Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιας που δεν έχουμε ομάδα και δεν προβλέπεται να φτιάχνουμε κιόλας δεν πέρνουμε και τον Γκονζάλες ( εκεινό το μποξέρ του βάζέλου και κράτόντας σκόκο τζιμπουρ και εντίνιο μπάγιέβιτς θα έχουμε κάθε εβδομάδα κάτι να ασχολούμαστε αφου για μπάλα αστο καλύτερα .......

Δημοσ.

απογοητευση....

δεν θυμαμαι ουτε εγω απο ποτε εχω να ευχαριστηθω την ομαδα για παραπανω απο 1 μηνα...

και μιλαω για χρονια...

Δημοσ.
απογοητευση....

δεν θυμαμαι ουτε εγω απο ποτε εχω να ευχαριστηθω την ομαδα για παραπανω απο 1 μηνα...

και μιλαω για χρονια...

Πολύ ψηλά βάζεις τον πύχη.

Εγώ δεν θυμάμαι για πάνω από ένα ημίχρονο.

Δημοσ.

ρε, μην λέτε δημόσια τέτοια πράγματα. Ένα ημίχρονο καλής μπάλας θέλει ο ένας, έναν μήνα θέλει ο άλλος... Αν σας χτυπήσουν την πόρτα μην ανοίξετε, οι άντρες με τα άσπρα θα είναι, με εκείνα τα πολύ πολύ μακρυμάνικα πουκάμισα.

Δημοσ.

(τα ίδια έλεγε και ο νυχτόλυκος πριν το περσινό ματς... "αν νικήσουμε εγώ θα γίνω παπάς".... 4-0 το τελικό σκορ και πλέον βάζει πλώρη για αρχιεπίσκοπος... )

Δημοσ.
ρε, μην λέτε δημόσια τέτοια πράγματα. Ένα ημίχρονο καλής μπάλας θέλει ο ένας, έναν μήνα θέλει ο άλλος... Αν σας χτυπήσουν την πόρτα μην ανοίξετε, οι άντρες με τα άσπρα θα είναι, με εκείνα τα πολύ πολύ μακρυμάνικα πουκάμισα.

Γιατί βρε μαν;

Μερικοί ΑΕΚτσήδες βλέπουν και μπάλα,και δεν εκστασιάζονται βλέποντας Μαντούκες που δεν μπορούν να πετύχουν λεωφορείο στα 5 μέτρα

Δημοσ.
έλα ρε... θα μπορούσε να έλεγε νοσοκόμα...

ε, τι, καλύτερα είναι μπάτσος από ότι νοσοκόμα;;;

Γιατί βρε μαν;

Μερικοί ΑΕΚτσήδες βλέπουν και μπάλα,και δεν εκστασιάζονται βλέποντας Μαντούκες που δεν μπορούν να πετύχουν λεωφορείο στα 5 μέτρα

που την βλέπουν την μπάλα; Στην ΑΕΚ; Ααααααααχχχααααααααα :lol:

Σε 5-6 χρόνια ο Ντούσκο θα την στρώσει την ομάδα :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...