deminho11 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Λοιπόν εγώ το έχω ξαναπεί οτι με τον αέρα που έχει πάρει ο Ντούσαν θα κάνει ζημιά στην ομάδα, ο Θανόπουλος δεν ξέρει πολλά απο μπάλα και έχει δώσει πλήρη έλεγχο στον Ντούσαν. Το να δίνεις πλήρη έλεγχο σε προπονητή είναι λάθος!!! (παράδειγμα Φερέρ... όταν ήταν και ο Ίβιτς η ομάδα ήταν πολύ καλά, μετά που ο Ντέμης έκανε το λάθος να τον υποστηριζει και να διώχνει όσους ήθελε ο Φερρέρ χάθηκε το παιχνίδι...) Όσον αφορά τον Τζιμπούρ... δεν έκανε τίποτα κακό φέτος για να δηλώνει οτι είναι κολόπαιδο... Ούτε κόκκινη ούτε τίποτα. Το περιστατικό με τον Σκόκο αν θυμάστε έγινε γιατί σε τάκλιν του Τζιμπούρ στον Σκόκο, ο δεύτερος τον έβρισε λέγοντας Puta Madre και ο Τζιμπούρ νόμισε οτι έβρισε την μάνα του!!! (λίγο δύσκολο να ξέρει γαλλοαλγερινός οτι είναι η πιο συχνή βρισιά στις ισπανόφωνες χώρες) Ολοι θα τα έπαιρναν αν τους έβριζαν την μάνα έτσι πιστεύω εγώ.
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ε πόσες κόκκινες να πέρνουμε σε κάθε ματς ρε παιδιά ;; Πήρε ποτέ κόκκινη ο Τζιμπούρ πέρυσι και δεν την είδα;Μια κόκκινη πήρε πρόπερσυ που του δώσαν άδικη κίτρινη και θα έχανε το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Παναθηναικό και βάρεσε κλωτσιά στις πινακίδες.Αλλά μιλάμε για κίτρινη εφεύρεση.Και εγώ το ίδιο θα εκνευριζόμουν.
we_will_rise Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Πήρε ποτέ κόκκινη ο Τζιμπούρ πέρυσι και δεν την είδα;Μια κόκκινη πήρε πρόπερσυ που του δώσαν άδικη κίτρινη και θα έχανε το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Παναθηναικό και βάρεσε κλωτσιά στις πινακίδες.Αλλά μιλάμε για κίτρινη εφεύρεση.Και εγώ το ίδιο θα εκνευριζόμουν. Σε μας θα παίρνει..!
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Καθόλου λάθος δεν είναι να δώσεις πλήρη έλεγχο στον Ντούσαν αλλά να μην ξεπουληθεί η ομάδα.Η ομάδα χτίζεται από τον προπονητή όχι από τον πρόεδρο. Αν δεν τον δώσουν 2-3m για να φέρουν τον Ζάνας στη θέση του είναι πολύ μεγάλο λάθος να φύγει.Το ξέρει αυτό ο Ντούσαν και μόνο σε αυτόν ελπίζω να μην συναινέσει σε ανταλλαγή Μάντζιου-Τζιμπούρ χωρίς λεφτά.Θα δώσουμε στον ΠΑΟ τον πρώτο του σκόρερ του χρόνου.Μην τον δώσουμε και τσάμπα.
tasoskont Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ειχαν σκεφτει να τον δωσουν για τον μουσλιμοβιτς με τον παοκ να αρνειται ευτυχως που αρνηθηκε θα μας φορτωνανε τον στα 10 σουτ τα 5 πιανω αερα και πεφτω κατω.προτιμω ματζιο
deminho11 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Καθόλου λάθος δεν είναι να δώσεις πλήρη έλεγχο στον Ντούσαν αλλά να μην ξεπουληθεί η ομάδα.Η ομάδα χτίζεται από τον προπονητή όχι από τον πρόεδρο.Αν δεν τον δώσουν 2-3m για να φέρουν τον Ζάνας στη θέση του είναι πολύ μεγάλο λάθος να φύγει. Ναι ρε συ δεν αμφισβητώ οτι είναι φοβερός προπονητής, απλά δεν τον συμπαθώ για αυτά που έκανε.... Το θέμα είναι αυτό που λές. Αν δεν θέλει τον παίχτη δεν χρειάζεται να τον μειώνει γιατι λετσι μειώνεται και η αξία του... Τράμπα με τον Βαγγελάκη τον αυτιάγκουρα δεν ψήνομαι ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!! μόνο αν πάρουμε και 1 εκ θα μπορείς να πείς οτι κάτι γίνεται......
alexdelpiero Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Εγω νομιζω οτι μεγαλυτερο λαθος ειναι που εφαγε ο Μπαγεβιτς τον εντινιο που νομιζω οτι ευκολα επαιζε σε κλαμπ ανωτερο της μαλαγα κ οτι δεξι εξτρεμ σαν κ αυτον στην ελλαδα μονο το γκαλετι μπορεις να θεωρησεις σιγουρα καλυτερο παρα το να φυγει ο τζιμπουρ....
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 250k στην ομάδα και 350k στον παίχτη ο Γκερέιρο,150k συμβόλαιο ο Νέμεθ...φτάσαμε στα 750k μέχρι τα 4,2m που πήραν και γλίτωσαν από το συμβόλαιο του Κυριάκου έχουμε ακόμη...Αν τα δίναν ΟΜΩΣ θα είχαν έρθει και ο Ολεγκέρ και ο Ζάνας..1,5m για τον Ζάνας και 1,2m o Ολεγκέρ και 600k ο Γιάχιτς. ΑΛΛΑ κάνουν σκόντα και εκεί...ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. 3 και σήμερα για τις μεταγραφές.
leftermann Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 μααααστα... Πάλυ μπροστά στο πισι θα ξεροσταλιάσουμε Θενκς.
user12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Γηπεδο παμε ρεεεεε. Θα παιξουμε και μπαλα το ζητησε ο θανοπουλος απο τους παιχτες, αν δεν προκριθουμε μεγαλη ξεφτιλα αλλα συνηθισαμε απο την Ομονοια :lol:
leftermann Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ε βάλε ένα πιάτο να βλέπεις. σιγά μην βάλω και πιάτο για να βλέπω αυτό το πράμα. Και που κάθομαι μπροστά στο πισι και το βλέπω πολύ είναι. Για την μπύρα και τα πατατάκια κάθομαι. Το θέαμα είναι γτπ. Και εννοείται πως, και Αθήνα να ήμουν, δεν έδινα ούτε ένα @ρχίδι για να πάω γήπεδο να δω αυτό το χάλι.
johnyboy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 εγώ έχω την τιβί ανοιχτή αλλά δεν κοιτάζω.μόνο αμα γίνει καμιά φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.