Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά καλή η ομάδα απόψε. Φουστέρ MVP, Ιμπαγάσα καλός, Ριέρα μέτριος, Μιραλλάς μαγεία.

Όσο για τον Φέτφα. Ότι και να πω είναι περιττό. Το μέλλον του ανήκει.

Υ.Γ: Τι λέει ρε ΠΑΟΚ; Πελάτης του Βύντρα; -11 and counting...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοιτα τη λεω μετρια γιατι ειχαμε καποιες κακιες στιγμες στην αμυνα κ απο κει κ περα:

ο Μιραλας πηρε πολυ λιγο τη μπαλα στο α

ο Ρομενταλ δεν υπηρχε

ο Ιμπαγασα ηταν μετριος στο α

ο Ριερα εκτος του γκολ, επισης

ο Φετφα ηταν ξεκαθαρο οτι εδωσε αλλη πνοη στην ομαδα μολις μπηκε

Αυτο που θελω λοιπον να πω ειναι οτι ακομα κι οταν καποιοι δεν ειναι στα καλυτερα τους, η ομαδα βρισκει λυσεις.

---------- Προσθήκη στις 22:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:00 ----------

Κοιτα τη λεω μετρια γιατι ειχαμε καποιες κακιες στιγμες στην αμυνα κ απο κει κ περα:

ο Μιραλας πηρε πολυ λιγο τη μπαλα στο α

ο Ρομενταλ δεν υπηρχε

ο Ιμπαγασα ηταν μετριος στο α

ο Ριερα εκτος του γκολ, επισης

ο Φετφα ηταν ξεκαθαρο οτι εδωσε αλλη πνοη στην ομαδα μολις μπηκε

Αυτο που θελω λοιπον να πω ειναι οτι ακομα κι οταν καποιοι δεν ειναι στα καλυτερα τους, η ομαδα βρισκει λυσεις.

Παίδες καλησπέρα σας..Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι όταν έχεις πάνω από 20 φάσεις δεν μπορείς να πεις μια ομάδα μέτρια πλην αυτούς που αναφέρατε..Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά και δημιούργησε αρκετές φάσεις...Η ουσία είναι ότι πρέπει να κράτηση τον καλό εαυτό γιατί ακολούθου δύσκολα παιχνίδια(δεν λέω με παναθηναϊκό)αλλά με τις μικρότερες ομάδες...!Αδελφε το παιχνιδι με τον κουμπ-αρη ειναι την Κυριακη στις 8:30.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που βάλατε το γκολ ήταν σίγουρο διπλο, η Ξάνθη είναι η χειρότερη επιθετικά ομάδα του πρωταθλήματος - και με εμας που παίζαμε άθλια στο 2ο ημίχρονο δε κατάφερε να κάνει μια ευκαιρία.

Ο Παρντο νομίζω πως είναι πολύ μέτριος για τον Ολυμπιακο, χρειάζεστε καλύτερο τερμα. Πέρυσι με εμας αν θυμάμαι καλά έκανε πολύ κακή εμφάνιση στα πλευ οφ, έδιωχνε λάθος τη μπαλα σε σουτ (αντι στα πλαγια προς την ευθεία), ήταν ασταθής. Το βασικό πλεονέκτημα του Νικοπολίδη ήταν πως διάβαζε πολύ καλά τις φάσεις και πολλές τις τελείωνε πριν καν ξεκινήσουν με καλές τοποθετήσεις και γρήγορες εξόδους - κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για εσας αφού με το πρεσινγκ ψηλά που ζητα ο Βαλβέρδε αναγκαστικά και η άμυνα σας θα παίζει ψηλά, ιδιαίτερα στα εντος έδρας. Ο Παρντο δεν έχει δείξει τέτοιες ικανότητες.

Το καλό για εσας είναι πως σε κάθε παιχνίδι έχετε διαφορετικό πρωταγωνιστή, οπότε μια μέτρια εμφάνιση μπορεί να περάσει ανώδυνα.

Δημοσ.

Εύστοχη επισήμανση του Izerman για τον Νικοπολίδη. Σε τουλάχιστον 2 φάσεις ο Πάρντο θα μπορούσε να κάνει την έξοδο και να μαζέψει. Πάντως γενικά άλλο αέρα ο Νικοπολίδης. Φάνηκε οτι ο Πάρντο δεν το έχει. Άντε τώρα να δώσουμε άλλα 1-2 μύρια για Σηφάκη...

