tasoskont Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Αμα έπαιζε και στο Ντερμπυ και ο Ντουντου-λεντέσμα κτλ κτλ τον εκαναν μια χαψια ( που αυτό θα τον εκαναν ....) θα καιγόταν ο παιχτης . ναι γιατι ο λεντεσμα ειναι και πολυ παιχτουρα μιλαμε :lol: http://www.contra.gr/Soccer/Germany/Bundesliga/180328.html τον ειδαμε και προπερσι.ντουντου στολτιδης να μου ελεγες να πω νταξει.
nikos21aek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ανύπαρκτος ο Μάκος με τη Βασλούι;; Που να λέμε δόξα το θεό που ήταν και αυτός και έκοβε τίποτα..κέντρο και άμυνα.Τον λυπόμουν και που τον έβλεπα αυτόν και τους Μπλάνκο Τζιμπούρ που ήταν αποκομμένοι μπροστά. Ο Μάκος έτρεχε πάνω κάτω να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα και να καλύψει και τον ανύπαρκτο ΤαμΤαμ και ο Μπλάνκο μέχρι την άμυνα έφτανε μπας και πάρει μπάλα το παλικάρι αγκομαχούσε.Και ο Τζιμπούρ πήγαινε δεξιά αριστερά όλο το γήπεδο μπας και ανοίξει η άμυνα.Με τη Βασλούι εκτός από τον Σαχά τον Μάκο και τους δύο μπροστά άντε χαριστικά και λίγο τον Λεονάρντο που φάνηκε ότι έμεινε από ανάσες και τον Μαντούκα που προσπαθούσε τελείως άναρχα να κάνει τίποτα δεν υπήρχαν άλλοι παίχτες της ΑΕΚ στο γήπεδο.Με 6 παίζαμε! Άμα δεν είναι ο Σκόκο και ο Λεονάρντο 2 κλάσεις πάνω ρε user12 ποιός είναι;Πάντα οι τεχνίτες είναι πιο πάνω από τους χαμάληδες.Οι άλλοι την κλωτσάνε..αυτοί την χαϊδεύουν!
tasoskont Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 http://www.aek365.gr/article.php?id=14989 λες?
trolaios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 http://www.aek365.gr/article.php?id=14989λες? zonas !!! πολυ καλός φαίνεται!!! μακάρι να έρθει!!
johnnyestia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ο Μάκος ανασταλτικά ισάξιος με τον Σιμάο... Να δώ τί άλλο θα ακούσουμε.
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Βγήκε ο Χατζατζάρης και είπε ότι εκτιμάει πως σε λίγο καιρό θα υπάρχει νέο αφεντικό στην ΑΕΚ.Δεν είπε και αυτός όνομα αλλα κάποιος τον πλησίασε και του είπε:"Στήριξε με να μπω μπροστά εγώ μέχρι να βγω και εγώ λακαμάς και να φύγω".Και συμπλήρωσε πως δεν μιλάει για νέο επενδυτή αλλά απλά για επενδυτή. Από αυτούς που έχουμε τώρα μόνο ο Χατζηιωάννου μπορεί να βάλει λεφτά.Ποιός σκατά να είναι; Καλός λακαμάς ο ΧΧ αλλά ψέμματα δεν λέει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:24 ---------- http://www.aek365.gr/article.php?id=14989λες? Τι να λέμε που φέτος όλο λένε λένε και ακόμη τίποτα. Βγήκε πριν λίγο και υπέυθυνος από τον ΑΡΗ και είπε ότι επίσημη πρόταση για Γιάχιτς δεν έχει γίνει και στις φυλλάδες έρχετε αύριο Αθήνα να υπογράψει..Άντε να δούμε τι θα πάρουν πάλι..Περνάνε οι μέρες.Γιατί μου φαίνεται ότι περιμένουν την Πέμπτη τα λαμόγια; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:39 ---------- Με λίμο τον πήραν από το αεροδρόμιο ρε;
elven Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 To Αγγλάκι μπας και δεν είναι ο νέος Όουεν και είναι κανας τουρίστας που πάει στα Μάλια; Τι μορφή είναι αυτή ρε;;
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Που ξέρουμε τι είναι...Όλοι καλά λένε πάντως.Θα τον δούμε και αυτόν.
tasoskont Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 κατσε να τον παρουμε γιατι καπου διαβασα που λεει ο θανοπουλος οτι ειναι ακριβος ο εβραιος τι θελει δηλαδη 25 αυγουστου να βρει τσαμπα παιχτη της προκοπης???
