elven Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Του Άρη. Και μη μου τον συγκρίνεις με κανα Ενσαλίβα ή με το Παντελί γιατί θα τα πάρω =ρ
nikos21aek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Του Άρη.Και μη μου τον συγκρίνεις με κανα Ενσαλίβα ή με το Παντελί γιατί θα τα πάρω =ρ Τον Νάτσο; Δεν είναι αμυντικός..Ε καλά εννοείται ότι είναι χαλαρά πολύ καλύτερος από τα παλτά που ανέφερες.
elven Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δεν μιλάω μόνο για αμυντικούς,γενικό ήταν. Και για Ταυλαρίδη ψήνομαι,σε σχέση με τα άλλα δύο ταγάρια(Μα'ι',Άλβες) είναι Νέστα. Αν και πάλι κατώτερος σε σχέση με Κυργιάκο και Παπ
eliask Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Τι λε ρε που το contra γράφει παπαριές . Που αλλου θα βρείς τέτοιο ρεπορταζ που αναλύει τα γεγονότα μέχρις τσιπούρας ???? ΑΝΤΕ δεν ξέρετε την τυφλά σας !!!
nikos21aek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Εννοείται...Άντε τώρα γίνεσαι λογικός.. Αλλά ποιόν Ταυλαρίδη..Σιγά μην έρθει.. Ε ρε πόστη σοβαρά φέτος πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό που θέλει να κάνει ο Ντούσαν με τα "παιχτάκια" από εδώ και από εκεί..Αλλά λεφτά δεν υπάρχουν να τα φέρει όλα.. Γιάχιτς,Ουόν,Μάντζιος,Καράμπελας,Λεονάρντο,Μάκος..Παίχτες από Ελλάδα/Κύπρο που ξέρεις τι παίρνεις και ξέρουν και αυτοί το πρωτάθλημα και είναι και μικροί σε ηλικία. Και Ταυλαρίδης παιχτάρα είναι το παιδί.Τι να πούμε ότι δεν είναι;Και έχει και παραστάσεις από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.Μακάρι. Αν προκριθούμε την Πέμπτη θα πάρουν 5 παίχτες σύνολο..Από τη Λίβερπουλ φοβάμαι μην πάρουμε κανένα σαπάκι και το πληρώσουμε και για παίχτη.Καλύτερα Ταυλαρίδη από τον δανεικό της Λίβερπουλ πιστεύω. Πάει ο Κυριάκος τώρα..Τον ευχαριστούμε για την προσφορά που δεν μας έδωσε πέρυσι και για τη λαλακίες του στον τελικό που σταμάτησαν τον αγώνα στο 90' και μαμήθηκε ο Δίας μετά.Πάμε παρακάτω τώρα και καλή σταδιοδρομία στο παιδί που στο site του στις φωτογραφίες καριέρας ΜΙΑ φωτογραφία με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν έχει.Και πάνω από όλα για τα 3 εκατομύρια που έφερε και τα 6 που μας γλιτώνει από το συμβόλαιό του.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:04 ---------- ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΧΤΗ!!!! :lol: http://www.sport-fm.gr/article/191177
liopyr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Κριστιάν Νέμεθ ήρθε η ΑΕΚ! Όπως πρώτος μετέδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και παρουσίασε στο σημερινό της φύλλο η «SportDay», το παιδί θαύμα από την Ουγγαρία, ο νέος Όουεν όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Ιαν Ρας είναι έτοιμος να φορέσει τη κιτρινόμαυρη φανέλα! Πρόκειται για τον κατά συρροή σκόρερ της δεύτερης ομάδας της Λίβερπουλ. Οι συστάσεις που τον ακολουθούν είναι φοβερές και το σημαντικότερο: Ο ίδιος θέλει να παίξει στην ομάδα που αγωνίστηκαν στο παρελθόν οι συμπατριώτες του Τόζερ και Εστερχάζι. Τις επόμενες μέρες ο διεθνής άσος θα βρεθεί στη χώρα μας και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα αποκτηθεί δανεικός. http://www.sport-fm.gr/article/191177 edit: με πρόλαβε.
tasoskont Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 για δεκαρι πηγαιναμε παιχτη σε θεση που δεν χρειαζομαστε πηρανε ποσο γτπ ειναι πια????????????δεν αντεχω αλλο με τους ερασιτεχνες για διοικηση.
