Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να σου πω.Σοβαρά όμως όταν μιλάμε γενικά για ΠΑΟ εν τη ρίμη του λόγου ή Βάζελο θα τον πούμε ή λαγό.Και κάτι αντίστοιχο γίνεται με όλους όταν μιλάνε για τους αντιπάλους.Χανουμάκια,ΑΕΚάκι,Γαύροι,

Τες πα αν πειράζει κόσμο θα προσπαθήσω τουλάχιστον να μην το γράφω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ----------

Μια χαρά όμιλος!!!

Δημοσ.

Ναι.Δεν ξέρω εμένα μου αρέσει ο όμιλος.Δεν νομίζω να περάσουμε αλλά τουλάχιστον θα παίξουμε με νορμάλ ομάδες που έχουμε ελπίδες να τις κοντράρουμε.

Δημοσ.
Iniesta,ποια σεζον ηταν το ματς αυτο με την Αρσεναλ?Εγκυκλοπαιδικα παντως,η χρονια που τερματισε αηττητη η Αρσεναλ στην Αγγλια ηταν το 03/04.

ηταν τη σεζον 04/05. Στην πρεμιερ πηρε πρωταθλημα την ιδια σεζον.

Δυσκολη η κληρωση για ΑΕΚ. Υπηρχε και χειροτερη βεβαια.

Δημοσ.

Και ο ΠΑΟΚ την είχε αποκλείσει σε νοκ άουτ κιόλας όταν πήρε πρωτάθλημα.Εκπλήξεις γίνονται.

Εμένα μου αρέσει ο όμιλος πάντως..Δεν θα ήθελα να παίξω ούτε σε πιο δύσκολο,ούτε σε πιο εύκολο.

Δημοσ.

H Τσελση πηρε την σεζον εκεινη που λες το πρωταθλημα και την προηγουμενη η Αρσεναλ.

Δημοσ.

Γέλασε λίγο το χειλάκι μας.

Ούτε που θυμάμαι από πότε είχαμε να ακούσουμε όλε-όλε προς το τέλος του παιχνιδιού.

Αυτό που μένει είναι να μην την ακούσουμε υπερομάδα ξαφνικά επειδή αποκλείσαμε τους ανύπαρκτους, μη φάμε καμιά φούτσα την Κυριακή και τρέχουμε και δεν φτάνουμε...

Θα συμφωνήσω πως για το τραγικό θέαμα του πρώτου ημιχρόνου φταίει σίγουρα το ταμπούρι της Βασλούι και ο εκνευριστικός διαιτητής που σφύριζε τα πάντα, αλλά στην τσέπη με τις κάρτες είχε καβούρια.

Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί την στατικότητα όλης της ομάδας, τα πισωγυρίσματα της μπάλας κάθε τρεις και λίγο, την ανούσια κατοχή.

Το Β' ημίχρονο ήταν άλλο παιχνίδι.

Ο Σκόκο με την λόμπα που δεν χορταίνεις να χαζεύεις και το 3ο γκολ έκλεψε την παράσταση μεν, αλλά όταν η μπάλα "έκαιγε" ο Μαντούκας παρακαλώ έβγαλε το φίδι από την τρύπα.

Του Μπλάνκο δε του βγήκαν οι τελικές προσπάθειες, αλλά κάθε άλλο παρά αρνητική θεωρώ την εμφάνισή του, για ένα ακόμα ολόκληρο 90λεπτο δεν σταμάτησε να τρέχει, να διεκδικεί να τραβάει παίχτες πάνω του.

Αφανής ήρωας.

Ο Σκόκο απέδειξε πάλι πως το τόπι το κατέχει και με το παραπάνω, αλλά πρέπει να βρει τρόπο να διορθώσει τα σκαμπανεβάσματά του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αν ένας αγώνας "τον πάει", μπορεί να πάρει παιχνίδια μόνος του.

Εύκολα.