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Έλα ρε αφού ήρθε..150000 συμβόλαιο έχει... Στον Ταχτσίδη που να δώσουν τόσα όμως..Αυτόν ακόμη με 40000 θα τον έχουν μέχρι να πάει στον βάζελο.Η απόλυτη ξεφτίλα..από όσα πιτσιρίκια είχαν έρθει αν αξίζαν 3 4 θα τα διώξουμε.Τα Κουτρομάνα θα κρατήσουμε μόνο..Παει και Παπασταθόπουλος,πάει και ο Μπαρμπούδης,πάει και ο Πλιάτσικας,πάει και ο Ταχτσίδης σιγά σιγά.Σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε παίχτη σε Εθνική Ελλάδος Εφήβων.Μόνο οι Μάκος,Παυλής και Γκέλτσογλου θα είναι με φανέλα εθνικής.Και ααααν ανανεώσουν και οι δύο τελευταίοι..Αυτή είναι η κατάντια και όχι οι μεταγραφές.
elven Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ο Πλιάτσικας είναι ο μόνος που πήρε ευκαιρίες και πάτωσε,3 παιχνίδια έκανε,στο καλό
tasoskont Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Έλα ρε αφού ήρθε..150000 συμβόλαιο έχει...Στον Ταχτσίδη που να δώσουν τόσα όμως..Αυτόν ακόμη με 40000 θα τον έχουν μέχρι να πάει στον βάζελο.Η απόλυτη ξεφτίλα..από όσα πιτσιρίκια είχαν έρθει αν αξίζαν 3 4 θα τα διώξουμε.Τα Κουτρομάνα θα κρατήσουμε μόνο..Παει και Παπασταθόπουλος,πάει και ο Μπαρμπούδης,πάει και ο Πλιάτσικας,πάει και ο Ταχτσίδης σιγά σιγά.Σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε παίχτη σε Εθνική Ελλάδος Εφήβων.Μόνο οι Μάκος,Παυλής και Γκέλτσογλου θα είναι με φανέλα εθνικής.Και ααααν ανανεώσουν και οι δύο τελευταίοι..Αυτή είναι η κατάντια και όχι οι μεταγραφές. ποιος ηρθε???ηρθε ο jonas???σε αυτον αναφερομαι
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εγώ ένα παιχνίδι τον είδα στη φυσική του θέση και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου.Πέρυσι πρώτη αγωνιστική με Παναθηναικό.. Όταν τον βάζουν σε θέση που δεν ξέρει φυσιολογικό είναι να μην τραβήξει. Κάνει για την Σάλκε για αμυντικό χαφ και δεν κάνει για την ΑΕΚ; Χα! Βασικό τον έχει ο Μάγκατ.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:48 ---------- ποιος ηρθε???ηρθε ο jonas???σε αυτον αναφερομαι sorry ρε για τον Ούγγρο νόμιζα.Ναι και εγώ δεν πιστεύω να έρθει ο Γιόνας.Κανα εισιτήριο διαρκείας προσπαθούν να πουλήσουν ακόμη..
elven Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εγώ ένα παιχνίδι τον είδα στη φυσική του θέση και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου.Πέρυσι πρώτη αγωνιστική με Παναθηναικό..Όταν τον βάζουν σε θέση που δεν ξέρει φυσιολογικό είναι να μην τραβήξει. Κάνει για την Σάλκε για αμυντικό χαφ και δεν κάνει για την ΑΕΚ; Χα! Βασικό τον έχει ο Μάγκατ.. Πω πω αυτά δεν μπορώ να τ ακούω. 1.Τι είναι η Σάλκε; 2.Κάτσε να δούμε για πόσο θα παίξει 3.....
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ελπίζω το 1 να το ρωτάς είρωνικά και να μην θέλεις να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες. Τέλος πάντων.Εγώ τον Πλιάτσικα 350000 δεν θα τον πουλούσα σε ομάδα που χαλάει 40 εκατομμύρια σε κάθε μεταγραφική περίοδο.Και γενικά αν ήμουν σε θέση να έχω βασικό τον ΤαμΤαμ όπως είναι η ΑΕΚ τώρα θα του έδινα τις ευκαιρίες του στη θέση αυτή ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:20 ---------- Παραιτήθηκε πρίν λίγο ο Γκίκας Γκούμας(20%),ο εκπρόσωπος του Πόλυ Χατζηιωάννου στην ΑΕΚ.Λέτε να το πήρε απόφαση ο Πόλυς να μπεί κανονικά και με το νόμο στην ομάδα και να βάλει λεφτά; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:43 ---------- Βλέπω βιντεάκια του Jonas τώρα στο youtube και δεν βλέπω τίποτε παραπάνω από Djebbour και Blanco σε αυτόν τον παίχτη...Πως προέκυψε τώρα αυτός και είναι δυνατόν να δώσουν 2μύρια μαζί με συμβόλαιο για φόρ ίδιο στύλ με αυτά που έχουμε,και που θα κάνει και κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί;; Άρα ή φεύγει και ο Djebbour ή πουλάνε φούμαρα πάλι.Δεν νομίζω να δώσουν 2 μύρια από αυτά του Κυριάκου για καθαρόαιμο φόρ που θα περισσεύει κιόλας..Από αλλού θα βρεθούν αυτά τα λεφτά αλλά θα το μάθουμε λογικά αφού κλείσει ο παίχτης σε ομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.