Tilemaxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Για τον Μαυροκεφαλίδη τι πιστεύεις γενικά για φέτος;
Chris_85 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 To σιγουρο ειναι πως θα μοιραστει τα 40' με τον Νιλσεν και ισως παρει και καποια λεπτα στο 5. Μεχρι στιγμης ειναι ο καλυτερος παικτης μας συνολικα, εχει τρομερη ευχερεια στο να τελειωνει τις φασεις, και ειναι ισως ο πιο μπασκετικος ψηλος μετα τον Ρεντζια. Το προβλημα του ειναι πως γενικα ηταν αρκετα σοφτ στις επαφες του εως τωρα. Ωστοσο φετος δειχνει πιο γραμμωμενος στο σωμα, ισως εχει δουλεψει πανω στις αδυναμιες του. Παντως, κερδισουμε/χασουμε, θα γουσταρουμε μπασκετακι φετος. Η ομαδα εχει μελλον.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Xαρακτηριστικο της ομαδας, η πιεση πανω στην μπαλα σε ολο το γηπεδο. Σκυλισια αμυνα, και μοιρασμενος χρονος συμμετοχης. Koρυφαιος ηταν ο Σπανουλης (παρά τα λαθη), ακολουθησε ο Μαυροκεφαλιδης. Πολυ καλη αμυνα καθ'ολη τη διαρκεια του αγωνα. Κεσελ/Λουκας πολυ καλοι αμυντικα. Στο 1-2 ειμαστε ισως η πιο πληρης ομαδα της Ευρωπης. Προβλημα ομως στο αμυντικο ριμπαουντ + οτι δεν εχουμε το ειδικο "βαρος" μεσα στη ρακετα, που ειχαμε ολα τα χρονια. Ο ατιμος ο Νεστο, δεν πηδαει εφημεριδα κυριολεκτικα. Αλλα ξερει πολυ μπασκετ. Ο Νιλσεν εκανε μετριο παιχνιδι. Ο Ερτσεγκ δεν υπαρχει. Ενα ειναι σιγουρο γ αυτη την ομαδα. Ολοι οι αντιπαλοι, ακομα και οσοι ειναι πιο ταλαντουχοι απο εμας, θα φτυνουν αιμα για να μας κερδισουν. Τα καραγκιοζιλικια που βλεπαμε περυσι, τελειωσαν οριστικα. Χαρακτηριστικη φαση, ο Μπουρου διαμαρτυρεται στον διαιτητη, εισπραττει Τ και ο Ιβκοβιτς τον στελνει αμεσως στον παγκο. Ο Παπανικολαου ξεκιναει βασικος, αλλα ουσιαστικα θα παιζει πισω απο τον Κεσελ. Ο Παπαλουκας παιζει το 15' max (εξαλλου για τοσο ειναι), ενω ο Κατσιβελης καλυτερα να παει δανεικος σε μια ομαδα Γ Εθνικης. Οσο για τον Παο, εβλεπα Νικολας στον ασσο και μου φτιαξε τη μερα. Παιδικη χαρα, εχει αλλαξει τελειως το στυλ της ομαδας. Ο Τεπιτς αχρωμος τελειως, ο Σατο εφαγε μια ταπα απ τον Αργυροπουλο που θα τη θυμαται για αρκετο καιρο. Ο καημενος ο Μαριτς τα βρηκε ψιλοσκουρα με τον Χαριση (!). Ευτυχως εχουν τον Μπατιστ. Το θεμα ειναι ομως οταν κουραστει αυτος, ποιος θα τον αναπληρωνει. Καποιος τροπος να γινουν tag τετοια ποστς για να τα βρουμε ευκολα σε 10 μηνες παιζει?
Erwdios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Καποιος τροπος να γινουν tag τετοια ποστς για να τα βρουμε ευκολα σε 10 μηνες παιζει? Ζαβλανέ... εσύ?
Anubis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ζαβλανέ... εσύ? Α τωρα δεν μας φταει ο Λαρυ ε?
Erwdios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Α τωρα δεν μας φταει ο Λαρυ ε? Στο αλλο thread.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ζαβλανέ... εσύ? Tωρα ποσταρεις απλα γιατι ακομα νομίζεις οτι μπαινουν στο post count, δεν εξηγειται αυτο που γραφεις
Erwdios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ε, ναι, έχω ακόμα για να φτάσω τα 7.673 και λέω μήπως και μου κάνουν σκόντο οι mods.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ε, ναι, έχω ακόμα για να φτάσω τα 7.673 και λέω μήπως και μου κάνουν σκόντο οι mods. Εμ, αφου μπαινεις μόνο για να μοιραστεις τις γνώσεις σου για μπαλα Κανονικα εχεις αλλα 10.435 αλλα στα εφαγε ο Ζαβλανος
Erwdios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εμ, αφου μπαινεις μόνο για να μοιραστεις τις γνώσεις σου για μπαλαΚανονικα εχεις αλλα 10.435 αλλα στα εφαγε ο Ζαβλανος Look who's talking now ελληνικά
Chris_85 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Καποιος τροπος να γινουν tag τετοια ποστς για να τα βρουμε ευκολα σε 10 μηνες παιζει? Γιατι?? Ουτε σε 10 μηνες θα εχει ξεχασει το φυστικι που εφαγε απ τον Αργυροπουλο
Dropsreef Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ρε Πανόπουλε αγόρι μου άνοιξε εκει την θύρα των φιλοξενούμενων.Τυπωσε εκει τα εισιτηριάκια σου να βγάλεις και κανένα φράγκο.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Γιατι?? Ουτε σε 10 μηνες θα εχει ξεχασει το φυστικι που εφαγε απ τον Αργυροπουλο Kλαιει με γοερο κλαμα σου λεω Ο Μπορουσης του 2,11 εχει φαει ταπα απο Σαρας. End of discussion:lol:
margaritagr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ο Μπορουσης του 2,11 εχει φαει ταπα απο Σαρας. End of discussion:lol: ο Μπουρου τρωει ταπα σε καθε ματς σχεδον, για γουρι!!!
vlachaquito Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ουτε 12χρονα που μαλωνουν σε υπαιθριο γηπεδακι "σου εκατσα ταπα, ανιδεε" Grow up...........................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.