nikos21aek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καίγεται το σπίτι του Μπάγεβιτς! Δεν γίνονται αυτά ρε πόστη!
eliask Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Kαλά η κατασταση είναι τραγική ! Ποιο παιδι θαύμα ρε παιδια ? Παίχτη που όπως φαινέτε δεν έχει τα χαρακτηριστικά που ζητησε ο προπονητης ? Μακαρί να βγεί σαν τον Ντερμπισιρ αλλά τι να λέμε . Οτι μας σερβίρουν πέρνουμε ! Αυτό σημαίνει οτι θα φύγει και ο Τζιμπουρ τώρα συντομα ? Καλά το ρεπορτάζ του sport fm μήπως το υπογραφει ο Θανόπουλος ? Αλλιως δεν εξηγείται. Ακους εκεί θέλει λέει ο παιχτης να παίξει εκει που έπεξαν οι Εστερχαζι - Τοζερ! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
nikos21aek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 για δεκαρι πηγαιναμε παιχτη σε θεση που δεν χρειαζομαστε πηρανε ποσο γτπ ειναι πια????????????δεν αντεχω αλλο με τους ερασιτεχνες για διοικηση. Χώστα αγόρι μου! Τα περί Μάντζιου δεν τα είχες ακούσει εσύ; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:40 ---------- Kαλά η κατασταση είναι τραγική ! Ποιο παιδι θαύμα ρε παιδια ? Παίχτη που όπως φαινέτε δεν έχει τα χαρακτηριστικά που ζητησε ο προπονητης ? Μακαρί να βγεί σαν τον Ντερμπισιρ αλλά τι να λέμε . Οτι μας σερβίρουν πέρνουμε ! Αυτό σημαίνει οτι θα φύγει και ο Τζιμπουρ τώρα συντομα ? Σημαίνει ότι έχει φύγει ο Εντίνιο εδώ και καιρό..
eliask Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Και επειδή εχεί φυγει ο Εντινιο τι ? Ο μπάγεβιτς θέλει να διώξει τον Τζιμπουρ και να πάρει έναν διαφορετικό επιθετικό ( που όπως διαβάζω αρα δεν έχω α΄ποψη εαν δεν δω με τα ματια μου ) που να είναι ψηλός etc etc etc ....Mάτζιος. Τελός πάντων η νύχτα μου είναι μακριά είμαι στην Καρύστο και η φωτιά όσο πάει και μεγαλώνει !
nikos21aek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 To σεβοέλληνα τεχνικό σβήνει φωτιές τώρα..Πω θα κοιμάται αύριο στον πάγκο!Την γκίνια μου μέσα.Βγαίνει κόσμος στο ράδιο και λένε ότι είναι ο πρίγκιπας στο δρόμο και θα μεταφερθούν σε ξενοδοχείο τώρα!
tasoskont Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Χώστα αγόρι μου!Τα περί Μάντζιου δεν τα είχες ακούσει εσύ; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:40 ---------- και τι σχεση εχει το στυλ του ματζιου ψηλος βαρυ κορμι να μοιραζει μπαλες και να ανοιγει χωρους στον μπλανκο που θελει ο μπαγεβιτς με τον νεο και καλα οουεν που ειναι αυτος με 179 υψος και καλος σκορερhttp://en.wikipedia.org/wiki/Kriszti%C3%A1n_N%C3%A9meth ?????για εξηγησε μου εσυ που εχεις ακουσει τα περι ματζιου?????????
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ρε, έχετε ξεφτυλλίσει την τσόχα ναούμ. Είδατε μισή φωτό και ένα link στο wikipedia και βγάλατε άποψη για την χρησιμότητα του παίχτη;
nikos21aek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Και εκτός από αυτό θα έρθει και ο Βαγγελάκης εκτιμώ.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:24 ---------- Μιλάει ο Σωτηρακόπουλος για τον Νέμεθ και τον περιγράφει με απίστευτα λόγια.Μιλάει για λαχείο και τον εμπιστεύομαι τον τύπο.Συνήθως μούφες δεν λέει και ξέρει και 5 πράγματα παραπάνω από το νησί.Λέει τρέλανε κόσμο στο παγκόσμιο νέων και τον υπέγραψε αμέσως η Λίβερπουλ.Υπάρχει και οψιόν αγοράς μετά τον ένα χρόνο αλλά τον πιστεύουν στη Λίβερπουλ γιαυτό θα μπεί και όρος για συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.