Ο Μαντούκα μία από τα ίδια. Αν του βγαίνει ο αγώνας, μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα. Το κακό με αυτόν, είναι πως δε χάνεται για διαστήματα απλά μέσα στον αγώνα, αλλά για ολόκληρους αγώνες...

Ο Λεονάρντο φάνηκε για μία ακόμη φορά ανέτοιμος και αγχωμένος.

Φοβάμαι πως θα αργήσει να δείξει αυτά που ξέρει και περιμένουμε από αυτόν.

Τραγικό λάθος που έχασε την προετοιμασία.

Καφές-Μάκος ήταν μετριοκακοί.

Χανόντουσαν από το γήπεδο, και ειδικά στο Α' ημίχρονο άφηναν αδικαιολόγητα χώρους στο κέντρο, με αποτέλεσμα να κρατάει αρκετές φορές κατοχή η Βασλούι.

Η τετράδα πίσω τα πήγε μια χαρά, αν και δεν απειλήθηκε σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο Καράφλας πάντως την γκέλα την έχει για καλημέρα.

Με μία σοβαρή ομάδα θα το είχαμε πληρώσει.

Ο Αραούχο έδειξε καλά στοιχεία, χόμπιτ αλλά τσαμπουκαλεμένος, με σωστές τοποθετήσεις, ανεβαίνοντας χωρίς συγχρόνως να αφήνει κενά.

Μία σέντρα που έβγαλε στο όριο του άουτ βγήκε καλή.

Ελπίζω να τις συνηθίζει.

Η απόκρουση του Σαχά στο παράθυρο θεαματική και μισή πρόκριση, αλλά και το σουτ ήταν από τα 35 μέτρα ε.

Δε λέω πως δεν ήταν εξαιρετική, αλλά από τόσο μεγάλη απόσταση πέφτει σημαντικά ο δείκτης δυσκολίας imho.

ps.

Έλειψε μια μέρα ο Τζεμπούρ και φάνηκε υγεία στην ομάδα.

Να τον στείλουν απο εκεί που ήρθε ή να τον βάλουν στο ψυγείο ΤΩΡΑ.

ps.2

Νίκο καλά τα λες, αλλά κάθε απόπειρα σύγκρισης της Βασλούι με τον Ολυμπιακό είναι τουλάχιστον κωμική.

Δημοσ.

Ε δεν θα ερχόταν να παίξει και 10-0-0 ο Ολυμπιακός,μπροστά να απειλήσει δεν θα είχε κανέναν..Δεν ξέρω επιμένω ότι θα ήταν μεγάλος άσσος..Φάνηκε και την Τετάρτη θα φανεί και την Κυριακή με τη Λάρισα..

Αν καταφέρουμε να περάσουμε από τον Ατρόμητο και να ξορκίσουμε το φάντασμα του Δώνη η διακοπή θα ευνοήσει πολύ την ΑΕΚ και θα μπορέσουμε να βρούμε ρυθμό..

Y.Γ.Με τον ίδιο τρόπο που λες έφυγε ο Τζιμπούρ και φάνηκε η υγεία έλεγε ο άλλος πρίν φάνηκε η απουσία όταν ήταν 0-0.

Εγώ θα συμφωνήσω ότι το γυαλί έχει σπάσει και...δεν ξανακολλάει..Αλλά ούτε να ξεπουληθεί,ούτε να χαριστεί στον ΠΑΟ,ούτε να μπεί στο ψυγείο χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης.

Ίσως απλά φάνηκε ότι ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ τόσοι παίχτες επιθετικοί...στην 11άδα.Και ναι η ομοιογένεια είναι το Α και το Ω αν υπάρχει πρόβλημα στους υπόλοιπους ας τα σκάσουν για τον Γιόνας και ας του βρούνε ομάδα εξωτερικού για δανεισμό με οπσιόν αγοράς.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:49 ----------

Γίνεται η τράμπα του Χεταμαί με τον Αιθίοπα της Τβέντε.Άντε ρε πόστη σε 2 μέρες να δούμε τι θα κάνουν οι ανύπαρκτοι...Πότε θα υπογράψει ο κεντρικός αμυντικός να ηρεμίσουμε λίγο;

Δημοσ.

