Dropsreef Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Από την τηλεόραση θα παρακολουθήσει ο Κώστας Μήτρογλου την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, για την έκτη αγωνιστική, το Σάββατο. Ο διεθνής επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή των «ερυθρoλεύκων» παρότι δεν αντιμετώπιζε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Αντίθετα, στη 18άδα συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και τότε ο Μήτρογλου είχε αντιδράσει έντονα. Αντίθετα, στη 18αδα συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ για πρώτη φορά, καθώς μέχρι τώρα ήταν μονίμως εκτός 18αδας. Στην Αθήνα πέραν του Μήτρογλου θα μείνει ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο τραυματίας Ν. Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και για λόγους τακτικής οι Ζαϊρί, Μέγερι, Γκαλίτσιος και Ποτουρίδης. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό,, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ. http://www.sport-fm.gr/article/298148 Δεν σε χάλασε 22χρονε συνταξιουχε
ChocoBanana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν σε χάλασε 22χρονε συνταξιουχε XAXAAAXAXAXAX Θέλω να τον αντιπαθήσω όπως παλιά και να τον κράζω χωρίς τύψεις, αλλά έβαλε τα 2 στο βάζελο πέρσυ και δε μπορώ μα το Θεό. Έχω γίνει φαν του χωρίς τη θέληση μου, είναι σοβαρό!
Dropsreef Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 XAXAAAXAXAXAX Θέλω να τον αντιπαθήσω όπως παλιά και να τον κράζω χωρίς τύψεις, αλλά έβαλε τα 2 στο βάζελο πέρσυ και δε μπορώ μα το Θεό. Έχω γίνει φαν του χωρίς τη θέληση μου, είναι σοβαρό! Kαι επειδη εβαλε δυο γκολ περυσι στο Καραϊσκακη τι έγινε?Έχει χάσει άλλα 20 με άδειο τέρμα.Ακόμα και ο μπασκετικός Chris_85 θα τα έβαζε.(Μην μου πει κάνενας για γκολάρες Μητρογλου γιατι θα τρελαθω να ουμε.Το παλικάρι έχει χασει τα αχαστα) Τον είδα με την Εθνική και ήταν για λύπηση.Παλαίμαχο θύμιζε....Ας βάλει μυαλό λοιπον γιατι αλλιως δεν.... Βy the way μια κρεπουλα με διπλο φυλλο,nutella,μπανάνα,μπισκότο την τσάκιζα πολυ ανετα τώρα :ρ
ChocoBanana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μα δεν αντιλέγω για το ότι έχει χάσει τα άχαστα. Προσπάθησε νααταλάβεις όμως και μένα, είσαι γήπεδο, παίζεις με βάζελο και τους βάζει 2 γκολ, το 2ο γκολάρα κιόλας.. Θέλω να τον κράξω αλλά δε μπορώ αυτό σου εξηγώ. Δε μ έπεισε ότι είναι παιχταράς, απλά δε μπορώ κιόλας.. Ψυχολογικό πιστεύω είναι.. Τοστακι ζαμπον τυρί και μια μαρς παίζω εγώ τώρα στη δουλειά.. Βάφλα > κρέπα όμως..
foufoutios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αμα τον μαζευουν καθε βραδυ απο τα κωλομπαρα στο Περιστερι και το Μπουρναζι, πως να παιξει μπαλα μετα? δεν ειναι και ο George Best.. (απο αποψη μπαλας, οχι απο αποψη αλκοολ)
ChocoBanana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Νέος είναι, λεφτά έχει, ωραίο δεν το λες.. Γιατί να μην πάει κωλόμπαρο ρε? Και το πρωί προπόνηση. Κώστας best
KaizerSoze Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αμα τον μαζευουν καθε βραδυ απο τα κωλομπαρα στο Περιστερι και το Μπουρναζι, Παντως να εισαι στη Λεσχη "Ποδοσφαιριστες Ρεμαλια" και αντι για το Villa σαν τον Γκοβου να την βγαζεις Μπουρναζι, θελει κοτσια:lol:
Dropsreef Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παντως να εισαι στη Λεσχη "Ποδοσφαιριστες Ρεμαλια" και αντι για το Villa σαν τον Γκοβου να την βγαζεις Μπουρναζι, θελει κοτσια:lol: Θα φαει πορτα ρε στο Villa :lol:
ChocoBanana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Έχω info για σκηνικό στο Villa, αλλά θα λέτε ότι βγάζω βρώμες
Chris_85 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Kαι επειδη εβαλε δυο γκολ περυσι στο Καραϊσκακη τι έγινε?Έχει χάσει άλλα 20 με άδειο τέρμα.Ακόμα και ο μπασκετικός Chris_85 θα τα έβαζε.(Μην μου πει κάνενας για γκολάρες Μητρογλου γιατι θα τρελαθω να ουμε.Το παλικάρι έχει χασει τα αχαστα)Τον είδα με την Εθνική και ήταν για λύπηση.Παλαίμαχο θύμιζε....Ας βάλει μυαλό λοιπον γιατι αλλιως δεν.... Βy the way μια κρεπουλα με διπλο φυλλο,nutella,μπανάνα,μπισκότο την τσάκιζα πολυ ανετα τώρα :ρ :lol: καλα μην παιρνεις και ορκο..
