Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε ψυχολογικα τραυματα θα του αφησετε του ανθρωπου..:lol:

Στελιο ποσταρε :lol:

Ειμαι καλα, αντεχω ακομα τη λασπη που μου πετανε σε αυτο το φορουμ:lol:

---------- Προσθήκη στις 23:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:31 ----------

Προς ολους τους θαυμαστες μου:Δεσμευομαι να κανω live σχολιασμο αγωνα του Παο:lol:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δυσκολευτηκες εσυ μαγικε στο ντερμπι με την Ξανθη ε;

:lol:

Εννοείτε πώς δεν δυσκολεύτηκα σήμερα αδελφε.Αλλα μυν ξεχνά κάτι ότι έχω διαρκια στο καλό παιχνίδι και η στατιστικές αυτό λενε. Τωρα το τι θα γίνει τις αλες εβδομάδες δεν το ξερω.Εγω μίλα με τα τωρινά αποτελέσματα.

Δημοσ.
Προς ολους τους θαυμαστες μου:Δεσμευομαι να κανω live σχολιασμο αγωνα του Παο:lol:

Σε θέλω δυνατό για τις επόμενες δυο εβδομάδες στο απέναντι τοπικ αγόραρε:lol:

Θα εκφράζεις ελεύθερα την σκέψη σου χωρίς λογοκρισία.Αnubis καλα θα περάσετε θα δεις :devil:

Δημοσ.
Φοβαμαι ομως μη με διωξουν κι απο εκει:P

Αν κανεις σωστα την δουλεια σου,οπως μόνο εσυ ξέρεις και ξεφυγουμε 7 βαθμους θα σε υποδεχτούμε σε τρεις αγωνιστικές εβδομάδες μετά βαΐων και κλάδων

Δημοσ.
Αν κανεις σωστα την δουλεια σου,οπως μόνο εσυ ξέρεις και ξεφυγουμε 7 βαθμους θα σε υποδεχτούμε σε τρεις αγωνιστικές εβδομάδες μετά βαΐων και κλάδων

Με ποιον παιζουν την επομενη εβδομαδα;

Δημοσ.
Σε θέλω δυνατό για τις επόμενες δυο εβδομάδες στο απέναντι τοπικ αγόραρε:lol:

Θα εκφράζεις ελεύθερα την σκέψη σου χωρίς λογοκρισία.Αnubis καλα θα περάσετε θα δεις :devil:

να μπαναριστει δημοσια ο dropsreef εκτος και αν ο στελιος κανει σχολιασμο στο παο οσφπ

Εκει δε με χαλαει..:P

Δημοσ.
Αν και σήμερα έγινα μέλος εδώ μέσα δεν πιστεύω ότι έδωσα δικαίωμα σε κανένα άτομο να με υποτιμήσει λεγωντασμε βλάκα..Ενημερωτικά πράσινο ων παίζω αρκετά χρόνια μπάλα και είμαι οργανωμένος της θυρας7…Αν δεν συμφωνείς με αυτά που λεω.Απλα το λες και κάνεις την διάφορα στο να είσαι τίμιος και όχι να κάνεις μαγκιές από εδώ..δηλαδή έτσι οπός έχετε μάθη εδώ και πολλά χρόνια (δηλαδή μαγκιές από μακριά)…

Aυτα που ειπες ηταν αστεια και με αναλογο τροπο σου απαντησα ..

Αν θες να μιλησουμε για μπαλα ελα και εγω θα χαρω περισσοτερο απο ολους να σου απαντησω ...

Αλλα αυτα που εγραψες πριν ηταν αστεια ....

Οχι και πρασινο ων ...

Ολυμπιακος ειμαι ...

:-)

Δημοσ.
Πρασινο Ον ο Αλεξης? Ενταξει τα χει ξανακουσει αυτα αλλα μιλαμε αυτο ειναι επος και καταθεση ψυχης..Κλαιω...:lol:

Που σαι ρε Ερωδιε? Παλι στο Bad Company εμπλεξες?

Πίνω ποτάκι τώρα! Με τη σωστή εκπαίδευση ο Στέλιος θα γίνει πυρηνικό όπλο. Θα στον στέλνω απέναντι σαν καμικάζι, όπως στο worms :lol:

Δημοσ.

Ενα χιναρι στο αεκ-παο την αλλη βδομαδα και φυγαμεεεε.οι σκουλικαντερες δεν ειναι πφοβλημα....

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...