Τώρα αν έτρωγε εκείνο το γκόλ ο Πάρντο δεν ξέρω για τι θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.
Πως τον δωσαμε το σηφακη γαμωτο...τα μπαοκια φανηκαν ποιον εχουν χορηγο

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Aς με συγχωρεσουν οι υγιεις φιλοι του ολυμπιακου

Για σενα φιλε μου φαινεται ποιον εχει παραρτημα ο ολυμπιακος...

Ο κοκκινος πλανητης θα σου ταιριαζε στο γραψιμο.

Δημοσ.
Aς με συγχωρεσουν οι υγιεις φιλοι του ολυμπιακου

Για σενα φιλε μου φαινεται ποιον εχει παραρτημα ο ολυμπιακος...

Ο κοκκινος πλανητης θα σου ταιριαζε στο γραψιμο.

Αδελφέ αν βάλεις το μιαλουδακη σου και όλοι μας και ας αναρωτηθούμε πως γηνετε:1ο)Να κερδίζεις τον "Κουμπ-αρη σου"? 2ο)Να χάνει ο Εργοτελης από εσένα με 4αρα αλλά σήμερα να κερδίζει τον Πανιώνιο? και 3ο)Να κερδίζεις τόσο εύκολα ξανά

τον μπαοκ...?Σου φαίνετε τυχαίο????

Δεν νομίζω...!

Υ.Γ Ο μπαοκ έχει χορηγό MIG...

Δημοσ.
Αδελφέ αν βάλεις το μιαλουδακη σου και όλοι μας και ας αναρωτηθούμε πως γηνετε:1ο)Να κερδίζεις τον "Κουμπ-αρη σου"? 2ο)Να χάνει ο Εργοτελης από εσένα με 4αρα αλλά σήμερα να κερδίζει τον Πανιώνιο? και 3ο)Να κερδίζεις τόσο εύκολα ξανά

τον μπαοκ...?Σου φαίνετε τυχαίο????

Δεν νομίζω...!

Υ.Γ Ο μπαοκ έχει χορηγό MIG...

Μπλα μπλα μπλα μπλα ...

Κλασικες βλακειες ανθρωπων που δε βλεπουν μπαλα και δεν ασχολουνται ....

Δημοσ.
Τώρα αν έτρωγε εκείνο το γκόλ ο Πάρντο δεν ξέρω για τι θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή.

Θα μιλούσαμε για τον Στέλιος7 :lol::lol:

Και του ειπα να μην ποστάρει κατα την διάρκεια των αγωνων.Αν του λείπει τοσο πολύ το insomnia υπάρχει ανάλογο τοπικ:devil:

Δημοσ.
Θα μιλούσαμε για τον Στέλιος7 :lol::lol:

Και του ειπα να μην ποστάρει κατα την διάρκεια των αγωνων.Αν του λείπει τοσο πολύ το insomnia υπάρχει ανάλογο τοπικ:devil:

Ρε ψυχολογικα τραυματα θα του αφησετε του ανθρωπου..:lol:

Στελιο ποσταρε :lol:

Δημοσ.
Μπλα μπλα μπλα μπλα ...

Κλασικες βλακειες ανθρωπων που δε βλεπουν μπαλα και δεν ασχολουνται ....

Αν και σήμερα έγινα μέλος εδώ μέσα δεν πιστεύω ότι έδωσα δικαίωμα σε κανένα άτομο να με υποτιμήσει λεγωντασμε βλάκα..Ενημερωτικά πράσινο ων παίζω αρκετά χρόνια μπάλα και είμαι οργανωμένος της θυρας7…Αν δεν συμφωνείς με αυτά που λεω.Απλα το λες και κάνεις την διάφορα στο να είσαι τίμιος και όχι να κάνεις μαγκιές από εδώ..δηλαδή έτσι οπός έχετε μάθη εδώ και πολλά χρόνια (δηλαδή μαγκιές από μακριά)…

Δημοσ.
Ρε ψυχολογικα τραυματα θα του αφησετε του ανθρωπου..:lol:

Στελιο ποσταρε :lol:

Στέλιο μην ποστάρεις.Απαγορεύεται το ποστάρισμα την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

(Ήταν χαρακτηριστική η περιγραφή του αγώνα με τον Ηρακλη απο τον Στελιος7 δεν θέλω να το ξαναπεράσω :lol:)

Δημοσ.

Πρασινο Ον ο Αλεξης? Ενταξει τα χει ξανακουσει αυτα αλλα μιλαμε αυτο ειναι επος και καταθεση ψυχης..Κλαιω...:lol:

Που σαι ρε Ερωδιε? Παλι στο Bad Company εμπλεξες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...