Η Derby σημερα γραφει πως ο Τεν Κατε ζητησε για ανταλλαγη με τον Ματζιο οχι τον Τζιμπουρ αλλα τον Σκοκο και να μας δωσουν και ενα εκατομμυριο!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Τους δικους μας τους εχω ικανους να κατσουν και να το συζητησουν.

Δημοσ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΕΤΕΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ! :mad:

Η Derby σημερα γραφει πως ο Τεν Κατε ζητησε για ανταλλαγη με τον Ματζιο οχι τον Τζιμπουρ αλλα τον Σκοκο και να μας δωσουν και ενα εκατομμυριο!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Τους δικους μας τους εχω ικανους να κατσουν και να το συζητησουν.

you HAVE GOT to be shitting me.

Ας τολμήσουν.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά...Πρώτον γράφει Σκέψεις Παναθηναικού για Σκόκο...

Σαν να δεί ο Θανόπουλος το παιχνίδι Μάντσεστερ-Άρσεναλ σήμερα και να πεί..Τι ωραίος παίχτης αυτός ο Ρούνει μακάρι να τον είχαμε στην ΑΕΚ..Και να γράψει ο δημοσιογράφος στο πρωτοσέλιδο..Σκέψεις Θανόπουλου για Ρούνει!

Ότι δεί κανένας στον ύπνο του το κάνει πρωτοσέλιδο ρε πόστη μου!:-(

Γάτα και Γκότζο διαβάζεις μόνο για να γελάς πλέον..

Δεύτερον..Λογικό να το είπε ο ΤενΚάτε κάτι τέτοιο...Και εμένα στη θέση του θα με είχαν ζώσει τα φίδια τι θα κάνω με Βύντρα,Μπίεσμιρ,Καντέ,Μούν,Σαριέγκι,Γκαλίνοβιτς κτλ απέναντι στον Νάτσο..

Btw έκανα φίλο τον Βύντρα στο facebook και έχω ψοφήσει στο γέλιο...Χαλαρά κάθεσαι και διαβάζεις ΟΛΑ τα σχόλια!Πολύ γέλιο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:30 ----------

xaxaxxa.jpg

Θεικό σχόλιο!χα0χ0αχ0αχ0αχ0α

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:36 ----------

Αυτός ο αιθίοπας που φέραμε τα έχει με την κόρη του Τεν Κάτε!αχ0α0χα0χα0χα0χα0χ0α

Δημοσ.

lol.

Θα βρίζουνε οι κάφροι την οικογένεια του 10κ και θα στραβώνει ο δικός μας. :P

σίριαλ του mega έχουμε καταντήσει..

Δημοσ.

044621f3529ae3d95e609ce1620b6bec_33759.jpg

Δείτε παλικάρι!

Ο Ροπαλντίνιο.Μαιμού από τη λαική τον πήρανε!

Κοίτα που θα μας βγάλουν και την ανταλαγή του Χετεμάι για μεταγραφή..

ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΜΥΑΛΟ?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ...ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ?

ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΟΑΚΑ ΜΕΤΑ...ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ..

ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΣΤΗ?ΠΟΣΟΟΟΟΟ?

ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΓΙΟΝΑΣ+ΟΛΕΓΚΕΡ ή ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΟΣΤΑ και φέρουν και τον Γιάχιτς αποκτάμε και παίχτες και δυναμική και λεφτά θα βγουν από εισιτήρια.ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ----------

article_image1_105589.jpg

Να και η κόρη!Στη μάνα θα έμοιασε ή σε κανέναν άλλον!

Ο μ...όδουλος ο αιθίοπας ήρθε Ελλάδα για την κόρη και η κόρη θα φύγει πρίν την παρέλαση μαζί με τον πατέρα της!Καλά να πάθει να μάθει να μην σέρνετε..χα0χ0αχ0α0χα0χ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...