Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηταν αν μοιράζονταν και το χρόνο συμμετοχης, από τη στιγμή που που παιζουν μαζί δεν μπορείς να πεις οτι στα χαρτια η αλλη ομαδα εχει καλυτερο 2αρι απο σενα γιατι (στα χαρτια) εσυ εχεις Γκορντον - Χαλπεριν.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα ηταν αν μοιράζονταν και το χρόνο συμμετοχης, από τη στιγμή που που παιζουν μαζί δεν μπορείς να πεις οτι στα χαρτια η αλλη ομαδα εχει καλυτερο 2αρι απο σενα γιατι (στα χαρτια) εσυ εχεις Γκορντον - Χαλπεριν.

To θεμα δεν ειναι μονο εαν μοιραζονται τον χρονο, αλλα το κατα ποσο ανταποκρινονται στη θεση που παιζουν, οταν αυτο χρειαστει. Π.χ. εγω οταν εγω θα χρειαστει να ανοιξω με περιφερειακα σουτ μια αντιπαλη αμυνα και εχω σαν επιλογες Τεοντοσιτς/Σπανουλη/Λουκας, ε ο βαζελος με Νικολας ειναι καλυτερος. Οπως και το αντιστροφο, οταν βλεπω Νικολας/Τεπιτς στο 1 ενω εγω μπορω να εχω Τεοντοσιτς/Σπανουλη, ξερω οτι εχω το πλεονεκτημα.

Κοινως, πιστευω οτι στο μπασκετ υπαρχουν θεσεις, και καλο θα ηταν να υπαρχει ενας παικτης σε καθε ομαδα που να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις της. Και να ειναι πρωτης γραμμης.

Τετοιον εχω τον Παπαλουκα και ειχες τον Σαρας (και ισως εχεις στο μελλον τον Καλαθη). Οι τεοντοσιτς/ΔΔ/Σπαν.Τεπιτς ειναι πιο all around παικτες (γ αυτο και διαφωνω πως ο ΔΔ αρκει για το 1), ενω ο Νικολας ειναι καθαρο 2αρι. Οι Γκορντον/Χαλπεριν που εχω εγω, ειναι ειτε παικτες ρολιστες, ειτε ανεπαρκεις για τον ΟΣΦΠ (ο δευτερος).

Θεωρω δηλαδη πως εγω παιζω με κατα συνθηκη 2αρια και εσυ με κατα συνθηκη ασσο, και εχω την εντυπωση πως αυτη η ελλειψη θα φανει και στις 2 ομαδες.

Δημοσ.
Λες για τον ιδιο Νεμεθ που δεν εχει αγωνιστει ποτε με την ομαδα;:rolleyes:

Nαι ρε Στελιο για αυτον τον Νεμεθ μιλαμε.Αν τελικα δεν μπορεσει ο Παντελιτς και αν χρειαστει αλλαγή ο Μιραλας θα παιξει ο Νεμεθ.

Οπως επισης αν δεν μπορεσει ο Φετφατζιδης και αν χρειαστει αλλαγη ο Ρομενταλ θα παιξει ο Ζαϊρι.

Που το παράξενο?

Δημοσ.
Nαι ρε Στελιο για αυτον τον Νεμεθ μιλαμε.Αν τελικα δεν μπορεσει ο Παντελιτς και αν χρειαστει αλλαγή ο Μιραλας θα παιξει ο Νεμεθ.

Οπως επισης αν δεν μπορεσει ο Φετφατζιδης και αν χρειαστει αλλαγη ο Ρομενταλ θα παιξει ο Ζαϊρι.

Που το παράξενο?

Δεν το θεωρω παραξενο, αλλου ηθελα να καταληξω.Επρεπε να ειχε παρει χρονο συμμετοχης πριν αρχισει το δυσκολο κομματι του πρωταθληματος.Ηταν σιγουρο οτι καποια στισγμη θα ειχαμε τραυματισμους και τωρα θα πρεπει να τον βαλει κατευθειαν στα βαθια.

Δημοσ.

Και ο Μήτρογλου πέρσυ απότομα στα βαθιά μπήκε. Κουβάλησε μια αποδεκατισμένη ομάδα σε πρωτάθλημα και Champions League. Κάποιες στιγμές πρέπει να παίρνεις τέτοια ρίσκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...