velissarios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ήταν στα τσικό του ΠΑΟ όταν ήταν 9 Φωτογραφίες εδώ: http://www.e-soccer.gr/eidiseis/ellada/2060-2010-10-14-21-59-54
Chris_85 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 http://www.gazzetta.gr/basket/basket-ellada/item/109220-%CE%A0%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B5%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CE%B9 Πολυ ενδιααφερον δημοσιευμα που δειχνει προς τα που θα κινηθουν ΟΣΦΠ/Παο απο του χρονου. Σύνδεσμος σχολίου«το μπάσκετ δεν είστε εσείς, είμαι εγώ που επί 15 χρόνια δίνω εκατομμύρια. Αν θέλετε να το διαλύσετε, διαλύστε το, να πάμε κι εμείς σπίτια μας, να βάλουμε και κανένα φράγκο στην τσέπη. Πρώτοι εμείς θα φύγουμε». όταν καταλάβουν όλοι ότι το μπάσκετ είναι ο κόσμος που ασχολείται και ότι δεν πρόκειται να επανέλθει στα παρελθόντα μεγαλεία του όσο κάποιοι προτάσουν το εγώ τους και το προβάλουν σαν το μοναδικό λόγο για τον οποίο υπάρχει το μπάσκετ τότε χαίρι δεν πρόκειται να δούμε. Τέτοιες λογικές είναι που έχουν βάλει το μπάσκετ σε καταστροφική τροχιά. Δεν αμφισβητώ ότι έχει βάλει εκατομμύρια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μπάσκετ του ανήκει κιόλας... μην τρελλαθούμε.. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι το μπάσκετ ανηκει στον Παπαδόπουλο και σε κάθε Παπαδόπουλο.... Και μετά αναρωτιέστε γιατί έφτασε εδώ που έφτασε το μπάσκετ. Όσο ευδοκιμούν τέτοιες νοοτροπίες, τόσο το μπάσκετ αργοπεθαίνει, αν δεν έχει ήδη αποβιώσει. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, κύριοι, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ο κόσμος που το αγαπάει. Δεν είναι κανένας Ελληνοποιημένος όψιμος συνδικαλιστής με απόψεις επί παντός επιστητού, ούτε κανένας περαστικός μεγαλοπαράγοντας που επειδή βάζει εκατομμύρια, νομίζει πως είναι τσιφλίκι του όλο το άθλημα. Με τέτοιες νοοτροπίες, αλαζονικές, εγωκεντρικές και θρασύτατες, έχετε απομακρύνει τον κόσμο από το γήπεδο. Με τέτοιες τακτικές έχει απαξιώσει το άθλημα και του έχετε καταστρέψει κάθε γοητεία. Με τέτοιες συγκεντρωτικές πρακτικές, διαλύσατε κάθε αίσθηση ανταγωνισμού, αφαιρέσατε από τους υπόλοιπους το δικαίωμα στην επιτυχία. Μετά από τέτοιες δηλώσεις, γεμάτες αλαζονεία, πείτε μου ένα λόγο που θα με τραβήξει στο γήπεδο; Για να παίξω το ρόλο του παθητικού χειροκροτητή, χωρίς δικαίωμα στην ελπίδα; Ή για να το παίξω άβουλος θεατής, ντεμέκ υπερήφανος που ''2 τέτοιες ομάδες παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα", απλά και μόνο για να χαϊδέψω αυτιά και μην χαρακτηριστώ "ανθέλληνας" και "κομπλεξικός"; Αφού, λοιπόν, σας ενδιαφέρει μόνο το τομάρι σας και νομίζετε πως όλα σας ανήκουν, κρατήστε το για την πάρτη σας κι απαλλάξτε μας όλους από την παρουσία σας. Θα σταματήσουμε να σας κουράζουμε και να μας κουράζεστε. Παίξτε εξαρχής 17 ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ποιος θα κάνει 9 νίκες, μοιράστε εναλλάξ και το Κύπελλο, για να μην έχει κανένας παράπονο και μείνετε να αυτοθαυμάζεστε μόνοι σας. Η υποκρισία περίσσεψε, φτάνει! Σχολια που προσυπογραφω.
Deponakias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Συγχαρητηρια στην ομαδα βολει για το σουπερ καπ 3-1 τον παναθηναικο http://sport24.gr/Sports/Volley/supercup/olympiakos-panathhnaikos_3-1.583418.html
margaritagr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Έλα να τη η πρώτη κόκκινη κούπα! Εκπληκτικός Τζουριτς Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.