Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειδες για να ποσταρεις χωρις να διαβαζεις και με νευρακια?:lol:

Για διαβασε λιγο παρακατω...

Είδες για να βιάζεσαι; Το σχόλιό μου αφορούσε το "ΚΑΙ σήμερα". Το σημερινό μπορεί να το είδες, το προηγούμενο, με το οποίο το συγκρίνεις, ΌΧΙ! Μίλα, λοιπόν, μόνο για το "σήμερα" και άσε τις συγκρίσεις με το "χθες" που δε γνωρίζεις.

Δημοσ.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?article_id=147951&comm_id=813591#c813591

Η απάντηση…

Επισήμως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν σχολίασε την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, όμως ανεπισήμως διέρρευσε η επίσης καυστική και ειρωνική αντίδραση των ερυθρολεύκων που έκαναν λόγο για «ομάδα της 5άρας», τον Δαλούκα αλλά το τάιμινγκ της ανακοίνωσης επειδή ακολουθεί «το πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη»…

Αναλυτικά

«Η ομάδα της 5άρας από την Μπαρτσελόνα, της ήττας από την Κοπεγχάγη, της ισοπαλίας με την Ξάνθη και την Καβάλα και της νίκης επί του Αρη με το σφύριγμα του Δαλούκα μιλάει για τη διαιτησία. Προφανώς επιλέγει να το κάνει γιατί ακολουθεί το πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο μόνος που δεν δικαιούται να μιλά είναι ο Νίκος Πατέρας»

Και η συνέχεια…

Ο επίλογος ( ; ) της «αιώνιας» κόντρας μπήκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση των «πρασίνων», απλά είπε πως «δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες»

Δημοσ.

Τέτοιες λαικίστικες ανακοινώσεις είναι ανούσιες, αλλά ομολογουμένως βγάζουν τρελό γέλιο για όσους δεν τις παίρνουν στα σοβαρά.

Δημοσ.

αυτο το "επισημο" και "ανεπισημο" δεν το εχω καταλαβει τοσα χρονια... Δε λεμε κατι με υπογραφη ΠΑΕ αλλα "διαρρει" στον Τυπο.. Μλκιες τουρκικες..

Δημοσ.

Οταν ο Γιαννακης μας ξελασπωσε δυο φορες με αεκ ηταν καλα; Τωρα απο τετοια αγωνιστικη απραξια τι περιμενατε;;; Και το σημειο που μπηκε ηταν αυτο που χε κατσει η ομαδα γενικως

Το θεμα ειναι οτι κ σημερα πηραμε τη νικη, συνοδευομενη απο ωραιες στιγμες

ΥΓ. Ο Φετφα εχει θεση στην εθνικη τελικα;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Καλα μλκ, πραγματικα δεν περιμενα οτι υπήρχε περίπτωση να ακουσω κάτι για τη σημερινή διαιτησία. Έριξα πολυ γέλιο μόλις έμαθα οτι ο ΠΑΟ έβγαλε ανακοινωση. Βάζω στοίχημα όλη μου την περιουσια οτι την είχανε συντάξει πρίν τον αγώνα και θα την κοινοποιούσανε ούτως ή αλλως. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εν τω μεταξύ τουλάχιστον μέχρι το πέναλτι έλεγα οτι η super league κέρδισε ένα πολύ καλο διαιτήτη που φαίνεται οτι αρπάζει την ευκαιρία απο τα μαλλιά.

Η γνώμη μου για το πέναλτι είναι οτι αν ήταν εκτός περιοχης επρεπει να το δώσει 100% για φάουλ αλλα εντός περιοχής μπορεις και να τη χαρισεις...σαν τη δευτερη κιτρινη καρτα κάπως που συνήθως δίνεις την τρίτη. Βεβαια με το γράμμα του νομου, φαουλ εντος περιοχης = πέναλτι επομένως δίνεται...απλα εγω δεν θα το εδινα λογικα.

