linkin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 α)Εκτιμουν πως στην αεκ δεν υπαρχει παικτης να βαλει την μπαλα στο πλεκτο γι αυτο παιρνουν επιθετικους????Γιατι εγω καπου πιο πισω το βλεπω το προβλημα. β)Το να συγκρινουμε Σαλκε με ΑΕΚ ειναι απλα αστειο.αλλα μεγεθη. γ)Ο μαγκατ δεν τον εχει βασικο τον πλιατσικα αγορια,τον ξεκινησε σε ενα ματσ και τον εκανε αλλαγη στο ημιχρονο..
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Άντε να δούμε τι λέει και αυτός..Στη φανέλα ακόμη να μπεί χορηγός...Γίναμε Barca ρε! ΓΜΤΝΠΤΝ σας πότε θα σηκωθείτε να φύγετε να ησυχάσουμε άσχετοι..
liopyr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ο Ράφικ Τζιμπούρ επικαλέστηκε ότι ένιωσε ενοχλήσεις στα γόνατα και έντονη κόπωση και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τη Βασλούι. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί αύριο σε απεικονιστικό έλεγχο των γονάτων, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. http://www.aekfc.gr = Τζεμπούρ ΤΕΛΟΣ. Διαφωνεί κανείς;
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ναι από τη στιγμή που η ομάδα εξετάζει την περίπτωση Γιόνας(που προβλέπω να φάει τρελό πακέτο) το θεωρώ 1000% σίγουρο ότι υπάρχει και η ομάδα για τον Τζιμπούρ να φύγει ή μας δουλεύουνε.Το είπα και χθές. Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο όμως.. Να έχει όντως πρόβλημα ο Τζιμπούρ και να μην μπορούμε ούτε δανεικό να τον δώσουμε,ούτε να βρούμε από την πώληση του τα λεφτά για τον Γιόνας...Καλό; Γέλιο δεν θα έχει;Με τους άχρηστους που έχουμε μπλέξει; Τον Μπέρνς τον δώσανε,τον Παυλή τον δίνουν,να φάμε και ένα πακέτο από Βραζιλία,να έχει πρόβλημα και ο Τζεμπούρ και από εκεί που είχαμε δύο γραμμές(κέντρο άμυνας και επίθεση) κομπλέ να είμαστε υπό του μηδενός και στις δύο.
liopyr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Νομίζω πως όταν μία ομάδα φτάνει στο σημείο να αναφέρει μέσα από το επίσημο site της πως ποδοσφαιριστής της ισχυρίζεται* πως έχει πρόβλημα, τον έχει ήδη ξεγραμμένο. * = τους δουλεύει.
nikos21aek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Και αυτά τα έχω πεί...Όταν μια ομάδα φτάνει στο σημείο να απαντάει σε δημοσιεύματα(περί ουόν) μέσα από το επίσημο site της και να πετάει λάσπη στους παίχτες της για να προετοιμάσει τους φίλαθλους και για τη νέα φυγή τότε σίγουρα ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Και μην πεί κανείς ότι δεν είναι λάσπη... Η σωστότερη ανακοίνωση θα ήταν στο τέλος της προπόνησης ο Τζιμπούρ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή.Ακόμη και αν τον έχεις για πέταμα τον παίχτη δεν αντιμετωπίζεις την κατάσταση τόσο ερασιτεχνικά. Ας βγούν να πούν παιδιά φεύγει ο Τζιμπούρ στο τέλος του μήνα και να σταματήσουν τα ερασιτεχνικά παιχνιδάκια.(Και να έχουν και αντικαταστάτη έτοιμο εννοείται ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:26 ---------- Έχει να πεί κανείς τίποτα για τον Σαχά αν είναι το καλύτερο τέρμα στη Superleague? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:25 ---------- Η αλήθεια να λέγεται!
Micre Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ανοιγω θεμα: ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ???
nikos21aek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Κλείνω θέμα: Πιστεύω ότι η απάντηση εκπροσωπεί ομόφωνα όλο τους ΑΕΚτζήδες του ινσόμνια. ΓΕΩΡΓΕΑΣ #31 Λίγα ακόμη χρόνια και θα γίνει ρέκορντμαν συμμετοχών! Θα υπάρξουν και μερικοί ιερόσυλοι που θα προτιμήσουν φανέλα του Σκόκο αντί για του Νικόλα βέβαια και μερικοί προσωπολάτρες που θα διαλέξουν Μπλάνκο αλλά παντού υπάρχουν οι εξαιρέσεις.Εγώ πάντως αν δεν έπαιρνα του Γεωργέα για xαβαλέ του Djebbour #10 θα έπαιρνα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:26 ---------- Είναι Ελλάδα για να υπογράψει αύριο.
tasoskont Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ανοιγω θεμα: ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ??? εγω θα επαιρνα την φορμα και την φανελα αν την εβρισκα του ντουσαν
user12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εχω του Ζηκου του Ριβαλντο και μια μαιμου του Ντεμι,δειτε το αβαταρ και θα καταλαβεται ποιανου θα παρω φετος.
Micre Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ενας ειναι ο παιχτης του οποιου αξιζει η φανελα!!! και αυτη θα παρω..μαντεψτε....
user12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Στις δηλωσεις τυπου ο προπονητης της βαλσουι λεει Τέλος, ο Ντούλκα μίλησε για το υλικό της «Ένωσης»: «Έχει πολύ σημαντικούς παίκτες. Διεθνείς παίκτες. Όλη η ΑΕΚ μου άρεσε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Μένω σε όλη την ομάδα και φυσικά στον πολύ πεπειραμένο προπονητή που διαθέτει». Τι του αρεσε ηθελα να ξερα.Ελπιζω η αμυνα να συμαζευτει, βεβαια εχουν αλλαξει οι μισοι ειδωμεν
nikos21aek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Και ο Σερβοέλληνας τα ίδια είπε.Βλέπαν άλλο παιχνίδι μάλλον μόνοι τους σε καμμία τηλεορασίτσα εκεί κοντά.
user12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 http://www.gazzetta.gr/content/view/44588/2/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.