Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δόξα τω θεώ πριν φύγει είχαμε δοκάρι... Και μόλις έφυγε 0-2. Α ρε όταν τα λέω εγώ, κάτι ξέρω.
Anubis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δόξα τω θεώ πριν φύγει είχαμε δοκάρι... Και μόλις έφυγε 0-2. Α ρε όταν τα λέω εγώ, κάτι ξέρω. Εχω λιωσει ρε συ...
Στέλιος7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με το που εφυγα γκολΘα αρχισω να νιωθω γκαντεμης Εξαιρετικη η κινηση αλα Τζορβας του Παρντο. Και ναι ξαναβγαινω
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με το που εφυγα γκολΘα αρχισω να νιωθω γκαντεμης Εξαιρετικη η κινηση αλα Τζορβας του Παρντο. Ρε, εδώ είσαι ακόμα? Τι είπαμε? Φύγε λέμε, ξου, κάντο για τη φουκαριάρα την ομάδα μας. Φτου, φτου, σκόρδα.
kirileman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με το που εφυγα γκολΘα αρχισω να νιωθω γκαντεμης Εξαιρετικη η κινηση αλα Τζορβας του Παρντο. Και ναι ξαναβγαινω Σου στέλνω λινκ για το ματς του βάζελου!!!!
Στέλιος7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Να μιλησω τωρα που εληξε; Θα ηθελα να δω τον Νεμεθ τωρα.Αν και ο Μιραλας ειναι πολυ καλος και παλι πιστευω πως πρεπει να παρει χρονο συμμετοχης.Επισης μακαρι να μην εχει κατι σοβαρο ο Ριερα γιατι ακολουθουν πολυ δυσκολα ματς...
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Να μιλησω τωρα που εληξε; Θα ηθελα να δω τον Νεμεθ τωρα.Αν και ο Μιραλας ειναι πολυ καλος και παλι πιστευω πως πρεπει να παρει χρονο συμμετοχης.Επισης μακαρι να μην εχει κατι σοβαρο ο Ριερα γιατι ακολουθουν πολυ δυσκολα ματς... Να μιλήσεις υπό έναν όρο. Θα μιλάς κατά τη διάρκεια του αγώνα μόνο αν κερδίζουμε με 3 γκολ διαφορά και πάνω. Αλλιώς, υπομονή μέχρι να τελειώσει ο αγώνας, δεν είναι τίποτα, 120 λεπτά με ημίχρονο και καθυστερήσεις.
FFighter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τα βαζελια δυστυχως δεν μας εκαναν τη χαρη...ο παρτο πως σας φανηκε?ψιλοτροχονομος? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Στέλιος7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 O Φουστερ και σε αυτο το ματς μου εδειξε οτι ειχα αδικο και καλα εκανε.Ο Μιραλας εξαιρετικος και πρεπει οπωσδηποτε να αποκτηθει.Ο Ντουντου ξανα βελτιωμενος σε σχεση με περσι.Ο Παρντο δυστυχως με απογοητευσε αλλα πρεπει να παρει και αλλες ευκαιριες. Και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.Μετα τη νικη του Παο περιθωρια για γκελες δεν υπαρχουν στα επομενα ματς.Εκει θα φανει και καλυτερα η δουλεια του Βαλβερδε...
margaritagr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 εμενα ο Παρντο δε με χαλασε τοσο αναλογες μαλακιες εχει κανει κι ο Αντωνης, πρεπει να τον δουμε περισσοτερο για να κρινουμε. Η ομαδα ακομα και σε μια μετρια μερα πηρε τη νικη, αυτο ειναι πολυ σημαντικο
FFighter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εγω μαρτζι δε μπορω να τη πω "μετρια" εκτος εδρας,γρηγορο γκολ, μια χαρα πηγαμε.επειδη θα ειμαι αθηνα το αλλο σαβατο μηπως ξερετε αν παιζουμε σαβατο με τις σκουληλαντερες? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
margaritagr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Κοιτα τη λεω μετρια γιατι ειχαμε καποιες κακιες στιγμες στην αμυνα κ απο κει κ περα: ο Μιραλας πηρε πολυ λιγο τη μπαλα στο α ο Ρομενταλ δεν υπηρχε ο Ιμπαγασα ηταν μετριος στο α ο Ριερα εκτος του γκολ, επισης ο Φετφα ηταν ξεκαθαρο οτι εδωσε αλλη πνοη στην ομαδα μολις μπηκε Αυτο που θελω λοιπον να πω ειναι οτι ακομα κι οταν καποιοι δεν ειναι στα καλυτερα τους, η ομαδα βρισκει λυσεις. ---------- Προσθήκη στις 22:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:00 ---------- Κοιτα τη λεω μετρια γιατι ειχαμε καποιες κακιες στιγμες στην αμυνα κ απο κει κ περα: ο Μιραλας πηρε πολυ λιγο τη μπαλα στο α ο Ρομενταλ δεν υπηρχε ο Ιμπαγασα ηταν μετριος στο α ο Ριερα εκτος του γκολ, επισης ο Φετφα ηταν ξεκαθαρο οτι εδωσε αλλη πνοη στην ομαδα μολις μπηκε Αυτο που θελω λοιπον να πω ειναι οτι ακομα κι οταν καποιοι δεν ειναι στα καλυτερα τους, η ομαδα βρισκει λυσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.