Το θέμα είναι οτι δεν επηρρέασε το αποτέλεσμα. Όσον αφορά τον τοροσίδη, απλα καλχάζω με τις αηδίες που διαβάζω. Πρώτον ο παικτης που τον μάρκαρε τον είχε σκοτώσει σε ολο τον αγώνα κυρίως με αγκωνίες (= κίτρινες κάρτες) και αν θυμάστε στο πρώτο ημίχρονο μετα τη δεύτερη αγκωνια πήγε στον διαιτητή και διαβάζοντας τα χείλη του φανηκε να λέει οτι θα τον γαμήσει (τον παίκτη).

Στη φάση που πλακόνονται, ορθα παίρνουν και οι 2 κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια έπρεπε να αποβληθούν και οι 2. Ο τοροσίδης γιατί προέταξε το χέρι του προς το λαιμό του παικτη του βόλου (δεν τον επιασε απο το λαιμο οπως κάποιοι γραφουν αλλα η κίνηση που κανει ειναι λάθος) και ο παίκτης του ολ.βόλου για θέατρο για εκμαίευση κίτρινης κάρτας.

Δημοσ.
Καλα μλκ, πραγματικα δεν περιμενα οτι υπήρχε περίπτωση να ακουσω κάτι για τη σημερινή διαιτησία. Έριξα πολυ γέλιο μόλις έμαθα οτι ο ΠΑΟ έβγαλε ανακοινωση. Βάζω στοίχημα όλη μου την περιουσια οτι την είχανε συντάξει πρίν τον αγώνα και θα την κοινοποιούσανε ούτως ή αλλως.

Πιστεύω οτι αυτή η ανακοίνωση ήταν καθαρά κίνηση τακτικής και mind game για φτιάξιμο του κλίματος του ΠΑΟ πριν απο το ματς στο Παγκρήτιο.

Δημοσ.
αυτο το "επισημο" και "ανεπισημο" δεν το εχω καταλαβει τοσα χρονια... Δε λεμε κατι με υπογραφη ΠΑΕ αλλα "διαρρει" στον Τυπο.. Μλκιες τουρκικες..

δεν υπάρχει μεγαλύτερη γελοιοτητα

απο τις ανακοινώσεις των δυο κουμπάρων καθε Κυριακή έλεος

ΠΑΙΞΤΕ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ σε ματς 10

αγώνων ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και μην προκαλείται

τους οπαδούς των άλλων ομάδων

το εμπεδωσαμε θέλετε το 50-50

μεταξύ σας και να σφαζετε τις άλλες ομάδες......

Δημοσ.
Το διαβασα πρωι πρωι κ συγχηστηκα γαμωτο!!

Εγω παλι οχι και τοσο Μαργαριτα.Και αυτο γιατι αποδειχθηκε οτι ο Μαρινακης εκανε οντως κινησεις για να κλεισει τον παικτη και εφτασε κατι λιγοτερο απο μια ανασα απο τη μεταγραφη.Μη ξεχναμε οτι αλλες χρονιες παικτες ηταν και καλα ενα βημα πριν παρουν το αεροπλανο για Ελλαδα για μηνες και τελικα μαθαιναμε οτι δεν ειχε γινει καν προταση.Δεν εκλεισε ο παικταρας Γκατουζο(προσωπικα τον ηθελα παρα πολυ) αλλα ολα δειχνουν οτι θα ερθουν αλλοι.

Δημοσ.
Τον ειδα περυσι και ηταν καλυτερος και απο Ντουντου και απο Μαρεσκα και απο Οσκαρ και απο οποιον επαιζε εκει ...

Και παλι δεν τον εβαζε κανενας προπονητης ....

Αν ειχε παρει παιχνιδια πανω του ισως τωρα να βλεπαμε αλλο Παπ ....

Και δε μπορεις να τον συγκρινεις με τον Φετφα γιατι απλα παιζουν σε διαφορετικη θεση ....

Δε ψαχνεις μαγεία απο εναν αμυντικο χαφ ....

Κοψιματα και τρεξιματα στο κεντρο ψαχνεις ....

Και αυτα τα εχει και σε υψηλο επιπεδο κι ολας για την ηλικια του ....;)

Χθες πάντως στο λίγο που έπαιξε δεν έδειξε κάτι απ αυτά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...