alexdelpiero Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 σιγά μην βάλω και πιάτο για να βλέπω αυτό το πράμα. Και που κάθομαι μπροστά στο πισι και το βλέπω πολύ είναι. Για την μπύρα και τα πατατάκια κάθομαι. Το θέαμα είναι γτπ. Και εννοείται πως, και Αθήνα να ήμουν, δεν έδινα ούτε ένα @ρχίδι για να πάω γήπεδο να δω αυτό το χάλι. Πραγματηκα κουραστικο το θεαμα...Τραγικη η αεκ.Καλος μου φαινεται ο αραουχο...μεχρι στιγμης... Ποδι διαβητη παντως ο Λεοναρντο...Ματια βγαζει η απουσια του τζιμπουρ
deminho11 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μας ήπιαν το αίμα να παίξουν λίγο μπαλίτσα....... Καλός ο Αραούχο και απο τις λίγες φορές που ο Ενσαλίουα έκανε σωστές πάσες!!!!!
trolaios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 μας έβγαλε την ψυχή ,αλλά εντάξει τέλος καλό όλα καλά .. στο επόμενο παιχνίδι θα δούμε που θα παίξουν και οι μεταγραφές μας..
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Πραγματηκα κουραστικο το θεαμα...Τραγικη η αεκ.Καλος μου φαινεται ο αραουχο...μεχρι στιγμης...Ποδι διαβητη παντως ο Λεοναρντο...Ματια βγαζει η απουσια του τζιμπουρ Άλλο παιχνίδι έβλεπες; Όποιοι λέγαν τον Σαχά μέτριο ΣΟΥΤ! Όποιοι είπαν ότι ο Σκόκο δεν παίζει σε Ολυμπιακό,Παναθηναικό ΕΠΙΣΗΣ Όποιοι αμφισβητησαν την ΑΕΚάρα ας κάτσουν τώρα να αράξουν μέχρι την επόμενη ήττα. Όποιοι πιστεύαν ότι θα χάναμε από τον Ολυμπιακό την Κυριακή..ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ! Οι άλλοι παίζαν με 11 παίχτες άμυνα και δεν άνοιξε πιο νωρίς το σκόρ.Το επέτρεπε και ο διαιτητής που δεν έβγαζε κάρτες και παίζαν κάτς.Ήμασταν και προσεκτικοί πίσω και αγχωμένοι γιατί με 0-1 χαιρετούσαμε.Παρόλα αυτά και στο πρώτο ημίχρονο καλοί ήμασταν. Ο ΜΕΓΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΑΧΑ πάλι μας έσωσε όταν χρειάστηκε.Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΚΟΚΟ πάλι τρέλανε κόσμο! Χρειαζόμαστε ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και σε περίπτωση που φύγει ο Τζιμπούρ και στην επίθεση.Και σιγά σιγά μπαίνει και ο Γκερέιρο στην ομάδα...Αλλά πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ. ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ ΟΕΟΕΟΕ! Υ.Γ Και ο Τζιμπούρ αν έπαιζε σήμερα θα κάρφωνε! Υ.Γ 2 Επιτέλους έχουμε μπάκ της προκοπής!
alexdelpiero Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ΚΑλα αστω αλλη μπαλα βλεπουμε....Στο πρωτο ημιχρονο που αναφερεται το μηνυμα εισουνα κακιστος αλλα τη να λεμε τωρα.Κ η εξεδρα γκρινιαζε.Ο μπαγεβιτς εβλεπε τη γινοτανε κ σηκωσε κ δευτερο επηθετηκο.Περιοχη δεν παταγες φασεις καθολου..Εννοειται οτι μετα το γκολ οι αλλοι θα ανοιγντουσαν για να ισοφαρισουν κ ετσι θα εβρισκες χωρους να δημιουργησεις.Αν εσυ περιμενες να νικησεις τη βασλουι2002 για να βγεις να το παιξεις δικαιωμενος για κατι καλα κανεις ...
nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 ΚΑλα αστω αλλη μπαλα βλεπουμε....Στο πρωτο ημιχρονο που αναφερεται το μηνυμα εισουνα κακιστος αλλα τη να λεμε τωρα.Κ η εξεδρα γκρινιαζε.Ο μπαγεβιτς εβλεπε τη γινοτανε κ σηκωσε κ δευτερο επηθετηκο.Αν εσυ περιμενες να νικησεις τη βασλουι2002 για να βγεις να το παιξεις δικαιωμενος για κατι καλα κανεις ... Ναι ΟΚ να χωρίσουμε και το παιχνίδι σε 10άλεπτα να λέμε στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί,στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κτλ κτλ...Για να βλέπουμε τα πράγματα από την άσχημη πλευρά.Για μισό λεπτό ήμασταν τραγικοί.. Σε γενικές γραμμές η ομάδα σήμερα έπαιξε μπαλά. Οι άλλοι παίζαν με 11 παίχτες στην άμυνα και αν βάζαν γκόλ χαιρετούσαμε..90 λεπτά είναι το παιχνίδι.Λογικό να ήταν πιο δύσκολο το γκόλ στο πρώτο,που τους άφηνε κιόλας να παίζουν κατς ο διαιτητής. Τι δικαιωμένος ρε φίλε;;Πρώτη φορά είναι που λέω δόξα το θεό που έχω τον Σαχά τέρμα;;;Απλά μερικοί μπορεί να μην το βλέπαν.Ο άνθρωπος μια φορά που χρειάστηκε πάλι έδειξε την κλάση του.. Πρώτη φορά βλέπω τη παιχτάρα είναι ο Σκόκο;Μια από τα ίδια και αυτός.Χάζεψε άλλη μια φορά τον κόσμο με τα μαγικά του!Πρώτη φορά βλέπω τη ποδάρι έχει ο Λεονάρντο;Για ακόμη μια φορά έβγαλε την μπάλα πάρε βάλε εκεί που έπρεπε στον Μαντούκα! Ναι ναι η Βασλούι2002 είναι χειρότερη από την Σπάρτα..Και χειρότερη από της μισές ομάδες στην Ελλάδα..
alexdelpiero Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ναι ΟΚ να χωρίσουμε και το παιχνίδι σε 10άλεπτα να λέμε στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί,στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κτλ κτλ...Μια χαρά μπήκε η ομάδα στο παιχνίδι..Για να βλέπουμε τα πράγματα από την άσχημη πλευρά.Για μισό λεπτό ήμασταν τραγικοί..Σε γενικές γραμμές η ομάδα σήμερα έπαιξε μπαλά. Οι άλλοι παίζαν με 11 παίχτες στην άμυνα και αν βάζαν γκόλ χαιρετούσαμε..90 λεπτά είναι το παιχνίδι.Λογικό να ήταν πιο δύσκολο το γκόλ στο πρώτο,που τους άφηνε κιόλας να παίζουν κατς ο διαιτητής. Τι δικαιωμένος ρε φίλε;;Πρώτη φορά είναι που λέω δόξα το θεό που έχω τον Σαχά τέρμα;;;Απλά μερικοί μπορεί να μην το βλέπαν.Ο άνθρωπος μια φορά που χρειάστηκε πάλι έδειξε την κλάση του.. Πρώτη φορά βλέπω τη παιχτάρα είναι ο Σκόκο;Μια από τα ίδια και αυτός.Χάζεψε άλλη μια φορά τον κόσμο με τα μαγικά του!Πρώτη φορά βλέπω τη ποδάρι έχει ο Λεονάρντο;Για ακόμη μια φορά έβγαλε την μπάλα πάρε βάλε εκεί που έπρεπε στον Μαντούκα! Ναι ναι η Βασλούι2002 είναι χειρότερη από την Σπάρτα..Και χειρότερη από της μισές ομάδες στην Ελλάδα.. ρε φιλε αλλο σου λεω.Το μηνυμα που εστειλα το στειλα στο τελος του ημιχρουνου.κ βγαινεις εσυ κ απαντας.κ στο ξαναλεω στο α ησουν τραγικος.Μονο ο σκοκο φανηκε κ αυτος στο πρωτο τεταρυο.Για το λεοναρντο συμφωνο ...Τους παικτες επισηςς να τους κρινεις σε δειαρκεια οχι μονο για ενα καλο ματς.Για το σκοκο συμφωνω κ στο χω ξαναπει αλλα γι το σαχα συνεχιζω να μην τοπιστευω. Επισης μου αρεσε πολυ ο Αραουχο ειδικα αυτη η κουρσα που κανε στο α απλως περιμενω να τον δω λιγο περισσοτερο αμυντηκα σε ματς ποιο δυσκολα.
nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 ρε φιλε αλλο σου λεω.Το μηνυμα που εστειλα το στειλα στο τελος του ημιχρουνου.κ βγαινεις εσυ κ απαντας.κ στο ξαναλεω στο α ησουν τραγικος.Μονο ο σκοκο φανηκε κ αυτος στο πρωτο τεταρυο.Για το λεοναρντο συμφωνο ...Τους παικτες επισηςς να τους κρινεις σε δειαρκεια οχι μονο για ενα καλο ματς.Για το σκοκο συμφωνω κ στο χω ξαναπει αλλα γι το σαχα συνεχιζω να μην τοπιστευω. Επισης μου αρεσε πολυ ο Αραουχο ειδικα αυτη η κουρσα που κανε στο α απλως περιμενω να τον δω λιγο περισσοτερο αμυντηκα σε ματς ποιο δυσκολα. Ναι και στο Α' τραγικοι δεν ήμασταν.Απλά παίζαν με 11 παίχτες άμυνα οι άλλοι..Μην τον πιστεύεις τον Σαχά πίστεψε εμάς που έχουμε κάνει πάνω από 30 φορές πέρυσι τον σταυρό μας που τον είχαμε και άλλη μια φορά στη Ρουμανία και άλλη μια φορά σήμερα.. 32 δηλαδή! Να ναι καλά το παλικάρι που δεν ξεφτυλιζόμασταν πέρυσι και να είμαστε ευτυχισμένοι που τον κλείσαμε φέτος και δεν τον τσίμπησε ο Παναθηναικός.
user12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μολις τωρα γυρισα, ειδα ενα γεματο ματς στο πρωτο ημιχρονο ημασταν τραγικοι,πολλη γκρινια μεναν στατικοι, και αμα εκανε καποιος προθημενη ο αλλος δεν την προλαβαινε, ο Αραουχο καλο παιχτακι (φτου φτου μην τον ματιασω) ανεβαινε μονος και δεν του διναν πασα,και οταν του διναν για να παει η μπαλα απο τα αριστερα στα δεξια επρεπε να περασει απο ολοι την αμυνα και οι αλλοι είχαν κλεισει τους χωρους,επισης ο Μακος κρυβοταν πισω απο τους επιθετικους.Λεοναρντο απογοητευση εκτος απο την μπαλια του γκολ και 1-2 φασεις τιποτα αλλο,ελπιζω να ειναι καλος ο Γκρεγκειρο.Στο δευτερο ανεβηκαμε μου αρεσαν σχεδον ολοι ο Χουαφραν ανεβηκε,Ο Μακος πηρε 2-3 πρωτοβουλιες μου αρεσε ακομα και ο Μαστορας,για τον Δαιμονα δεν λεω τιποτα γιατι δεν θεωρουμε αντικειμενικος :p:p. Ο Χουαφραν χανει την μπαλα και παει να εκτελεσει πλαγιο και του πεταει καποιος την μπαλα και του φευγει μεσα απο τα χερια και ακουω ατακα '' αυτος ουτε κοντρολ με τα χερια δεν μπορει να κανει''.
nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 O Μάκος σε όλο το παιχνίδι ήταν άριστος ανασταλτικά.Στο δεύτερο ανέβηκε κιόλας. Ο μόνος κακός παίχτης της ΑΕΚ σήμερα ήταν ο Καφές..Τώρα για τον Χουανφράν και τον Μάστορα..τι να πούμε που θέλει να πληρώσουμε για να φύγουν.Σήμερα ήταν μέτριοι και νόμιζες ότι παίζαν μπάλα. Λογική η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο.Με το πιστόλι στον κρόταφο παίζαν,με 0-1 χαιρετούσαν και γινόταν της κακομοίρας και ο διαιτητής άφηνε να παίζεται και κάτς...11 παίχτες άμυνα ήταν οι άλλοι.Πότε θα μπεί το γκόλ είναι το θέμα..Μαγικά γκόλ και τα 3!Ειδικά το δεύτερο...NACHOOOOO NACHOOOO
user12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Απλα γκολαρα τι να λεμε τωρα.Παντως για αυτους που λενε οτι δεν βελτιωθηκαμε στο 2ο εγω ειδα τρελη διαφορα απο το γηπεδο αντιθετα ο πατερας που το ειδε απο τηλεοραση μου ειπε οτι απλως ανηβηκε λιγο. Ο Χουαφραν δεν με εντυπωσιασε αντιθετα ο Μαστορας του 2ου ημιχρονου μου αρεσε παρα πολλη (ακομα τον θεωρω παλτο δεν μπορει με ενα ημιχρονο να τον κανω παιχταρα)
alexdelpiero Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 συμφωνει κ ο ντουσαν αυτο που σου λεγα.<<στο β οι παικτες μου εκαναν αυτο που επρεπε.Ηταν δυο διαφορετηκα ημιχρονα>>...
nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ε ναι δεν ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα;Στο ένα ήταν 0-0 και στο άλλο 3-0.Αλλά τραγικοί δεν ήμασταν.Μια χαρά κατέβηκε η ομάδα σήμερα.Και στο Α καλοί είμασταν απλά οι άλλοι παίζαν 10-0-0!
tasoskont Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Το έχετε ξεφτιλίσει με τον Σκόκκο, ο Σκόκκο κι ο Σκόκκο. Σιγά τον παίκτη πια. Ντάξει δεν λέω, στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος, αλλά δεν είναι καλό να τον κάνετε βασιλιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.