nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τι σας θύμισε το 2ο γκόλ του Σκόκο? Αυτά να τα λες σε κάποιους που δηλώνουν ΑΕκτζήδες και έχουν το θράσσος να λένε ότι δεν έπαιρνε φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟ ο Νάτσο! ΜΑΓΕΙΑ!!! Υ.Γ Είμαι σίγουρος ότι ο Μπάγεβιτς αντί να πανηγυρίσει σκεφτόταν από μέσα του ότι δεν πλάσαρε να το σιγουρέψει...ή έλεγε "άντε τώρα να δω πως θα τον διώξω..":lol: @tasoskont Έλα ρε μην είσαι κακός.ΠΑΟΚ είναι το παιδί.Έχουν να δούνε τέτοιο γκόλ από πρόπερσυ..
tasoskont Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλό παλτό..Άντε να τον δούμε και αυτόν.. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/4773353.stm εχει παιξει και τελικο τσουλου βασικος μακαρι να ερθει
nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/4773353.stmεχει παιξει και τελικο τσουλου βασικος μακαρι να ερθει Ναι βγήκε και πήρε μπρός η ομάδα! Κοίτα αυτό ήταν το 2006 και γενικά είναι πολύ γκελαδόρος. Έφυγε για Άγιαξ και ο Άγιαξ τον αφήνει ελεύθερο για να τον ξεφορτωθεί..Δεν ξέρω..Μακάρι να έρθει και να βγεί αλλά καλού κακού ας πάρουμε και κανένα Γιάχιτς/Ταβλαρίδη για σιγουριά..Τώρα για Ελλάδα μπορεί να είναι και καλός.Το πολύ καλό είναι ότι είναι τέρμα αριστερός και θα συμβαδίζουν τα χνώτα μας..Θα δεθεί με την ομάδα..Λένε είναι πολύ φανατικός καταλανός και έχει γράψει και βιβλία για την ανεξαρτησία της Καταλωνίας.Είναι και μορφωμένος δηλαδή! Γενικά είναι μεγάλη μορφή στην Βαρκελώνη και θα ρίχνουν και καμμία ματιά αυτοι..Άντε μπας και πουλήσουμε και τον Μαιστόροβιτς στην Μπαρτσελόνα άλλα 3 μύρια!
johnnyestia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Αφού πιάσατε τις γκολάρες, να και άλλη μία απέναντι στην καλύτερη Αρσεναλ της 10ετίας. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NoslImCcDi0[/ame]
nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Να ναι καλά ο λαγός που μας πήρε τον Κλέιτον και πήραμε τον Σκόκο! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:42 ---------- Αφού πιάσατε τις γκολάρες, να και άλλη μία απέναντι στην καλύτερη Αρσεναλ της 10ετίας. Όχι και καλύτερη Άρσεναλ της 10ετίας..Χαλαρά καλύτερη και η Άρσεναλ του 06 και η περσυνή και η φετινή...Μόνο που πλέον οι υπόλοιπες Αγγλικές έχουν ξεφύγει ένα επίπεδο πάνω.Αλλά πολύ παιχτάρα ο Έκι..Από τότε έχει να δεί τέτοια παιχτούρα ο βάζελος στα χαφ..
johnnyestia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Να ναι καλά ο λαγός που μας πήρε τον Κλέιτον και πήραμε τον Σκόκο! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:42 ---------- Όχι και καλύτερη Άρσεναλ της 10ετίας..Χαλαρά καλύτερη και η Άρσεναλ του 06 και η περσυνή και η φετινή...Μόνο που πλέον οι υπόλοιπες Αγγλικές έχουν ξεφύγει ένα επίπεδο πάνω.Αλλά πολύ παιχτάρα ο Έκι..Από τότε έχει να δεί τέτοια παιχτούρα ο βάζελος στα χαφ.. Το λές γιατί δεν θυμάσαι πόσο τραίνο πήγαινε εκείνο τον καιρό η Άρσεναλ. Ούτε ισοπαλία δεν έφερνε μέχρι να παίξει με εμάς. Οι ίδιοι παίκτες πήγαν εκείνη την χρονιά στους 4 αν θυμάμαι καλά και την επόμενη χρονιά τελικό. Γιά τον Εκι θα συμφωνήσω ..
nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καρπετόπουλος:"Μου το λέγαν αρκετά άτομα πέρυσι αλλά δεν ήμουν σύμφωνος ότι ο Σκόκο είναι ο παίχτης με την μεγαλύτερη τεχνική κατάρτιση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.Τώρα μάλλον ήρθε η στιγμή να συμφωνήσω και εγώ και να καταλάβω γιατί μου το λέγαν." ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ
speedy23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Iniesta,ποια σεζον ηταν το ματς αυτο με την Αρσεναλ?Εγκυκλοπαιδικα παντως,η χρονια που τερματισε αηττητη η Αρσεναλ στην Αγγλια ηταν το 03/04.
tasoskont Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Να ναι καλά ο λαγός που μας πήρε τον Κλέιτον και πήραμε τον Σκόκο! δεν μας τον πηρε ο βαζελος ο ιδιος προτιμησε τον βαζελο γιατι οπως δηλωσε ειναι παιχτης με φιλοδοξιες και γιαυτο προτιμησε βαζελο και οχι αεκ :lol: ας παει τωρα στην λαρισα σαν παιχτης με φιλοδοξιες
Mika Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ρε Νικο με δουλευεις; εκτος κι αν πχ σου φαινονται φυσιολογικα τα περι λαγων, τουρκων, απογονων του στολου κλπ
nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Για απόγωνους του στόλου δεν ξέρω αλλά για ολυμπιακό γαύρο,Παναθηναικό λαγό και την ΑΕΚ χανούμια.Ανέκαθεν είναι χαιδευτικά.
Mika Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 χαιδευτικα; εχεις ιδεα οτι ανθρωπος που ξερω χαροπαλευε στο νοσοκομειο 3 μηνες απο την ημερα που βγηκε το "χαιδευτικο" που λες; αν θες να μας αποκαλεις χαιδευτικα πες μας βαζελους. αλλιως σου ειπα προς τα που δινεις πατημα. και δεν νομιζω να συμφωνησεις οτι το Τουρκος ειναι χαιδευτικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.