνία για τους παίχτες και δεν έχω όρεξη ούτε να διαβάσω.Μόνο ΑΕΚ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.